Kastella

2011-10-16
23:23:45

En helg i Malmö!
Då var vi hemma i småland igen efter en helt otrolig helg i skåne.
Tänkte dra lite snabbt vad vi har hittat på.

På fredagen kom vi ner till Malmö och då checkade vi in på hotellet som var hur jävla fint som helst!
Sedan så var vi nere på stan en sväng och åt lite samt gick om kring vid torgen som fortfarande hade uteserveringarna öppet vilket gjorde att det var fullt med folk överallt, sån sommar känsla.
Sedan gick vi tillbaka till rummet. Tog ett glas vin och somnade tidigt :)



På lördagen gick vi upp massa tidigt och gick ner för att äta av det massiva frukosten på hotellet. Sedan bytte i om och begav oss till Skurup där vi skulle åka fyrhulssafari som var så sjukt kul, läskigt och spännande. Vi var 11 stycken som åkte i ett led och man åkte överallt från en vanlig 80 väg till att köra mitt i skogen emellan grenar och träd. Vi fick även åka i en terängbana där vi fick öva lite teknik och det var det läskigaste av allt men också något av det roligaste. Vi åkte runt i 2,5 timma och detta rekommenderar jag verkligen till er alla!!!!



När vi kom tillbaka till malmö så gick vi till lite butiker och kollade runt plus att vi åt lite lunch innan vi gick upp och vilade på hotellet. Det var fullt av poliser i hela staden både från skåne, göteborg och stockolm och innan vi fick reda på att det var för att SD skulle ha manifestation så blev vi lite fundersamma :P

På kvällen kollade vi tv och drack lite innan vi gick ner till staden tog in på en resturang där vi stannade i några timmar. Vi satt nästan och svettades på uteserveringen och det kändes faktiskt konstigt med skönt och massa mysigt :)
Mätta och belåtna så promenerade vi hem till rummet igen.





Idag / Söndag så vaknade vi tidigt och låg och drog oss innan vi gick ner och åt frukost igen. Denna gången hade vi lite mer tid så vi kunde avnjuta det lite hihi. Sedan gick vi upp, packade och sedan checkade vi ut och drog till västra hamnen där vi gick omkring och mös lite innan hemfärden. Kom hem vid 16.30.



Tack för en minnesvärd upplevelse och den bästa helgen på väldigt länge Jimmie.
Jag älskar dig <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: