Kastella

2010-01-31
14:58:18

Ulricehamn here i come !
Sticker till u-hamn och firar moster som fyller 50 imon :D .


Hörs sen !



2010-01-30
09:33:07

Morning !
Hejsan !

Ligger fortfarande i sängen och känner att jag måste kämpa mig upp nu. Börjar jobba klockan 11.00

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med Klassen. Vi va 12 stycken hemma hos Becka och sedan drog vi ut mot krogen.

Väl på stan så var jag inte taggad nånstans så Frida kom och hämtade mig tidigt :)


Bilder kommer !

2010-01-27
23:33:31

Ännu mer snöööööö
Inget roligt väder idag ! typ snöstorm vilket inte är så kul att köra bil i !

Efter skolan så käkade Jag valle och Lollo på Rhodos ! Nej jag gillar verkligen inte käket där har jag märkt!!!

Åkte hem och sov lite och sedan åkte jag till Linus. Satt och snackade lite och sådär :)

Fick sedan hjälpa Tim med sin bil... Först puttade vi och sedan bogserade vi igång den så jag har iaf fått min motion idag XD


Dax att sova  ! Jobbig dag imon med 1 hel lektion ;) Undra vad man ska hitta på på kvällen .....

2010-01-26
10:03:34

Praktik.... Praktik....Praktik
Tycker att det kan räcka med praktik nu. Hoppas verkligen att man får skippa praktiken när man har gjort sina 200 timmar vilket är snaaaart !


Igår provade jag och koshar balklänning :) . Hittade en ganska fin iaf men sökadet fortsätter !

Idag blir det skola, praktik, hämta balklänning till Lollo och sen kanske hem till L en stund !

2010-01-25
00:31:05

Movieee time !

Idag har jag haft en chill dag. Vaknade vid 12 då Emil ringde och ville att jag skulle med på maxi. Efter det åkte vi till a6 och köpte smoothie. Då märkte jag att min plånbok va borta så vi fick åka tillbaka till Maxi och hämta den! Jag glömmer fan allt överallt, INTE OKEJ !

Sedan åkte jag hem till Syrran & Emil och käkade lite.


Ikväll har jag , lollo och Frida kollat på Sommar med Göran :) Skit go film! Massa garv :)

Dax att sova så jag orkar med praktik skiten imon ! PUss


2010-01-23
19:12:43

Utgång !

Tjejerna i klassen kom till mig vid 19 tiden igår. Det blev förfest med kort, snack, skratt och sång ! Tog bussen ner till stan vid 22.26

Det blev Amor innan vi på något sätt delade på oss. Jag och Lollo spenderade sedan kvällen med Linus, CJ och Bob på typ alla barer XD 






 Trevlig kväll <3


2010-01-23
17:22:31

Fika och tvättning !

Igår efter skolan så körde Lollo mig till stan där jag mötte upp Linus och tog en fika på Claras. Det var mycket trevligt :) Sedan kom Lollo. Vi körde hem linus och sedan åkte vi till preem och tvättade min bil :P .


Pärlorna :


2010-01-19
21:59:55

Slaggar hos Sis inatt <3

Sitter hos syster nu och kollar på So You Think You Can Dance ! Mysigt :)

Ska sova här inatt för att hennes pojk jobbar natt ...

Tänkte bara meddela att jag här världens bästa syster . Ingen kan slå henne ! :) <3



Snyggaste flickorna ever !


2010-01-18
09:40:05

Of to Åhlens

Ska strax springa till bussen. Tillbaka till åhlens idag . Usch , det suger verkligen att praktisera där man har extrajobb ! Men jag får väl stå ut det sista halvåret XD

Ojojoj tiden rinner iväg måste springa ! Bye !


2010-01-17
23:13:03

Skidor i u-hamn !

Idag åkte Jag, Frida, Lollo & Jimmie härifrån vid 12.00 och begav oss till skidbacken i U-hamn. Vi mötte sedan upp Simon och Markus! Det blev ca 5 timmars åkning innan fötterna var is och liftarna stängde ^^ Jag hade iaf kul ! Hade kunnat mycket bättre backar .. Har inte för mig att dom brukar vara så dåliga som dom va ida !




Imon blir de praktik igen! Och jag som måste plugga ... Orkar aldrig göra de efter att jag har jobbat :(

Natti natti :)


2010-01-17
22:57:47

Made in swden or not?

Förra året följde jag inte made in sweden men då missade jag ju stjärnan Kim Fransson som jag märkte att jag typ älskade ! . Janet var ju helt okej också men det finns ju dock så många av "henne" . Så jag funderar iaf att kolla på de den här gången för att se om dom kan lyckas igen :) . Älskar ju Bagge me :)


2010-01-17
10:49:06

Helg !
Fredag:
På dagen tog jag det lugnt. OCh på kvällen så kom Lollo och Frida till mig! Vi började förfesta lite och sedan stack vi till Kenny där Simon och Tim var. Det blev kort, musik, GH och massa prast. Hade skittrevligt ! Sedan så körde vi ner dom till stan och började leka taxi istället :)

Kanon kväll <3

Lördag:
Tog det lite för lugnt hela dagen. Låg i sovkläder till klockan 16 eller något sedan började jag göra mig iordning och åkte och handlade. Efter det så hämtade jag upp Frida & Lollo och vi körde upp till Lina. Satt där opch snackade i 1 timma eller något och sedan drog vi ner till Bongo till Becka och Linnea. Dock var det typ inget folk där och jag var skit hungrig så vi drog till McDonald´s istället :) . Sedan körde vi runt lite i Huskvarna och Jönköping ´:)


IDAG:
Vaknade för några minuter sen. Ska strax börja leta fram lite skidkläder för Jag, Lollo , Frida & Jimmie ska nämligen till u-hamn och åka lite :)

Hör av mig när jag kommer hem! Byeee !

2010-01-14
23:38:49

ZOMBIELAND


Precis hemkommen från Jimmie. Jag och lollo var på maxi och köpte lite gott och sedn så åkte vi till honom och kollade film zombieland. Den var faktiskt riktigt bra !



Nu ska jag ta och sova ! Puss på er !

2010-01-14
10:55:43

Srecna vam nova godina!!!!


Igårkväll så åkte jag till Monica ! Dem firar nämligen nyår 13 januari eller nåt nere i serbien XD . Så vi hyrde en film och sedan satt vi och snackade lite tills klockan blev 12 :)

Idag känner jag för att göra nåt ! Men vad :O

2010-01-13
07:30:40

Of to school !
Skit seg idag ! Brukar gå upp 06.15 men idag va jag helt slut så jag låg och snoozade till 06.55 ! .

Idag blir det skola och sedan bara hem och chilla :)

2010-01-12
23:25:51

Händelserik helg :)
Tänkte dra lite som har hänt sen sist :)

Fredag:
Va i skolan till 11.30 och sedan på kvällen så kom Lollo, Molle och Frida hem till mig och förfestade lite innan vi drog vidare till krogen. Hamnade först på Amor där vi satt till det dom bästa tvillingarna fyllde 19 ! Woohoo  Sedan drog vi oss vidare till Centrum och dansade loss :)   Simon & Markus kom och hämtade oss när det stängde !

Lördag:
Tog det väldigt lugnt när jag vaknade. Satt bara och lamade mig framför tv:n. Klockan 15.00 var Jag och mina 4 vänner på relaxen ! Det var Skit gött. Vi va där och chillade till klockan 17.00 och då stack jag hem och åt lite och sådär. vid 18.00 kom jag till Malin och vi förfestade lite innan vi drog till bowlingen ! :) Vi hade hyrt 4 banor så vi va ett gäng. När tiden gick ut vid 22.30 så kom jag 2:a WOHO ! haha. Vi hamnade sedan på en fest i ekhagen. . Lite segt men trevligt ! 





Skit trevlig dag/ Kväll ! <3 

Söndag:
Jag städade på mitt rum hela dagen. och på kvällen var jag med Frida en stund. Vi kollade på Flickan som lekte med elden. Bra film ! Nu är det bara till att vänta på luftskeppet!  sedan började vi kolla på Scream men den fick jag avsluta heeelt själv. läskigt !

Måndag:
Första dagen på praktiken för 2010. Kändes väl sådär haha . Min chef passade självklart på att mobba mig lite för att jag inte får några pengar haha ;P . Världens lugnaste dag var det så Jag, Bitte och Emelie rensade lagret och lite sådär. Lollo och kom och käkade med mig på lunchen <3.

Skrev upp mig på lite tider me nu. Toror de va nästa vecka! Hoppas att jag får dom ! LÄNGTAR TILL LÖNEN PÅ FREDAG :D

Tisdag:
Blev bara 1 lektion i skolan för självklart så gick mat före religion. Jag, Becka, lollo och Valle stack till chili thai och käkade och sedan blev det praktik. Ännu en seg dag ! .

Ikväll har jag och lollo varit och fikat på georges och sedan träffade vi de andra brudarna en stund !
SO YOU THINK YOU CAN DANCE <3

2010-01-07
23:36:48

Fucking Åmål
1 lektion idag som bestod av film ! Sedan var jag hemma hos Valle med Lollo och Frida och snackade lite. Åkte sedan upp till dragon och käkade världens största schnitzel !

Ikväll har Jag , Malin & Frida kollat på Fucking Åmål ! Ja den är ju som den är :)

2010-01-07
00:54:20

SE UPP I BACKEN, HÄR KOMMER JA !
Ikväll har Jag, Frida, Malin, Simon & Markus spänderat några timmar på golfbanans backar. Tefat och pulkor blev det!   Tillslut kände ingen av oss fötterna över huvudtaget så då blev det dax för paj på mcDonalds och nu ligger jag i sängen och värmer mig innan sovdax !

Imon är det första dagen i skolan på sista terminen. Helt sjukt vad tiden har gått fort och det här halvåret kommer inte att så saktare :/

Nu blir det till att stänga av puss på er !

2010-01-06
17:31:18

Filmtajm & Spelkväll !
I förrgår så var Jag, Frida och Malin i u-hamn hos Simon. Vi kollade på "Hopplös och Hatad av alla" (eller nåt) Och sedan åkte vi hem.


Igår så blev det lugnt på dagen och sedan kom Hille hem till oss ch pappa lagade 3 rättersmiddag med hummer, oxfilé, mögelostsås, och passions & hjortron dessert ! Massa gott. Sedan kom Frida och hämade mig och vi åkte till Malin. Det blev spel med tjejerna från klockan 21.00-03.00 ! kuligt =)

Idag har jag varit heeelt seeg! Bara luggiti soffan heela dagen och kollat skidor. Vill bara härifrån men har ont i huvudet så orkar inte göra så mycket iaf .




2010-01-04
13:49:11

Hovfjället

Igår kom vi hm från Hovfjället efter 4 dagar i kylan. Det va skönt att komma iväg även om det nästan var loite för lugnt där. Vi började varje morgon med frukost och sedan till backen  vid 10.00 åkte sedan till det stängd 15.30 och då stack vi hem och chillade och käkade . På kvällen va jag och Frida nördar framför våra datorer :P

Sjukt härligt att åka iaf nu vill jag tillbaka till branäs eller idre och åka meeeer !



 


2010-01-01
01:17:55

Gott Nytt År !

Gott nytt på er allihopa ! .
¨


Jag är nu i hovfjället med Frida och hennes familj ! Idag har vi åkt skidor en stund och sedan blev det nyårsmiddag här med alla !  Trevligt .

Nu ligger jag i sängen och det har redan gott 1 timma på det nya året. Vi ska upp tidigt imon till backen så vi bestämde oss för att gå till sängs nu !


Hoppas att ni har haft en underbar nyår ! puss på er !