Kastella

2011-08-31
22:00:43

GODNATT!
Jag kom hem för ca 3 minuter sedan. Det har varit en lång och jävligt tråkig dag på jobbet. Tur att de jag jobbar med är sjukt trevliga och jag har skrattat sjukt mycket samtidigt.

Imorgon ska vi vara på samma ställe igen och efter det tänker jag aldrig, ALDRIG sätta min fot där igen.
Men nu är jag helt död i hela kroppen och sjukt trött så nu ska jag sova.

Imorgon hoppas jag på en super kort dag så jag kan städa lite och träffa min sjukling till pojkvän.
Natti natti!

2011-08-30
21:02:12

Häst fan!

Jonte sitter vid köksbordet och läser tidningen när hans fru drämmer en kastrull i huvudet på honom.
- Aj, varför gjorde du så? utropar Jonte.
- Jag hittade en lapp i din ficka med namnet Jennifer på!
- Men snälla du, jag var på travet igår och hästen jag spelade på hette Jennifer.
Frun ber om ursäkt. Dan därpå får Jonte en till stekpanna i huvudet.
- Men vad fan har jag gjort nu då???
- Hästfan ringde igår!!!


2011-08-30
19:08:13

Regn Regn Regn
Ja så besriver jag denna dagen. Gick upp 04.15 och klockan 05.30 så var vi i en liten by som heter Värne. Ingen affär och max 300 invånare. Man får typ 2 bilar i timmen. Det SUGER! Dock så arbetar vi med två super snälla personer från dalsland som är i min ålder ungefär.
Det kändes att man va sjuk vill jag lova. Näsan rann som bara den och när man hade stått upp ett tag började det vingla lite. Men jag klarade dagen och nu kör vi imorgon igen.

Hoppas på bättre väder så vi kan lämna det området sen.
Imorgon öppnar vägen till nässjö äntligen och jag vet minst en som kommer tycka det är skönt :) Så där jobbar vi resten av veckan med att fixa och trixa.

Nu ska jag bara ta det lugnt i min soffa och njuta av min kladdkaka med konstig konsistens.
Bye :D

2011-08-29
20:36:37

Då ska det jobbas igen
Vi får väl se hur det går imorgon. Jag och 2 snubbar till ska till en liten by utanför eksjö. Ingen affär eller någonting har jag hört så vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Hoppas att min kropp hinner vila upp sig ännu mer tills dess för nu är huvudet inte bra. Vi sover antagligen där imorgon. Resten av veckan ska jag vara på 31:an det blir nog bra!

Imorgon ska jag upp 04.30 och 15 min senare ska jag vara påväg. Kommer vara död när jag ska köra.
Wish me good luck!

2011-08-29
20:00:07

And i´m lovin it <3
11 månader har gått sedan jag och du blev tillsammans. Det är sjukt var tiden har gått fort och jag älskar varenda minut av det. Finns ingen som gör mig så lycklig som du gör.


Kärlek är ordet !

2011-08-29
19:26:18

Modelljakten
Idag har jag och mamsen varit och kollat bilar. Först till familjen och sen har vi kollat på min Honda civic :) hihi!
Efter det så lunchade vi på Raggmunken och sedan åkte vi upp till A6 där modelljakten höll på.

Tyckte dock att det kändes väldigt oplanerat men vad vet jag. På tv ser det säkert hur bra ut som helst! Hoppas bara att jag hann och ducka för kameran alla 1000 gånger så att jag inte kommer med XD
Ska blir kul och se vad det blir av detta programmet.

Nu ikväll så har jag suttit hemma och gjort lite kladdkaka och sådär MUMS! Snart blir det varma mackor med svampstuvning IGEN haha. Snart får mamsen och pappsen gå ut i skogen igen om vi ska hålla detta tempot :D

Jag mår bättre idag förutom all jävla slämhosta och snuva. Dock så har pojkvännen antagligen fått skiten nu. Hoppas det inte bryter ut och att det inte smittar tillbaka till mig igen :P

Ha en fin kväll och glöm ej robinson klockan 20.00!
Bye!

2011-08-29
11:27:43

Befria mig!

Fortfarande sjuk. Men nu har halsonten typ gått över och övergått till huvud ont och täppt näsa. Kankse är det på bättringsvägen då? jag hoppas det för imorgon ska jag till eksjö och jobba med pappa och två snubbar till. Vill ju inte vara ett lik då!

Idag är det måndag och jag ska ta det hyffsat lugnt faktiskt. Ska med mamma till holmgrens. Leta lite jobb och sedan upp till a6 en sväng. Efter det blir det chill med film eller något liknande :) Hoppas på att mamma vill göra köttfärslimpa med mackisar till mig :) då hade jag blivit glad hihi.

Hörs!


2011-08-28
18:30:37

Kräftskiva 2011
Igår hade vi en lyckad kräftskiva i mitt båthus. Vi var ca 15 personer. Tvärr så gick det utför för väldigt många, väldigt fort men vi hade skitkul :)

Vid klockan 02 lämnade de sista och då gick jag och Jimmie och la oss.
Idag har vi städat som bara den men än är det lite kvar att göra. Synd bara att man har fått lite klagomål på vissa vilket gör att man inte blir sugen på att vara där igen. Synd...

En bra kväll iaf. I love kräftor :D
Idag mår halsen kasst som bara den. Men bara att tagga för jobbveckan.




Awesome :D <3

2011-08-27
11:07:01

Dagen är kommen
Idag är det lördag och ikväll blir det äntligen kräftskiva. Igår planerade vi lite och på kvällen var jag och Challe och hämtade bort och stolar. Det var det jobbigaste vi har gjort detta halvåret.

Så ikväll gäller det. Synd bara att jag mår SKIT just nu. Halsen har tagit över hela min kropp och den värker som bara den. Hoppas verkligen att detta inte ska förstöra kvällen. Det får det inte så jag ska trycka i mig massa te och grejjer.

Vi hörs senare nu ska jag leta grejjer :)

2011-08-26
07:55:00

Flaggvakt på G!
Ska iväg och jobba om si sådär 3 minuter. Dock vara i 3-4 timmar. Sedan blir det trip till Rödån där kräfter ligger undanlagda. MUMMA, det börjar närma sig kräftskiva :D

2011-08-26
07:53:36

Smygpermiär!
Igår var vi på smygpremiären av Friends with Benefits. Den började 18.00 och då fick vi alla gratis choklad popcorn. Gratis är gott haha :D
Filmen var helt sjukt bra. En riktigt rolig och söt film som man bara vill sitta och le åt från början till slut :D
Jag ska absolut se om den. Antagligen flera gånger :)

 


Surt för er att ni får vänta så länge med att se den, hihi ;)

Efter filmen åkte vi hem till Jimmie och kollade på fortet och sedan gick vi och la oss. Dock så sov jag inte speciellt bra inatt. Tror det är halsens fel. Vaknade flera gånger.

2011-08-25
16:49:07

BIO!
Nu är min pojk påväg. Så om 1 timma så blir det bio, woohoo :)

2011-08-25
16:48:13

Det är något fel på oss men det skiter vi i!
Igår så satt jag, Lollo och firda hemma hos sandra och snackade lite. Sedan skulle Sandra och Frida skjutsa fylllisarna till krogen  och då gick jag och lollo lös lite halft i Sandras rumm. Möblerade om lite och sådär. När de kom hem så släckte vi i taket och tände 2 ljus. Och när de kom nära så vände vi oss om och....



Raaaawr vi hade blivit katter.

Jag vet vad ni tänker....
Men kul hade vi :D

2011-08-25
13:08:13

torsdag
Godmorgon. Sitter i soffan och kollar på mina fina hunar + mamma när alla 3 ligger och sover i soffan. Naw :)
Idag har jag inte hunnit göra så mycket men jag har kollat på en film som var jättebra iaf :)

Det är torsdag och jag ska strax ner till banken. Kom 15 minuter försent igår så jag fick inte mina pengar då heller. Men idag ska det bli av. Ska se om dom har tid att vaxa mina ögonbryn på salongen också. Det ser inte så bra ut med typ 4 cm breda ögonbryn på mig så det måste fixas.

Film time är det dag också, klockan 18 tror jag det var. Kommer bli najs. Synd bara att min hals har börjat göra ont :( Jävla Lollo hon ska alltid lyckat smitta ner mig av alla :O

Bye!

2011-08-24
10:29:58

Vart är träningsvärken?
Igår tog jag och Jimpan en tur på inlines. Först var det bara massa läskiga nedförsbackar så jobbigt blev det ju inte men sista backarna hem så kändes det kan jag säga. Så tänkte jag detta ska ju vara ett av de bösta sätten att träna då du använder hela kroppen men vart är träningsvärken då? :O

Antar att jag är för vältränad redan ;D

2011-08-24
10:17:58

Friends with Benefits

Igår efter en fika med mina vänner så åke jag och Jimmie ner till stan för att boka biljetter till smygpremiären av Friends with Benefits. Den har premiär om 23 dagar men Jimmie är medlem så vi lyckades få platser och dessutom GRATIS! Vet inte om hon gjorde fel eller om det ska va så, men det kostade ingenting. Jag trodde ju till och med att det skulle kosta mer att gå på smygpremiär. Jag är glad iaf eftersom att när jag handlade mat igår och skulle betala så var pengarna på konton slut. Bad for me!



På torsdag gäller det iaf. Den verkas så sjukt kul :)

 


2011-08-23
12:09:46

Väder :)
Jobbig morgon efter som att jag vaknade 04.20 och sedan dess har jag inte sovit speciellt mycket här uppe i soffan. Sjukt bra väder ute idag. Funderade först på om jag skulle låna syrrans inlines och åka lite men jag tror jag skippar det och gör lite annat istället. Ska ner på banken för mina skattepengar har äntligen kommit. Sedan ska jag fixa lite med min klänning som jag köpte på nelly outlet.

Hörs senare så får vi se hur mycket jag har hunnit med :)

2011-08-22
19:01:36

En Måndag
Tjoho. Kvällen är redan här men idag har jag iaf hunnit med att göra lite. Efter att ha varit hundvakt så åkte jag och mina 2 vänner till Ikea för lunch. Sedan har vi gått en lång och jobbig runda och efter det så gick vi in till lollo och chillade med nötter innan vi gick en runda till haha.

Nu sitter jag hemma och har precis tryckt i min 2 stycken varma mackor med kantarellstuvning. FYFAN vad gott :D

Längtar till helgen. Ser ut som att det kommer bli kräftskiva. Vi får väl se :D

2011-08-22
13:24:59

Sjuk vovve :(
Min vovve mår inte bra. Det började igår och han har varit hängig och bara luggit i soffan sedan dess. Han får inte behålla maten heller :( Det är inte alls kul. Hoppas att det blir bättre snart.

Så idag har jag bara luggit och gosat och tagit hand om honom tills nu. Lollo och Jejja är påväg hit. Vi ska till Ikea och äta lite sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.

Fick även bett av en spindel när jag va ute innan. På tvåställen ovanför brösten. Jävla skitdjur. Som tur är så har betten gått ned ganska mycket nu och svider inte alls lika mycket.

Bye!

2011-08-22
09:01:39

Britney Spears
Tjoho vi kan väl kalla detta en kontakt annons. Jag söker någon som kanske skulle vilja gå på Britney Spears den
2011-10-16 19:30. Prisetr är 1 390 :-

Jag är riktigt sugen. Måste bara ta reda på om jag har råd med det. Hatar att inte va rik :O

2011-08-22
08:59:05

Skolstart för många men inte för mig!
Idag börjar syster och kusin i skolan. Jag är faktiskt avis. Jag saknar skolan som bara den. Själv känns det inte som att man gör något vettigt med livet :P Hoppas att ni får en bra start alla som börjar!
Bye

2011-08-21
22:18:26

Natti natti
Slänger in ett kort godnatt från tjejen som inte har tagit av sig sovkläderna än. Kan ju se det positivt. Bara att hoppa i säng. Imorgon ska jag göra lite ärenden :)

Bye

2011-08-21
17:51:37

Hangover
Fy vad jag inte är pigg idag. Nu får det räcka med det här.. Synd men sant.

2011-08-21
14:28:43

Familjedag på Loride
Igår hade Loride familjefest. Så jag, jimmie och mamma var där uppe. Det va massa olika aktiviteter som fyhjuling, luftpistol, tipspromenad, kubb, bowl och annat. Så vi var väl där från klockan 15-01 eller något. En toppen dag :D

2011-08-19
19:34:05

Hoffmastro I Love You <3
Fyfan vad jag älskar detta bandet eller gruppen eller vad man ska kalla dom. Dom är ju helt jävla underbara. När jag körde en av alla 1000 000 runder i Stigen så var dom med på rix morgonzoo och jag skrattade i princip hela vägen. Dom är underbara och sjukt musikaliska helt enkelt :D


2011-08-19
18:30:52

Jag är Hemma! :D
Vi åkte hem igår efter jobbet, så jävla skönt.Kom hem igår vid 00 tiden. Kände verkligen inte för att sova i lastbilen en natt till. Borta bra men hemma bäst i det här fallet. Idag har jag lekt med Jimmie heela dagen och gör det fortfarande. I lööve it! :D

Vi har spelat alfabet och monopool som jag vann på :D:D:D
Ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ska slå ihop oss med Tabergsbona och ha en spelkväll eller något vi får se :)

Bye!

2011-08-18
13:08:12

Rast!
Tjoho!
Sitter och dricker ännu en redbull. Tompa får panik på mig och pappa snart för att vi dricker så mycket redbull XD Har precis haft lite lunch och nu har rast en stund innan det är dax att köra bil igen. Dom tror inte att vi kommer bli klara idag tyvärr. Så jag får nog inte åka hem förens imorgon eftermiddag. BLÖ!

Har fått ont i rygg och nacke också. Märkt att jag sitter konstigt när jag åker. Så en massage skulle inte vara fel när jag kommer hem ;) Du vet vem du är ;)

Gänget är iaf hur störtskönt som helst och vi har faktiskt kul ibalnd också haha. Som tex innan idag när jag körde så målade "tomas" (kommer inte ihåg vad han heter nu) massa meddelanden till mig på vägen och skrev lite fina saker till mig haha. Han är den sjukaste personen jag har träffat någonsin alltså.

Yeah yeah. En eller 2 eller 3 bilder innan jag avslutar med kanske?
Ja så får det bli :D 


Här sover då jag och pappa dåråå. Längst bak på tma bilen i en liten hytt med två "sängar", en hylla och en micro. Ja det är väl ungefär vad som finns här inne. Mysigt som bara den...


Lite av det fina landskapet runt omkring vägen vi lägger. Massa vatten och sådär :) Fina Nordsvenskar går omkring här också. Me like!


Mobilbilder gör ju absolut ingen rättvisa känner jag. Sedan är jag ju dum som tar genom runtan :P

Det är jättefint iaf :D

Bye!


2011-08-17
18:31:02

,.,

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close,
But not anymore...


2011-08-17
18:28:13

Tjoho
Godkväll!
då sitter man i lastbilen igen dårå. Ska snart sätta på ännu en film innan läggdax. Förhoppningsvis blir vi klara imorgon så att vi kan åka hem på fredag morgon. Jag hoppas verkligen det!

Kan inte lägga ut bilder för att jag glömmer min sladd i bilen hela tiden, inte bra!
Kanske kan komma ihåg att göra det på en rast imorgon, vi får se.

Bye!

2011-08-16
17:41:31

Jobbdag!
Japp idag blev det jobb. Och det har gått skit bra. Vi började vid 05.30 idag och beräknas sluta runt 21. Tiden har gått skitfort och det är inte alls så jobbigt att köra lotsbil som jag trodde, Tur att Pappa fick in Bandit Rock så man kan lyssna på den emellan mina och Jimmies skivor. Plus att det är skitfint i denna lilla byn vi jobbar i. Eller byn är inte skitfin den är bara skit men vägen vi lägger. Ska lägga in bild ikväll.

Ikväll ska jag äntligen få ta en dusch, hoppas jag :O Känner mig hur äcklig som helst.. bara så ni vet ^^

Hörs senare!

2011-08-15
21:05:27

Burlesque
Har precis kollat på Burlesque. Jag kan meddela att den var sjukt bra :)
Så se den alla ni som inte har gjort det!




Känns som att jag har suttit i den här lastbilen i flera dagar, nästan veckor så undra hur less jag kommer va i slutet påå veckan haha. Ska försöka sova om en stund iaf. Ska bara parata lite med min pojkvän och spela lite spel. Imorgon vill jag inte ha regn, Inte en droppe!!!!!

Hörs imorgon
Bye!


2011-08-15
17:36:59

Äntligen
Heej!
Nu är jag uppe i Dalsland och jobbar. Vi har bott mitt ute i skogen så jag har inte haft någon teckning på 1 dygn men nu fick jag till slut damp på det så vi flyttade lastbilen. Så äntligen har jag dator och tillgång till mobil.

I söndags var Jag, Sandra & Jimmie på Nelly outlet i Borås innan jag åkte till Jobbet. Ska visa bilder på det senaste jag har köpt när jag kommer hem till nästa helg..

Idag har det varit regnstop vilket betyder att vi inte kan jobba och då har vi varit i Karlstad en sväng och nu sitter vi i lastbilen och tar det lugnt. Ska strax sätta på en film och chilla lite innan läggdax :)

Imorgon blir det arbete!

2011-08-13
13:21:58

Kalasdax!

Nu har Jimmie kört hem mig så nu ska jag fixa mig lite innan vi ska till Herold och fira hans födelsedag :D



Ikväll har jag inte den blekaste av vad som händer. Beror på om Jimmie hittar någon att vara med..
Imorgon ska jag och Sandra till borås och sedan åker jag iväg till Dalsland hela veckan.

Hörs ikväll :)


2011-08-13
13:17:56

Kräftskiva
Igårkväll så hade Jag, Mamma, Pappa och Mormor en liten kräftskiva hemma hos oss. Det blev olika sorters pajer, omelett med kantarellstuvning och massa jumbo kräftor från Rödån såklart. Alltid lika trevligt.






Mätt och glad så kom sandra och vi åkte till Friadalen och träffade några vänner innanvi stack hem till Challe och spelade fifa samt "kollade" på en tråkig film haha XD  Sov hos Jimmie inatt.


2011-08-12
17:45:13

Baskarp
Idag har jag, Mamma och Mormor varit och köpt kräftor i Rödån. Hundran mvar med såklart. Sedan åkte vi till Baskarp och hade lite picknick. Jag tycker att det är hur fint som helst där :)
Tog massa bilder också...



Alltid lika kul när man kommer iväg med Mamma och Mormor. Synd att det inte händer oftare bara :(

2011-08-12
17:36:44

Gränna!
Igår var jag och Jimmie i Gränna. Först gick vi bara runt lite i staden och sedan köpte vi massa polkagrisar. 10 st var + 2 st strutar var :) Innan vi åkte hem så stack vi även upp till toppen lite och stod och kikade en stund innan det var dags att åka hem. Som tur va slapp vi regnet också :)


2011-08-11
11:59:53

HAHAHA!
Lyssna vid runt 2 minuter. Det var när vi jobbade i förrgår. Tror inte att de hade mycket nyheter eftersom att de tog upp detta haha. Det var nämligen så att jag och min syster stod och vaktade på varsin ände och 3 gånger åkte en gubbe förbi josse och skrek massa fula saker och att hon inte skötte sitt jobb, hotade och sådär. Så sista gången gick syrran fram och så slog han upp sin dörr på henne och började skrika. Sedan kommer Mathias fram och ska hjälpa till och då kör bilisten på hans arm och gasar iväg. Detta polisanmäldes. Det är nämligen så att det har hänt så mycket sjuka grejjer på vägen att man som vakt är sjukt försiktig och vissa gånger rädd för att stå på vissa vägar där folk kör som idioter rent ut sagt. Det är så många som skriker åt oss varje dag och blir förbannade och självklart anmäler vi inte alla men när det går över gränsen och de börjar sikta bilen och ska köra på och sådär så tycker jag inte att det äer mer än rätt att vi ska anmäla. Inte värsta grejjen men tyckte det va sjukt kul att dom tar upp det på nyheterna XD
 

2011-08-11
08:07:53

Bad dreams
Vaknade av att jag grät. Inte alls mysigt. Men det var ingen mysig dröm heller så det är ju inte så konstigt. Men nu är jag uppe och alert jag som borde sova lite till på min lediga dag. Vi får se om hundarna somnar...

Det skulle inte regna idag?
Men detta regner är hur jobbigt som helst. Ni vet när det är små regndroppar i massor och man ser inget och blir dygnsur. Hoppas att det klarnar upp!

Ska försöka sova lite innan jag duschar.

Bye!

2011-08-10
21:14:04

Biooooo

Det är massa filmer jag vill se på bio nu som tex:
Bridesmaids
Green Lantern
Harry Potter 3D och dödsrel.. del 2
Horrible Bosses
Kung Fu Panda 2
Poppers pingviner

Vem vill bjuda mig på bio? (A)


2011-08-10
20:51:38

Så blev det helg!
Hemma efter ännu en 13 timmars jobbdag. Det har gått riktigt bra idag trots alla miljoner skurar som har vällt ner och alla förbannade förare som inte tycker om när vi stänger av deras vägar. Skönt att komma hem lite tidigare också så man kan chilla lite innan man går och lägger sig.

Imorgon är det Torsdag och då börjar jag kanske min helg med en trip till Gränna med min underbara man. Mer har jag inte planerat i helgen. skulle vilja göra något kul som vanligt men vi får la se. Alla är tråkiga och jobbar på helger. Har alltid hatat det där!

Hoppas ni får en bra kväll ;)

2011-08-10
06:34:27

Jobb!
Allting kommer lösas och bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din arm!

Japp godmorgon!
Idag är jag dööö trött och min häl värker som satan. Det bli 17 timmars jobb igår och det kändes framåt natten vill jag lova. Blöta var vi också av de fina åskskurarna :P



Idag blir det en lika lång dag och efter bara 4 timmars sömn känns det sådär. Inte bli det bättre för att det bullrar hela tiden här på Tokarp. Jag står ut hoppas jag :)

Jobbar imorgon också men på fredag är jag nog ledig. Ska bli skönt och oj vilken sovmorgon jag ska ta då.

Bye!

2011-08-08
20:25:55

700 spänn fattigare
Då har shoppingkarro varit i farten och köpt ett par byxor på company för 500, 3 nagellack för 50 och en mascara för 139. Hur dessa ser ut får ni se senare ikväll :D

Nu blir det filmtime :D

2011-08-08
16:16:32

Vill du ligga med mig?


Hell yeah!

2011-08-08
16:06:49

Rastlös
Nu är jag lite rastlös så nu tänkte jag att jag skulle skriva lite. Har precis vräkt i mig raggmunkar och bacon. Så sjukt gott och jag bara åt och åt och åt hahaha. Nu ska jag fixa till mig och sedan åka upp till a6.

Imorgon börjar jag jobba igen men vet inte vart,när eller hur länge som vanligt. Nästa vecka kanske jag får följa med upp i landet med pappa och jobba men det är sånt man märker.

Ne nu ska jag åka bye!

2011-08-08
12:19:33

Spelkväll!
Igår var jag och Jimmie på spelkväll hos Richard & Frida. Spelen var Cluedo, Tp och När då då. För mig gick det dock bara bra på cluedo :P För alla som inte vet så är jag nog den minst allmänbildade personen som finns. Men det är dock inget jag sörjer över. Varför ska man veta när den första blomman kom lixom ? :S

Idag vaknade jag upp och Jimmie och sedan dess har jag suttit i hans soffa och kollat recept medans han har gjort lite allt möjligt. Det har ösregnat typ hela morgonen men nu börjar det kanske rätta till sig, vi kan ju hoppas! :)
Tänkte dra upp till A6 en sväng sedan och köpa lite nagelack. Finns ju inget annat att göra ändå så då får man passa på...

Jaja ne nu ska jag dra mig bort från bloggandet och göra lite nytta. Typ bädda jimpans säng eler nåt om jag orkar :P

Bye!

2011-08-07
13:26:44

Lördagen!

Tänkte dra igenom gårdagen lite snabbt.
Började med att jag och Mamma åkte upp till stadsparken med solle där Marie och solles  syskon var för att träna honom till hans första utställning. Så mamma tränade med honom och jag med hans bror. Det gick bra men usch vad svårt det är. De små vill inte riktigt göra som vi vill haha!





Sedan åkte jag hem och möttes upp av Jimmie och hans kusin som lånade ett mc-ställ av mig och sedan for vi iväg till Axamo jag, Jimmie, Fidde och Mikki :) Dom hade köpt luftmadrasser så jag och Jimmie låg mest och slöade på vattenytan haha!

Efter badet blev det till att fira sigge och ta en dusch och sådär innan jag och Jimmie fick dra oss ner mot stan. Först åt vi på Olearys, mumma! och sedan så gick vi på Bilar 2. Det var jättebra faktiskt :D



På kvällen satt vi bara och slöade i soffan :D


2011-08-06
10:38:47

Happy b-day!
Godmorgon!
Har haft en såndär morgon då man vaknar vid 06 men tvingar sig själv att ligga kvar till 10 haha. Usch!

Igår var jag och firade Jennifer och Monica hemma hos Jejja. Första gången på väldigt länge som vi var allihopa och det var trevligt... Ute hade jag det mindre kul. Tror jag styr mycket av musiken som söööög igår!
En najsig kväll iaf!

Klockan 13 idag ska jag upp till stadsparken där vi ska möta upp solles små syskon och leka, träna och fota lite :) kommer bli awesome.

Höll på att glömma. Världens finaste hund fyller 8 år just idag. Så han ska det kelas med lite extra heeela dagen hihihi!

HURRA HURRA HURRA !

Hörs senare!

2011-08-04
17:31:41

Pengar rullar in som de ska!
Hemma från ännu en arbetsdag. Allt har gått bra idag också.
Nu väntar jag på Jimpan. Ska åka upp till av och byta inlines och sådär. Sedan blir det kvällsdopp med våra kära vänner Daniel och Sandra :)

Jag har helg nu, Woooohooo!!! :)
Imorgon blir det födelsedagskalas och resten är inte planerad.

Hurra hurra för sommarveckan med bästa vädret!
Byeee!

2011-08-04
05:38:37

Lätt som en plätt
Godmorgon!
Ska strax bege mig till jobbet. Sista dagen idag innan det blir helg. Nästa vecka ska jag vara och jobba inne i Jönköping i 3 dagar.

Idag blir det på samma ställe som jag har varit hela veckan. vill säga Habo!
Sedan kanske jag och Jimpan ska upp till A6 och checka sunt lite.
Bye!!!

2011-08-03
20:18:52

14 timmar i stekande sol
Har precis kommit hem efter att ha jobbat i 14 timmar. Ja, jag är dööööd i hela kroppen och mitt huvud smäller snart men det är skönt att veta att jag har jobbat. Det var inte ett moln förens klockan 15 typ och jag har brännt mig i hela ansiktet. Tänk er att stå i långarmat och shorts i 36 grader i 10 timmar. Det är inte härligt någonstans. Det ända man tänker på är typ ett kallt bad och inget annat.

Äsch imorgon kör vi igen :P

Nu ska jag kolla tv lite och sedan lägga mig i sängen och glo.
Bye!

2011-08-02
21:08:17

Grattis till min pojk!

Idag fyller Jimmie 21 år. Ett stort grattis till dig <3
Jag jobbade i morse men bara i 4 timmar och sedan har jag varit med Jimmie hela dagen. Nu ikväll har min familj firat honom lite och då fick han ett presentkort av mig på Jack & Jones och sedan delade jag, mamma och pappa på ett par inlines.

Det har varit sjukt varmt idag och varmare ska det tydligen bli imorgon då jag ska jobba långdag. . Jag kommer plågas som bara den!
Men det är bara att tagga. Ska strax lägga mig i sängen. Blev på konstigt humör och började tänkte på konstiga grejjer nu ikväll. Får väl se om tankarna går bort när jag lägger mig i sängen...





Mitt hjärta tillhör dig <3


2011-08-01
21:23:18

Sista dagen på min långa semester!
Idag är det min sista semesterdag fick jag reda på innan. Jag som trodde jag hade hela veckan kvar. Jag gillar att ha semester men att jobba är inte så dumt det heller :)

Så idag har jag passat mina hundar och varit på stan i massa timmar för att hitta något till min pojk som fyller 21 imon, Oooooldiiieeee!
Jag fattar inte hur det kan vara så svårt att köpa en liten present. Men men till slut fick jag en ide men vi får väl se om han sätter på fejkflinet imon och låtstsas tycka om det hahaha XD
Usch det borde vara förbjudet att inte önska sig något!

Senare på dagen så gjorde jag och mamma glass i våran nya glassmaskin. Smaken blev god men vi får väl se om det blir glass till slut eller inte. Eftersom jag inte visste om jag skulle få någon glass så tog jag med min Jimmie till Lekeryd där vi åt en bamse glass som ingen av oss orkade äta upp :P Mummaaa!

Nu tråkar jag igen. Ska väl gå och lägga mig snart.. Tänkte hålla mig uppe till klockan 00 men sedan ångrade jag mig för jag har kommit på att man inte fyller år förens man vaknar dagen efter så han får vänta på ett grattis från mig :)

Ha en bra kväll!

2011-08-01
08:46:07

Helgen
Har inte varit så aktiv i helgen med bloggandet men jag har faktiskt haft fullt upp. Tro det eller ej haha!
I fredags så hade jag ju grillkväll här så vi var väl en 10 pers som grillade och drack lite. Det var riktigt trevligt och första kvällen jag satt ute heeeela kvällen. Så underbart!!
Vid 03 tiden stack de sista gästerna och då kunde jag gå ner och lägga mig :)



På lördagen så vaknade vi upp och var skitsega hela dagen. Jag, Jimmie och Challe åt frukost och spelade lite wii innan jag somnade en stund igen haha.
På kvällen så firade vi Jimmie med hans familj och släkt. Det blev massa lekar, mat, tårta, spel och skratt. Riktigt trevligt det också. Synd bara att jag blev så förbannat trött men skönt att jag somande som en stock och sov underbart skönt :)






Igår var det vilodag så jag och Jimmie låg länge i sängen även denna dagen tills Hela sa att vi borde gå ut i det fina vädret och så fick det bli :) Senare så spelade vi Minigolf på Äventyrsgolfen. Det var roligt men jag sög även denna gången hahaha! Jag tar den smällen :D
På kvällen kollade jag och Jimmie på southpark tills ja åkte hem och sov.


Det var min helg det och nu har en ny vecka börjat. Den sista semesterveckan. Sedan har jag 1 eller 2 veckors jobb jag vet inte riktigt. . .
Idag ska jag iaf åkte ner till stan en sväng och hitta något till min pojk vilket är omöjligt!!!!!!!