Kastella

2012-03-31
08:02:33

konferens

Nu sitter jag in bilen med Eva och Ingela påväg till Göteborg. Vi ska gå på en stor konferens på svenska mässan med kary kay. Hoppas att det blir roligt :)

Bye!


2012-03-30
09:44:16

TimeWise® Day & Night Solution



TimeWise® Day & Night Solution är 2 st sköna och effektiva serum. Ett för dagen och ett för natten.

Daysolution: Nya TimeWise Day Solution är en skyddande slöja för din hud. Den har solskyddsfaktor 25 samt 30 vilket man behöver både sommar och vinter! Med en ökad solskyddsfaktor som blockerar de skadliga UVA- och UVB-strålarna, hjälper den här produkten till att förebygga fina linjer och missfärgningar i huden.

Nightsolution :Nya TimeWise Night Solution hjälper till att minimera uppkomsten av djupa linjer med inkapslade vitaminer och antioxidanter kombinerat med peptider som bygger upp hudens eget kollagen. Tillsammans erbjuder TimeWise® Day Solution Sunscreen SPF 25 och Night Solution vårt exklusiva system dygnet runt – heltäckande skydd under dagen och extra återuppbyggnad på natten.

Innehåller 30 ml

2012-03-30
09:06:43

Hej Hej Helgen!
Och så var veckan gången igen. Kan man säga så? Ingen aning,
Men det är helg iaf!
Idag fick jag och min pojkvän ett ikke roligt uppvaknande då jag kollade på klockan väckte jimmie och han hade 15 min på sig att komma till jobbet. Men det gick bra iaf!

Vad händer i helgen då?
Jo, idag så kommer mormor hit och vi ska laga sjömansgryta för att mamma va så sugen på det. Vid 15.00 ska jag mamma och josse plus några vänner till familjen åka och bli stylade och fotade. Får väl se om jag kommer hem med något fint kort.

Ikväll ska jag äta våfflor och mysa :D


Imorgon ska jag upp tidigt och göra mig iordning och klockan 07 måste jag vara iväg. Ska nämligen till Göteborg på Konferans. Ska bli roligt och spännande ^^ När jag kommer hem så antar jag att jag kommer slänga av mig alla kläder och skorna på mina ömmande fötter och lägga mig i soffan :P

Ne nu ska jag äta frulle!

Tänkteför någon dag sedan att det var dax att ändra headen men ikke! Eftersom att det ska börja snöa så får den sitta kvar tills jag säkert vet att våren och värmen är påväg!!!

2012-03-28
22:23:48

Keep going till you hit the spot!
Hejsan!
Idag började dagen med Riskutbildning. Det var väl sådär kul. Man vet ju det mesta så jag blir bara ännu mer rädd typ. Men är taggad som fan till körkortet.

Efter 4 timmar där så blev det lunch med min bästa.

Ikväll har jag haft ännu en hudvårdsklass i Mary Kay. Det gick jättebra och var super mysigt. Det var 3 lite äldre damer och min mor som var med. Fy vad kul jag tycker att det är :D:D:D:D:D

Nu BB sedan sooooovaaa. Imorgon är det jobb!

Puss på er!

2012-03-27
08:56:37

Tihi :)
Karro är glad för att hon ska få 14 000 kr på skatteåtebäringen :)
Genast blev jag mycket mer taggad på mc-körkort :)

Nu ska det jobbas!!!

2012-03-26
19:51:48

God kväll!
Hej på er. Har precis kommit hem från studion. Har haft en trevlig kväll med Dip & Lips då våra kunder fick komma och prova massa läppstift och läppglans. Massa nöjda och fina kunder och konsluter. Dock så hade jag inte någon av mina kunder där.

Idag har jag varit ledig så jag och massa har varit på stan en stund och stressat omkring:P
Sedan åt vi tonfisksallad som är MUMMA och sedan åkte Pappa till spain det aset! :P

Dax att kolla tv hela kvällen. Jag vill ha våfflor!!!

2012-03-26
19:49:18

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer



TimeWise® Age-Fighting Moisturizer är våran fuktighets kräm. Denna produkten ger din hud fukt i 10 timmar.

Kombinerad till fet hy: Denna oljefria lotion hjälper till att minska uppkomsten av synliga fina linjer och innehåller nästa generations antioxidanter. Formulan för kombinerad till fet hy kontrollerar glansigheten samtidigt som hudens grundläggande fuktighetsbehov tillgodoses, vilket resulterar i en välmående och smidig hy med ett matt resultat.

Torr till Normal hy: Minskar synliga tecken på hudens åldrande för ett ungdomligare utseende. Denna formula är fuktighetsbevarande, åldersförebyggande och innehåller nästa generations antioxidanter som skyddar huden mot att åldras i förtid. Denna rika och fuktighetsbevarande fuktkräm, förstärker hudens egen förmåga att bibehålla fukt och motverkar fuktförlust, vilket resulterar i en mjuk och smidig hy.

Tuberna inehåller 88 ml.

 


2012-03-25
19:47:38

Sen senast!
Har inte skrivit på hela helgen så tänkte skriva lite vad som har hänt sedan dess.

I fredags så jobbade jag och sedan hade vi grillkväll här. Jag, Jimmie, Fidde, Mikki, Josse och Emil. Jättretrevligt med vårens första grillning :)
Efter det spelade vi Buzz tills alla satt och somnade och då fick vi gå och lägga oss istället :P

I lördags så var det inflyttningsfest hos Malin. väldgit trevligt till någon drog i sig lite för mycket av det farliga bålen och fick lite snefylla. Men jag hade trevligt iaf :) Inte lika trevligt idag dock då jag har mått hur dåligt som helst. men efter sömn så blev det mycket bättre och jag Övningkörde för första gången Wooohooo!
Det var jättekul och jättesvårt så nu har jag att göra ett tag framåt!!! :P

Tänkte bjuda på lite bilder från vattenledningsparken som jag och mamma gick till i Tors. Mycket trevligt det också!

2012-03-22
15:16:11

Vilket Jävla Väder!
Fy vilket underbart väder vi har idag och vilken tur jag har som fick sluta kl 13.00

Somnade på balkongen när jag egentligen skulle gått till mormor, klant!
Men nu ska jag ta mig den välbehövliga långpromenaden till Vattenledningsparken :)
Imorgon är det jobb och LÖNING woohooo. som jag har längtat efter förra mådadens skämt lön!

Ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, jag är lycklig, ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig hela långa veckan ut!

:D

2012-03-22
11:57:50

Gårdagen

Tråkig morgon/jobbdag

Trevlig dag men frida :)

Instabil kväll, jobbig kväll

Somnade klockan 21.00 av matthet.


2012-03-20
08:23:46

Jobbveckan har börjat
Första dgaen på den fulla jobbveckan har börjat. Igår var jag skitrött rent ut sagt. Inte alls kul men tiden gick fort på jobbet ändå. Efter jobbet skyndade jag och mamma oss till studion där vi hade Make up kväll. mamma blev sååååå fin :)

Idag är planen jobb och sedan åka och lämna lite produkter till Helena. Sedan är det väl läggdax typ XD

Puss

2012-03-19
08:19:55

It suppose to be sping...

Vad hände? Vaknade, kollade upp och förväntade mig att bli bländad av solen men nej det ligger snö på backen:o

Inte alls samma fina känslan som när man vaknade och första snön i dec...

Ta en varm dusch på med kläder och halsduk sen jobb!


2012-03-18
22:36:46

Hemma igen!
Hej och ho!

Nu har jag tillbringat min helg i Linköping och jag har haft det jättetrevligt!
I går så började vi dagen med Ölmässan. Jag är ju ingen öldrickare men det var trevligt ändå och jag smakade på bra tycker jag. Fick ju även med mig massa god choklad därifrån :) Efter mässan åt vi Kina mat och sedan tog vi oss ner till en Pub i centrum och drack en flaska var innan vi gick hem igen. En mycket najsig dag!

Idag har vi bara latat oss det mesta. Var dock uppe tidigt och gick sedan och fikade på UTESERVERING, mumma!
Sedan strosade vi omkring i staden en stund innan det blev spel i lägenheten!
Tack för en mysig helg!

nu tillbaka till jobb och veckodagar!

Puss!

2012-03-17
09:49:54

Linköping
Godmorgon! JAg, Jimmie och Emma ska strax dra oss mot Linköping. Idag blir det Ölmässa och sådär. Får hoppas att det blir trvligt ven om jag inte är en Ölälskare direkt :P

Vi stannar hos Emma och Niklas till imorgon så ha det så bra tills dess :)

2012-03-17
09:45:03

TimeWise® 3-in-1 Cleanser



TimeWise® 3-in-1 Cleanser
är en rengörning. Istället för att använda 3 produkter så har du både ansiktstvätt, ansiktsvatten och en rengörande skrubb, allt i ett. Den finns i två furmular: Kombinerad till Fet hy och Torr till Normal hy.

Kombinerad till fet hy:
Denna gel rengör huden från överskottsfett och gör att den känns riktigt ren och fräsch. Samtidigt som den rengör, exfolierar (tar bort döda hudceller) och fräschar upp i ett enda steg, påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat.

Torr till Normal hy:
Denna krämiga rengöring för nomal till torr hy gör att huden känns ren, fräsch och återfuktad. Samtidigt som den rengör, exfolierar(tar bort döda hudceller) och fräschar upp i ett enda steg, påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat.

Tuberna innehåller 127 g.

2012-03-16
08:25:22

Jag tänkte såhär..
Att jag varje vecka ska lägga ut en produkt här på min blogg och skriva lite om den. Allt detta för att ni ska få se vilka produkter som finns på Mary Kay, bra va? :)
Tror att endel tycker det iaf och ni andra kan ju bara bläddra vidare. Det kommer inte bli en sminkblogg utan jag ska bara lägga ut lite tips och ideer :)



Börjar när jag kommer hem idag för nu sitter jag hos min pojkvän med en katt som kliver på tangentbordet hela tiden haha!

Ha en bra daf för övrigt :)

2012-03-15
21:52:58

Min första hudvårdsklass!
Ikväll har jag alltså varit hemma hos Helena och haft min första hudvårdsklass. Det var jättekul och gick jättebra :)
Så nu ska jag beställa lite fler produkter.

Dax att sova natti natti!

2012-03-15
10:18:28

Blööö!
Fick precis veta att min leverans kommer imorgon och inte idag :(
Synd, jag som är så förväntansfull. Har beställt en tjejparfym och en killparfym och lite mer ögonskuggor och läppglans. Även concealer och lite sånt där. Jajaa inget man kan göra något åt. Nu ska jag ta lite kort på Produkter som jag sa att jag skulle göra igår. Men ni känner väl mig i dett laget :P


2012-03-15
08:40:50

Mulet
Godmorgon folket!
Lämnade precis min stora vovve i sängen för den lille jobbiga som stod och ylade här uppe.
Får se om jag kan aomna om en stund strax. Igår hade jag en ledig dag och det blev städ för hela slanten här hemma. Kändes bra mormor va även här och mös med oss. Sedan på kvällen så Gick jag till mina vänner på torpa( så jävla duktig)
Vi satt och tjötade till Malin började jobba. Då åkte jag och Sandra och bakade scones till kvällsmat, SÅ JÄVLA GOTT :D
Funderar på att göra det till frukost idag också men vi får se :)

Idag ska jag börja dagen med bad sedan lite städ och efter det göra mig redo för mig första mayrkaykväll. Så mina nära och kära ska få testa hudvårdsserien och lite av sminket :) Kommer bli roligt dock så hade jag beställt ett nytt paket med massa mer varor men dom kommer inte hinna komma som dom skulle :( men vi får klara oss med basen!
Ska bli roligt. Ska bara se så att jag kan ha kläderna man ska ha på sig. Säkert inga probem.

Nu kom min mamma hem så nu ska jag blunda lite pusspuss

2012-03-13
21:49:58

Trött!
Idag har jag varit skittrött på jobbet. Stått och putsat smycken hela dagen blir väl ingen pigg av?
Men jag klarade av dagen iaf och efter att mamma hade hämtat mig och jag hade vräkt i mig en pizza så somnade jag på min vovve en stund. Tyckte dock att det var för tidigt för att sova för natten så gick ut med vovvarna och nu sitter jag framför tv:n. Ska snart sova!

Imorgon ska jag lägga in lite av mina mary kay produkter här på bloggen :) tihiii!

2012-03-11
18:14:24

Hurra Hurra Hurra
Firade Farmor som fyllde 75 igår. Det gjorde även min  kusin men han ska firas nästa vecka. Idag blev det planka och grejjer hos farföräldrarna och massa tjöt och tårta efter det. Det var trevligt men jag va trött.
Direkt när vi kom hem så sov jag lite i soffan och nu sitter jag här.
Imorgon är det jobb igen. Hela veckan faktiskt!
Hoppas att skiten försvinner och jag är pigg imorgon!

2012-03-11
18:12:27

Boda Borg
Hade hur kul som helst på Boda Borg i lördags med Jimmie, Fidde och Mikki.
Tyckte att vi var duktiga också :)
Vi spang omkring där i 6 timmar och det kändes som 2 typ :P
Har inte lagt in bilderna på datorn än men ska slänga ut lite när jag orkar!

När vi åkte hem från Sävjsö så började jag må illa. Troligen för att vi inte hade ätit något och för att jag va trött. Men ingen tid att sova så vi for till Markus och kollade Melodifestivalen och där blev jag kvar ett bra tag innan jag fick med mig Jimmie hem. Väl hemma så blev jag sämre och sämre och någon form av ångest tittade fram. Hur läskigt som helst. Men min kära mamma hjläpte mig sedan så jag fick mig 2 timmars sömn iaf.

Sjukt konstig natt och jag var så rädd och ledsen hela natten :S
Men det är bättre nu förutom illamåendet.

Kul på Boda Borg hade jag iaf :D

Puss!

2012-03-11
07:56:39

:(

Värsta natten på väldigt väldigt länge...


2012-03-08
21:05:32

Lady Put Your Foot Down!
God kväll på er!

Sitter för mig själv och dunkar lite musik samt surfar runt lite på internet. Har fått upp ögonen för Miss Universum som jag toklyssnade på för massa år sedan. Får mig tillbaka i tiden och gör mig glad.

Idag har jag fått linser. Jag var så sjukt grym på att sätta in dem så det tog bara några minuter. Dock så är jag inte nöjd med styrkan men ska ta in dom igen om någon dag, kan ju varit att ögonen inte var vana lixom.

Efter det så åkte jag och vaxade ögonbrynen. Tur att jag hade presentkort annars hade jag aldrig haft råd med det. Så skönt att få göra det. Känns som att man får ett litet ögonlyft.

Sedan hände något som inte var riktigt lika kul men det håller jag och mamma för oss själva. Pinsamt och jobbigt men men. Nu behöver ni inte tro att det är något med mig för det är det inte. No big deal! :D

Nepp nu ska jag forstätta att sjunga för mig själv sedan blir det natti natt!

Puss!


2012-03-08
13:26:34

Kvinnodagen

Idag är det kvinnornas dag.. Som att det skulle vara något speciellt?

Jag ger mig själv lite finare ögonbryn bara för det!


2012-03-07
22:20:49

<3
Finns ingen jag hellre delar mitt liv med <3

Älskar dig!

2012-03-07
22:19:15

Phuu
Känns som att jag och pojkvännen har skrivit in oss på 100 fastighets sidor ikväll..
Blöö jätte jobbigt men nu är det gjort iaf. Så nu får vi se om vi kommer hemifrån efter sommaren :)

Snart är det natti. Imorgon har jag fullt upp hela dagen då jag ska få linser, vaxa ögonbrynen, träffa Linnea i marykay studion för att välja order, städa hemma sedan sova..

Fullt upp är alltid kul :D

Natti natti.

2012-03-07
19:36:12

Soligt men brrrr
Hallå!

Idag skulle jag ha sovmorgon och "ki" fick jag när jag vaknade 08.00 och inte kunde somna om.
Mamma kom hem med en god räkmacka från Malmborgs när hon slutade, Mummmaaa!
Sedan åkte jag till staden med Frida och Sandra där vi strosade omkring i ca 4,5 timmar. Det är ju svin kallt idag :O
Hörde att det kanske ska snöa inatt men such det hoppas jag ine. Nu är jag redo för våren!!!!

Är hos Pojkvännen nu. Var precis ute och kollade på när han och Törbjörn fixade med våra mcdäck men kände väl inte att jag var till någon hjälp där ute plus att det blev kallt så gick in här istället.

Ikväll ska jag och pojken skriva in oss på maasssaaa fastigheter. Alla har flyttat nu, utom jag....
Det börjar bli dax, men jag har inte bråttom nej nej!

Redbull vore gott för övrigt!!!


Puss hej , leverpastej! (fyndigt)

2012-03-06
21:45:19

Äntligen
Godkväll!
Inatt sov jag hur bra som helst tills min pojk stack till jobbet. Efter det så vaknade jag var 5:e minut och sedan sprang hundarna in en efter en. Så jag bestämde mig för att gå upp istället. Det blev jobb hela dagen idag. Gick väl ganska snabbt även om det inte var mycket folk. Vi städade ganska mycket i lådor och sådär.

Imorgon ska jag äntligen beställa tid för vaxning av mina ögonbryn och förhoppningsvis få göra det imorgon också. Som jag har väntat på detta. Ser ut som grottmännniska just nu och då ska vi inte tala om mitt gråa, stripiga hår som jag inte har klippt/slingat sedan sep.. BLÖÖÖ!
Hatar att vara fattig. Hatar även att slingning är så dyrt.

Har precis målat mina läppar illröda om man kan säga så. Skitsnyggt till vissa outfits. Får väl se om jag vågar någon gång hihi :)
Nu ska vi se vad det där "Den sista dokusåpan" är för något.

Bye :)

2012-03-06
08:38:12

Knoppar!

Gick och kollade på massa knoppar igår när jag va ute med harry. Nu känner man att det är påväg!!


2012-03-05
13:23:38

Lunch

Då var man på jobbet. Sitter och äter medans harry sitter brevid med sina hundögon och tigger haha

Idag är det sjukt lugnt och tråk på jobbet tror jag att jag ska till mary kay efter jobbet och sedan hem
Och sova..

Dax att jobba bye!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/453399/images/2012/pic_192516916.jpg" class="image">


2012-03-04
20:13:52

Och så var helgen slut igen!
Hade en bra kväll igår och när vinet började rinna ner i strupen så försvann både huvudvärken och illamåendet. Galet vad lite alkohol kan göra ;)

Vi började hemma hos Sanna massa tjejer och det slutade med sång i höjder. Sedan Stack vi ner till stan och ut på Harrys Sliver. När tröttheten började komma så gick jag och Frida till pojkvännerna och sedan åkte vi hem.


Grattis Sanna!

Idag låg jag och Jimmie kvar i sängen och kollade på Vasaloppet. Sedan har vi hunnit med att äta frulle, äta middag, Gått en promenad och putsat mina bilfäljar. Skitabra!
Nu Så ska det låta Sedan Big brother.

Natti natti!

2012-03-03
10:25:59

LördagsJobb!
Godmorgon. Sitter och väntar på mamma hos pojkvännen. Igår hade jag, Jimmie, Mikki och Fidde en trevlig spelkväll som slutade långt in på natten. Och idag var det upp tidigt för jobb.

Dock så har jag sprängande huvudvärk och mensvärk som kommer smygande men jag får härdas i 4 timmar.

Ikväll ska vi fira Sanna hoppas att jag mår bättre då annars kanske jag stannar hemma!

Puss

2012-03-02
08:38:27

Fågelkvitter

Godmorgon!
Här vaknade man tidigt idag. Ja redan vid 07.45 var jag uppe och gick ut med hundarna. Jag körde utan jacka idag men hade inte räknat med den ganska starka vinden vilket gjorde det lite kyligt. Tanken som räknas ^^

Idag ska ut och shoppa lite småsaker till mitt företag för mina sista pengar. Sedan blir det sparpengarna som får rulla fram. Detta gör att jag ska leva en billig vecka nästa vecka. Så jag kan åka till Boda Borg nästa helg!

Puss och kram!


2012-03-01
21:47:08

Mary Kay Konsult!



Nu är jag en färdig Marykay konsult och det känns hur bra som helst. Ska bli jätte kul att träffa både vänner, bekanta och nya ansikten på hudvårds och make up klasser. Nu får gärna ni höra av er om ni skulle vilja ha en sådan.
Det skulle betyda jätte mycket för mig.

För er som inte vet så mycket om det får gärna skriva till mig så ska jag berätta :)

Ett nytt äventyr har börjat!


2012-03-01
13:08:03

Sovmorgon

Tog pojkvännens nyckel så jag kunde sova vidare hos honom idag. Fick mig lite sovmorgon och gick upp vid 09.45 och mös med katterna som låt brevid mig i sängen :)

Sedan åkte jag hem och mös med mina 3 hundar här lite innan jag fick för mig att tvätta bilen så off i go till Taberg för att tvätta den. Lagom blöt och trött i armarna åkte jag hem i vår solen med högmusik. Och väl hemma var bilen skitig igen....

Så kan det gå helt enkelt..
Ligger nu i soffan och försöker få de små att lägga sig och sova lite, men ikke!
Vid 17.00 ska jag på Kurs och sedan ska jag stanna kvar där och prata om lite beställningar ock sådär.
Hörs senare!