Kastella

2009-02-28
23:53:01

Hemma kväll med Melodifestivalen och Rocksystrar !
Kände att jag inte var tillräckligt pigg för att gå till mina vänner och mamma som också e sjuk skulle vara hemma så då stannade jag också. Vi kollade på melodifestivalen ..

Love Love Love - Agnes:
Tyckte att Agnes var en besvikelse faktiskt. Tyckte inte alls att hon lät bra när hon gick upp och sådant. Men hon har ju en sån röst. Hon är ju otroligt snygg och sjunger as bra när hon sjunger "mörkt" Men njaa inte när hon går upp.

Higher - Starpilots:
En helt okej låt och lätt värd att gå till andra chans. Tyckte dock att dom och Agnes skulle byta plats.

Moving on - Sarah Dawn Finer
Hon har ju en sån otroligt bra röst. Helt sjukt. Låter var hyfsad iaf . kul att hon gick vidare :)

Esta Noche - Next3
Denna låten var lite go. En andra chans tycker jag att dom skulle vara värda. Synd att det inte blev så :)



Efter melodifestivlen blev de Rocksystrar. Den filmen är riktigt bra så ni som inte har sett den (vilket alla borde ha gjort) se den !

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Hoppas att ni hade en najsig lördag :)

2009-02-28
17:09:41

Sjuuuk !
Det bara skriker sjuk om mig idag. Det började igår då jag hade ont i halsen men inte alls som idag. Som alltid när jag e sjuk så är jag cepetrött också =( . Ingen rolig lördag.. i värsta fall få jag ligga i soffan själv hela kvällen för att inte smitta ner alla andra :( blööö!

Så fint väder idag också så jag och Josse stack ner på stan i 20 minuter.. Fick med mig ett hårspänne ! 

Hörs om en stund pusspuss 

2009-02-28
01:53:13

Fredag =)


Skolan var soft. Fick dock reda på en tråkig nyhet på engelskan. Med tårar i ögonen så sa våran nya engelskalärare att hon ska sluta nu . Hon har vetat de hela terminen som vi har haft henne, men inte velat säga något för att vi skulle ha kul fram tills idag. Men nu har vi henne inte mer för att hon går i pansion efter en lång historia som jag inte orkar ta upp här.  Det känns ganska surt måste jag säga. Innan när vi fick henne och sånt så sa vi alltid att hon var så jobbig och att vi inte gillade henne eftersom att hon började med läxor vilket vi aldrig har haft ! . Men nu när hon väl har slutat så tycker man att hon inte var på pjåkig iaf.... Bara vi inte får någon annan jävla skit lärare nu ...



Sista lektionen kom en kille från gränna och skulle träna oss tjejer i volleyboll. Vi trodde det skulle komma en gammal gubbe eller något men till våran förvåning kom det en kille i våran ålder. Han va as go måste jag säga ^^  Har nog aldrig garvat så mycket på bollsporten så hoppas att vi har honom på tis igen :)

........

Efter skolan så kom mamma och hämtade mig och vi stack upp till A6 där jag köpte mig ett par baggy jeans från Vero Moda för 600 kr . kan visa bild på dom imon.

........

Senare på kvällen stack Jag och tjejerna till Georges och fikade som vanligt när vi inte har något annat för oss XD . Det var trevligt. Sedan fick vi sällskap av mina 2 klasskamrater Mathias och Emil som hade hittat ut till krogen ^^ . När dom stack kom även Becka, Becka och Jossan och sa hej :) .

Efter att ha suttit på fiket i tillräckligt många timmar så stack vi hem till elle och chillade och diskuterade våran Spanien resa som vi har planerat att göra i sommar. Just nu är det ganska oklart allting men får hoppas att vi får ihop alla pusselbitarna. I vårat gäng bruker det ta ett bra tag xD .  


Och nu kom jag precis hem och ska väl ta och sova nu :) . Godnatt !

2009-02-26
21:40:30

Sveriges Värsta Bilförare!
Jag har suttit och garvat och gråtit i typ 1 timma nu och gör det fortfarande eftersom att jag kollar på klippen från tidigare pogram. Asså speciellt Robert och Marcus är ju så jävla sköna ! Fyfan assåå ! ^^

Det kan ha att göra med att jag är så jävla svag för väsköttar (eller hur det stavas)  Bara älskar dom, Blir kär dirket ! =)  Tror nästan helt säker att jag kommer flytta nånstans i västergötland när det är dax för mig. Någon som joinar?^^


Kolla klippen säger jag bara !
Robert repar lacken
Robert dödar

Ahhh så kan de gå xD



Till något helt annat och inte fullt så kul .

Dagen började med bad på rosenlund. Min skola e ju helt jävla störd . Dom tror seriöst att vi ska orka simma 20 längder ... !?!??!?!!?!?!?! det är ju förfan 1 mil ! .  Självklart så simmade inte vi det utan vi gjorde nog 3 tror ja :P . det räckte.

Efter badet stack jag och valle ner till stan.  Kollade runt lite och sedan gick vi till banken för att föra över lite pengar från mitt kort ner till makedonien. Vi satt inna på banken i 1 timma och försökte fixa allt men de va fan det jobbigaste jag har varit med om. Var fan nära på att lägga ner det ett antal gånger haha.

Från att vi gick ut från banken till att valle hoppade av bussen så garvade vi XD .

När jag kom hem kollade jag och frida på High school musical 3. Det var andra gången för mig och den är helt okej. Alla dom filmerna är ju typ lika dana ! :)

Dagen var skrattretande haha. !

Nu blir de tv pusshaj !

2009-02-26
07:27:09

Plask Plask

Godmorgon på er.  Har precis provat lite bikinis. Det är så att vi har friluftsdag ida och det var meningen att vi skulle åka skidor först men sedan ändrade vi oss. Så Jag, Valle och Koshar ska upp till rosenlund ( vårat äventyrsbadhus )och plaska i vattnet. Det kommer väl dock bara bli att vi sitter och snackar i bubbelpoolen.

Slutar iaf klockan 11.00 och vi brukar sluta 16.00 ida så det är jävligt gött :)



2009-02-25
20:42:15

one last chance
Min konsult ringde mig nyss angående bitt beslut i det förra inlägget och nu har vi bestämmt oss för att hon ska skicka en smörja och lite så . Hon tror nämligen att det är min ansiktskräm som är problemet. Så vi ska ge det 1 chans till . Hoppas attdet blir bra :)

Inga bra speciella pogram idag :/ . får väl bli en film eller något: )

2009-02-25
18:58:51

Send it back! Karro letar vidare ...
Jag köpte ju en foundation som jag fick i måndags och idag så testade jag den men blev ganska besviken. Den var helt enkelt inte gjod för mig. Den var både för mörk och inte alls rätt för min hud. Efter min skoldag som bara var till klockan halv 1 så var den borta i nästan halva ansiktet vilket kan bero på att jag kanske har skaft bort det och sånt med det brukar ju funka annars. 

Så nu har jag bestämmt mig för att skicka tillbaka den och fortsätta letadet på den perfekta haha :).  Annars verkar Mary Key ha bra produkter och min vän har en lika dan foundation och trivs galant med den, så det verkar vara från person till person.

Någon som har något tips på en Bra, Teckande och LJUS foundation ! ? ^^

2009-02-24
19:41:08

Grattis och OJ !?
Vi börjar med det viktigaste SIMON MÖLLER tog sitt KÖRKORT idag ! Ett stort fett Grattis till honom ! .
Kom in på lektionen och satte på datan. Precis när jag ahde loggat in så skrev han de till mig. Asså det är sjukt va glad jag blir när alla andra tar jag typ skiner upp som en stooor sol . Jag vill inte veta hur jag kommer att reagera när jag tar XD .



I skolan så ringde ett konstigt nummer till mig och jag svarade inte dom första ggr sedan ringde ja upp:
- Hej du ringde min mobil innan ?
- Ja jag har hittat en plånbok
- Oj jaha ..
- Karoline...
- Ah det är ja
- Ah jag hittade det på parkeringen
- Oj tack så jätte mycket det var inte bra
- Nej men jag slutar 5 så jag kan komma förbi med den så
- Okej de hade varit mycket snällt tack igen

Såklart så tappade jag min plånbok igår utan att jag visste de. Stackaren har luggit ute i snön hela natten men nu är den tillbaka tror ja . ska upp och kolla de nu =)


´
Idag är det Fettisdagen eller Semmeldagen. Själv har jag inte ätit någon än men det står en i kylen och väntar på mig. Dock är jag ju inte alls förtjust i madelmassa så jag brukar köra på egna men har inte hunnit det idag. :)

Tryck i er en semmla innan ni går och nanar :)

2009-02-24
19:31:42

Studieval och shopping
Igår så fick vi lite information om studievalen vi ska göra nu till 3:an. Jag har 50 p kvar så jag tror jag väljer webdesign eller något soft. Tänkte välja historia först eftersom att alla säger att de e ganska viktigt men vet ej om jag orkar med de XD. 

Jag och syrran hade planerat att träna senare på dagen men så blev inte fallet. Istället så åkte vi och hämtade mina brillor som hade kommit. Tror nog bara att jag kommer använda dom är jag kör för jag kan knappt ha dom när jag sitter vid datan märkte ja...


Jag fick också hem min foundation som jag skickade efter från Mary Kay.  Den heter Mary Kay® Medium Coverage Foundation och kostade 219. Jag har inte testat den än men jag tror den blir kanon =) 


 

2009-02-22
17:39:55

Om helgen !
Nu kommer min helg !

Fre: Klockan 19.00 skjutsade Tim mig och Lollo till födelsedagsbarnet Rebecka!  När vi kom dit så var de flesta tjejerna redan där .. Vi började umgås och sedan när alla hade kommit så åt vi och sådär. Sedan blev det ferre och senare kom alla killarna ,, :)  Senare skulle hennes föräldrar komma hem så alla skulle dra sig ner till Danne men då kom Tim och jag åkte med dom hem .  Kvällen var riktigt lyckad och jag tror att alla där hade en trevlig kväll med najsigt folk :)

"Lite" bilder  tog under kvällen också :





Lör:  Chill hela dagen var ganska seeg. Pappa kom hem vid 2 tiden eller något från Stockholm där han hade varit på ACDC konserten  och han tyckte det var den bästa han har vatt på . Så han va nöjd :)
Vid 3 eller något stack ja och mamma till IKEA och köpte lite stuff och sedan blev det hem och chilla igen .

På kvällen kollade Jag , Mamma och Pappa på Melodifestivalen och jag tyckte att EMD och dom där latino sakerna skulle gå viare med det blev ju 2:a chans för dom iaf :) ... Efter det så stack Jag, Frida och Elle och fikade på Georges. Tror vi satt där i nästan 3 timmar :) 

En soft lördag :)



Idag :
Har inte gjort så mycket idag. Var och övningkörde innan. Jag körde till a6 och köpte en ny datamus och en såndär musmatta också. Så jag har suttit och installerat lite och sedan spelat lite med :) . 







Dagens outfit ser ut såhär:
Kofta från Zara
En fin Tunika från Out Company som dock har bytt namn :P 
Och leggins från maxi tror ja XD

 

2009-02-22
01:44:20

Trött!
Jag har inte orkat skriva något idag .. Och nu orkar jag inte heller så jag uppdaterar om helgen imorgon när jag vaknar :) Jag lever iaf ^^

2009-02-21
00:55:58

Paaartyyy!
Kom precis hem och ja har haft kul, bara så ni vet :) . Nu ska ja sova :D

2009-02-20
16:34:36

Ferre på G !

Har precis provat en jäkla massa klänningar och annat och kommer inte fram til något.. Det står mellan min nyårsklänning och 2 till...

Idag blir det alltså 18-års fest för Becka som fyller år imorgon :) Först ska vi vara ca 15 pers hemma hos henne som käkar och lite så och sen skulle några fler komma så det blir nog kanon kul :)

Jag har inte speciellt gott om tid så jag borde dra mig nu! . ha en bra kväll för de ska ja ! Puss och Kram


2009-02-19
22:24:14

Förlust !
Mycket besviken. Första gång jag går på en Hv match då de förlorar ! . Skyller allt på den spännande trummnissen .. Alla blickar va på honom istället ;) . . .

Det blev 2-2 med sen i förlängingen så gjorde frölunda 1 mål till så de vann . FUCK !



Nu ska ja kolla igenom lite klänningar till imon och sedan soooovaaa :)

2009-02-18
22:09:19

Friidrott
Har suttit och kollat på GE-galan som är i Globen, Stockholm. Jag har alltid varit intresserad av friidrott och är fortfarande . Gick till och med 1 år :) .

Glömde ju skriva att jag ska på HV imon också . . Elvria hade biljetter så hon va snäll och bjöd med mig. Innan var jag as insatt i hockey men det gick ner .. och nu efter SM guldet så kom det igen . Det är najs!  Nu ligger vi la 2 i tabellen tror jag efter Färjestad? Rätta mig om jag har fel :) .  Och imon möter vi Frölunda det ska dom la fixa .. ^^


2009-02-18
21:26:50

Onsdag
Dagen i skolan började inte speciellt bra. De bygger om i våran skola just nu så att komma till en lektion är som att hitta i en labyrint.. Så första lektionen hade dom flyttat vilket vi inte hade fått reda på så vi gick runt min ungefär och letade efter salen där vi va. . .  Sedan gick dagen ganska snabbt, slutade halv 1 det är göt ! 

Jag har inte gjort mycket mer idag . 

Imon blir det en jäktig dag. Först skola från 08.20-16.00 och efter det måste jag och lollo ner tills tan för att öeta present til födelsedagsbarnet på fre samt köpa strumpbyxor osv. :)  Efter det så måste jag hem och leta reda på kläder som jag ska ha på mig och sedan ska dricka fixas... Så ja det är mycket att göra vi får la se hur det går =)


Hoppas ni har haft en bra dag :)

2009-02-17
18:25:20

Nu var det beställt !
Kom precis hem från Specsavers. Har beställt 2 par glasögon som kommer om ca 2 veckor. Spännande va? Nej det tycker inte ja haha . Jag tog ett par som inte syns så verst mycket. De är väldigt deskreta( bara båge över ) och sedan ett par med ganska tjock svart båge runt hela med massa olika rosa inslag .. Svårt att förklara jag får väl helt enkelt visa när dom kommer hem :)

Idag när vi kom till skolan så hade vi vikarie på våran bollsport så jag, Lollo och Valle skrev på närvaro och sedan stack vi ner till Mcdonalds där vi satt från 09.00 - 10.00 ( så de slutar ha frukost ) för att få i oss en hamburgare.




Idag fyller VALBONA AZIZI 18 år ! Grattis baby !



Usch jag längar som bara den nu .. bara denna veckan så fyller 3 i min klass 18 år och själv får jag vänta ända till september. Och värre blir det när jag fyller år på en MÅNDAG :O ! . Hur surt e inte det lixom ?

På fre ska vi på Beckas 18 års fest . Det kommer bli kanon ! =)


2009-02-16
18:53:26

GLASÖGON ?!?!?!?! :O
Var ju somsagt hos optikern ida dåråå.

Asså problemet är att när man sätter sig där så ser man ju någorlunda med sedan efter ett tag när man har haft massa lampor och blinkade skit i ögonen så ser man ju inte ett skit längre :O . Men det lär ju inte bara vara jag som har det där problemet.

Som jag trodde så fick jag ju glasögon men jag var ju inte blind precis. Jag ska dock bara ha dom när jag känner att jag behöver villsäga när jag kör bil och så . . . Så det är inget ni vänner kommer få se allt för ofta haha .

Tog hem 6 stycken par för att prova lite och nu återstår det att välja mellan 3 stycken . Man får 2 till priset av 1 så jag måste ta bort ett par till .... Jag lägger nog in de 3 paren så får ni hjälpa mig att avgöra :)


2009-02-16
07:02:13

Morrn Morrn
Tjohooo !

Lovet är slut och nu börjar skolan igen, Det suger !
Har precis fönat håret och lagt på lite smink . Bussen går om 15 min till skolan. Jag trodde att jag skulle vara as trött ida men just nu känner jag mig ganska pigg. Ska ha dans första lektionen och sedan blir det synundersökning vilket jag INTE tycker om !

Dax att dra ha en bra måndag

2009-02-15
22:51:37

Skönhet!
Sitter nu med en ansiktsmask. Jag har sagt att jag skulle börja med de 2-3 gånger i veckan men det blir ju aldrig så. . .  Nu har jag iaf en vanlig från kicks med mineraler från dödahavet :P .

Har precis kollat på America's Best Dance Crew . Det är så sjukt grymt . Och såååå bra. Tänk så hade man haft en sån dansgrupp fyfan va skojj man skulle ha. JAG VILL! Det är iaf varje söndag 18.00 och 21.30  ni borde verkligen kolla på de .



Dax att sova nu .. blev ju en konstig natt och imon är det skola igen :(

2009-02-15
17:21:30

Absolut inte !
Det ska verkligeninte se ut såhär på bloggen ! . . .  Fick bara damp på det vita och nu när jag skulle ändra lite så fick min data spelet .. så jag ska fixa ! ^^

2009-02-15
16:21:59

God Morgon :O !?
Vaknade för 30 minuter sen dvs 15.30 !

Igår:
Kvällen började men att jag och min mamma åt mat och sådär och sedan började vi kolla på melodifestivalen.

När jag hade sett alla bidragen så stack jag till Elvira där Frida , Malin och Jejja också var. Vi typ "förfestade" lite och hade det allmänt trevligt.

Sedan så ville vi inte stanna där mer så vi åkte först till tropa och sedan ner till stan där vi träffade Kenny och Danne. Snacka lite och sedan följde Jag, Jejja och Molle med dom hem medans Elle och Frida var små tråkisar och stack hem :( . 

när vi kom hem till Kenny så kände jag inte mina fötter över huvud taget  så jag försökte tina upp dom och sedan blev det Giutar Hero ! :) . Efteer det blev de 2 filmer  ( little man och don´t mess with the zohan ) .

Vi kom typ till dom halv 2 eller nåt och sista bussen gick 02.30 så vi missade den och stannade till första bussen istället.  Så precis när jag hade somnat så väckte dom mig och det var dax att gå .

Efter att ha varit vilse en stund i huiskvarna och missat bussen vi skulle ta (06.16) så hittade vi till macken och tog oss en frukost ( winerbröd och varm choklad

Kom hem vid 08.00 och har sovit sen dess :)


Det var min alla hjärtas dag haha ! Helt okej ^^  Nu ska jag chilla lite imon börjar ju skolan igen :( + att jag ska till optikern :O  

2009-02-14
16:31:58

Musik till er !
Nej men om man skulle bjuda på lite musik nu :) . . .

Vi börjar med den här:

As goa killar måst jag säga jag blir sååå glad när jag hör/ ser denna . Det är ju så olik orginalet också. Härligt ! Denna hittade jag när jag sökte lite på youtube ^^
Davedays - Lollipop


och sedan denna som jag tycker är mycket goo . Den hittade jag i jimmies bil :P .

Volbeat Video - Radio Girl


2009-02-14
15:26:34

Alla hjärtans dag ! <3


Idag är det då alla hjärtans dag. Inget jag firar speciellt mycket eftersom jag inte har någon partner men det får bli vännerna idag.

Dagen började med att pappa hade gjort en as god frukost .. Det var typ en muffins med palmaskinka eller va de heter och nån röra .. Svårt att förklara med det var riktigt gott iaf ! . Sedan har jag bara slappat och suttit här...

Vet inte riktigt vad som händer idag än . kanske ska ut och äta och sedan festa men vi får la se. Det är nämligen så att min pappa ska inte vara hemma idag och så löjlig som jag är så tycker jag att det är as jobbigt att lämna mamma själv hemma framför tv:n en sånhär dag. Men jag kanske kan hinna med allt ^^ Jag återkommer när jag vet !


Ta hand om varandra idag :)



happy valentine's day

2009-02-14
12:49:38

Utmanad !
Jag blev utmanad av : http://snuttiluttan.blogg.se/

Regler:

1. Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade!

7 sanningar om mig:

Jag är rädd för döden
Jag vill ha en pojkvän
Jag är ganska osäker på mig själv vilket inte så många tror.
Jag är typ beroende av choklad med har lyckats trappa ner !
Är ganska trött på mitt liv just nu
Jag är beroende av ett jobb men hittar inget bra
Min familj betyder mest för mig !

Jag utmanar:

Malin http://malinsvenssoon.blogg.se/
Elvria http://elviton.blogg.se/
Iaa http://ljungel.blogg.se/
Emma http://emmaheedvarnamnet.blogg.se/
Fanny http://fannygil.blogg.se/
Sara http://santapola.blogg.se/
Ewie http://ewiiie.blogg.se/

2009-02-14
03:05:54

Film kväll!
Jag och Frida stack till Malin och kollade film. Det blev The Curious Case of Benjamin Button. Filmen var helt okej värd att se !

Sedan så fick vi med oss jimmie ut på en liten åktur som inte blev så liten ...

Helt okej kväll ! Imon ska pappa väcka mig tidigt för att han ska göra nån speciell frukost fråga mig inte vad XD han sa bara : Karro bara så du vet så väcker jag dig tidigt imon för jag ska göra frukost. har sett något på tv:n som jag ska testa så va me på de .

Blir nog bra . Dax att dra sig pusshej !

2009-02-13
18:06:06

Typ död i hela kroppen !
När jag vaknade idag så kunde jag knappt resa mig ur sängen. Så jag låg kvar till klockan var 2 :O! Det var nämligen så att karro lyckades göra ett magplask igår då hon rammlade på bröstet och tappade andan för ett kort stund och nu har hon as ont på revbenen, svanskotan, nacke/skuldeblad och handleder.

Jag får helt enkelt försöka överleva dagen ändå.. Men ont som fan har jag .


Ikväll blir det film hemma hos Molle och sedan kanske vi drar  en sväng till några grabbzz vi får väl se !

2009-02-13
00:56:47

Bräda för första gången !
Halluu idag har jag inte skrivit nåt. . .

Frida kom till mig vid 2 tiden nångång och vi chillade lite och sedan vd 5 så stack Jag , Frida, Elle och Jimmie som var chaufför till Ulricehamn där vi skulle åka lite i backen.

Jag hade bestämmt mig för att prova på bräda och förväntade mig det värsta = försöka åka 1 gång , inse att det aldrig kommer funka , sätta mig i bilen och vänta på att som andra skulle åkt färdigt . Men nej ! så blev det inte .. Det gick mycket bättre än vad jag trodde och efter att ha övat själv  i 30 min medans dom andra åkte i den andra backen så lyckades jag till och med komma ner utan att trilla :D . Sedan när jag gick över till den röda backen så gick det väl sådär men jag kom både upp och ner i backen iaf :)  Jag, Jimmie och Frida( halva tiden) åkte bräda och Elle åkte skidor.



Tack till er 3 som var med . Jag hade kanoooooon kul :) Måste göras om :D

2009-02-11
21:07:05

Top Model
Finalen slutade precis själv så ville jag att Analeigh  skulle vinna men nej det gjorde McKey som jag inte har gillat under hela top modell... Men men !!!

AnaleighAnaleigh   

McKeyMcKey


Nu ska jag dra mig till Vip och sedan va me tjejerna en stund :)

2009-02-11
13:00:46

Ny dag ...
Tjohoo . . .  Kan ju börja med att säga att jag håller på med designen på bloggen därav den "fina" bakgrunden !  Den nya kommer här under dagen iaf.


Igår så tränade jag som ni vet . I hela 2 timmar var vi på gymmet . Sedan tog jag det lugnt till efter Topmodel då jag gick till Elvria och busade lite med henne :)

Nu ska jag städa lite här hemma och sedan så hänger jag med Elle ner till stan en sväng :)

Bäst för er att ni har lyssnat på tjejerna i inlägget här nere !
Puss på er !

2009-02-10
14:55:12

Nya idoler?
Satt och kollade lite på Youtube och hittade dessa flickor. Sjukt bra är dom ! Har typ lyssnat igen alla låtar . Bjuder på några här sen får ni in på youtube och leta vidare :) 
Rin on the Rox



´
Sådär ! LYSSNA OCH NJUT !




Nu ska jag och syrran dra och träna ! Det var ett tag sen nu dax att ta igen ! ^^

2009-02-10
00:32:41

Mat och Besök på Fest !

Vi tjejer som jag nämde här nere åkte och käkade mat på Liban Dali. det var min första gång så jag gjorde det  lätt för mig och tog typ likadant som frida :P . Det var helt okej även om jag inte åt så mycket eftersom att jag hade ätit 1 timma innan . Smart va?

Efter 2 timmar hade vi ätit upp maten och det blev dax att gå.. Jag , Molle , Jejja och Elle fortsatte till en fest som B hade där folket var. Vi umgicks lite och sådär och nu kom jag hem :) .

ungefär hur min kväll har sett ut :)


2009-02-09
16:01:35

Storstädning ?
Hallå folket.Jag har precis städat  vid min dator och jag kan ju säga som såhär .. Jag har ALDRIG sett så mycket damm i hela mitt liv. Jag tror jag har suttit här och plockat, torkat av varenda liten skiva och papperslapp i snart 2 timmar eller nåt.. Men duktig är jag iaf.. ^^

Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan tror jag att jag ska bege mig till Moni en stund. Ikväll ska Jag, Moni, Frida, Jejja och Malin äta ute :) 


Jag återkommer lite senare  puss på er !

2009-02-09
00:24:06

Bus i snön !

Jag och tjejerna var ute ett bra tag,.. Dock gick det inte så bra att åka platspåse XD . Det var lite isigt ^^ . Massa kort blev det iaf , 93 st !  Tänkte bjuda på några av dom xD





Ungefär sådär kul hade vi :D . Jag, Frida, Jejja  & Moni <3

2009-02-08
18:12:39

SE UPP I BACKEN !!!!!
Nu ska Jag, Moni och Frida snart bege oss ut i snön och åka pulka haha !  Hörs senare ! ^^

2009-02-08
14:49:34

Party Hos Simpa !
Detr blev inte att jag träffade Elle utan jag stack på fest istället...

Jag och lollo mötte upp gänget vid gammla råslätt och sedan så stack vi till ekhagen ( till simpa ) där festen hölls. Vi blev 11 stycken totalt tror ja. Med stora snöflingor fallande utanför satt vi och kollade på tv (melodifestivalen) , Spelade giutar hero, sjöng , tjatade osv.. :P det var riktigt trevligt ^^ 
Lollo stack vid 23.30 och då blev jag själv med gänget sedan stack vi vid 01.10 :)

Tack för en kanon kväll ! :) 
Klickbara


 


2009-02-07
16:26:20

Saturday is here !
Igår blev det myskväll med Elvria och Maria :) . Vi kollade på film och käkade godis m.m. Tog masa flummbilder också detta är 1 av dom ! hahaha



Sitter och kollar tv just nu . Har varit och  sedan ska jag aknske träffa Elle en sväng. Återkommer senare :)

små bilder på mig och sister !


2009-02-06
16:44:55

LOOOOOOVVVV!
Nu har lovet börjat ! yeeeeey !

Skolan var som vanligt . Hade basket tunering det sista .. Sedan när vi åkte hem så dampade min mobil eller Alla telia mobiler ! Hata !


Lovet kommer väl inte börja så kul precis. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll eftersom att jag ahde missförstått vad mina vänner har sagt . Så de jag skulle va med ahr delat på sig och hittat nån annan och kvar e jag i mitten  så jag vet inte riktigt vad som händer. Nästan bud på att sitta hemma med familjen en kväll .. Ni får gärna ringa om ni vill (A)


Hörs senare puss på er !

2009-02-05
10:48:26

Sovmorron
Snön har lagt sig ...

Idag tog jag mig en låg sovmorgon genom att skippa den fösta lektionen ( bild ) . Rättskunskapen är inställd idag så jag börjar 11.45 :) .  Vibörjar med ett prov i Lay out och jag har ingen bok och inga pappar på det vi ska haidag så det blir som ett oförberett för lilla mig .

Slutar 16.00 och efter skoan vet jag inte vad som händer. Dax att ta på sig halsduk osv för att ge sig ut i kylan pusshej !

2009-02-04
22:31:14

Lovet närmar sig !
Bara 2 dagar kvar nu. Helt underbart..

Nu är det vitt ute på gården om man kollar ut. Mysigt men det kunde väntat till helgen iaf , blir så kallt när man ska byta buss till/från skolan.

Idag hade jag skola till 12.30 eller något och sedan sov jag en bra stund för att jag har så jäva ont i huvudet.. Åkte med mamma till a6 en sväng också för att köpa gardiner. Nu har jag varit på där 3 dagar i rad XD men det är ju inte så ovanligt .


Nu ska jag snart gå och ta en alvedon till och sedan lägga mig i sängen och mysa framför tv:n Puss på er !

2009-02-03
06:57:06

Morrn morrn

Pigga eller? Mina ögon vill typ stängas men kroppen vill springa så jag e halvpigg. Ska börja dagen med basket vilket är kul men jobbigt . . .

Nu sitter jag och lyssnar på gosigaste låten just nu:


Flipsyde- No more




Glömde ju att säga vilken film vi kollade på igår hos Jimmie . Det blev step brothers som jag har tänkt att ladda ner as länge men det har ju inte blivit av. Men nu har jag sett den och den va skit skojj ! SE DEN  ! jag slänger in en liten trailer för er skull :

Step Brother



Idag blir det bara chill vad jag vet .. så vi hörs senare ha de bäst !


2009-02-02
23:02:58

Måndagen är förbi..
Första skoldagen för denna veckan..
I skolan gick det väldigt fort eftersom jag bara hade 2 lektioner fast vi gjorde inget på den sista. Efter skolan stack jag till A6 med Sandra, Becka och Wille och var där uppe i nån timme.

Efter a6 blev det hem en snabbis och sedan stack jag och Frida till Jimmie. Vi åt glass , kollade på film och lekte med kissen (mina händer är typ förstörda XD ) . . .



När vi skulle hem från honom blev det jävligt jobbigt kan jag lova. bussen gick 21.43 och när klockan var 42 så var vi en bra bot bort så vi drog löpet. . . Precis när vi kom ut ur svängen så kom bussen och det är en bra bit bort till busshållplatsen därifrån så vi gav upp.. sedan såg vi att bussen saktade ner precis vid oss så vi började jogga lite lätt men den fortsatte igen så vi saktade ner. Sedan stannade den precis framför oss och väntade så vi kunde gå på :) . Så massa ++++++ till den snälla busschaffören som stannade :)


Nus ka jag sova pusshaj !

2009-02-01
20:35:09

Jag lever ^^
har precis stoppat i mig ½ pizza MUMS !

Körningen gick kanon bra, eller nej nu ska vi inte överdriva . Det gick helt okej.. var lite mörkt när vi åkte hem vilket gjorde att jag vinglade lite men men ^^

Snart ska jag ut en sväng med Min hund och Frida :)

2009-02-01
13:26:46

Hur kommer detta att gå ?!?!?
Nu ska familjen åka till kusinerna i Ulricehamn och gissa vem som ska köra? haha Klart att det är ja !  Men jag vet dock inte hur bra detta kommer gå eftersom jag inte har kört på jävligt länge och det är ju en bit att åka XD


hörs när jag e tillbaka ...

2009-02-01
02:04:05

Fika och Film. . .
Hej nu ska jag snart gå och lägga mig. . .
Kvällen har sett ut ungefär som gårdagen. Först fika fast idag blev det på Claras med Elvira & Frida och sedan film hemma hos Elle.

Tänkte skriva det jag missade om gårdagen också . Vi var ju och fikade och efter det skulle vi hem till molle för att kolla på 2 filmer som vi hade hyrt.

Dagens händelse:
På bussen var det en stockholmare ungefär i 30 års åldern som var jävligt pissenödig. Så han gick fram till busschaffören och bad honom att stanna lite längre vid nästa busshållplats. Haha  han var fan störtsskön asså. När vi stannade vid nästa så ställde han sig precis utanför bussen och lättade på trycket i mängder medans han vinkade att bussen skulle vänta haha. När han kom in igen så drog han hela hitorien för oss 3 om hur han hade suttit på en buss från stockholm och hit och varit pissenödig hela vägen... Stackarn hahaha ... Sedan fick busschauffören en applåd och vi åkte vidare.... Haha go kille asså !

Sedan stack vi till Vipför att hyra 2 filmer det blev

How She Moves:
En grym dansfilm ( som alla andra dansfilmer ) Med as coola danser i. Det var typ step eller något . Helt klart värd att se!




Another Gay Movie :
Har bara 3 ord att säga ÄT INGET INNAN! om ni nu skulle få för er att kolla på denna filmen så akta er för det går inte att undgå klökningar typ ;S helt störd film om bögar typ. Man sitter verkligen helt chockad med helöppen mun och knappt vågar tittai hela filmen.. Men joo se den ! Det gick ju inte att undgå att garva heller hahahahah !  


Idag åker Malin svensson till teneriffa också :(. Jag vill ocksååååå ! Ha så kul gummsan <3!
Dax att sova godnatt