Kastella

2008-08-31
17:42:24

Sjukling
Tjohoo . Här sitter jag och väntar på maat.
Tror jag håller på att bli sjuk IGEN! Igår hade jag as ont i magen och hvudet och det har inte gått över än ! . Usch jag orkar inte ! Det kommer bli så jävla jobbigt i skolan om man ska gå runt och må dåligt men ändå kan jag inte vara hemma för jag orkar verkligen inte missa en massa nu i början när man inte fattar något :S .

Idag skulle jag egentligen träffa en vän me jag vet ifan om jag orkar de asså . ajja vi får se vad som händer.

Ha de bra :)


Jag ska beställa klipptid i veckan men nu vet jag inte om jag ska klippa
halft lugg igen eller om jag ska skita i de. Jag har verkligen ingen fantasi
vad det gäller mitt hår. Jag ångrar mig alltid iaf  bara  för att jag inte vågar
göra något ! . Vad tycker ni lugg eller inte ?   ( ingorera bilden men de va typ
den ända jag hade tagit när jag hade lugg" vilket jag knappt har på denna heller"  )

2008-08-30
19:36:14

Om Fredags kvällen / natten =)

´Dagen började med skolá. Hade 2 lektioner sedan kom jag hem och softade lite,. Efter ett tag så stack jag,mamma och syrran till company och shoppade lite kläder. Det blev 2 gråa linnen för min del kanske lägger ut bild senare.

När jag kom hem så åt jag och sedan körde vi ett inteligenstest med familjen och vem förlorar ? självklart jaaag :O . jag fick 0 / 11 helt sjuk ! jag försökte verkligen men neee det där inte inte min grejj. Det betyder inte att jag inte e smart för de e jag :) ,

När jag var färdig så skjutsade mamma mig till malin där Frida var och sedan kom Jejja och Elle.Vi hade lite förferre hos molle och sedan vid 23 - 24 något så stack vi in till stan för att träffa lite vänner. Efter ett bra tag så gick jag och Elvira ner till stan för att hon skulle träffa sin bror. Vi hittade dom i en bil "utan ägare" så vi gjorde dom sällskap och satte oss där inne och snackade lite. Sedan försvann alla utom jag , elle och phille? i en annan bil och kvar va vi :S., Sedan åkte elvria hem och då satt jag själv där med nån phille och snackade lite,. Efter ett tag precis när jag tänkte gå till Malin eftersom dom hade lämmnat june och dratt hem till henne  så kommer Ramin som tydligen äde bilen och då var dom snälla och sjkutsade mig till Molle ( tack Ramin och Phille) .Väl hos molle var det efterfest och det var la ungefär 10-15 pers. Vi chillade tills alla hade gått vid typ 05.00 och sedan gick Jag, Jejja, Molle och Simon och la oss . 4 stycken i molles säng grrr hahaha.. JAAA lika trångt som vanligt !.

 Vaknade upp vid 09.00 hade då sovit ungefär 3 timmar. Så vi tjejer började piggna till och målade lite i simon face. Han var typ dööööd som inte märkte de. :P . När han sedan vaknade lyckades vi tga sönder molles sängsben eller va de heter men dedt fixade han sedan :) .

Resten av morgonen blev det vip, choklad, cola, nudlar och mys ;)
Och nu sitter jag hemma och ska snart ta mig ett bad :D


2008-08-28
23:16:20

Jobbig skoldag?!?!?!
Skola idag från 08.20 till 16.00 våran segaste dag med jobbigaste och minst intressanta lektioner. Idag har jag haft:
Bild
Naturkunskap
Rättskunskap
layout
Engelska


Alla ämnerna utan engeska är nya för mig nu på Gymnasiet och inget av dom verkar vara så kul än sålänge, Vi får la se vart det leder. Har nya lärare i bild, natur och rättskunskap också men dom verkar vara helt okej måste jag säga.

Så jag slutade klockan 15.00 idag för vi fick gå tidigare och min älskade syster kom och hämtade mig :) När jag kom hem satt jag och väntade på att Frida skulle komma till mig och när hon gjorde det så började vi kola på Mysteriet på Greveholm på youtube . Vi såg alla 24 avsnitten och det tog totalt 4,5 timmar utan någon paus efter det har jag varit väldigt rött i mina ögon så snart blir det nog till att stänga av datorn och flyga till sängen istället. 


Imorgon börjar jag 11.45 och slutar 13.50 så den dagen blir gödig som fan sen får jag se vad jag hittar på resten av dagen / kvällen :)

Nu ska jag dra mig med ha de så bra så ses och hörs vi ^^
 

2008-08-27
15:00:59

Skola skola skola...
Tjosan Idag var det skola igen då . Idag kom jag iaf i rätt tid till skolan som tur va. Hade 2 ämnen som är nya för mig det var pedagogisk ledarskap och psykologi. Det var också nya lärare i båda änena. Dom verkar väl inte vara sådär jätteroliga men vafan vilka ämnen är de :S .

På lunchen stack vi till McDonals och åt. 2 dagar på raken jag äter skräpmat istället för skolans INTE bra karoline ! .

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och slappa smat kolla tv och äta glass :D . Låter mysigt va? ^^






Bäst för er att ni inte missade So you think you can dance igår ! Älskar de pogrammet helt sjukt :) .

Jag bjuder på några bra dansnummer :)

Joshua & Katee - Hip-Hop

Katee & Joshua - Contemporary


Det är inte så bra kvalite på bilden men tryck på klippet och välj watch in high quality så blir det bättre :)

Ha de bra :)

2008-08-26
09:42:27

DAMP !!!!
Jag sket i bollspel och tog det lugnt istället. Sedan kollade jag en ny buss till skolan. När jag satt på bussen 08.47 så ringer sandra:

- Har du hoppat på bussen?
- Ja vadå?
- Vi börjar ju halv 11 inte halv 10!
- VAAA :O

Ja klart då har jag kollat heeelt fel så jag var påväg till skolan 1 timma tidigare och ALDRIG att jag skulle suttit i skolan i 1 tim ioförsig så var jag bara 2 hållplatser efter mig så ja skulle kunna hoppa av men Sandra sa att jag skulle åka till henne så nu sitter jag här.  Så hitills har inte dagen gått som planerat kan man ju säga.

Nu fixar Sandra iordning sig och ja sitter och luffar här. Vi ska ta bussen 10.02 så jag får pejja 1 resa nu men jag går skylla mig själv :O ! AARRRRRGGGG !

Ne nu ska jag inte skriva mer ha de bra :D

2008-08-26
07:06:12

Panik eller något liknande!
Jag vet inte hur jag ska göra nu. Antingen så sticker jag nu 07.17 och kommer på bollsporten vilket jag inte ens vet om jag kan vara med på tack vare min nacke +  att det är jobbigt att bära bagen för vi har inte fått våra skåp men jag har ändå idrott sen sista lektionen så jag måste ju ha med mig den. Samtidigt känns det viktigt att gå första gången. Eller så skippar jag den och börjar klockan 11 men då får man la sit som fan sen... Ahh 2 av mina 3 vänner som ska ha detta ska inte gå och den andra (Sandra) skulle gå men hon svarar inte ! så just nu sitterjag mitt emellan 2 altenativ utan att veta hurfan jag ska göra.

Igår kom min syster hem vid 21.00 kanske. Hon har varit i Spanien i 2 veckor med sin pojkvän och sista veckan kom även hans mamma och bor ner. Dom hade haft det jätte bra iaf :) .




Ne nu ska jag ta och ringa sandra antagligen väcka henne oxå (Y) . Pusspuss

2008-08-25
20:46:47

Nackspärr eller något liknande :'(
Tjoho. Första "skoldagen" var det idag. Fast vi hade inga lektioner iaf. Snackade bara om alla kurser och så vi fick våra betyg från förra terminen med.
Jag blev skit glad av 13 ämnen fick jag 6 MVG 5 VG 2 G och i 9:an hade jag 4VG resten G så det var e jävla skillnad XD . Slutade vid 14.00 eller något och då stack Jag,Sandra och Becka til Georges och drog en fuka :) . Sedan blev det hem och slappa. Jag vaknade nämligen med en mycket stark smärta i nacken så något har j hänt har haft skit ont med värst va de när jag kom hem från skolan så min mor smörjade in mig med tigerbalsam vet dock inte om det hjälpte på mycket eftersom jag inte tillät henne att ta i :P .

Nu ska jag äta kräftor och varma mackor med kantarellstuvnng MUMS :D


Ha de bra :)

2008-08-24
16:30:26

Lördags kvällen/natten
Hej hej hej täkte dra lite snabbt om gårdagen. Började med att jag kom  till frida och var där i typ 40 min sedan cyklade jag tillbaka hem för att hämta pengar m.m. för att vi hade bäestämmt oss för att sticka på förferre hos Linnea. Malin och Frida åkte till torpa och sedan skjutsade min mamma mig dit också. Vi satt och körde lite lekar och rökte lite vattenpipa och sedan drog vi oss vidare mot ciggaren till någon Alex. Där var det typ ganska mycket folk men efter nån timma där så skulle ALLA killar på fetsen ut på krogen så då blev vi utslängda. Vi åkte sedan in till stan och tillbringade resten av natten där. Skulle träffat en vän man puckot dissade XD . Vid 02.50 eller något så stack Jag och Malin till McDonalds och tog en cheese. Vid 03.05 så fick vi skjuts hem av Molles systers pojk och sedan sov vi hos Malin :)



Kanon kväll (Y)..

Idag vaknade vi vid 1 eller nåt och vi gick upp och gjorde mat. Det blev kycklingvingar och krokletter. mums. Sedan till efterätt blev det vatten melon och ice age :) haha . Nus ka vi åka på picknick åter komemr när jag kommer hem :)

2008-08-23
19:41:41

Hemma hos Frida
Hej hej nu sitter jag hemma hos Frida. Dagen har varit soft stack hem från  Frida vid 1 tiden eller något och sedan satt jag bara hemma och chillade till typ 18.00 då jag åkte tillbaka hit.

Det ser ut som det blir ännu en slapp dag hemma hos frida. Malin kommer hit snart och vi ska dra några låtar på singstar och sedan får vi se vad som händer :)

Ni får ha en bra kväll iaf puss på er !

2008-08-23
00:55:13

Fredag!
Tjosan på er.
Idag är det fredag. Började i skolan klockan 08.00 idag och vi hade lite information om vårat nya datasystem i skolan. Sedan satt min mentor och snackade en bra stund om ingenting innan vi fick sluta. 09.45 fick vi gå och då stack jag, Lollo och Valle och käkade pizza gott gott :) .

Ikväll ska jag sova hos Frida det ska också Elvira göra så vi ska ligga och trängas i en bäddsäng :P
Så vad har vi gjort denna fredagskvällen då? typ inget! vi åkte ner till stan en sväng och köpte glass och sedan stack vi hem igen. Nu har vi precis kollat på Stomp the yard . Min 2:a gång den är så jävla bra !<3 tror även att dom andra 2 små töserna tyckte de me .

Nu ska jag inte skriva så mycket mer vi hörs imon pusspuss

2008-08-22
16:14:22

BÄSTA LÅTEN JUST NU !!!!!!!!! <3
I Kissed a Girl - Katy Perry




Bästa låten ! högsta volym + högsta bas ! <3

2008-08-21
22:39:35

Min mamma är bäst ! <3
Idag blev de fika med klassen dåråå. Det var la mysigt haha. Det var inte bara våran klass som hade dålig fantasi och valde att fika utan en 1:a oxå så det blev fullt på Claras.

När jag kom hem så tog jag de lugnt och sedan så satt jag och kollade på tv med mamsen. Jag fick båda mina skor också :) . Blev skit glad ^^ . Trodde verkligen inte att hon skulle säga så och det tog imot att ta båda paren bara för att hon är så snäll mot mig. Hon ställer verkligen alltid upp och hon är verkligen bästa mamman ever !! Ibland inser inte jag hur mycket hon ställer upp men hon gör verkligen det jämt. Hon hämtar mig när jag behöver (och inte behöver) skjuts och allt sånt. Men det ska bli ändring på de nu. Hon ska inte få slava för mig jämt och ständigt ! Så nu har jag 2 par nya skor och dom lär jag få klara mig på ett bra tag nu xD .

Sedan på kvällen stack vi och köpte kräftor och sedan stack vi till stadsparken :) . Asså jag har aldrig mött en roligare och trögare person än min mamma. När vi är tillsammans och gör saker ihop så garvar jag mer än någonsin och hon med såklart. Vi har verkligen skit skojj tillsammans även om vi går varandra på nerverna ibland ^^ . ¨

MAMMA DU ÄR BÄST,  FINNS INGEN SOM ÄR SÅ BRA SOM DU <3


2008-08-21
09:29:32

Hej hej hej hej ...
Vakna? det är iaf jag. Jag börjar 10.00 idag så vi ska fika hela klassen påClaras. Som tur är så får jag skjuts av min kära mamma så jag hinner skriva här lite snabbt.

Igår så var jag ju på A6 och letade skor och jag hittade ett par lacoste. Så nu har jag 2 par skor hemma och jag har ingen aning om vilka jag ska behålla. Men jag har inte råd med bådad just nu heller dom är ju inte skit billiga.

HJÄLP MIG!!!!
Puma  899kr?  


Lacoste 899kr?


Nu ska jag dra mig men jag skriver när jag kommer tillbaka från fikat :)

2008-08-20
16:21:01

Första dagen är nu förbi :)
Kom till skolan 08.20 kanske, sedan fick jag vänta i 15 min på mina vänner som tydligen tog en senare buss. När vi kom in på parketten så hade det börjat och vi satte oss fint på ett bort längst bak. Efter typ 2 minuter kommer en jävla geting och håller på så vi typ springer runt och försöker bli av med den. Såklart kollar alla bakåt och undrar vad som händer . *pinsamt* men dom visste ju iaf att vi va där sen :) . Efter att dom hade snackat lite där så stack vi ( HP2C )  till ett klassrum och snackade med våra mentorer. Skolan är väldigt rörig just nu för dom håller på att bygga om så de kommer nog påverka ganska mycket. När Ulla hade gått igenom precis samma saker som hon gjorde i 1:an så sa vi till henne att hon fick sluta snacka för vi orkade verkligen inte höra mer vilket hon är van vid XD .

Imon blir det "klassensdag" och eftersom vi är jävligt lata så orkade vi inte göra något krävande ( passande i en idrottsklass va? ^^) så vi bestämmde oss för att fika och sen gå hem och sova igen xD . så klockan 10.00 så vi ficka i ca 1 timma. 

 Nu ska jag snart dra mig till a6 och leta efter ett par skor. Jag köpte ett par puma igår men är inte säker på att jag vill ah dom så jag ska kolla på några ställen till nu idag och så får vi se sen.

Vi får höras om ett tag :)

2008-08-20
06:37:24

Skola igen !
Hallu nån som är vaken eller? .själv vaknade jag för 4 minuter sen. Jag är skit trött idag men de e ju inte så konstigt elleR?. Snart ska duscha lite och sedan göra mig  iordning för att ta bussen 07.47.

NE usch mina fingrar vill inte sammarbeta känner jag, det  blir as mycket felstavning så jag återkommer när jag har kommit hem istället.
Puss på er <3

2008-08-19
06:44:05

Morron Morron
Tar lite av de ni missade av gårdagen. Efter besköet på stan så stack jag hem och gjorde Grekisk sallad. Det är så jävla gott man kan ju typ sitta och äta de i år ! Senare på kvällen beslutade vi oss att fika lite så Jag,Frida och Elvria stack ner till Georges och tog en kladdkaka. Eftersom att det var sista kvällen men kuan vara ute sent så sa alla att det skule vara massa folk på vättern så vi stack ner dit. Men till våran förvåning så såg vi typ inte 1 kotte :S . Men vi började traska lite och hittade våra vänner en bit bort. Så vi slog oss ner där och sen trillade de in lite folk i "vårat gäng" hela tiden. Men de va fan inte mycke folk därnere. Vid 23.03 tog vi bussen hem för att jag skulle jobba. När jag kom hem blev det bums i sängen för min del. Jag kände iaf att elden hade gjort sitt , luktade hur mycket rök som helst men inte fan orkade jag duscha :)

Nu vet ni lite vad jag gjorde ^^ .

Nu ska jag åka jobba igen, sista dagen såå skönt. Okej hinner inte skriva mer mamma ropar men vi hörs sen när jag kommer tillbaka ! pusspus på er !

2008-08-18
15:54:45

Jobb & Slit !
Idag har jag jobbat 7 timmar med min mamma. Sååå segt men pengar kan behövas, känner att gadroben behöver fyllas på lite. Efter jobbet så fick jag gåååå hem från amriebo med 3 par tröjjer att bära på skit jobbigt ! men jag lever ju iaf.

Nu har jag precis taget ett varmt bad så nu e jag freeeeesh ^^ .
Snart blir det en snabbis med frida till stan hon skulle köpa nån pärm och lite så inför skolstarten på tors :)

Kollade på mitt schema igår och det var bättre än va jag trodde men de kommer väl öndra sig säkert
Ni ser inte tiderna men jag slutar
Mån: 14.45  Tis: 16.00  Ons: 13.55   Tors: 16.00   Fre: 15.15
här har ni de iaf:


Ikväll får vi se va de blir ska la vara med alla töserna eller något :)

Vi hörs senare pusspuss

2008-08-17
19:36:37

Kräftor eller film?
Hmm har ett svårt val framför mig känner jag. Antingen så sitter jag hemma och käkar kräftor + kollar på filmen med mamma eller så åker jag till moni och kollar på filmen? .  Men sen ska jag jobba hela dagen imon med så jag vet inte om jag ska ta och slappa och gå och lägga mig tidigt istället så jag har lite ork imon :) .

Här har ni nått att lyssna på :)

2008-08-17
18:20:48

Lyckad kväll trots allt !
Jodå jag ångrade mig till slut iaf och åkte till Monica för att fixa iordning mig :) . Och medans moni sminkade sig så passade jag på att visa mina serbiska skills via msn :).

Vid 22.00 var vi nere på Vättern där det var ganska mycket folk iaf. Där mötte vi Ida,Fia och Benjji och vi gick runt och umgicks med folk. Sedan blev det dramatik i det hela. Vi började gå mot scenen när två stycken äckliga tjejer började bråka med oss. Jag HATAR verkligen allt som har med slagsmål och våld att göra men när dom började gå på min vän så fick jag fan panik så jag försökta hjälpa henne men dom var ju förfan cepiga. Min vän fick ta imot några lavetter och sånt innan dom jävlarna backade undan så vi kunde gå vidare. Vi stog och snackade med vakten i säkert 20 minuter efter men vafan ska man göra lixom ? :O . Orka hålla på med sån skit.  Vem fan är så dum så man går ut och festar bara för att kunna slåss ?:S  så sjukt !!!!! Vi satt och vilade en stund och sedan gick vi in och försökte glömma vad som hände och hade jävligt kul istället ! Jag och Ida har nu hittat Jönköpings snyggaste kille. Grattis till Gurra <3 haha xD

Efter att vi hade gjort vårt på vättern så stack vi vidare till McDonalds där vi träffade lite vänner. Jag tänkte åka hem därifrån för att en vän skulle med samma buss men sedan fick Ida mig att stanna iaf så vi åkte hem till henne på efterfest. Där var vi 7 stycken och vi drack lite vin samt körde massa lekar. Det blev mycket klet med honung och chokladsås men skojj va de XD . Vid 06.15 stack jag och Moni hem till henne för att sova :)

Tack för en skitnajs kväll vänner <3

Bilder?

2008-08-16
18:10:33

Sista Lördagen !
Sista lördagen på sommarlovet ! fyfan va surt !
Vi hade planerat på ett ungefär vad vi skulle göra men nu skiter väl sig allt som det brukar !  Men men det är la bara att gå vidare antingen sitter jag hemma med mamma ikväll som jag gjorde igår( lär bli så ) eller så åker jag till vättern och sen till en vän. Men det blev som alltid jag tappar humöret när vi ska bestämma saker bara för att det inte blev som vi tänkte! Hade varit kul att göra något idag eftersom sen börjar skiten igen men vi får la se jag kan väl kanske åka ner själv sen nån är väl alltid där .

Ajja nu vet ni (Y)

2008-08-16
17:19:18

Hassafall
Tjosan. Idag vaknade jag vid halv 1 eller något och satte mig vi datan. Sedan kom mamma ner och sa till mig att jag var tvungen att hänga med henne och min mormor samt min hund ut och gå. Jag var ju inte så pigg på de men jag tänkte vara lite snäll/duktig så jag följde med. Vi tog bilen till Hovslätt och sedan började vi vandra i skogen tills vi kom fram till Hassafall  eller va de heter. Jag var alltid där när jag gick på dagis/förskola så nu var det ett tag sen. Vi stannade och åt lite mackor och fika och sedan vandrade vi tillbaka igen.

Blev lite pics ida oxå:

Min älsk <3

2008-08-16
00:35:51

Skövde !
Tänkte berätta lite om trippen till Skövde dåråååå ^^
Åkte hemifrån med bussen 11.26 och tåget gick från stationen 12.01.
När vi kom fram så gick vi in mot stan för att träffa grabbzen som vi inte trodde var klara än. Men efter några meter så möter vi Karlberg :) . Vi gick och väntade på att Jonas och Patrik skulle komma så han visade oss runt i den "stora" staden och sedan fikade vi lite ^^ . När killarna kom så gick vi omkring och jag tror vi satt på varenda parkbänk i hela stan XD . hmm vad gjorde vi mer? typ gick ^^ haha .
När det var 1 timma kvar så kom Jonas på att vi kunde åka till Timmersdala SMART ! vi hann vara där i 25 minuter innan vi fick åka tillbaka till stationen. Problemet var att när han kollade bussen tillbaka så såg han att den var framme 58 och vårat tåg gick 56 så vi satt oroliga på bussen i 30 minuter och när den stannade så sprang vi som idioter till tåget. Men är man bäst så är man vi hann såklart =) . När vi kom fram till tåget så stängde den dörrarna för att åka men som tur va så såg en "tågkvinna" oss och öppnade ^^ .

Jag hade det mycket trevligt i Skövde iaf. Nästa gång får ni komma till storstaden haha.

Lite bildeer här med då :)
   
Me innan bussen    Frida och Elvira                  Frida

Patrik                        Jonas                         Karlberg

Trött?                        orolig Elvria

2008-08-15
09:47:23

Sliten :(
Nu är jag uppe och tåget går om 2 timmar så jag ska softa lite och sedan blir det duschen och lite så. Fick precis en gäst, Magnus från stockholm (pappas kompis) han ska låna våran duscha och lite så hehe :) trevlig kille e han ^^

Kollade precis på vädret också de ska bli ca 19 grader . Ingen aning om vad jag ska ha på mig heller så jag får la ta tag i mig själv och börja snart  :)

Vaknade och hade skit ont i huvudet . Att jag inte kan bli frisk nån jävl gång. Jag avlider ju om det fortarande e såhär när jag börjar skolan.  Men så jag ska ta mig en ipren eller något liknande nu .

Men vi hörs väl när jag kommer hem om jag hinner skriva för ikväll e de "klassfest" för våran gammla skola eller "skolträff" kanske man ska säga det är lixom inte bara våran klass. Vi ska iaf hålla till vid en sjö som liggen en bit bort   och enligt mig är det gansk jobbigt att vara där för man komer typ inte hem när man vill bla.. Men vi ska nog upp en sväng iaf så vi hörs :)

Ha en bra dag :)

2008-08-15
00:37:53

Nu bär vi iväg igen !

Dagen har varit helt ok :) . började med att jag hjälpte till lite här hemma och sedan åkte jag och mamma till stan för att lämna in mina nya byxor så att dom kunde fixa e knapp där. Jag fick oxå med mig en kalender och 2 pennor hem. Sedan åkte vi hem igen och jag tog det lugnt en stnd tills jag och Frida stack till Resecentrum och köpte biljetter till oss + Elle så var det fixat också. Kostade 87 kr fram och tillbaka vilket var billigare än vad jag trodde. Så tåget härifrån åker vid 12.01 imon och sedan åker vi hem från Skövde 18.56. Så det blir ca 6 timmar med grabbzen.
Efter att vi hade fixat biljetter så stack vi til stan igen och hämtade mina byxor, köpte ett puder och Frida köpte en mascara.



Nu ikväll var vi på Vätterfesten en stund men det var kanske lite dött där eller nåt så vi drog till max och satte oss istället. När vi hade skämt ut oss tillräckligt så stack vi mot bussen och åkte hem.
Nu ska jag snart sova så att jag kommer upp imon . Lite pinsamt om jag missar tåget.

Godnatt ! :)


2008-08-13
23:31:08

God Kväll !

Hej hej, sitter och kollar på satc och Frida stack nyss hem. Tidigare idag stack jag till Frida där Elvira också höll hus. Efter en stund så stack dom ner till resecentrum för att kolla upp lite priser och så tills på fre då vi 3 ska åka till Skövde och träffa killarna vi bekantade oss med under vistelsen i Halmstad. Det blir att vi åker så vi är där vid 13.00 och kommer hem ungfär vid 20.00 eller något, har inte riktigt bestämmt oss en. Kommer iaf bli kul tror jag, de är riktigt trevliga killar :).
Hmm vad har jag mer gjort , Frida kom hit sen och vi lagade lite mat och kollade på film "kung fu panda" den var bra men inte som jag hade tänkt mig . Sedan har vi bara suttit och snackat om massa stuff :)

Nu blir det snart sängen för min del. Jag var ju uppe så tidigt ida och imon blir det städning hela förmiddagen och sedan ska vi fixa lite med  biljetter och så ^^ .

Ha de bra så hörs vi imon :)


2008-08-13
14:46:32

Trött !

Sitter nu framför datorn nyduschad och fräsch :) Fuderar på vad jag ska göra resten av dan ... 
Detta har hänt hitills:
Mamma kom och väckte mig vid 06.15 och sliten som jag var så gick jag upp, satte på mig myskläderna och gick direkt till bilen. Vi skulle somsagt skjutsa Syrran och Emil till Landvetter eller va de heter ^^ . Jag sov typ hela resan dit :)
När vi hade sagt hejdå och dom hade checkat in så begav vi oss hemmåt igen. Sedan blev det jobb men dock bara i typ 1 timma (A) .

Idag vet jag inte vad som kommer hända . Ska  nog vara me tjejerna :)
Uppdaterar lite senare :)

Hejsvej


2008-08-12
15:20:34

Shopping
Idag vaknade jag vid 10.00 nån gång och jag bestämmde mig för att sticka till stan. Så jag gjorde mig iordning och sedan stack jag ner. Jag var inte på shoppinghumör men igår när jag och Moni var på a6 så hittade jag ett par byxor men jag gillade inte fickorna på dom så jag sket i dom. Idag därimot så provade jag dom och dom är så jävla sköna ! det jobbiga är att det är en ort modell vilket jag INTE gillar. Byxorna kommer ifrån VERO MODA och kostar 499 kronor.  det kommer säkert upp en bild på dom så småningom :)

Vad som händer idag har jag inte bestämmt än. Blir nog att jag träffar tjejerna och kanske tar fikan som inte blev av igår? resten av kvällen får vi se vad jag hittar på . Ska upp 06.00 imon och skjutsa Syrran och hennes Pojk till flygplaten . De ska åka till vårat hus i spanien, SÅ SKÖNT !

Nu ska jag gå och vara lite social mot min sjkuliga mamma som jag har smittat ner :) .

puss på er !

2008-08-11
20:45:49

Tjoohoo
Lite dåligt med uppdatering igen . Idag vaknade jag upp hemma hos monica. Igår var vi och käkade på pizzeria Jag,Frida,Elle och Monica. Sedan träffade vi pojkarna ( matteo,dagge,patrik och adam) Vi var me dom i några timmar innan jag,Frida och moni stack hem till Moni och sov.  Kanonkväll :)

Idag har jag och monica varit på a6. Jag inhandlade inget till mig själv. Bara en leksak + 2 godisbitar till min lilla vovvsing :) .

Snart ska jag höra vad tjejerna gör och ikväll blir det nog fika och lite så . Återkommer senare :)

2008-08-10
00:29:09

sleeptime

Jag funderar på om det är dax att sova nu eftersom jag inte är speciellt kry.

Brukar ni få sånnahär öhm.. aa va de nu är kanske dagdrömma eller nåt.  När man sitter och kollar in i dataskärmen utan att trycka på någt.  Man bara stirrar in i skärmen och tänker på saker som har hänt den senaste tiden,. Folk skriver på msn och sånt men man typ ser inte de ... så blev det för mig innan. vet inte hur länge jag satt men ett litet tag iaf. efteråt tänker man lixom på varför man gjorde så , man känner sig ju typ helt borta . Ajja det var ganska skönt ändå  för på den senaste tiden har ajg börjat tänka väldigt mycket. Inget jag brukar göra precis ..  vet inte vad som händer . 

Ne nu har jag fått ur mig lite iaf hoppas jag inte förvirrade er för mycket . Godnatt <3 


2008-08-09
19:13:26

Sjuk :/
Nu har man gått oc blivit sjuk också. KANON !
Märkte det först igår när jag skulle åka till Monica och kolla film. Då började jag få ont i halsen. Sedan blev det bara värre och värre och innan jag skulle sova så hade jag as ont i både huvudet och halsen så det tog ju en bra sund innan jag kunde somna.
Idag när jag vaknade hade jag like ont i huvudet men halsen känns iaf lite bättre. Har varit och kollat på fbio idag men min syster och hennes pojkvän. Vi kollade på The Dark Night. Den var la sådär enligt mig trodde att den skulle vara bättre men jag är inte så mycket för sånna filmer heller .


Ikväll vet jag inte vad som händer. Har inte hört något från någon av mina vänner idag så jag sitter väl hemma eller något och chillar lite..

Nu ska jag försöka få min pappa till att laga lite mat :)  hejsvej ^^

2008-08-08
19:35:33

Nu var det roliga över!
Då var man hemma igen.. Kan iaf medela att jag har haft skitskojj ! Och det har varit sjukt roligt !

Tänkte medela lite va vi har gjort XD

Tis: Molles pappa skjutsade oss till tåget och vi åkte mot Halmstad! Självklart så glömde jag min sovsäck :O . Väl där så tog vi oss till Hagön där vi skulle bo. Vi ringde till dom förra veckan och frågade om det gick bra att vi sov där eftersom att de flesta har 18-25 års gräns och så och de sa att det skulle gå bra men nu när vi kom dit så kom vi inte in! . Jävla puckon !! :O . Alla typ fick damp men de va ju ingen ide att stå där och skälla ut dom så efter att vi hade snackat med bossen på campingen drog vi vidare till Karlstorp. väl där så slog vi upp våra tält och började med festandet och bekantade oss med resten av folket på campingen ! Satt mest inne hos skövde killarna denna kväll. Under natten så låg jag som ett asplöv och skakade i molles lilla sovsäck :P

Ons: Vaknade ganska tidigt men Johan på fötterna. Han kom in på natten för att det var för kallt inne hos Killarna så vi sov 5 stycken i ett 3 manna tält. Vi tjejer gick upp och duschade och sedan begav vi oss till tylösand för att bada. Det var en bra bit att gå så jag var typ död när vi kom fram. Vi låg på stranden nån timma kanske och sedan började vi vandra för att handla och sedan gå tillbaka till campingen. På kvällen Blev de fest med  skövdekillarna + en gbg:are och några fler på campingen. MYSSSSS! Jag och Ricky sov i "uterummet på tältet" hela natten det var hårt !!! :(

Tors: När jag vaknade så hade vi tältet över oss :S . Då hade någon dratt ut en pinne så halva tältet låg ner på oss och andra hälften stog kvar :P så kan de gå. folket började nu dra sig hemmåt så vi packade ihop våra saker och sedan så satt vi och snackade med folket. klockan 15.00 så checkade vi ut och begav oss in till stan för att äta en sista måltid. Jag typ mådde skit ett tag och frös as mycke. Tåget gick vid 18.40 så vi satt i stan tills dess och träffade typ massa folk från campingen och så. När vi kom tillbaka till Jkpg så hämtade Ingela oss och väl hemma blev det läggdax ganska snabbt.

Bilder finns på min bdb

Jag har haft de skitskojj och det var tur att vi hamnade på Karlstorps camping för det hade aldrig varit så lyckat annars !

2008-08-05
07:12:34

Dax Att Ge Sig Av !
Klockan är nu 06.48 och jag har varit vaken i hela 48 minuter ! WOHOO. . . .

Har precis duschar och nu hade jag tänkt att packa i det sista innan bagen stängs igen och vi far till Halmstad. Vädret är verkligen SKIT och inatt har dom bett alla i kusten att hålla sig inomhus men hindrar detta oss??? OHH NOO ! ^^

Vi drar oss härifrån vid ca. 08.10 då Molles lilla Pappa ska skjutsa oss till Stationen där förhopningsvis alla redan står.
Sedan drar vi med tåget 08.35 till värnamo där vi byter tåg och sedan när vi kommer till Halmstad så tarvi bussen till Hagön. Där väntar ett Helvete när vi ska få upp båda tälten i regnet XD . Asså jag ser allt framför mig det kommer typ va 2 stycken som gör jobbet medans alla andra har gett upp och står och kollar på =) .

På Torsag är hemfärden, vet inte riktigt om vi har tänkt på den så mycket men har man tagit sig dit så kommer man ju alltid hem eller va säger ni?

Nej nu har jag hållt på i snart 20 min med det här nu orkar jag inte mer . Ska vänta på att Elle ska vakna nu och sedan blir det en sista av checkning innan vi går in i bilden!



Wish me good luck !  ha de bra ! 

2008-08-04
19:41:29

Packar !
Hatar och packa men nu har jag iaf börjat. Imorgon klockan 08.35 bär vi av mot Halmstad Hagöns camping. Det blir Jag,Elle,Frida,Molle,Simme,Jagge,Jeppe,Oscar och Johan . Det blir Tåg + buss resa ner ! kommer bli kanon men just nu har vi 2 problem

1. Vi vet inte om vi kommer fåplats i tältet ! ( INTE bra)
2. Vi behöver 1 dubbelmadrass !

Så om nån har något förslag kan ni ju ringa mig ^^


Nu ska jag packa snart kommer Elvira som ska sova hos mig :)

2008-08-04
00:57:10

FÖRDELSEDAG!
GRATTIS MONICA POPOV!

Idag fyller min lilla Monica hela 17 år. Det är helt sjukt var tiden går fort (låter som jag är typ 40 men det stämmer jue)
Känns som igår när man typ gick i 1:an och sprang omkring och lekte på Gräshagsskolan. Nu har vi levt hela 12 år med varandra och det väntar några tiotal år till :) . Hoppas iaf att du har haft en bra födelsedag även om vi inte hittade på något! och jag tycker verkligen att det är synd att du inte ville hänga med oss på den lilla campingresan. Hade varit så mycket roligare om du hängde med. !


Älskar dig Bästiiis !! <3


2008-08-04
00:52:54

Planering?
Dagen har mest gått åt till att planera resan till Halmstad och nu är det snart färdigt. Imon ska vi mötar alla 9 vid resecentrum och bestämma tåg/buss. Vi åker på natten/morgonen till tis alltså typ imon. Kommer bli kanon ! :) Hoppas bara inte vi typ regnar bort (A)


Nu ska jag sova återkommer imon :)

2008-08-02
17:56:45

Nu var vi pågång
Just nu sitter jag hemma och har precis ätit. Frida co. letar camping. Ser ut som att det blir tylösand eller halmstad istället för falkenberg men shit the same typ . Jag får ta med mig mamma till falkenberg i helgen istället eller nåt då om det bli fint väder.

Förövrigt så fyller Jimmie 18 år idag ! Grattis på dig !





Nu ska jag .. öhm jag vet inte va jag ska göra !

2008-08-02
15:31:28

Misslyckad kväll?
Kom precis hem från Frida där jag sov tillsammans med henne,Molle och Moni. Igår kom jag till frida vid 19.00 eller något och vi gjorde lite mat och så . Vi hade planerat kvällen och vi var sådär 3 timmar etfer planeringen. Vid 22.00 så var vi färdiga och vi tänkte sticka till Vättern men ingen var på sådär jättebra humör. Men Jag,elle,Molle och Moni stack ner iaf. Det blev masssaaa egokort på mig,elle och simme XD  Jag ska lägga ut alla här nere sen så ni får nåt att kolla på men räkna inte med att dom är snygga XD ...

Vi stannade där till lite över 00.00 och sedans tack vi hem till Frida där vi sov !

Kvällen blev ju iaf inte som vi hade tänkt oss men vafan hur ofta blir dom de? :O

Här kommer ala underbara bilder:


Sådär !  där har ni dom njut XD . la dock inte in dom suddiga ^^

Nu ska jag vara social med min pappa som åker imon igen .. han är typ aldrig hemma pågrund av sitt jobb , lite tråkigt :( . Så jag ska prata lite med honom och ta mig lite mat :) . pusspuss på er :)

2008-08-01
12:12:51

Sista dagen med värme?
Idag jobbade jag med min mamma . Tror de blev typ 4-5 timmar eller nåt. Trodde inte att det skulle vara såhär varmt idag igen eftersom att alla säger att det kommer ett lågtryck nu och att de ska bli regn och sånt. Detta kanske e sista dagen med värme? Fast det skulle det ju varit igår med så kanske inte?  och här sitter jag innomhus och inte gör nåt :S .
Blev visserligen erbjuden att komma ner till vättern där Molle och Frida är men jag vet inte om det är värt att åka ner dit på 30 min och sen kanske dom ska hem innan 15.00 igen så njaaa får väl bli lite solning hemma eller nåt :)

Idag är det fredag och vi ska sova hos Frida. Ingen aning om vad vi ska göra äta lite iaf . Jag kan ju återkomma !


Ha de bra sålänge :) pusspuss

2008-08-01
00:23:58

Strand,Fika,Strandpromenad !

Härlig dag har det varit !
Började med att jag sov till typ halv 1 och sedan så tog jag det lugnt. Vid 3-4 tiden eller nåt så stack jag ner till stranden med Malin och Frida. Det var mys och varmt :) . vi var där i nån tima och sedan stack vi och käkade pizza :D . Efter det så åkte vi hem och duschade och lite så sen stack vi tillbaka till Molle. Skulle egentligen träffat några vänner men det blev inte så för dom var sega + att våran buss slutar gå halv 12 så istället för det gick vi och fikade på Georges och sedan gick vi en sväng på strandpromenaden där vi möttes av typ 60 stycken som sprang i vattnet och badade. Lite kul och se att dom hade bstämmt att dom skulle mötas där just den tidpunkten... Vi gick till ciggaren och tog våran buss hem och nu sitter jag här.

Jag har ett litet problem. MITT BUSSKORT ÄR BORTA !!!!! och start får jag damp pågrund av de!!!!
Jag skulle sticka till molle men upptäckte att jag ahde lömt plånbok+busskort hemma så jag åkte tillbaka och hämtade det. Sedan när vi skulle åka till stan så hittade jag inte busskortet :O . helt sjukt och ajg är nästan 100% säker på att jag hade busskortet mn'r vi gick in jhos molle.Men hon har kollat och det ligger inte där ! helt mysko ajja ska kolla hemma imon om jag hittar de . :(

Nu ska jag sova ska upp 05.30 imon och jobba KUULL !!! NAAAAT :(