Kastella

2012-04-30
09:10:34

En helg med värme och solsken :)
Tjenare!

Idag är det måndag igen och Valborgmässoafton. Jag ska fira min kära mormor idag och sedan kanske vara med vännberna ikväll beroende på vad dom ska göra :) Skönt med lång helg för snart kommer inte jag ha mycket fritid när jag börjar jobba mån-lör varje vecka 10-18 :P

I helgen har jag haft fullt upp faktisk.
I fredags så var jag hemma. Satt och drack lite vin med familjen och gick och la mig tidigt.

I lördags gick jag upp och fixade mig sedan övningskörde jag och pappa upp till min körlektion. 
Där hade jag skit kul i 1 timma!!! Sedan kom Pappa, Mamma och Jimmie upp så åkte vi motorcykel alla 4 i 2 timmar till :)

Tog min första riktiga glass i lekeryd och lite sådär hihi :)

Hem och duscha sedan iväg till Elvrias födelsedags fest. Mycket trevligt!!!


Igår/söndag så Bytte jag och Jimmie däcken på min bil så nu har jag inte dubbdäck längre. Sedan tog vi FÖRSTA CAB RUNDAN hem igen. Blåste lite kallt men annars skööööönt!


På kvällen så hade jag klass hos Molle. Var jättemysigt och gick bra :)
Under tiden så hade torbjörn Fixat min bil och tvättat den. Han är ju bara för snäll den.Tack TAck TACK!!!! :)

En bra helg!

2012-04-27
19:48:48

Blöö

Detta va svårare än jag trodde...
Vin och rensa tankarna är vad som behövs!

Ingenting går någonsin som man vill!
Men det löser sig!


2012-04-26
12:50:01

Trött

Jag va för trött igår. Att stå i regnet hel dagen och frysa tog på alla våra krafter. Det var skönt att sopen gick sönder en sista gång så att vi fick åka hem vid 16.00.

Idag har det gått bra hitills men nu öser regnet ner igen. Jag och pingu har varit och handlat mat. Potatis sallad med emilskinka fick det bli.

Håller väl på till 19.00 ungefär idag, vi får se!

Natti natt!!


2012-04-25
05:21:12

Då var man på vägen igen
Uppe med tuppen idag! Ska strax bege mig till Norrahammar där dagens jobb väntar. Ska ut på vägen som flaggvakt igen. Det var ju trots allt ett par månader sedan sist men det ska nog gå bra. Hoppas på så lite regn som möjligt och en hyffsat normal arbetsdag.


Vi hörs väl när jag kommer hem om jag inte är för död!

HEJSVEJ!

2012-04-23
21:23:56

Tommy Gustafsson 50 år!

EN BILDBOMD IFRÅN LÖRDAG!
Bilderna blir skitsuddiga eftersom att de är förstora.





2012-04-23
21:09:26

En go helg!
Snart kommer lite bilder ifrån helgen. Firade pappa hela lördagen med massa folk och gott humör. Jag och syrran stod i baren med litew hjälp av andra. En go helg!

Igår, söndag så tog jag och pojkvännen det extremt lugnt hela dagen. Skit väder ute så vi höll oss inne så gott det gick med tv-spel, tv, mat och misslyckad kladdkaka ;)

Puss och kram!

2012-04-20
10:26:16

:O
Harregud vad jag har bloggat lite nurå!
Dax att ta igen!

I Måndags så jobbade jag hela dagen och sedan hade vi möte med Mary kay. När jag kom hem så hade jag och Mamma en liten spakväll. Jättemysigt :)




Tisdags så jobbade jag också och efter jobbet så var jag och Jimmie och kollade på en lägenhet :)

I onsdag var jag ledig men det var fullt ös iaf. jag fixade lite här hemma,till pappas fest och träffade frida på kvällen.

Igår åkte jag till Linnea på förmiddagen och var dör i nästan 3,5 timma. Vi jobbade lite och snackade massa :)
sedan åkte jag och Jimmie och till Biltema och köpte mc-boots till mig. klockan 18.00 hade vi körlektion. Den började skit dåligt men det blev bättre och bättre. Måste öva på tuffheten lite. :P

Och sist men inte minst, vad händer idag?
Jo, det är så att jag börjar jobba om 2 timmar och jobbar till 16.00. Sedan ska vi upp till klubben och göra iordning tills imon.

Måste även önska Emma Johansson ett sort grattis idag!

2012-04-15
17:31:46

Satin Hands
Eftersom att jag skrev att jag skulle göra lite fot och handspa så tyckte jag att det var perfekt för mig att göra en liten presentation av satin Hands som är en av mina favorit produkter i MaryKays sortiment.



Satin Hands® Pampering Set -  Är ett fantasiskt välgörande kit för dina händer!
Produkterna är parfymfria och kan användas av så väl kvinnor som män!

Paketet består av 3 delar :

Satin hands hand softener-
Detta är en otroligt fet kräm som är gjord på bivax. Den mjukar upp dina torra partier och gör hunden otroligt mjuk. Fuktar upp och skyddar hunden. Denna kräm kan användas på torra partier överallt på kroppen.  En otroligt kräm!!!

Stain hands Satin scrub-
Är en scrub som tar bort döda hudceller samt ger fukt till händerna. Den inehåller små fina korn som är mycket effektiva och vänliga mot huden.

Satin hands hand cream-
är en parfymfri handkräm som ger mjuka, lena och återfuktande händer upp till 24 timmar! Effekten finns kvar även flera handtvättar. Krämen går fort in i hunden och ger ett perfekt resultat.

Detta paketet ska ni absolut ha om ni vill ha silkeshänder. ALLA älskar dessa produkter. Scruben är också väldigt effektiv på fötter! detta set används självklart på både män och kvinnor. Män har ju ofta väldigt hårda och flisiga händer. Detta är den perfekta presenten! För att få det bästa resultatet ska man använda alla 3 produkterna i rätt ordning!


2012-04-15
17:14:42

Fot och hand spa!
Hej mina nära, kära och bekanta!

Idag har varit en händelserik dag. Började med mc körning på torsvik. Det gick bra tycker jag :) Det kändes som att vi i gruppen låg på ungefär samma våglängd. Höll på i 2 timmar med toppenväder.

När jag kom hem åt jag lite och sedan bröt jag ihop en stund. Sånt som kan hända när det blir lite för mycket. men det hann jag inte hålla på med och så in i duschen och av med mascarn som nu hade strätt ut sig i hela ansiktet. Sedan kom mormor, Josse, Emil och jimmie på fika. Pappa fick även lite paket :)

Och nu har jag precis varit på lägenhetsvisning. Det vad spännande men lägenheten var inget för mig. Vi var väl där i max 7 minuter tror jag. Välldigt fint dock! väldigt fint!

Så ikväll då?
Skulle egentligen ha gjort lite fotvård med min pojkvän men han dissade mig och åkte hem så jag får se om mamma vill ha en liten spakväll med mig istället. Äta lite frukt och fotbad. Massa najs!  :)

Imorgon är det arbetsvecka igen.


2012-04-15
09:06:52

Då kör vi!
Här sitter jag och börjar bli nervös. Första körlektionen är idag om sådär exakt 50 min. Känns lite läskigt men jag tror faktiskt att det kommer gå ganska bra. Jag får bara försöka intala mig att det är okej att det är okej att göra fel i detta stadiet. :)

Sedan ska jag fira min underbara pappa som fyller gammal gubbe idag, vill säga 50 år gammal!
GRATTIS! <3

Nu ska jag byta om, puss & Kram

2012-04-14
17:24:15

Mc i 3 timmar <3
Fick precis ett sms från sandra- Uppdatera din blogg så jag har något roligt att läsa.

Så jag får helt enkelt ta att skriva lite för din skull. Dock så har jag inget roligt att komma med. :P

Idag är det lördag om någon har missat detta. Min dag började med att jag vaknade upp hos pojkvännen och sedan åkte jag och mina päron för att köra mc kläder till mig. Sedan har jag och pappa varit ute och övningkört i 3 hela timmar. Det var jätteroligt. Vi körde både landsväg, motorväg och stads körning. Vi körde även lite broms teknik men det tycker jag inte om :P

Strax ska jag duscha och göra mig klar för en trevlig middag på Soya med fam. Johansson. Dock så är jag inte hungrig, typiskt!!!!

Efter det åker jag till molle och dricker lite vin. Imorgon är min första körlektion med körskolan :)'

Ha en bra helg folket!!!!!

2012-04-11
20:59:50

Borås Superstars
Godkväll!
Har precis gottat mig med mammas varma mackor med kantarellstuvning. Väldens bästa kvällsmat :D
Jag skulle vilja ha lön nu bara så att alla vet.

Snart är det helg igen. Och detta är den första helgen på länge då jag inte har någonting planerat. Känns förjävla bra då jag inte behöver spendera några pengar!!!

Nu blir det sötaste programet just nu :D

Puss!

2012-04-10
16:30:28

Aprill väder!

Jag gillar inte aprill. Det är den mest ostabila månaden på hela året.
Det har varit skiväder heeeeela påskhelgen och det kommer tydligen fortsätta hela sprill ut.
 Förra året låg jag och sola nu. Önskar att jag kunde det nu med!!!


Jag och min bästa vän för nästan exakt 1 år sedan :

Min lediga dag är snart slut, sedan ska jag jobba i två dagar. (Y)


2012-04-10
16:22:16

Blocket, tummen upp!
Halli Hallå!

Sitter inne och kikar på blocket. Har gjort det nästan varje dag nu och det som tittas på är heminredning och möbler. Som de flesta vet så vill jag och min pojkvän flytta ihop. Och eftersom att vi både har tänk att skaffa mc-kort som är förjävla dyrt och flytta hemifrån som är förjävla dyrt samma år så är juu pengarna ett litet problem för mig.
Har aldrig haft några som helst problem med ekomoni innan men sedan växer man upp och det mesta rasar samman.

Och nu när jag sitter och kollar blocket så måste jag säga att för mig har bloket varit väldigt underskattat. Det finns ju hur mycket snygga saker som helst på blocket som kanske har används 1-2 gånger och är nedsatt till halva priser!?!?!?
Nu har vi ganska mycket fixat redan när vi flyttar dit tror jag men jag tror nog att jag kommer köpa endel från blocket :D



Idag har jag varit och fikat hos min mormors vännina som också är min Kund på MaryKay. Massa trevligt. Sedan hade mormor och jag en shopping runda.
Idag har min pojk bestämt att vi ska träna. Får väl se hur det ska gå nu efter 1 månads "vila" jag som var så duktig ibörjan....

Puss och kram

2012-04-09
16:53:08

Sista dagen
Jahopp då var sista dagen på Elmia gjord. Ganska seg i både huvudet och kroppen efter den här helgen men det var det värt.
Har gått lite varje dag och mässan är väl som det brukar vara kort sagt. Hyffsat go iaf!

Efter jobbet åkte jag driekt till Farmor och Farfar för att fika med släkten och nu är jag hemkommen igen.
Vet inte vad jag ska hitta på idag/ikväll. Är ju ledig imon, skönt.

Ne nu ska jag....
Hejdå!

2012-04-08
16:53:00

Lonely...
Tjosan Hoppsan.

Sitter på jobbet helt själv nu och det suger!
Martina som skulle jobbat 30 min längre än mig fick gå hem för att hennes data pajjade, så här sitter jag i min ensamhet och längtar hem. Hoppas verkligen inte att jag behöver gå över nu bara för det.

Så nu har bilmässan varit igång i 3 dagar. Igår va det påskafton vilket jag inte alls kände av. har inte ätit något påskgodis eller sett någon påskkyckling eller nåt :( Buuhuu

Nu kommer lollo och joinar!

2012-04-06
16:18:39

Jobb Jobb Jobb
Fy vad dålig jag är på att uppdatera min blogg. Men vi får leva med det. Nu sitter jag och Jobbar på Bilmässan. Det har lugnat ner sig nu eter en stressig och rolig dag. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men ska jobba här tills på måndag så det blir nog lugnt i helgen. Imorgon jobbar jag 14 timmar och sedan blir det väl till att åka runt i staden lite. Har en vinflaska ifall suget skulle komma.

Snart får jag gå hem iaf, skönt :)

Puss på er!

2012-04-02
22:26:33

En söndag och en måndag !
Igår var det söndag och vad hände då? Det snöade ännu mer såklart. Jävla skitväder!
Sov ju hos pojkvännen och vi låg kvar och gosade länge innan vi gick upp och tog tag i dagen. Det var ju trots allt söndag. Vi hade planer på att byta däck på min bil och fixa mina fäljar men pga att ännu mer snö ska komma så står jag över detta!
Sedan spelade vi tv-spel i massor och kollade tv och sådär. Bara tog det lugnt till det var dax att sova :D

Idag har jag jobbat hela dagen. Kändes som att det var längesen :S Mådde inte så bra de första timmarna. Var tvungen att gå och sätta mig flera gånger då jag trodde att jag skulle falla ihop men det gick över sedan.
Efter jobbet blev det till att skynda sig till Studion där FOTSPAA väntade. Så jävla sköööönt! det är det bästa med detta jobbet haha, att man får göra massa härliga & roliga behandlingar både på sig själv och på andra :D
Så mina fötter är mjuka som en babyrumpa nu hihi!

Nu har jag och mamma skrivit klart ALLA inbjudningskorten till pappas 50-års fest så jag är sketslut. Dax att sova. Natti natti.

Ps: Jag älskar dig mamma! Tack för att du kör runt på mig varje dag, du är mer än guld värd <3

2012-04-02
22:19:41

Konferans i Göteborg!
I lördags var det en heldag i Göteborg som var väldigt sepciell. Göteborgarna borde trott att dom hamnat någon annanstans när över 1100 kvinnor rusar in på svenska mässan i strumpbyxor, kjol, kavaj och klackar.
Det var skitcoolt att se så många kvinnor på ett ställe med massa olika visioner.

Vi hade föresläsningar och firade de som kommit långt på karriären. Fick även för första gången träffa Ann Wallblom som introduceradee Mary Kay till Sverige.
Själva syftet med dagen var ju att bli framgångsrik inom Mary Kay men dit har inte jag kommit än och jag planerar inte att komma dit den närmsta tiden heller. Men det var kul att se hur det gick till och man fick massa insperation. 
Längtar massa till seminariet då vi får ha fina aftonklänningar och bara ha skit kul i 3 dagar! :D
Nu ska jag bara gotta mig ännu mer av mitt sjukt roliga extra jobb :D

Kom hem vid 20.30 och då va jag ganska trött i huvudet efter massa timmar av föreläsningar. Så jag gick till min pojkvän, åt lite glass, tjötade lite och sedan slockande jag. :)




Bra dag!

2012-04-01
10:11:04

ZzZzZz

Ligger brevid min pojkvän och väntar på att han ska vakna men han är så söt när han sussar så vill inte väcka honom. Dilemmaaa

Fick inte lägga en frusen fläskfile på hand mage för torbjörn även om det va han ide :o :p

Idag vill jag ha sol hihi


Gammal bild :)