Kastella

2009-10-31
17:23:59

Alla helgons dag !

Halloj på er !

Idag är det alltså Alla helgons dag. Min dag började med A6 med min Mormor för att Letade jacka ! Det blir en Evrest från Stadium som hon köper till mig imon min älskade mormor ! <3.  Fick också med mig 2 stickade tröjjor. Rea på Vero Moda. Fick båda för 229.90 =)   :



Sedan Fikade jag medans hon kollade på ochs en åkte vi och kollade på Syrrans lägenhet. Vet inte om jag har nämnt det men Hon flyttar imorgon. Kommer bli tomt här hemma :( . Så just nu ser det ut som inbrott hemma hos oss och allt är stressigt och sådär. Hon flyttar ihop med sin Pojkvän, Dock är det inte så långt ifrån där vi bor nu .. Skönt !

Nu blev jag precis klar med att slänga in lite av mina kläder i hennes gadrob. Nu ser jag äntligen vad jag har för kläder ^^

FÖRE !



EFTER !





Sitter och planerar kvällen med Vännerna .. Ser ut som att det kommer bli riktigt lugnt .. Typ Film och Fika. !





Det känns inte som halloween. Den enda jag har sett utklädd var en kille på konsum i ungeför 20 års åldern . Ingen har plingt på dörren och inget hände verken idag eller igår :O . Vad händer med världen .. För bara några år sen så ringde det oavbrutet på dörren och man fick ju ah stora kassar med godis hemma . Nu ser man inte ens en unge utklädd och man måste gå ut på krogen för att kunna fira halloween ! . Blööö vill inte bli äldre nu !

Hörs !




Glömde visa kort på det jag köpte i borås så här kommer det ( inte riktigt hunda på priserna) :





Ha en bra kväll !


2009-10-30
00:59:54

Snart dax för sängen !

Kom precis hem från Moni. Suttit och snackat lite !

Idag har jag tatt det riktigt lugnt . Dansade vid 5 - 7  Och kollat på Inlåst såklart . Bästa !!! :)



Imon är det halloween .. Kommer dock inte firas för min del iår. Jag ska iaf umgås me Frida ! ^^

Min llla älsklings hund var hos vätrinären idag och han ska opereras nästa fre :( . En knöl på ryggen .. Usch me don´t like !!!!

<3


Nope, dax att sova puss puss


2009-10-29
15:28:32

Utgång
Igår blev det utgång med Moni och Elle ! .

Åkte ner till Amor först där det var typ dött. Sedan kom Becka och Malin och gjorde oss sällskap efter shottisar och snack drog vi vidare till Centrum . Träffade alla och satt och chillade vid Lina en stund också.

Sedan fixade jag hämtning till oss , kom hem ca 02.00.

En Okey kväll! Kunde varit bättre ... Men kuul att träffa folket :)

2009-10-27
22:55:39

Borås / U-hamn !
Det blev lite shopping i Borås iaf . Fick med mig en blus, Top, Öronhängen, ljus, ögonbrynskärare.. Mjaa det va nog allt . Sedan blev det u-hamn där vi gick runt lite i stan och sedan åt på returang :) .

mys mys dag med de 2 underbara :) hihi !  Vi får göra om detta!?!?!?


Bilder på shoppingen kan jag visa imon puss och hey !

2009-10-27
09:45:42

Godmorgon !
Hallå Hallå ! .

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Sedan hämtar jag upp Frida och Elle. Vi ska nämligen ta en roadtrip. Först till Borås ( Knalleland ) och sedan tar vi U-hamn på vägen hem och käkar lite och sådär ^^

kommer bli super mysigt !

Japp dax att fortsätta ! . Ska ladda kameran också så jag kan ta lite bilder :)

2009-10-25
01:05:33

Taggar Tisdag !
Tjabbaaa. Idag har jag varit på stan med Frida och köpt parfym, Foundation och smink borttagningsmedel. Ikväll så var Jag och fikade med E och F . Sedan blev det Little miss sunshine hos mig ! . Har också tagit en biltur till Lovsjön och häntan in Far och Mor från fest !


Taggar Tisdag! Då ska nämligen Jag, Frida och Elle göra våran första utflykt med bilen XD . Det bär först av till Borås för shopping eller något liknande och sedan stannar vi i U-hamn och käkar XD DRÖMMRESAN ! HAHAHAHA

Ser fram imot det iaf. Kommer bli skit mysigt :)

Nu ska jag nog sätta på I Love You Man eller OC och lägga mig och slappa i sängen :)

Natti Natti

2009-10-22
22:53:46

Dance !

Idag blev det frissan ( Blev helt okey faktiskt. )

Skola

och sedan Danslektion för första gången med barnen :) . Det kom 5 stycken. Gick väl helt okej, kunde gått bättre XD .

Men vafan kan ju inte alltid bli perfekt ;)



 

Imon är det LOV. Eller ahh , Skolan från 08.00-15.00 först! .

inget planerat på lovet... Jag och Frida kanske sticker på äventyr med bilen haha myyys !


Puss och Godnatt !


2009-10-21
23:13:39

Trött
Usch vad trött jag har varit denna veckan . Kom knappt upp ur sängen idag. Skolan var seeg som vanligt. stack till Gräshagsskolan en snabbis efter skolan för att fixa det sista med Projektarbetet som vi börjar med imon ! .

Jag och Frida var ute och gick med min Hund innan det tog en jävla tid innan vi bestämmde oss vart vi skulle gå . Till slut blev det munksjön.

Nu har jag kollat på Fråga olle dokumentären ^^ . Vill utomlands  nu !



Dax att lägga mig i sängen med massa choklad :) PUSS

2009-10-20
23:29:08

Natti Natti
Lång dag på jobbet. Hade 2 små söta tjejer som var väldigt nära på att göra bort sig totaklt när dom skulle sno smink .  men från gott samarbete av oss så var dom smarta och la tillbaka de . Tror dock att dom kommer tillbaka , synd att jag inte kommer komma ihåg hur dom såg ut ! .


Efter skolan hade josse gjort mat och sedan gjorde jag efterrätt . Chokladpudding med grädde och bär ! Mums , längesen ! ^^

Nu ikväll har det varit massa OC avsnitt som vanligt . Undra om jag kommer få mitt liv tillbaka när jag har sett klart allt? XD haha


Dax att sova pusspuss !

2009-10-19
23:10:30

OC
Hata att Oc är så jävla spännande just nu . jag som skulle gå och lägga mig efter färjan ... och här sitter jag fortfarande . INTE OKEY !

Btw Logan Marshall är snygg ! ^^

2009-10-17
23:36:52

Hockey !

Idag tog jag det bara lugnt tills Fidi ringde mig vid 14.00 och frågade om jag ville köpa hans 3 Hv biljetter. Så jag tog med mig Frida och min Pappa. Vid 15.00 var Fidi hos mig och jag fick biljetterna och sedan var det bara att åka . Bra 1 och 2 period . 3:e var typ lite tråkig och försiktig :P . Bra match iaf som HV vann med 5-4, GOTT . Mötte Luleå ^^


( Jippi för suddiga bilder ! . Satt på balkongen . Skit bra platser ! )

Efter matchen så Kollade jag och Frida på körslaget och resten av kvällen har vi Fikat på Claras och åkt runt lite i bilen .

Nu mår jag inte så bra så jag ska ta mammas data och krypa ner i sängen med lite OC avsnitt hade jag tänbkt mig !


Hörs imon puss !


2009-10-17
12:29:33

Fredag , Utgång !
Igår blev det Utgång med folket. Började hemma hos Molle oh sedan tog vi taxi till Bongo där vi träffade alla . Träffade Millan som jag inte har sett på allt för länge ! Skit kul :) . Sedan stack vi vidare till Amor där jag satt och snackade med Borg och hans 2 vänner. drog senare vidare till Cantan en stund för att dansa lite ! . Åkte hem vid 02.22 då vi fick snacka lite engelska med några utnbytesstudenter från Finland XD   En Trevlig kväll ^^





Lite seg idag. Skulle med min Mor och Far till Berny nu egentligen men mitt smink och så är hos Malin så jag orkade inte riktigt det . Dom får klara sig utan mig :)

Dax att göra mig lite soppa ! Puss på er !

2009-10-15
21:45:21

Tears !

Jahop då har man gråtit idag med då !

Josse och Emil visade mig det här videoklippet och jag börjar såklart lipa direkt . Fan va känslig jag är . måste ta tag i mitt liv asså :S !

Känns dock skönt att man får tömma kanalerna lite ! Har bara blivit lite väl mycket nu ...

Check it out . Sorgligt och såå mycket kärlek !



Detta visar verkligen att djur inte glömmer ! . Så sjukt fint !


2009-10-15
12:51:48

Massage !

Dax för min andra Massage hos Laila idag vid 11.00. Gjorde inte lika ont denna gången som tur va så får hoppas att det börjar bli bättre och bättre. Ska beställa en ny tid imon .

Nu är det snart dax för våran otroligt nödvändiga Engelska lektion på 45 min eller nåt . Sedan vid 18.00 ska Jag, Lollo och Valle Dansa ! .


ha de gott sålänge pusspuss !


2009-10-14
23:15:42

Resursdag !

Idag har jag inte haft någon skola. Istället har jag sovit ganska mycket och vid 13.00 så var Jag. Lollo och Valle på min gamla skola Gräshagsskolan och snackade med barnen om vårat projekt. Så nästa vecka kör vi nog igång.

Sedan var jag och Frida på A6 en sväng också.

Ikväll har jag kollat på Land of the Lost. Ganska bra faktiskt :) (Y)



Bjuder på lite bilder från våran hämska avslutning i 6:an . Fyfan va vi grät ! Vill spola tillbaka tiden kännde jag när ja va där ida !   




Natti Natti !


2009-10-14
00:49:01

Lång dag !

Usch vilket väder det har varit idag. Kallt och jobbigt ! . Skola som inte var så värst jobbigt. Hade svenska där vi fick reda på vårat prov som jag fick VG på :) och sedan fick vi gå. Sen hade vi 10 min Samhäll men hon var helt lost och trodde vi slutade då så vi fick gå HAHA hon e la för go !

Sedan Praktik till 18.00 !

Och nu har jag suttit här sen dess. ätit kycklingsallad från alcamo , MUMS !

Imorgon har jag resursdag = ingen skola. Måste dock upp klockan 07.00 och hämta mamma och sedan vid 13.00 blir det Gräshagsskolan och snacka med barnen :)




Natti natti     Sleeep tight !


2009-10-13
08:26:58

INTE OKEJ !

Att vakna upp till det här är INTE OKEJ  ! . Fyfan va kallt . Villa bara krypa ner igen ....


Kul att jag inte slutar förrens 18.00 :O


2009-10-12
22:29:47

Lång dag !
Sjukt seeg dag på Praktiken idag. Inga varor, Inget folk vilket resulterade att jag inte kunde sortera kläder och sånt eftersom att allt hängde perfekt . Kan detta berott på att den var SVINKALLT idag? . Jag tror det !  Sålde dock massor av paraply,vantar och mössor ^^


På Lunchen stack jag upp till Josse och Eivor och käkade. Trevligt.

Nu är jag seg, och har panik över nåt :S . Vet inte vad, skit jobbigt !


Puss och kram !

2009-10-11
14:41:09

Karro är Duktig när hon vill :)
Nu har jag precis städat uppevåningen . Så det är snyggt och prydligt där nu ! . jag kan om jag vill ! :) . Sitter och kollar körslaget nu. Ska snart åka och handla ! . GLÖM INTE TOP MODEL IKVÄLL ! ^^


Hörs kanske senare Puss och Kram !

2009-10-11
14:39:45

Chill Lördag !
Igår så började dagen med att jag stack till Emils och Syrrans lägenhet och målade skåp. Brännde också upp min jacka :( . La den på spisen som på någon konstig anledning sattes på :S . Ajja nu måste jag på jakt efter ny iaf . Så typiskt jag som tänke att jag inte skulle köpa någon ny detta året ! 


på kvällen kom Frida och vi kökade lite och sedan stack vi till Malin och kollade Tv hela kvällen . Sedan slaggade Frida hos mig ! :)  

2009-10-11
14:37:29

Myskväll i U-hamn !
I Fre var vi i Ulricehamn hos mina kusiner. Anna fyllde nämligen år så vi stack dit och fick lite god mat och så . Sedan bestämmde vi oss för att stanna kvar och ha lite myskväll med Idol osv ! . Det är alltid lika trevligt ! :)

Kom hem strax efter 23.00 då jag gick och la mig direkt för att ajg hade så sjukt ont bakom ögonen / Huvudet !  så kan det gå !


Toppen kväll :)

2009-10-07
19:55:51

Det ni har missat !
Lördag:
I lördags så tog jag det lugnt på dagen och sedan så blev det 3 rättersmiddag med familjen. Min pappa är inte hemma speciellt ofta pga sitt jobb så nu när vi va samlade så gjorde han en super god middag ! :)

Sedan blev det dax för födelsedaxfest hos Malin! . Jag hämtade upp Frida, Moni, Mickis och Fia och sedan stack vi dit . Endel killar var redan där . hade skit trevligt med lite lekar och sådär . Skönt folk måste jag säga . Dock jag jag ju super nykter eftersom att jag körde ! Hemvägen var LÄSKIG eftersom att hon bodde mitt ute i ingenstans !




Trevlig kväll !



Söndag:
Åter igen chill. Vaknade och läste lite i min svenska bok : Svek!  Sedan så åkte vi till Emil vid 18.00 där hans släkt var. Firade honom och åt lite tårta och sådär MUMS !




Måndag:
Praktik hela dagen, SEGT ! . skit kallt ute nu det suger verkligen ! Fick även hem skolfotot på bästa kalssen!



Tisdag:
Studiedag = Skönt
! Gjorde ungefär ingenting !
Emil fyllde år så på kvällen var vi där och lämnade paket, åt tårta och spelade tvspel :) Jag var grym !



Onsdag:
Dagen har varit lugn. Skola och sedan hem till frida och åt med henne, Emil och Matte . Sedan köpte vi chips våra älskade vitamindrycker och kollade på allt flyter ! NAJS ! . Nu är jag trött !

2009-10-03
13:08:14

Fredag !

På våran 3 timmart håltimme så stack jag och Sandra till shell och köpte brownie ochs edan körde vi till vättern och käkade ! Mumma !


På kvällen skulle det bli fest. Och 1 timma innan jag skulle till Elle så stack jag och mamma ner till stan och panikköpte kvällens kläder :P Det blev förfest Hos Elvria med Jennifer och sedan så stack vi till Centrum !  Sjukt kul kväll, alla var typ där ! <3


 Det börjar bli vinter ! ='(


2009-10-01
23:42:02

Tears running down my cheek!
En jobbig dag idag med mycket tårar och här sitter jag och lipar som en 5 årning. OC är skälet till dessa tårar. Helt sjukt hur man kan vara så känslig !



Idag har jag haft sjukt ont i magen också så tårar har pågått ungefär hela morgonen!

Jag, Valle & Lollo har varit på Stråga och fixat Lokal till våran projektarbete också så snart bär det igång .


Nu ska jag sova Puss och Kram !