Kastella

2009-01-31
13:58:33

City ..
Nu ska jag och Elvria göra ett besök i city :) . Jag ska lämna tillbaka ett par jeans från ginatricot med slitningar och kanske hitta något annat :) .

Peace out !

2009-01-31
02:49:58

Kväll med Tjejerna...
Kom precis hem från malin nu med sista bussen 02.35. Har varit där hela kvällen och kollat på 2 filmer återkommer med de imon. Skulle egentligen träffa Kenny&Danne också men dom var för sega så det blev försent. Vi var också en stund på georges tidigare (21.00) ikväll ^^

Nu ska jag sova vi hörs imon .

2009-01-30
19:28:55

Fredag !
Efter mitt senaste inlägg så sket jag i bussen och gick ner till preem istället där Tim hämtade upp mig och Lollo :)  I skolan var det ganska chill och på idrotten hade jag basket.

Efter skolan så åkte jag och pappa upp till A6 och köpte en extern hårddisk till mig. Det är nämligen så att min dator är helt  full på massa bilder som ajg inte vill slänga och knappt orkar sotera så nu har jag lagt in alla bilderna på denna externa.


Köpte denna med 500 MB för 699 kronor.


Nu ska jag ut med mina flickor och fika :) Ha de gött ikväll !

2009-01-30
10:58:29

Till skolan !
Min buss går om 10 min. Börjar skolan 11.45 idag när typ resten av jönköping slutar. Lite surt ! .

Har haft as tråkigt hela morgonen. Tänkte sova ut idag men nej min hund kommer ner halv 9 och börjar gnälla på mig- Han ville inte vara ensam så det var bara att gå upp. Nu ska jag fixa det sista, packa bagen osv sedan till skolan för att ha mina 3 lektioner.



Trååååk XD

Vad händer idag?

2009-01-29
22:11:50

Seeg uppdatering!

Hej hej . Jag vet att jag inte har varit så aktiv men nu kommer ett litet inlägg om det ni har missat.

Igår blev det plugg och sådant till mitt Rättskunskaps prov som jag hade idag. På kvällen kom min pappa hem från spanien. Han har varit där i 3 veckor nu . Vi fick jeansläggins av honom :).  Härlig att ha honom tillbaka ^^


Idag var det skola och prov. Det gick nog ganska bra tror jag . Efter skolan så kom pappa och hämtade mig. Vi stack till Mcklubben och sedan blev det Maxmat , Mumma!


Nu kom jag precis in efter att ha stått och gått en stund med Frida :) . Och nu ska jag sova ! puss och kram !


2009-01-27
21:08:56

Orkar inte Plugga !
Hallu hallu. Idag har jag haft skola somvanlig med 2 idrottslektionen. den ena hade jag och Sandra hand om och det gick nog hyffsat bra tror jag. Skönt att ha det avklarat. på Lewis lektion fick jag reda på mitt slutbetyg i Personlig Försäljning där jag fick MVG :) skit glad!

Efter skolan blev jag skit seg och var inte alls på bra humör så jag ställte mig och städade i köket osv. INTE LIKTMIG!

jag har typ behövt plugga som en galning idag men har fortfarande inte börjat. Har helt ekelt inte kännt för de. Istället har jag suttit och nördat mig och haft skit tråkit framför datan tills Jimmie skickade och sa att han va ute och åkte lite. Så jag drog iväg en stund med honom.

När jag kom hem blev det mat och sedan Topmodel <3!




Denna bilden kan typ beskriva min dag och mitt humör... Dyster !

2009-01-26
23:04:21

Måndag
Hallu .
Idag hade jag Afrikansk dans på morgonen . Det är hyffsat kul men man DÖÖR ju av värme! . Sedan blev det ekonomi vilket suger och efter det stack jag hem fr att jag inte mådde bra,

Väl hemma så sov jag en stund och sedan blev det upp till A6 för att prova mina byxor men NEJ jag har ångrat mig . Vill inte ha dom längre , gillar inte modellen. Så jag ska leta efter några andra .

Vid 19.00 så kom våra nya ormägare och hämtade ormarna. Så nu var vi 2 midre i familjen.

sedan gick Jag, Frida och Sigge en promenad och snackade lite ! Kallt va de ^^

Och nu har jag och mina vänner haft den seriösaste spanienplaneringen som finns :P .



Hejdå Ormisar !


Dax att återgå till Msn puss och Kram !


2009-01-26
00:15:07

Söndag!
Idag har jag varit på A6 med Frida . Kollat ut ett par byxor som jag troligtvis ska upp och köpa med mamsen imon. Efter A6 har jag inte gjort ett skit bara suttit hemma och "gosat" lite med mina djur som åker imon ! .

Nu ska jag sova ännu en skoldag imon då jag kommer vara heeeelt seeg !
puss & Kram !

2009-01-25
20:20:56

Farväl :(
Imon säljer vi våra ormar :( . Så nu håller vi i dom för sista gången, det känns tungt. Inte kul att göra sig av med djur även om ormar kanske inte är de mest keligaste så är det ändå våra söta , snälla ormar som vi har haft i 2 år! . Vi har 2 stycken och om 24 timmar har vi inte nån :/

Usch usch usch .....

Här har vi mina små älsklingar (KLICK BARA):

Pellesvans <3


Naima & Pellesvans <3


Naima<3 ( Albino )




Känns surt =' (

2009-01-25
00:08:01

Bowling med babes !
Kvällen började med att jag stack till Lollo och fixade lite stuff. Sedan kom min mamma och hämtade mig och Lollo och vu skjutsade Simme till boysen. Jag och Lollo åkte till Becka uppe på berget där mamma släppte av oss.

Väl där så började vi festa lite och hade det allmänt trevligt ! Vid 21.30 så kom Elinas bror och hämtade oss 4 och skjutsade oss till Bowlning arena där vi skulle bowla. :P Det var Jag , Becka, Lollo och Elina som bowlade och Tim och Bobby kollade på .

Efter Bowlingen så skjutsade Tim hem mig och nu sitter jag här. Ska snart sätta på en film och sedan sova :) Skit bra kväll ! Måste göras om tjejer ! <3

Bilder kommer när jag har fått dom av Lollo ^^

2009-01-25
00:02:36

18-års fest !

Det blev ingen förfest hos linus som palnerat istället så stack Jag, Frida och Elle till Malin där vi gjorde oss iordning det sista innan vi ringde taxin. Jag, Elle och Molle stack upp till åbolid där Oscar ( födelsedagsbarnet ) bor. Det var redan lite folk där så vi gick in och med tiden kom det mer och mer folk . Alltid kul på sånna här fester för man träffar nästan alltid någon gammal vän. Ikväll träffade jag 3 :) .

  Det går inte att lägga in bilder men fler kommer !

Det blev sång, dans, snack osv innan det var dax att dra med bussen 01.46
Jag missade min buss på juneporten så jag åkte till idaspark och väntade. Sedan kom mamma och hämtade mig och Anton !


En mycket trevlig kväll med bästaste folket <3
Tack Oscar och Grattis igen ! =)


2009-01-24
02:44:09

^^

Festen var helt okej återkommer imon haha !

(nödvändigt inlägg XD )


2009-01-23
00:24:32

Sova ? Inte sova?
Jag borde egentligen gå och lägga mig nu men jag lär bli kvar här en stund till . Jag som har sagt till mig själv nu i många månader att jag senast ska va i sängen 23.30 men nej det har aldrig hänt :O. Illa av mig !  Tur att jag har sovmorgon imon iaf !

Eftersom att klockan är över 00.00 så är det ju den 23 januari och då fyller min vän Oscar 18 år, Grattiisss  !!!! Slänger in en bild så ni ser vem han är :)



Så vad händer idag då? Skola till 15.30  har racketcentrum sista lektionen vilket jag har haft 2 gånger i veckan i 3 veckor nu tror ja :S . Efter skolan så blir det chill en stund och sedan ska vi tjejer på förferre hos en vän tror jag. Efter det blir det att Fria 18-åringen :)

Nej har suttit här dom närmaste 6 timmarna nu och min hand fryser typ ihjäl så jag ska nog dra mig och fixa lite varm oboy =)

Godnatt !

2009-01-22
20:02:25

1 år sedan Heath Ledger avled ! =(


Idag är det 1 helt år sedan Heath Ledger gick bort. Han är en av de bästa skådespelarna jag vet. När jag första gången såg 10 orsaker att jag hatar dig eller 10 Things I Hate About You som den heter på engelska så blev jag sååå käär i honom . Den filmen blev min favorit film och det är den än idag. Jag bara älskar den . Kollade på den hur ofta som helst.  När jag fick reda på att han dog förra året så blev jag helt paff. Hur kunde han dö ?  Han som var såååå underbar och så ung !  Shit happens det har vi bevis på här !  


Fråna ftonbladet:

Nyligen hyllades han på Golden Globe-galan.

I dag blev Heath Ledger nominerad till en Oscar för sin uppmärksammade roll i "The Dark Knight".

Den avlidne skådespelaren fick postumt priset på för bästa manliga biroll på Golden Globe-galan efter rollen som Jokern i den kritikerrosade Batman-filmen "The Dark Knight".

Nu kan han få en Oscar. Klockan 14.30 blev Oscarsnomineringarna offentliggjorda och Heath Ledger är nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll. Många trodde att Heath Ledger skulle bli nominerad. En av dem var Araron Eckhart som spelade rollen åklagaren Harvey Dent i "The Dark Knight".

- Det har inget att göra med det sorgliga som hände Heath. Det hade varit samma sak om har varit i livet. Han förtjänar ett erkännande för den här rollen, har Aaron Eckhart sagt tidigare.

Heath blev 28 år.  Han avled av en överdos sömnmedel 22 januari 2008. Han hittades naken i sin lägenhet.

Hans berömda kärriär:

  • 1992 - En riktig clown - ung föräldralös clown
  • 1999 - 10 orsaker att hata dig - Patrick "Pat" Verona
  • 1999 - Two Hands - Jimmy
  • 2000 - Patrioten - Gabriel Edward Martin
  • 2001 - En riddares historia - William Thatcher (Ulrich von Lichtenstein)
  • 2001 - Monster's Ball - Sonny Grotowski
  • 2002 - The Four Feathers - Harry Feversham
  • 2003 - The Sin Eater - Alex Bernier
  • 2003 - Ned Kelly - Ned Kelly
  • 2005 - Lords of Dogtown - Skip Engblom
  • 2005 - Bröderna Grimm - Jake Grimm
  • 2005 - Brokeback Mountain - Ennis Del Mar
  • 2005 - Casanova - Giacomo Casanova
  • 2006 - Candy - Dan
  • 2007 - I'm Not There - Robbie Clark (Bob Dylan)
  • 2008 - The Dark Knight - Jokern
  • 2009 - The Imaginarium of Doctor Parnassus - Tony

  •  




     
     SO DAMN HOT !



    RIP<3<3


    2009-01-21
    22:32:39

    AnsiktsParty !


    Mary Kay är ett varumärke med produkter inom området ansiktshudvård och färgkosmetik som marknadsförs genom pyramidförsäljning. Varumärket ägs av det amerikanska bolaget Mary Kay Inc.



    Jag blev ju somsagt bjuden på Ansiktsparty. Det var Elvrias mamma som hade det.  Vi var 4 stycken + Josefine( Hon som höll i det) Och vi blev totalt borskämmda av alla olika produkter som vi fick testa. Märket är Mary Key. Jag har aldrig testat det innan men det verkar skit bra och de produkterna som vi fick testa kändes kanon. Nu efter vill man köpa allt som man testade men min ekonomi ligger typ på 0 kr nu så jag får vänta till studiebidraget kommer, då ska det köpas.

    Josefine var riktigt trevlig och hon var kunnig på de hon hade had om vilket är bra ! Hon var också väldigt nartulig och sånna människor bara älskar jag. Som inte gör sig till eller sådär .

    Jag har bestämmt mig för att ha ett sånt här party för mina vänner om ett tag kommer bli kanon !
    Eftersom jag pluggade Handel så tyckte hon att jag skulle börja jobba där sen. Eftersom jag är typ i desperat behov av att få ett jobb så hade de ju varit bra.  Det är ju kanon som ett första jobb när man fyller 18 typ (extra jobb) jag vet dock inte hur det fungerar men det får man la ta då ^^

    Massa god mat, Gott sällskap och bra produkter kan det bli bättre?
    Tack för att jag fick komma ! :)


    2009-01-21
    22:22:15

    Shoppingen !
    Lite av sakerna jag köpte i Gbg:


    *En tröjja från Rut m.fl ( Den är dock svart med blått tryck. Vet ej varför den blev brun :S ) 


     * En T-shirt med tryck från Bikbok ( As najs ! )


    *Ett par jeans från Mango


    * En klänning från Pepper ( Snyggare på måste jag säga)


    Och så lite andra saker som jag inte orkade ta kort på haha. så ligger de till !

    2009-01-20
    23:54:30

    Tisdag!
    hallu.. Idag tog jag mig en lång sovmorron till 11.45. Riktigt skönt . Har varit as trött dom senaste dagarna och sovit väldigt mycket. Fortfarande lika trött så ska snart gå och lägga mig.

    Imon börjar jag 08.00 men äckel pedagogisk ledarskap. Orkar inte den lektionen men måste gå. Sedan när 17.00 så har jag blivit bjuden på AnsiktsParty eller va det heter hos Elvira. Det är hennes mamma som har fixa,  blir nog trevligt. Jag har varit på sånna innan  typ smink och smyckes party och båda har varit kanon !

    BTW syrran har kommit hem med kameran nu så imon kanske jag lägger ut lite kläder xD


    Dax att sova Puss&Kram

    2009-01-19
    23:56:12

    Körkort?
    Inga bilder på kläderna idag min syster glömde kamean ! .


    Idag tog Fidi i min kalss körkort GRATTIS TILL HONOM !
    Jag blir så deprimerad när alla i min klass och alla mina vänner utan 1 ( känn dig utpekad Frida haha )  Fyller år på den första delen av året. Hela min klass fyller typ år nu i jan-apr . Och så kommer jag i september :O . Sjukt tråkigt ! . Jag vill ha mitt körkort !

    Idag hittade jag min syrras körkortsskiva så jag har suttit och gjort 1 test. Jag är sjukt duktig . Har inte läst eller nåt utan skulle bara se hur mycket jag kunde. Och jag fick 56/70 ! Mycket bra tycker jag ! ^^



    Imorgon har vi sovmorgon till 10.30 GÖTT ! ^^
    Sov så gott allihopa .

    2009-01-18
    21:33:22

    Hemma Igen !
    Helgen var underbar. Inte för att vi gjorde något speciellt men bara att sitta och softa med popcorn och chips till Körslaget i hotellrummet istället för hemma är så jävla skönt !



    Lördagen började med att vi checkade in vid 12.00 någon gång och sedan stack vi dirket till Stan för att shoppa . Fick med oss en massa kassar hem. Mina inehöll bla: En klänning, 2 t-shirts, skärp, smycke, tröjja osv.  kanske lägger ut lite bilder imorgon om syrran kommer tillbaka med min kamera !

    Efter shoppingen stack vi till hemköp och käpte med oss massa gott till hotellrummet och sedan blev det mys framför Körslaget ! :)

    Söndagen börjades med frukost nere på hotellet. Fanns mycket att välja på och det var väldigt mysigt där nere. Sedan checkade vi ut vid 11.00 och stack till Kungsbacka till ett ställe som hette Freeport  med en massa "billiga" Märkeskläder.  Därifrån fick jag med mig: Ett par byxor

    Sedan tog vi en fika på världens sämsta café ! sedan hemfärd ! ^^

    Där har ni lite om min helg . Bilder kommer somsat kanske imon om ni har tur ^^

    Nu blir det kräftor och tv med mammi. Puss&Kram !


    2009-01-17
    01:28:32

    Let´s Dance - Orättvis bedömning!
    kollade ni på Let´s dance? Jag tyckte , som flera andra att dommarna inte var speciellt rättvisa när det gällde Kitty! hon var ju dubbelt, dubbelt, dubbelt så bättre än han sliskgubben ! :O . Hur f*n kan hon bara få 1:or medans han får mycket bättre :O? Dom måste ju tänka helt psyko !  Han röde sig inte ens ?

    Ajja nnog om det. Dom lär ju få höra det av skit många !



    Jag kom precis hem från en fika med tjejerna ( Malin, Evlira & Frida ) Det blev bara en shailatte för mig. Har ätit tillräckligt idag ^^



    Ni måste bara höra på denna tjejen. Det är sjukt! Hon är ju bara heeelt underbar ! 


    Lyssna och NJUT.



    Nu ska jag dra och sova. Imorgon klockan 09.00 så åker Jag, Mamma & Syrran till GBG. Där ska vi bo på hotell , shoppa en massa och ha det allmänt gött ! skit skönt att komma iväg lite till även om jag var borta ett tag i branäs också . Hoppas att det blir kanon ! självklart skriver jag allt om resan när jag kommer tillbaka !

    Puss på er !

    2009-01-16
    19:24:13

    Åhlens It Is !

    Yeeey proplatsen är nu funnen. Var på "möte" med en på Åhlens idag och det var okej att jag jobbade där. Så nu är all stress och skit borta och jag kan slappna av igen ! så vecka 12-13 så jobbar jag på Skönhet och Mode avdelningarna :)


    Idag hade jag bara 2 lektioner och jag började 12.50. Först var de eng där jag fick reda på att jag får VG i Eng A. Jippi!
    Sedan var det Racketcentrum igen kan vara så att jag äger haha ! eller så är det inte så ? ^^

    Nu ska jag tagga inför Let´s Dance. MISSA INTE !  klockan 20.00 !
    återkommer efter pogrammet ;)




    2009-01-14
    21:47:27

    Soldusch (spraytan) VS Solarium
    Hejsan på er . Har precis kollar på topmodell. Har bestämmt mig för att gå och lägga mig tidigt idag men först ett litet inlägg här då.

    Tidagare ikväll var jag och solade solarium med Lovisa. Har inte gjort det på as länge, typ innan sommaren någon gång. Tycker att det är ganska dyrt och jag ser inte resultat på ganska länge. Men nu ska jag / vi iaf fortsätta lite och se om man blir lite brun iaf.  Får tömma sparbussan ^^



    Jag har ju testat soldusch 1 gång också. Det kostade 200 tror jag eller 100?  Ajja det är ju inte så dyrt iaf.  Men där är det ju mycket lättare att bli fläckig känner jag. Jag gjorde ju det med min vän Malin för ett bra tag sen och ingen av oss blev hemska iaf men man det blev la inte perfekt. så nu är den stora frågan...



    Ska man betala massa pengar för att få en jämn färg som håller längre med Solarium eller ska man ta en soldusch när det är något speciellt som händer och riskera att inte kunna visa sig ute?


    Vad tycker ni?

    2009-01-13
    12:30:30

    Yeey

    Har precis gjort klart mitt Säljsamtal ! :) . nu blir det käk, idrott och sen A6 med Becka för att leta praooplats ! Grrr


    2009-01-12
    23:36:28

    Panik !
    Andra daen i skolan . Gick ganska snabbt . Blev Pizza med Becka, Lollo och Valle. Mycket bättre än leverbiff och blodpudding iaf :O .

    På sista lektionen vi vi reda på vårat prob Vg+ till mig :) . Sedan kom Barbro in och började snacka om Praon. Så nu har vi 1 vecka på oss att hitta någonstans att praoa vilket jag tycker är lite lite . Så nu har jag typ Panik över att jag inte kommer få något bra och så.. Någon som har något tips på en bra praoplats?  

    Jag har bara haft bra praoplatser så det känns som att jag inte kan toppa de. Jag har praoat 2 gånger på ett bagari och en gång på Hemköp! Kanon på båda ställerna fast Malmborgs var lätt bäst !

    Men jag och Becka ska upp imon och leta. Förhoppningsvis är det kanske nån som vill ta emot mig. Jag får slänga på lite exta charm när jag kommer in i butikerna. :) . 

    Imon blir det också Racketcentrum för min del. Hyfsat najs iaf . Sedan ska jag bara ta det lugnt efter skolan. Måste öva lite på min muntliga redovisning som jag har på tors . på ENGELSKA ! jag som suger hårt i att båda prata inför folk och på engelska . Vi får la se hur det går .

    Nu ska jag snart sova , blir lite tv först !

    Ha de bra !

    2009-01-11
    15:39:12

    Bye Bye Dad !
    Om ca 1 tim så ska jag och min Mamma skjutsa Pappa till flygplatsen i Gbg. Han åker nämligen till vårat hus i Spanien i 3 veckor.  Jag hade gärna hängt med om de gick att ta ledigt från skolan så lätt men njee ! . Så han åker själv ner och hans 2 vänner kommer ner 1 vecka också och gör honom sällskap.

    Saknar spanien ! Älska sommaren, värmen, Poolen, Stan ALLT. Vill tillbaka ! . I sommar ska jag försöka få med mig några av mina tjejer ner ! hoppas de går :)





    Bjuder er på 2 helt underbara låtar som jag har lyssnat på typ dygnet runt ett tag nu ! <3


    Finger Eleven - One Thing



    Finger Eleven - Paralyzer

    2009-01-11
    01:48:21

    Helgen !
    Igår:
    Jag och Evria stack och fikade. Vi fick dock bara sitta där i ca 30 min för att de stängde sedan men det gjorde inte oss något. Träffade även min gammla klasskamrat ! Trevligt ^^. '

    Efter fikat så gick vi en sväng och sedan så stack vi hem till Elle för att kolla på "En annan del av Köping" . Simon (pojken som fyllde 18) ringde mig och ville att jag skulle komma till dom men jag orkade inte åka så långt efter som sista bussen hem gick hem 1 tim efter :P . Men dom klarade sig nog untan mig verkade de som ! Så jag stack hem och tog de lugnt istället ! :P


    Idag:
    Dagen började med att min hund väckte mig ! Så sjukt gullig e han när han trycker in sin platta nos i facet på mig ^^ Sedan så stack jag, mamma och pappa föratt fixa lite ärender .


    Vid 19.00 så blev det att jag och Elvira stack upp till Kinnarps för att kolla på Hv71- Färjestad  Matchen slutade 2-0 till Hv såklart :D .  Jag har aldrig varit på en match på Hv har förlorat ! . Det måste ju vara jag som är magisk eller något . Dom kan inte förlora när jag e där haha ! .
    Stefan liv = Matchens lirare ! ^^

    Efter hockeyn så stack vi hem till mig och träffade även becka utanför mig och sedan gick vi in hit och chillade. Tack för att jag fick följa med elle ! <3

    Sen Elle stack så har jag bara suttit här och snackat i telefon i  16 min och 53 sec med Kenny och Daniel. Fattar ungefär INGENTING av vad dom säger haha . Det låter ungfär " Ja men nu är det ju lugnt eller vänder ni er mot oss nu"    " Mummel"   " Men asså det är lugnt jag tror att min grabbar accepterar de "  " Asså karro tror du inte vi visar hjälpsam till dig om du åker så hjälper vi dig ingen gör ju något vi är ju vänner "

    Ungefär sådär fattar ingenting :S haha  . Men dom råkade lägga på nu nån av dom deckade la på bussen !^^ sköna killar XD

    Nu ska jag snart sova , måste ta mig lite mat först ha de bra puss !

    2009-01-10
    01:34:42

    Mohaha
    Så jävla skön !

    2009-01-09
    22:13:11

    Let´s Dance
    Nu har jag precis kollat klart på let´s dance. Ja vad finns det att säga. Det fanns både bra och dåliga deltagare.


    Jag älskar du både Annika och Magnus ! Och Magnus var mycket bättre än förväntat måste jag säga ! .


    Man visste ju att Laila skulle ha taktsinne osv eftersom hon håller på den musik. Hon har helt okej precis som man trodde att hon skulle va !


    Haha jag tycker Morgan är så jävla go ! Mycket bra gjort ! såg så gulligt ut XD


    Jag hatar Carl-Jan och det gör jag fortfarande. Tycker han är sliskig och ja allmänt äcklig ! allt jag har att säga ! :P


    Är ett sort fan av Kitty ! :P . men trodde faktiskt att hon skulle göra mycket bättre ifrån sig ! Det var ju ingen höjdare XD


    Och Lilla blonidbella som det har varit ett sånt tjöt om nu. Trodde att hon skulle vara mycket bättre än var hon va också. Tycker inte att hon var någon höjdare heller haha. Hon och kitty var väl ungefär på samma nivå . Bella kanske var lite högre men nee inte nån favorit dansmässigt  än sålänge !

    Sådär lite tankar och funderingar  om några av deltagarna ! . Nu ska jag och min vän Elvria iväg och fika ! puss och kram !

    2009-01-09
    10:22:30

    Bara för att mitt underbara tvillingpar fyller år idag ! <3

    Simon & Lovisa Möller ftller 18 idag ! Avis? Ja Tack !
     

    Men det är inte bara dom. Becka och Hoang fyller också ! :)




    Så Grattis på 18-Årsdagen alla 4 =) <3

    2009-01-08
    22:47:22

    Bilddagbok ! :)
    Sön: 
    Lite kort på resan dit och 2 kort på stugan.



    Mån:  Första dagen vi åkte skidor. Härlig känsla !  sista bilerna är tagna i Gondolen.


    Tis / Ons: En jävla massa åk typ hela dagarna ! det gäller att ta vara på tiden !  Blev också Bastu och sedan ut i snön och leka ! Brrrrrr kallt !




    Tos: Åkte hem vid halv 10.
    Har en jväla massa mer kort men orkar inte lägga ut mer nu , de tar sån tid ! Detta är lite bilder från min skidsemester iaf . Längtar redan tillbaka ! .



    2009-01-08
    19:03:05

    Hemma Igen !
    Nu har jag kommit hem igen . Surt att vara tillbaka faktiskt. Har inte längtat hem något .. Men men så är det. Nu är man tillbaka i trisa Jkpg, Skolan osv.

    Bilder från resan tänkte jag lägga in senare ikväll efter jag har träffat Frida en stund :) .

    Så vi hörs då puss och kram !

    2009-01-06
    23:34:07

    Top Model är tillbaka <3 !
    Äntligen är det här igen. Top Model 11 började idag klockan 20.00 i missade väl inte det ?!?

    Har inte skaffat mig någo speciell favorit men det kommer väl nästa gåg när man har sett lite attityder och blilder. ! ^^


    2009-01-06
    23:28:13

    Andra dagen i backen!

    Efter det senaste inlägget igår så spelade hela familjen Party Alias ! Skit skojj . Jag van för 2:a gånge i rad på det spelet. Tror fan jag e bäst ! ^^

    Idag: vakade lite senare än igår och vi stack till backen vid 11.00 tiden kanske. Det blev mycket åk till ca 16.00 och då stack vi hem och käkade. Sedan tog vi det lugnt till 17.30 då jag, pappa och Josse stack till backen igen och drog 3 åk från toppen. Vägen ner är 2,5 km så man är ganska mör i benen efter 3 åk. + att det var ganska isigt nu på kvällen och mycket guppigt ! Jag trillade för första gången idag . Inget allvarligt men gled till lite och föll lite lätt . Men jag sträckte mig mella skuldebladen :( . Pappa och Emil har lagt varsin stor bäll haha speciellt emil han rullade en bra bit. Man såg bara ett stort moln och lite skidor här och där haha.

    När vi kom hem så blev det cill och nu har Jag, Emil och Pappa spelat kort en bra stund !

    Imorgon ska vi vara i backen när det öppnar, villsäga 09.00. Det kommer bli kämpigt etersom jag inte är en 7sovare precis ^^ Men men man måste offra sig för laget XD .

    Har inte bestämmt mig för om jag ska testa bräda imon . Alla som åker de i backen e så bra ^^ Men men vi får la se ^^

    Nu ska jag snart gå och sova så att jag orkar med den sista dagen imon !

    puss och kram på er !


    2009-01-05
    13:16:10

    Bloggar från Branäs!
    Hallu eller ! Tänkte berätta lite om vad ja har för mig här i branäs :P . Bilderna ommer dock inte upp nu för jah har ingen sladd med mig.

    Igår: Igår kom vi fram vid 15.00 ungefär och då började vi plocka in alla saker i våran "lilla" söta stuga. Jag , Josse och Emil har sovplatser på loftet och här nere sover mama och pappa + att det finns 1 rum till med 1 våningsäng som är tom. Efter att vi hade packat upp allt så tog vi de lugnt och kolladepå tv . Vi bestämmde oss för att inte åka några skidor första dagen. På kvällen blev de mat, kortspel och Jag + Emil bastade inna vi gick och la oss allihopa ! Gött
    ^^ Det blev läggdax tidig igår för att orka med dagen idag.  Vi spelade Worms också ^^

    Idag: Jag blev  väckt vid 09.00 då det blev frukost och sedan gjorde vi oss redo för att skynda oss till backen. Vi hyre skidor och san satte vi igån med åkandet, ÄLSKA!!!!  efter 2 timmars åk i både de mellan stora backarna och den längsta backen på 2,5 km så stack vi till Sysselebäck och handlade . OCh nu sitter vi här och väntar på mat :D .  Efter aten ska vi ut i backen igen i några timmar. Det är -18.3 grader just precis nu ! . Men fryser typ bort ansiktet är man åker så det äller att ta lite paus mellan åken :P  Nu orkar ja inte skriva mer . Vi hörs senare ikväll :D


    Puss & Kraam

    2009-01-04
    07:15:53

    Bye Bye !
    Nu sa jag bara ta på mig lite kläder och sedan ska vi dra ! Hoppas  ni får en bra vecka så hörs vi på tors !

    Puss&Kram

    2009-01-03
    23:52:10

    Sovdax!
    Ska snart lägga mig i min säng och kolla på Sex And The City. Håller ju på med boxen om jag inte har sagt det ! . Nu kan man ju bara inte slita sig !

    Packningen är så gott som färdig, nu är det bara lite kameror och sådant som ska ner någonstans.
    Eftersom de flesta aldrig har hört talas om Branäs, dit jag ska så tänkte jag göra er lite uppmärksamma.

    Branäs är en vintersportort någon mil söder om Sysslebäck i norra Värmland. Där finns det tjugotvå pister ( backar ) , varav en svart, fem röda, nio blåa och sju gröna. Det finns en funpark och tretton skidliftar. Branäs har en av två gondolliftar som finns i sverige (den andra finns i Åre). Fallhöjden på cirka 415 meter är den tionde största i Sverige, vilket överträffar kända skidanläggningar som Idre och Sälen och alla andra i Dalarna.

    Så hur många av er visste att branäs existerade? haha.

    Jag har inte varit där på några år nu men från att jag var kanske 6 år gammal till jag va 14 så har min familj + Kusinerna alltid åkt på skidsemester till antingen Branäs eller Idre. Det är  verkligen ett mysigt ställe. 

    Tänkte lägga upp en liten karta över området där vi ska vara : 
     

    Vet att man inte ser så bra men här är backarna dock inte alla för endel e på baksidan av berget också. Vi ska bo i en 8-mannastuga som ligger längst till höger om bilden där det står Mården.  Så vi kommer ha 500 meter till backen.


    Nu vet ni lite mer om vart jag ska va! så om ni vill något kan ni ju alltid komma dit ^^ .  Det verkar som att det är många som åker på skdsemester nu . Jag känner 2 stycken som åker samtidigt som mig imon . 1 åker till sälen och 1 till Idre. Synd att ingen hamnade på samma ställe :( 


    Nej nu ska jag inte plåga er mer med text men jag har sjukt tråkigt. Så det blir en snabb dusch och sedan hopp i säng ! .
    Så hörs vi på Tors när jag kommer hem igen om jag inte skriver något kort imorron :) 


    Ha de så bra puss på er !  

    2009-01-03
    19:21:06

    Shopping / Packning !
    Jodå jag hittade allt jag sökte på stan. Kom hem med några påsar som innehöll:
    Underställ, 2 mössor, En fliströjja, Foundation, Mascara.

    Kanoon nu håller jag på att packa , ska snart åka och hämta Fridas Bräda som jag ska låna under vistelsen i branäs. Jag har aldrigåkt snowboard så vi får la se hur det går . Men ett stort tacktill frida att jag får låna hennes iaf :)

    Vi hörs senare :) puss

    2009-01-03
    13:03:10

    lördag!
    Igår Kväll blev det fika med vännerna. Även en gammal vän hängde men, Jonas. Han gick i våran klass 7-9 trevligt trevlig. Det blev fika på Georges och jag tog mig en Shailatte , mums ! .

    Här har vi en bilder på Jonas, (mig), Frida och, Elle.. Med oss var också JJ och Möllz.

    (kommer snart)



    Nu ska jag snart åka iväg till Stan för att köpa det sista till imon ! . På inköpingslistan står det b la. foundation, Mössa, Vantar, Halsduk, Skidglasögon, Underställ m.m.   Vi får la se vad jag hittar :) 

    Har ni märkt att det är extremt kallt ute :O . iaf här ! . I förrgår när vi satt i bilen så va de -15 grader :O . ! Usch usch. Det går an när det typ är snö och sånt men vi har inte ens det. Bara massa frost ! .

    När vi kommer till Branäs imon så kommer det vara -25 grader ! Jag komer ju typ frysa ihjäl ! ^^

    Nu ska jag gå och göra mig iordning. Vi hörs lite senare ha de bra :)  

    2009-01-03
    03:45:08

    Nyår!

    Nyår började med att jag åkte runt lite i staden för att fixa de sista sakerna innan festandet började.

    Vid 17.00 så kom jag och Frida till Malin där allt började. Efter att hennes syskon och deras vänner hade åkt så började vi laga mat Jag, Frida, Malin, Moni och Mickis!  Till förrätt blev det toast med sallad och grejjer, Huvudrätt blev kyckling och klyftpotatis , sås och sallad. Och till desert bleb det chokladmousse ochgrädde ( deta hann vi inte äta )



    Efter att vi hade ätit , sjungit singstar, dansat osv så blev et dax att dra vidare för att fira 12 slaget med annat folk så vi halv sprang till Juneporten för att ta bussen . Men nej då hade den gått när vi kom. Mina fötter värkte redan och vi tog en taxi upp till åbolid där festen var. När vi kom fram så hade vi ju såklart åkt fel och fick gå en bra bit till . När vi väl kom in så var klockan typ halv 12 och vi började förbereda oss för att gå ut. Vi hade lite problem med skumpan men de fixade sig XD.



    Klockan 01.46 gick våran buss tillbaka in till stan. Och där träffade vi våra andra vänner en snabbis och sa gott nytt till dom innan deras buss gick.



    Jag, Jejja, Frida gick upp och satte oss i Molles trappuppgång medans vi väntade på Molle som skulle ta bussen tillbaka till henne. Där träffade vi några trevligt Gbg:are som ahde fest under oss. Vi satt och snackade med dom i typ 40 min eller något om allt och ingenting . Vi fick frågan om vi ville förlja med på efterfest där nere men vi var sega så vi gick in och slappade det sista sen ^^



    Det blev sedan att Jag, Jejja, Frida, Jocke sov hemma hos Malin.
    Jag , en blöt Jejja ( haha ) och Frida sov i molles säng. Uscyh fy fan jag vaknade en gång och trodde att Jejja var någon annan ( nämner inga namn ) Fyfan va rädd jag blev ! Fick typ panik .Jejja du är läskig ! ^^
    Klockan 06.00 sov nog vi iaf tror jag nog !

    Detta var då min Nyår. Den var helt Okej även om vissa saker blir skit som alltid. Men det löser sig ! . Tur att amn var med dom bästa !  Tack Frida, Moni, Mickis och Molle för kvällen <3



    Dagen efter vaknade jag, Jejja och Frida och bestämmde oss för att gå upp och käka. Men nej det gick verkligen inte eftersom att köket var proppfullt med disk och mat. Så istället började jag diska och så . Det var typ 22 ttallrickar till 5 pers :S ^^ . Sedan tog frida över. När köket såg någorlunda bra ut och de andra 2 hade vaknat så stack vi hem.

    Trött som jag var så gick jag och la mig en stund till och sedan vid 17.00 så stack jag och familjen till vårat båhus där kusinerna + farmor och farfar var.  Vi kom fram till att vi har samlats där i 8 år på nyårsdagen och skjutit raketer :) . Ganska coolt för det känns typ som 3 år haha.




    The Gangsters!
    (Jag,Syrran, Mamma )


    Resten av kvällen blev slapp !

    Nu ska jag klä på mig och sedan dra mig till stan eller A6 för att leta efter , Mössa, Vantar, Halsduk eftersom jag ska till BRANÄS på sönda ! :) . Fan va jag ska åka :D . Ska tillochmed testa sowboard ^^

    Ha de så bra puss & Kram !

    2009-01-01
    23:47:25

    Ångrade mig !
    Och jag skriver om nyårsafton imon istället för då kan jag lägga in bilder och sånt me. Min dator dampar så det tar ett tag för bilderna att komma in . Men imorgon så kommer de  !


    Sov gott pusss

    2009-01-01
    12:10:46

    Wakie Wakie
    Nu är vi vakna ! . Sitter hemma hos Malin jag och Frida har precis tagit hand om hela köket . Disk och torkat bordet ! haha de behövdes ! Gårdagen skriver jag om när jag kommer hem ,. den va heeelt OK måste jag säga !