Kastella

2009-04-29
23:44:06

Kissse Miss ! :)
Hejsan på er .


Skola från 08.00-13.00 ungefär. Jag var sjukt duktig på både matten + att jag gick på extralektionen i företagsekonomi.. :)

Efter skolan blev de chill och sedan gick  Jag, Mamma och Sigge runt Axamo. Skönt när det är fint väder. Det är bara 1 ända sak jag vill just nu och det är att RIDA ! . Min familj har länge planerat att vi ska ut och rida Nordsvenskar men nej det har inte bivit av. Men denna sommarens ka jag fan ta tag i de . Det var sjukt längesen jag red nu :( .


När jag gick ut  för nån timma sen så var det en skitsöt liten katt utanför oss. Han kom fram till mig direkt och började kela. Sjukt söt var den. Den somnade sedan i våran stol där ute , hihi. Dock vill jag inte hålla den mer nu eftersom jag märkte att den hade typ 10 fästingar på sig :/ .  Han låg där i typ 2 timmar men nu när josse skulle ut me sigge sprang stackern iväg :( . Hoppas han kommer tillbaka :D






Nu ska jag ta och sova lite och tagga valborg imon. Pusspuss !

2009-04-28
22:17:18

Pez ger minnen :)

Idag kom min syster hem från Spanien. Hon har varit där i 1 vecka tillsammans med hennes pojkvän, hans mamma och bror. Jag längtar as mycket nu när man ser henne komma hem brun och fin ( dock kommer jag inte bli brun över huvud taget) Jag fick paket me :) . 2 as snygga linnen <3







Kommer ni ihåg dom där PEZ man hade?. Det borde ni !  Små figurer som man la PEZ tabletter i och sedan när man lyfter på "huvudet" så kommer det ut en liten godis. Allla lär ha haft en sån när man va liten. Iaf.. Min syster hade köpt en sådan nu när hon va nere och jag blev så sjukt glad på något sett när jag såg den XD haha . Så vi bar av till  Maxi och där köpte jag mig en också :) . Det blev bambi så nu sitter jag här med min lilla PEZ figur och käkar XD .


( Typ hej jag är västa tönten men de skiter jag i XD )


 

Köpte också den nya Magnum temtation. har ni smakat den ? . Första gången för mig. Den var väl god men jag tycker dock inte att den är värd 22 kronor. Det är väl sen snygga asken som kostar haha ;) Den ska ställas upp på en hylla i mitt rum ^^


 


2009-04-28
20:03:13

Älska Volleyboll , Älska Klassen !
En ganska soft skoldag idag !
Jag tog mig sovmorron eftersom att jag vred till min fot på något konstigt vänster igår på träningen. Började 10.25 med en mindre rolig Matte lektion sedan blev det chill lektion med Lewi framför datorn. Till sist var det idrott . Det blev ett varv med inlinesen och sedan VOLLEYBOLL <3 :) . Sjukt kul va de ^^ . Klassen är underbar !

Jag, Lollo, Becka och Mattias va bääääääääääst  Nr 1 lixom ! :) 

Woohoo . ja jag är lite lost ! ^^

Sandra går in för de

Jojje satsar på fel boll ^^





För Övrigt Så Är Det Bara 139 Dagar Tills En Viss Karoline Aronsson Fyller 18 ! Woooooohooooooooo

2009-04-27
23:01:54

Buggeli bugg !
Dagen har bestått av
*Bugg på dansen.
*Andra tråkiga lektioner.
*Åkte till Tidaholm i västra götaland för att gå i 1 butik och den var stängt just idag ! . 1 timmas bilfärd i onödan.
*Käkade med mammsen på China Palas.
*Tränar med Lollo det blev aerobic dance och sedan badade vi i mängder XD

Nu ska ja sovapuss på er !

2009-04-26
21:05:11

Helgen m.m.
Hallå på er nu har jag varit sådär allmänt seg på att skriva igen..
Så jag gör väl en liten snabbis igen dåråå.

Torsdag:
En ganska lång dag i skolan även om vi flyttade fram den sista lektionen. Slutade alltså 15.00 och då stck jag hem och Pluggade lite. Det är så att den 23-25 har det varit Dansfestivalen här i jönköping och på kvällen vid 21.00 så stack Jag, Malin , Emil och Mattias och kollade på Step up 2 i ett tält nere på stan . Lite kallt och lite hårda bänkar annars var de väl okej . 

Denna veckan har varit en sån foto vecka . Jag har varit me i tidningen 2 gånger . Typ varning för mediahora xD Denna kvällen var det J-nytt som fotatde bilden nedanför . Har dock tagit bort med för att jag såg helt psyko ut ! :)  




Fredag:
Började morgonen med träning på Gymmet med Lollo :) . Våran kort går ut snart :( . Sedans tack vi till hamnkanalen där vi satt i solen och käkade macka från mackmakeriet <3 . Då kommer det fram 2 personen från JP (jönköpingsposten) Och ska intervjua oss samt ta massa bilder . Fråga it inte varför vi ställde upp men vafan .. :P . Sälvklart hamnade bilderna på förstasidan och på sida 12 :O jobbigt värre ^^         2 gånger på 1 vecka . . . ojojoj .


Blev konstigt på bilden pga. blixten


I skolan hade typ världens svåraste prov i bollspel :O . typ 22 olika sporter med massa skitfrågor och jag fattade verkligen nada . Det var mest kryss frågor vilket lät ganska lätt tills dom berättade att amn kan få minus-påäng så mitt prov lär la sluta på -25 eller nåt XD

När jag kom hem från skolan så solade jag lite och sedan var jag med Frida. På kvällen så mötte vi upp Ellen och åkte ner till vättern, Det var ett gäng folk men inte speciellt kul så vi 3 drog vidare till Johan och kollade på film med honom och Oscar :) Tack för att vi fick komma ^^



Lördag:
Vaknade ganska sent ungefär vid 11.30 då jag gick ut och solade på ballkongen och märkte att det var en stor boll på kullen utanför mig XD . Då hade tydligen Uffe tagit med sig något från Actions Events, där han jobbar. Det var en stor boll ca 4 meter hög. UPPBLÅSTBAR , genomskinlig. Så hoppade man in och spände fast sig mitt emot varandra. och sedan snurrade man helt enkelt ner för hela kullen :O . Såg as läskigt ut men samtidigt skitkul . Ångrar mig så jävla mcket att jag inte gick upp dit och testade. När det för en gångs skull händer något på Tokarp. Men men jag fick ju se iaf.


Tog typ inga bilder. Filmade bara en massa men så såg den ut iaf . Kanske lägger ut en film sen XD

Senare så stack jag till Frida och solade lite och på kvällen kom Matilda, Becka och Malin. Vi satte igång grillen och åt en massa Marshmellows och Jordgubbar = Bästa bästa kombinationen! Och hade allmänt kul :) . Senare fick vi besök av Ellen, Linnea och Emma också.

Jag, Matilda, Molle, Becka ^^

Igen :)

SUKT GOTT :)

Lika? :)

Becka gör också ett försök :P




När tjejerna hade stuckit så satt jag och frida och nördade oss framför datan som vanligt XD Sedan sov jag hos henne :)
 


Och idag har jag och Frida bara att de allmänt lugnt och slappat :P . Nu ska jag kolla tvvvvvv :D . puss på er !

2009-04-23
19:26:51

Tjoho
Tjooho.


Tänkte bara skriva att jag lever för något annat har jag inte att säga just nu XD .

Ska sticka till Malin en sväng nuoch sedan kanske det blir film nere på stan eller nåt jag fattar inte så mycket ! .


Ha en bra kväll ! :)

2009-04-22
20:39:45

Dålig uppdatering !
Har inte skrivit på några dar nu, dåligt av mig.

Så va har hänt då ? Jo, det här :

* I sön var vi nere på vätterstranden och körde lite Volleyboll :) Blev sedan film med Molle och Frida ^^

* I måndags hade vi studiedag och jag har ingen aning om vad jag gjorde XD  var nog med frida kanske ? ^^

* I tis blev det ingen skola för min del. Det bästa var ändå att min älskade vän Elvria fyllde 18 år ! Tusen Grattis till henne <3 Vi var hos henne och lämnade lite paket  och sådär  hihi


* Idag var det  skola för första gången denna veckan dåråå . Inga roliga lektioner. Efter skolan stack ja till Wayne´s och lunchade med min mamma . För övrigt så har dom den godaste toasten och den äckligaste chailatten !  Sedan vid 17.30 så stack jag till O'Learys där mina vänner Lollo, Valle och Koshar hade lite "afterwork" Med mat och sådär så jag gjorde dom lite sällskap innan jag och lollo stack och tränade. :)

Nu ska jag kolla tv :) Pöss på er !

2009-04-19
14:14:30

Super Duper Helgen !
Fre:
18-årsfesten för Elvira. Det blev en underbar kväll/natt med massa trevligt folk.
Bra musik, Lagom mycket folk och kanon stämmning hela kvällen kan det bli mycket bättre?.  Tack Elle ! <3 Snart är du en stor flicka :) .

Lite bilder dåvaaa!
 



Lör:
Var sjukt seg hela dagen. Satt i min soffa från klockan 10.00 när jag gick upp till klockan 17.00 då jag gick ner till datan. Vid 18.00 kännde jag att jag var tvungen att ta tag i mitt liv och jag började göra mig iordning.  20.00 stack jag och tjejerna in till Georges för att fika. Efter en chai latte och massa snack så gick vi ut och träffade Wille och Jesper som satt i en bil och dunkade musik. Haha så jävla goa .!  Jag är singel och sökande, Jag är också singel och sökande . Vill du hitta på nå ikväll? ;) . Naaajs !     Pumpa rumpa, pumpa rumpa, pumpa rumpa, pumpa rumpa .. !

Efter att vi hade varit där ett bra tag så träffade vi även mina klassisar  Emil och Mattias samt deras vänner Hannes och ? .  Åkte runt lite med dom och sedan stack vi till Molle en sväng innan jag åkte hem .

Chill lördag  ! <3


IDAG:
Vaknade hyffsat tidigt idag men har inte gjort ett skit. Ska snart plugga lite tror ja. Vi har nämligen prov  på 23 fulla sidor som består av Basket, Handboll,Fotboll, Innebandy, Hockey- bockey, Ishockey, Volleyboll, Badminton, Tennis, Bordtennis, Squash, Baseball & Bowling. Alla regler , hur allt går till, påäng osv. SJUKT TRÅKIGT. Bollspel är typ.... jobbigt !


Nu ska jag käka frulle . Pöss på er sålänge !

2009-04-17
19:32:52

Tagga Party !
Nu väntar jag på Lovisa Möller som sitter på bussen påväg hit. Sedans ka vi gå upp mot lokalen där 18-årsfesten för Elvira ska hållas :) . Hoppas att det kommer bli kanon !

Ha en bra kväll ! :)

2009-04-16
21:55:23

Årsmöte ?! :O
En lång skoldag med ett skit svårt Naturprov kan det bli värre? Knappast !

Klockan 18.00 - 20.00 Var jag och mamma på årsmöte. Fråga mig inte vad jag gjorde där. Mamma vågade lixom inte gå själv så jag fick ju offra mig lite. Japp som det ända barnet satt jag då där och låssades fatta iaf hälften av va de sa men nej jag satt bara och sa "Jaa " " Jaa "  när dom frågade nåt XD . Goda räkmackor fick vi ju iaf. ! 

Nu ska jag sova för imorgon blir det träning innan skolan. Och sedan är det dax att tagga Elles 18-års fest ! 

Puss på er !  

2009-04-15
22:13:46

GRATTIS PAPPA !
Idag fyller min älskade pappa 47 år !


Skulle aldrig byta ut honom mot något ! <3<3<3

2009-04-15
07:04:16

Up and GO !
Hallå på er !

Det har inte varit lika kul att vakna nu de senaste dagarna eftersom att solen inte har varit framme så mycket. Men upp ska man ju iaf.  Jag har precis packat min bag för efter skolan blir det Gymmet / Relax med Lollo.

Jag dock en jävligt jobbig dag ida kom jag på eftersom att jag har naturprov imon som jag inte har börjat med.

Dagens planer:
08.00-12.30  : Skola
12.30- 15.00 : Träna
15.00- 16.00 : Köpa present till Pappa
16.30- 19.00 : Redovisning i skolan !
20.00- 00.00 : Plugga natur !

Visst låterdet underbart? ..... NAAAT!

2009-04-13
23:46:03

Segaste dagen på länge !
Idag har det varit en redigt slapp dag. Satt i myskläder till typ halv 2 eller något och kollade på The city. Sedan var jag och mamma ute och övningskörde. Det gick kanon även om jag gjorde ett par missar som vanligt.

Nu ikväll har jag och frida varit ute och gått en väng och jag kollade precis klart på en film, Gridiron Gang. SJUKT BRA!  ni måste verkligen se den. Tönt som jag är så rann det ett flertal vattendroppar ner för mina kinder. Nej den kommer jag se i helgen igen.


Nu ska jag sova, imon börjar skolan igen  pusspuss

2009-04-13
13:39:04

Sista dagen !

Tjosan på er ! .

Sista dagen på lovet idag, känns ju inte allt för bra måte jag säga. Jag hade ju inte klagat om det var 1 vecka till.

Igår så var Jag , Frida  och Elle ute och gick en sväng i värmen jag ÄLSKAR värme :) .  på kvällen fick jag sedan ett samtal det var Simme, Robin, Jejja och Johan i högtalare och jag hörde typ inte ett skit haha . De ville iaf att jag skulle ta med mig mina brudar och komma ner till dom på vättern så det gjorde vi.

Det var väl ca 15 pers i lokalen när vi kom ner, och dumma som dom är fick Robin, Johan och Rados för sig att bada i vättern :O . Helt sjukt  haha! 

Vi stannade där till 00.30 eller nåt tror jag då jag och frida fick springa till bussen dock hade våran buss slutat gå så det blev promenad och en del springning också XD 

Tack Elin, Söndagens hero ! <3 ^^ 


Nej nu ska jag kolla klart på The city och sedan ska jag väkl ta tag i mitt liv och gå ut från mitt hus XD
Ha en bra dag :)
 


2009-04-12
20:24:58

Påskafton !
Tjosan tänkte dra lite om min påskafton. :)

När jag vaknade vid 09.00 blev det dax för påskäggsletning, Det var nämligen så att min syster hade gömt 1 ägg till mig och 1 ägg till mamma och pappa sedan med hjälp av en rebus skulle vi hitta ägget. Eftersom att jag är bäst som vanligt så hittade jag mit först :) . Jag fick chokladägg och 2 fina öronängen :)



Föra att läsa rebusarna
    klicka på bilden :)


Sedan kom Frida och Elvira till mig så vi låg på min baksida och stekte lite i solen och sådär medans min mor och far var ute med motercyklarna för första gången iår :)

När de 2 stack hem så jag åt och gjorde mig iordning för kvällen som startade hos Elle med lite förfest. Efter några timmar så stack vi ner mot stan där vi träffade lite folk här och där.


Det är ju bilmässa i Jkpg denna veckan så det var sjukt mycket bilar, främst raggare :) på alla våra gator. I stan hittade vi sedan Danne och Kenny som hämtade upp oss med bilen och vi 5 ( Jag, Elle, Molle , Danne och Kenny) åkte till Maxi parkeringen där vi stod och kollade på alla bilar som skulle visa upp sig och sådär . Det var faktiskt skit trevligt. Där var vi till ca 01.50 då vi åkte därifrån och sedan körde Kenny hem mig =) . 



En trevlans kväll med bästis folket ! . Frida fattades ju dock :( !  

2009-04-10
19:16:44

Grillen är tänd . Nu är våren här !
Tjosan på er .

Sjukt härligt väder idag. När jag vanknade gick jag ut på balkongen satte på lite skön musik och solade i nån timma. Nu känns det att det är vår. Ingen jacka, tunna kläder . Synd att det blir kallt på kvällarna. Jag DÖR om det kommer snö mitt i allt nu :O  

Vid 3 var vi och firade min farfar så nu har jag fått i mig ett antal kakor också... trevlig att träffa släkten iaf !





Nu väntar jag på käk, I´m starving ! (stavning? :S ) . Idag tände vi griller för första gången detta året :) Det blir något kött , har ingen koll och majs samt potatis och sås mums !

Sedans ka jag till Elvria och grilla igen haha vad gör man inte för våren , eller nåt haha.


Hoppas att ni får en bra fredagskväll :)

2009-04-09
01:07:07

Sovdax!
Dax att sova eller kolla på film iaf :) .



Sov gott puss !

2009-04-09
01:05:58

Tyvärr inget SM- Guld :(


Färjestads BK-HV71
Periodsiffror(2-0, 0-1, 1-1)
PlatsLöfbergs Lila Arena
Datum2009-04-08 19:30
OmgångF5
Publik              8250
3-2
HV71 silvermedaljörer 2009

HV71 svarade för ännu en stark insats och pressade Färjestad in på mållinjen, men det räckte hela vägen. Färjestad vann med uddamålet 3-2 och säkrade guldet. HV71 får säsongen 2008/09 nöja sig med silvermedaljen.




Hepp det blev inget guld för HV71. Synd ! . Men jag kännde dock det lite på mig även om jag verkligen hoppades på ett guld. Om bara de 2 målen inte blev bortdömmda så hade de varit lugnt, men så ska man inte tänka nu . Bara att tagga till nästa år då Hv får ny tränare osv. Tack för en bra säsong iaf ! <3

2009-04-08
18:28:34

Hockeykväll !
Inatt sov jag hos mormor , mycket mysigt. Såg hockeyn på kvällen. Usch värsta matchen på längre. Jag hade typ panik under hela matchen XD . Skrek och dampede också :P Tyvärr så förlorade vi i sudden death =(
Nu ska jag bege mig till Evlira där vi ska se hockey 4 tjejer . Återkommer när jag e hemma igen !

VI ÄR STÖRST, VI ÄR BÄST, VI ÄR VACKRAST VI ÄR HV 71 !!!!! <3

2009-04-07
13:39:51

Grattis Sis ! <3

Idag fyller min syster 21 år GRATTIS till dig och hoppas du får en helt okej födelsedag iaf :) ! .




Bara för att jag har väldens snyggaste syster ;)



Usch vad åren bara rusar iväg, det är helt sjukt ju !?! :O
Det är bara några månader tills jag fyller 18 ! Detta innerbär alltså att jag blir "vuxen" vilket jag absolut inte vill !!  Vrid tillbaka mitt liv tack  !

2009-04-06
23:29:34

Tjoohoo
Hallu eller .
Dagen har varit chill.  Mamma och jag letade paket till syrran som fyller 21 år imorgon sedan tränade jag pass med Lollo 19.15-20.30. As najs !  Nu ska ja sova !

2009-04-05
11:09:44

Helgen som var !
Fre:
I fredags efter skolan så stack jag hem en sväng och satt i den heta solen :) . Så skönt ! Sedan innan hockeyn så stack jag till Frida. Där kollade vi + Malin på den andra final matchen. Tyvärr så förlorade HV det blev 4-1 =(
Nästa match är IDAG klockan 16.00 MISSA INTE DE !
Efter hockeyn så kollade ci på Click (filmen) . Det är 4:e gången jag kollar på den nu och det är 4:e gången jag lipar som en 5 åring XD . Helt sjukt . Den filmer är fan läskig asså !

Lör:
Vaknade med solen strekandes i aniktet så jag gick upp och solade lite :) . Sedan stack jag coh mamma och köpte blommor och lite så. När vi kom hem så hade pappa kommit hem från Spanien :) Han har köpt 2 cyklar till oss som vi ska kunna ha i sommar när jag, Frida, Elle och Molle åker ner.  

Jag var sjukt duktig och städade huset också känner att jag e skyldig familjen det efter som att de ensålänge betalar min resa till Spanien. Men när jag va klar så kom pappa fram och gav migg 20 euro =) .

på kvällen så stack vi ner till Vättern där en gäng av våra vänner satt vid en brasa och chillade . Vi var inte där så länge men det räckte eftersom att jag på den lilla stunden hann och skämma ut mig totalt :P . Ajja that´s life.

Sön:
Har bara vaknat och kollat miami ink och käkat. Solen har inte tittat framän :( . Kanske för att det ÖS REGNADE inatt =( . Nu ska jag hjälpa mamma att städa det sista ! :)


2009-04-03
08:42:13

Hurtig jävel !:)
Tjohoo och godmorgon på er ! .

Nu ska jag snart srpinga till min buss. Tänkte bara medela att denna veckan har jag vartit på gymmet en maaassaaa !
Mån: 19.15 Aerobic dance
Tis:  18.30  Aerobic
Ons:  13.00 Gymm och relax
Fre: 09.00 Gym :)

Så nu måste ja springa pusspuss !

2009-04-02
21:06:13

Spanien resan är bokad !


Idag har jag och mina 3 vänner bokat flygresan till Spanien. Så den 25 juni - 3 juli är jag i värmen :) . Kommer bli sjut naaajs!


2009-04-02
00:13:08

Vår !
Sjukt skönt väder ute idag. Riktig vårkänsla !  Längtar sååå till sommaren och imon ska vi beställa våra biljetter till Spanien där min Pappa är just nu. Så fukskigt ! :O



2009-04-02
00:08:25

Kusinernas Hund !
Jag har ju glömt att lägga in mina söta små blder på kusinernas nya lilla valp. Så sjukt söt haha. Bilderna är tagna med fel inställning så det blev konstig kontrast osv.


Mamma och lilla söta Grimm <3

Min lilla skit hund tyckte mest att han såg ut som mat XD

närbild på lille Grimm !

Sigge försöker strypa bebisen. " seck efter så lyter Sigge upp Grimm i luften med tassen så som han håller nu . Såg lagon kul ut XD


2009-04-02
00:01:54

4-1 ! WOOOHOOO
Sådär ja nu va denna dagen förbi också..

Det var mycket trevligt på O´learys med mina små vänner. Jag käkade nån hamburgare som hette bacon och blue burger det var helt okej. Jag var inte så hungrig så jag åt la halva portionen iaf. :P .

Det var en bra match och till sist blev det 4-1 !!! Blev lite nervös där några gånger när Liv hade lite problem med att få tag i pucken. :) . Nu väntar nästa match som är på fre? OCH nästa vinst  ^^

Allså 1-0 till Hv i matcher  !

2009-04-01
17:38:12

Idag gäller de !
Hallu. Kom hem från Atlantis för en stund sedan. Var där med Lollo och becka.  Det var skit gött med lite träning och sedan relax efter. Sjukt varmt va de i vattnet dock. !



Vid 19.00 så ska jag till Olearys med Malin, Matthias och Emil för att kolla på första final matchen mellan HV- Färgestad! . Tror det kommer bli en jämn match men hoppas såklart på att Hv tar hem det ! . Kommer bli najs ! :)


Hörs senare ikväll !