Kastella

2008-10-31
09:55:55

En snabbis!
Skriver en kort inlägg nu.
Ska snart till tandläkaren ! HATAR de ! . . Det är nog 1 av de värsta sakerna som finns.Idag vet jag inte om jag skulle till specialist eller laga min tand men båda är typ lika jobbiga! . Jaja min buss går iaf 10.07 wish me good luck i can need that !

Igår var jag på A6 med Mamsen och syrran och sedan när tjejerna kom upp så gick jag med dom en stund också . Efter A6 så stack vi hem till mig och kollade på film. det blev Tretton!  Den va hemsk :O.. Usch men ändå värd att se på nåt sätt . . . asså den var inte läskig men usch nee ! .

Nej nu ska ja gå . .. Det e ju Halloween idag också . Men det kommer säkert bli skit .  :/ . Vi får la se :) .

puss på er !

2008-10-30
14:19:31

Ny dag , Nya möjligheter !
Hej hej hej .
Idag när jag vaknade var det frost ute och även igår när jag gick och la mig . USCH ! . Kallt och jobbigt . Orkar inte ta på mig massa kläder. Det är så mycket bättre när man bara kan springa ut i linne och shorts barfota..

Idag har jag inga planer , kanske sticker till a6 en sävng . . .  Funderar på om jag ska gå ut en bra sväng med min hund sen men jag får se om jag e suger.

Bara för att jag har tråkigt nu så bjuder jag på gammla bilder från när jag,Mamma och Vovven va ute och gick .



Jönköping <3

2008-10-30
00:34:25

Skövde ! :)

Efter att jag hade klippt mig så stack jag hem och fixade mig lite. Kan säga att jag är sådär nöjd med håret det blev väldigt kort. Men det växer nog ut snart :) .

Vid 12.01 gick tåget till Skövde och när vi kom fram fick vi reda på att Patrik skulle komma 2 timmar efter så eftersom att vi hittar så bra nu i den stora staden så gick vi omkring i lite affärer och så innan han kom och mötte oss. Vi 3 gick sedan hem till Karlberg och där satt vi och snackade lite . Sedan skulle det bli bowling men nej, då var alla banor upptagna och ingen film gick på bion XD . så det fick bli Bad Bos 2 på film hos Alex istället. Efter en bra stund kom Jonas och sedan chillade vi ett bra tag innan vi 4 stack och åt på McDonals. Alex fick dock stanna hemma och leva på sina yoghurtar eftersom han har opereat sig stackarn.



Efter käket så drog vi oss mot resecentrum och boysen drog hem. 40 min efter gick vårat tåg :P
Det blev en trevlig dag !

Dagen var såååå Löst XD


Dax att sova godnatt :)


 


2008-10-29
07:14:53

Trött !
Godmorgon . Ska ta bussen 07.27 till Frissan och sedan så är det iväg Till Skövde som sagt Kommer blir najs. Har inget att skriva men hade lite tid över så tänkte skriva som lite tisfördriv (?) . :) .






Bilderna e på Pöjkarna som vi ska träffa idag + Frida såklart:P

Ha en bra dag iaf ^^ Pösss På Er !

2008-10-29
00:42:51

Äntligen Bort Från Jönköping
Idag har det varit ganska slappt IGEN, Jag och Frida har varit och köpt bijetter till Skövde.

Vi åker imorgon och besöker våra vänner där över dagen. Kommer dit 13.00 oc åker hem vid 19.45. Hoppas det blir bra. sist vi va där så fas det inte så mycket att göra, får la se vad vi  hittar på!

Jag käner att jag borde sova nu egentligen eftersom att jag ska gå upp om 5 timman :S . Usch .. Ska klippa mig så tidigt det suger ! . Seda komer jag få stressa som en idiot för att hinna hem och sedan tillbaka till tågstationen. Men det ska no gå bra !

Nej nu får jag ge mig ... Godnatt !

2008-10-27
20:58:31

Godkväll
Sitter här och försöker hitta på något att göra men det går inte så bra . . .
Idag var jag och Frida på Stan men jag fick tyvärr inte med mig något hem eftersom jag märkte att jag bara hade 160 kr kvar på mit kort :S . . . Sedan stack vi hem till mig och käkade macka från Zubway <3

Nu sitter jag här själv och lyssnar på musik .
just nu ser spellistan ut såhär:
Kenta - Min Bil
seether - Fake It
seether - The Gift
Ras Cricket - Skin Lyrics
The Coral - Dreaming Of You
Kate Perry - Hot N Cold
Lady Gaga - Papparazzi
Lady Gaga - Money Honey
Kaggen & Hubler - Sluta prata bull
Kaggen & Motti - Nu Är Vi Här
Girlicious ft. Sean Kingston - Still In Love

Snacka om en frisk blandning XD . Men bra låtar allihop XD

Jaja men ajg får la forstätta att tracka folk på msn XD . pusshej

2008-10-27
00:43:30

Tröttt
Sitter nu här med halft öppna ögon som svider!. As trött är jag men jag orkar inte gå och lägga mig ... illa !

Idag var jag och Mamsen på Ikea, elgiganten,Pc-city och media markt. Sedan chillade jag hemma framför datan ett bra tag innan Tjejerna kom hem till mig..  Det blev gossipgirl och hål i väggen och sedan 40 year old vigrin eller va den heter. Mys

Trodde att jag skulle klippa mig imon men nej nej då hade mamma tänkt fel datum ( tog min mammas klipptid) Så nu blev det inte så . . . Kanske ska upp till A6 och ta nya hål i öronen istället jag får se när jag vaknar och vad som händer.

Vi satt och tänkte på vad vi skulle göra nu på lovet och kom fram till att va kanske ska till BodaBorg ! Men först måste vi få med oss lite folk :)  Det fixar sig nog. 

Nu blir det sängen Sov Gott ! ´ZzzZZzzzz

2008-10-26
12:11:07

Helgen / Lov / Härligt

drar lite om helgen nu först då . I fre satt vi hos elvria och kollade på Idol och Fredag hela veckan samt ¨t kladdkaka :) Mums. När jag kom hem så spelade jag poker i ca.2 timmar :P

Igår (lördag)  så åkte jag och frida till VIP och köpt lite chips och sedans tack vi hem till henne och kollade på CAMP ROCK ! :) . Den var heeeeelt okej =) . Sedan kom Elvira och vi sen blev de lugnt till jag drog hem  00.30 eller nåt .

Äntligen LOV ! . skönt  men det kommer gå så jävla fort jag vet de ! . Har inget speciellt som jag ska göra frutom att klippa mig och sen kanske jag ska träffa en vän som jag inte har sett på SJUKT LÄNGE ! . Ska blir kul men vet ej om det blir av än :)  .

Snart så ska jag till ikea med mamsen och sedan ska jag väl ringa vännerna ^^ .

ha de gött :)


2008-10-23
23:13:49

Hv71 är påväg :)
skola som vanligt hade 1 prov i rättskunskap som jag inte hade pluggat ett skit på men jag tror jag det hyfsat bra iaf :D . kan ju hoppas på de ^^ .

Efter skolan så softade jag lite och sedan blev det käk på Max <3 :)

18.30 Var jag på plats på Elmia där Hv71 mötte Södertälje :) . Det var nämligen så att Sanda ( min skola) Delade ut gratis biljetter till matchen så det var HELT KLART att jag tog 2 stycken och gick .

HV vann med 6-3 tack vare att jag var där såklart  :) . Nu är vi pågång. Nästa hemmamatch e på lör då ska jag dit igen ^^

Såhär förklaras Matchen :

Det började ängsligt även mot Södertälje och efter två perioder hade HV71 skjutit 30 skott, men på resultattavlan stod det 2-2. Då kom islossningen. HV71 vann till slut med 6-3 och Kris Beech gjorde tre mål.




Imorgon Blir Det Volleyboll Tunering TAGGA <3

2008-10-21
23:09:23

Tisdag !
Idag började dagen med volleyboll :) . tvärr hände en olycka så att en av tjejerna svimmade men det gick ju bra sen. Sedan tråklektion och efter maten så hade vi idrott på Rakcetcentrum :P . Det blev bedminton och tennis för min del :) . Gick inte in för det så mycket .. känner att det är onödigt att ha idrott 2 gånger på 1 dag men men sånt är livet :P .

Efter skolan så stack Jag, Becka, Lollo och Citte ner och käkade på McDonalds och sedan blev det till att åka hem. Resten av kvällen har bestått av plugg och snackat om livet med en vän . Ganska skönt ibland speciellt när man tänker likadant . Även om det inte blev så mycket snack av de. Jag skulle bara vilja leva om livet nu börja om på nytt ... Men det går ju TYVÄRR inte :/ . Får helt enkelt leva som jag gör :P


Funderarpå om jag ska hjälpa mamma med att resna lite svamp men jag orkar fan inte nu :( . lite för mycket XD


Imon har jag prov och grejjer och efter skolan så måste jag plugga på nästa prov som är på tors .. Usch 3 prov på 1 vecka är för mycket ! .

Nu ska jag kolla tv och sova :) . ha de göttt !

2008-10-20
20:52:38

Dåligt med uppdatering igen !
I lör blev det fest i dykarhuset tillsammans med folket <3 . Treevligt var det :) . Kom hem ca. 05.30 och gick upp 08.15 dagen efter :O . As trött hela dagen och mådde skit hela söndagen .

skola idag gick hem efter mitt Svenskaprov mår forfarande skit ! . Nu börjar det nog bli lite bättre iaf ... Vet inte va de kan vara . Mamma tror att det har med oro och så att göra men jag vet ej :S Kan ju vara så har ju faktiskt hänt ganska mycket nu med v'nner på sjukhuset osv . Får la se om det går över.

Nu ska jag plugga lite Psykologi och ta de lugnt . syrran och Emil kom hem med Chokladtårta nu får la se om jag kan trycka i mig lie :)


Puss på er :)

2008-10-18
00:52:24

fredag !
Skola skola skola = 3 lektioner idag! . Sista lektionen spelade vi Volleyboll ;D . Jag älskar de ! Självklart så var mitt lag det bästa och vann alla matchet :D haha.

Efter skolan åkte jag upp till bankeryd för att fråga lite om min kamera och där sa de att jag skulle lämna in den så dom kunde kolla på den. Det är nämligen så att den tar väldigt suddiga bilder, Speciellt innomhus. Så på Måndag åker den i i ca 3 veckor :/  


Sedan åkte jag hem chillade en stund och vid 20.30 begav jag och elle oss upp till Sandra för att senare på kvällen festa :P . Men så blev inte fallet .Efter några om och men så bestämmde vi oss för att spara festandet till imon och chilla ikväll så det blev film och chips :D . Mys mys... '



Nu är jag trött tror jag ska sova snart :)



Imon snackade jag och sandra om att vi kanske skulle till Värnamo och träffa några utav hennes vänner men vi fårse hur det blir med det och sedan Party då somsagt :)

Sådär nu har ni lite koll på mig iaf :) . ha de gött puss och kram

2008-10-16
22:37:11

Tankar!
Sitter och kollar på Hells Kitchen...
Idag var det skola, en inställd lektion så jävla gött :) .

Fick reda på att min vän råkade ut för en olycka med sin mc i förrgår. Han ligger nu på sjukhus och har skadat kotorna i ryggen, Detta kan leda till fölamning !!!!! . Jag hatar sånt här .. när man får reda på något så hastigt ! . stackarn, just nu går alla minnerna genom mitt huvud.. alla 5 åren Usch hoppas allt blir okej med dig ! Tänker på dig du klarar detta ! Vill bara åka upp till honom men de e ju inget man kan göra bara så : / . Kämpa på ! Allt kommer bli bra !  <3

Ska snart sova hoppas jag kan de nuu ..

Ha de bra alla !

2008-10-14
21:38:51

Bjuder På Lite Skratt !

Ännu en dag är förbi..
Inget märkvärdigt med denna dagen.
Imon har jag prov i Psykologi men min bok är helt borta så jag kan ju dock inte göra de. Så veckan blir la ganska slapp.

Nu sitter jag och kollar på lite klipp tänkte dela med mig lite :)






Sådär dårååå :) .

2008-10-13
20:24:12

Lalalala
Igår var det en riktigt chill dag. Gick runt i myskläder hela dagen och efersom det var så fint väder så tog jag med min hund ut på en promenad :) . Jag såg 2 ÄLGAR neranför mig . Lite sjukt att dom är där för det är typ presic vid motorvägen och mitt bland massa hus , Det ar iaf en upplevelse . Jag hade min kamera med min men tyvärr så var jag för seg för att hinna ta upp den och ta kort . Hade varit ganska kul att ha bildbevis :)



Senare på kvällen så bakade jag och Mamsen Pannkakor och åt krätor medans vi kollade på Ensam mamma Söker . Innan jag gick och la mig kollade vi även på Pretty Woman :) .









Idag var det damp i skolan. Jag kom klockan 08.02 för att gå på min dans och när jag närmar mig salen så ser jag att alla går därifrån :O . Så JA självklart så var det inställt för andra måndagen i rad nu . Hur svårt kan de va att gå in kvällen innan och typ skriva på internet att vi inte har någon dans så vi kan få sova vidare :O . Nej nej nej de funkar ju inte ?!?!?! :S Jag, Lollo och Valle fick dampet och bestämmde oss för att åka hem till Valle och sedan bara komma på sista lektionen på dagen . Så vi myste lite hemma hos henne och sedan så blev det käk på MAX :) . mums ^^

Efter min enda lektion i skolan (som jag för övrigt fick reda på mitt prov i . Jag fick MVG -  YEEEEY ^^ Helt sjuk )
så stack jag hem och sov en stund och nu sitter jag här och latar mig och lyssnar på lite ny musik :)



2008-10-11
16:11:38

Lördag
Hallu hallu .

Jag sitter och funderar på vad man ska hitta på idag/ikväll . Har ingen aning om vad jag vill eller vad som finns att göra så jag får la ringa runt till mina vänner snart och fråga lite :)



Blev också medlem på en ny sida nyss. Det är många som har den nu så jag tänkte att då kan väl lika väl jag testa också :P  

GRATISBIO.SE
En sida där du helt enkelt ska samla påäng och när du har nått upp till en viss nivå får du hem Biobiljetter eller present kort ! .  Enkelt är det iaf .
Testa att bli medlem, klicka på denna länken så får du 75 påäng direkt :
 [Bli medlem]



2008-10-11
15:00:52

Gbg / Gårdagen !

GBG:
Vi kom till gbg kl 09.00 och då tog vi en snabb frukost inne på Nordstan. Sedan började vi med shoppingen. det blev en seeg start för både mig och Valle men Lollo kämpade på haha.

Efter några timmar halvspringandes i stan så käkade vi på McDonalds, mums ! . En måltiden var det bara att köra igår ingen. Även om det kändes som att man hade massa tid kvar så får man ju ändå skynda sig som fan sen i slutet. Bussen gick hem igen vid 16.25 så vid 16.00 ringer Lollos mamma och ber oss komma till pressbyrån . Så ja, vi SPRINGER dit men då är dom inte där :O . då menar dom ju såklart den andra :O . Det är det jobbigaste när det finns så många likadana affärer man vet ju inte vilken dom menar. Så vi kutade till den andra pressbyrån men såg dom inte där heller . Helt döda var vi när vi hittade dom bakom ett hörn och klockan var då 16.15 .

Panik
som va hade så gick vi as fort till bussarna och skämde ut oss för hela göteborg tack vara att vi gick in på "bussområdet" och tänkte gå till bussen men nej då kommer en kille fram och skriker att vi inte får går där. Vi fattar ingenting och säger att vi ska med den bussen och han skriker att han skiter i vilket men att vi ska gå bort därifrån. Då ser vi att vi e i ett inhängnat område och där vi typ sprang in står det asstort på marken att INGÅNG ÄR FÖRBJUDEN ! ojojoj . . . pinsamt så vi fick helt enkelt springa ut igen och in på staionen och gå runt. Men vi hann med bussen som tur va :) .

I Göterborg köpte jag köpte:

En kofta :  Zara : 300 kr

Björnborg trosor : MQ : 200 kr

T-hirt : Gina : 200 kr

Tröjja : Gina : 200 kr

3 sjalar : Pepper : 160 kr
2 ljus : - : totalt 110 eller nåt. 

Så jag köpte ungefär för 1100 kr. sen gick de ju åt lite till mat och sådant också . :P . Men det var en lyckad dag iaf. Nu vill jag bara tillbaka och hämta resten haha ^^ 

Tack för en underbar stressad dag Lollo, Valle, Anneli och Elisabet


Lite bilder på töserna :)



Gårdagen :
Igår blev det skola till 15.30 och sedan stack jag hem och fixade lite.

Sedan bar det av till Frida Bäck . Där lagade jag , Elle och Frida mat. Det blev kyckling file med klyftpotatis och Café De La Paris sås :) . Mycket gott :) .

Efter maten började idol och vi kollade på de . Då kom äver Jimmie förbi :) . Efter idol kollade vi på Fredag hela veckan och sedan stack jag och Jimmie hem till honom och hämtade hans RockBand . Resten av natten spelade vi och vid 04.00 nångång så var det vara jag och Jimmie som var vakna eller knappt jag heller men typ :P . så Han drog sen hemmåt så att vi kunde sova :) . En Mysig kväll hos Frida blev det. Kanon ! . orkade verkligen inte göra något annat igår.
 
folket jag var med :)     :


Frida :)


Jimmie :)


Och Elvria :)

2008-10-11
02:58:51

MYS HOS FRIDA
Ikväll blev de mysigt hoss frida .. inga bilder dock och bilderna från gbg kommer imon ! puss och hej

2008-10-09
22:51:45

Om Gbg
Orkar tyvärr inte skriva om resan just nu hade istället tänk att gå och lägga mig. Känner att det behövs för mina fötter värker som ah jag vet inte vad..

Men jag har haft det skit bra . Såg inte så ljust ut med shoppingen i början menjag fick allt med mig några plagg hem . Det var mycket trevligt men somsagt jag bestättar mer imon och då kommer ocks lite bilder. ( inget speciellt ) :P

Godnatt på er :)

2008-10-08
23:07:30

Tagga !
För det första tänkte jag bara skriva att jag bytte Bakgrunden bara för att jag fick damp på den andra. Ska absolut inte ha det såhär sen men jag har inte tid att fixa med disign och sånt nu så ni får leva med detta ett tag :)

Kvällen innan GBG nu då :) . Känns kanon. Skönt att slippa skolan en dag till denna veckan och najs att åka till en av mina min lilla älskis städer gbg. Nu har Valle hoppat  på med så nu är vi en mer :) . yeeeey :)

Idag har det varit lugnt efter att jag hade sovit några timmar efter skolan så bad mamma mig hänga med och köpa godis och hyra film så det gjorde vi. Det blev Kickin It Old Skool . Den var skojjsigt :)  värd att se tycker jag nog =).
Till det blev de massa godis och innan vi körde hem stannade vi till vid Chicki Mama och köpte oss en kyckling samt potatissallad. så det blev myskväll ida :)








Måste även skriva GRATTIS TILL KÖRKORTET JIMMIE :)
Fyfan va gött . själv harman ju fan 1 helt år till :/ . usch usch
men de kan behövas ^^

2008-10-07
23:12:02

Studiedag !
Idag var det ingen skola för min del. Skönt var de. Så när jag vaknade så gick jag ut med min vovvsing och sedan cycklade jag till min Mormor och va med henne en stund. Efter det så stack jag och mamma till stan och a6 men jag köpte inget eftersom jag ska till GÖTEBORG på Tors.

Har beställt biljett nu. Det var as krångligt men jag lyckades med hjälp av lollo haha . Det blir Jag,Lollo hennes Mamma och hennes Mammas kompis. Kommer nog bli bra . åker 07.35 och åker därifrån sen 16.45 eller nåt.

Imon är det skola igen usch usch men det kortaste dagen vi har tror jag iaf. Nu ska jag sova ! pusspuss


2008-10-06
23:23:49

Ny vecka . Nya möjligheter
Måndag ida och dagen började INTE bra . km till solan 10 i 8 för att ha Dans men NEJ klockan 10 över kommer de ut en kille och säger att våran danslärare är sjuk och att vi inte har något. Fan va arg man blir då asså ! Så jah, Lollo och Valle fick skjuts hem av tim till lollo och där pluggade vi lite och så. Sedan blev det skola och sista lektionen var det prov. Det känns som att de gick sådär. . .

efter skolan tog jag de lugnt och sedan vid 18.00 blev jag sugen på att gå ut och gå. Detta händer inte ofta så man får ju ta tillfället i akt . Så jag ringde frida och vid 20.30 kom hon till mig och vi tog med oss min lilla vove och gick för att träffa Jimmie. Vi stog och snackade ett bra tag men sedan blev det dax att gå hem eftersom frida har skola imon och INTE JA :D .

Studiedag imon :) . skönt . Får se vad jag ska hitta på. Tror jag ska till mormor en stund och sedan A6 . Sen om jag hinner så ska jag va me Jimmie en stund me . Jaja vi får se hur det bli. Beror väl på mär jag vaknar osv.

Nu ska jag inte sitta här mer :) . ha de gött :

2008-10-05
13:06:02

Hultsfredsresan!

Kom till skolan vid 07.00 och vi kom väl iväg vid 07.20. Väl framme i hultan klockan 08.00 ungefär så gick vi in och fick lite papper och så. Min första känsla när jag kom ut ur bussen vra typ .. Brassta? :P .Vi fick lita frulle och sedan hade en kille föresläsning med oss i 1,5 timme tror jag de va . Det var det jobbigase jag har vrait med om usch jva trött jag va. Fick plåga mig själv för att inte somna. Vi fick en liten rast efter det då vi gick och köpe 5 klubbor var för att inte somna på nästa föreläsninhg. Men var inte lite plågande .

Sedan blev det mat vid 13.00 kanske . och det sarverades nån  korvgryta som inte såg allt för vacker ur så jag och Lollo begav oss ut i den "stora" staden och gick till en pizzeria som vi hade spanat in när vi kom. Men nej då är den stängd. I staden finns det  
2 pizzerior
1 DYR kinaresurang
1 Grill
1 annan resturang
1 konsum

att äta på och ALLT är stängt utam konsum och kinaresturangen såklart :O . Det står att allt ska va öppet från 09.00-21.00 men nej nej . Så med 5 minuter kvar på rasten så stack vi in dit och köpte enhamburgare med pommes DYRT! . vi började igen 13.45 men då hade inte vi fått våran mat än och vi skulle samlas för att gå tillsammas till ett annat ställe. Men nej de hann ju inte vi. 

Så 30 min försenade började vi gå omkring i staden för att hitta idrottshallen. Jag har visst en fårmåga att komma vilse i städer :S . När vi väl hade frågat lite Hultsfredsbo så hittade vi byggnaden och sprang in till lektionen med Martin Lidberg , ni vet brottaren som var med i letassdance.  Folket hade då massa övningar med honom men eftersom vi kom frösent så kollade vi på. Trevlig kille :P



Sedan var det dax för det sista passet som var hopprep och det var jag med på. Vi oppade dubbelrep, långreep och enkelrep. Najs najs

Efter en LÅNG dag så var det riktigt gött att säta sig i bussen och åka hem. Känner att kroppen behöver med är 3 timmas sömn för sånna här dagar. Har ju lärt mig nåt iaf ;) .

Glad att jag åkte iaf . hihihihi

När jag kom hem bblv de chill och jag , mamma och pappa kolade på mamma mia och käkade kräftor :) 


2008-10-05
00:04:59

Om dagen
Skriver imon måste sova lite inatt :) . godnatt på er ;)

2008-10-05
00:03:56

Slänger in lite bilder från i fre !

Me, Molle, Jejja                   Jejja ;)

Ola & Meee                         Anton,Ola,Jejja

2008-10-04
01:39:50

MÅSTE SOVA !

hej hej hej. Hann inte skriva innan jag åkte så jag skriver nu istället. Kom hem nyss har tvättat av sminket och satt mig här. Var på fest hos Göran :) . Trevlig trevlig dock finns det ju alltid idioter som ska komma och förstöraallt och så var det även här. 3-4 snubbar som kom in (ingen kände dom men nån visste vem de va typ) och var en kort sund. De fick med sig bla. i-pod, 2 jackor, 2 plånböcker m.m. ORKA ! . Som tur va så fick jag behålla allt mitt va jag vet .

Annars var det ganska trevligt. drack lite , Jag och jejja körde gris men george? och lite så. hihi =) Hade bestämmt mig för att vara hemma ca.00.00 men så blev ju inte fallet för vi tog bussen därifrån 00.39 eftersom både jag och "jejja" skulle upp tidigt (jejja klockan8, jag kollan 5). nu ska jag sova :) godnatt ^^


2008-10-03
18:03:48

Shuuhuuu

ska snart hoppa in i duschen . Ikväll blir det Party hos GÖRAN :) . längesen man såg pojken nu ^^ . Det jobbiga är att jag ska upp 05.00 imorgon så jag vet inte om jag kommer palla att vara uppe så sent idag dock.

Imon blir det Hultsfred med skolan på någon föreläsning . ska upp dra från skolan 07.00 och kommer hem 19.00 kommer vara dööd :O . Och så tror dom att jag ska orka hoppa hopprep och köra bår/bål? träning :P Där har dom ganska fel . men men de kanske blir as kul även om jag absolut inte tror de :P .

Hörs lite senare typ innan jag drar :)


2008-10-02
19:04:58

Tar igen lite :)

Har inte skrivit på ett tag nu . Vet inte varför . Jag har lixom tänkt att skriva men precis när jag har börjat så har jag fått bråttom till något annat.

Men nu sitter jag här och igentligen har jag inte tid nu hller för min lilla vovvsing sitter och piper vid dörren och vill ut. Men skriver lite iaf.

Veckan har varit precis som vanligt inget speciellt har hänt i skolan eller något sådant.

Fick vårat skolfoto igår jag säger bara FYFAN ! . jag har inte blivit nöjd med mina skolkort någn gång men nu börjar de gå över styr. Jag har vägrat att  visa mina "småkort" dom 3 sista åren HATAR DOM ! . Jag har nu insett hur mycket jag hatar mitt utseende även om jag oftast skiter i vilket. Det är surt. Vem vill lixom inte kunna känna sig fin och så ibland , ALLA ! . Men nej nej den turen har fan inte jag. Så småkorten ska tillbaka denna gången kan jag lova. Förra året hann jag inte så dom ligger gömda där förhoppningsvis ingen hittar dom. Skolkatalogen är också hämsk men jag orkar inte byr mig längre . igentligen är det ju lika bra att inte vara med på kortet men jag vet ju själv hur irreterad man blir när man ska leta efter någon och så är han/ hon frånvarande så jag har ställt upp hitills får väl se hur det blir nästa år ! .

Sådär nu vet ni!

Igår var jag också på A6 för att inskaffa mig en ny foudation. Det var dax nu kände jag. Har använt Dream matte mousse foundation  i typ 2 år nu tror jag och nu tänkte jag testa någon av de "rinniga" Så stack upp ill åhlens (de har trevligast personal om man inte har en aning om va man vill ha) Och frågade en där om vad hon tyckte att jag skulle ha. Hon tyckte att jag skulle köpa en som heter Lumene Double Stay makeup så det fick bli den. Idag har jag haft på mig den och den funkar väl bra änsålänge :P . ovant att ha den när man har haft mousse hela tiden. Den täcker dock inte lika bra märkte jag men men den är bättre för huden så det blir nog bra.

Min Gammla :)
 Min Nya :)


Så nu till lite TV dååårååå. :)
Igår var finalen i SO YOU THINK YOU CAN DANCE <3
Joshua blev den lyckliga vinnaren ! . Det kanoon enligt mig, Han är GRYM ! . Han klarar av allt ! Katee blev bästa tjejen. Hon är också duktig men jag började tycka illa om henne när hon tabbade sig i uttagningen men hon är riktikt duktig. I finalen stod det mellan Joshua, Twitch, Courtney och Katee alla är skitbra ! Men i slutet var det bara Twich och Joshua kvar och det var absolut 2 av mina favoriter :)  Grattis till dig ! ^^ Ni har redan sett några klipp med dem aknske men här kommer några av de bästa danserna under pogrammet enligt mig :)

Joshua & Katee - Hip-Hop


Joshua & Courtney - Hip-Hop


Courtney & Mark - Jazz   ÄSLKA !
 

Finns så jävla många ni lär få lite ågra lite då och då här haha :P . fan bara att de e så dålig skärpa. Men FAN va grymma dom e ! <3<3<3<3<3

JOSHUA                                                         TWITCH

 KATEE                                                       COURTNEY


blev ett riktikt långt inlägg nu men men . Nu ska jag ut med min älskis !