Kastella

2012-09-29
15:39:40

2 timmar kvar

Sitter på "kafferast" om man kan kalla det så när man inte dricker kaffe..

Två timmar kvar sen slutar jag. Åka hem och fixa sig inför kvällens händelser :)

Vill sluta nuuu


2012-09-29
10:22:40

Lördags Jobb
Igår var Markus och Frida hos oss. Vi spelade Uno, kort och drack lite. Jättemysigt. sedan blev klockan natt och det var dax att sova :)

Idag ska jag jobba på Dressman igen. Det var jättelängesen tyvärr men vi får hoppas att det går bra. Idag ska jag vara på A6 också cooh där har jag aldrig jobbat. Spännande ^^

Ha en bra dag!

2012-09-29
00:22:12

Saknar dig <3

Tände lyktor för Leia som lämnade oss för ett år sedan idag. Saknar dig enormt!!!
Efter den sista lyktan åkt upp så kommer ett stjärnfall. Ingen tillfällighet!
<3<3<3<3


2012-09-28
10:13:00

Missoni
I början på veckan släpptes ju Lidex Missoni. Nör vi kom till jobbet var det kö typ 100 meter så jag funderade aldrig på att gå dit. Märket har lixom inte intresserat mig så mycket innan. Det ända jag vet är mönstret och att det är svindyrt... Men när både Marlene och Carro hade varit inne kunde jag int låta bli. Dock var det hur utplockat som helst när jag kom dit. Men hittade en Trjöjja som jag blev förtjust i. Höstiga färger och lång som bara den :)
499 kr fick jag ge för den vilket inte alls är farligt. Undra varför de kan va så billiga på Lindex :S
Plus att de skänte 10% till rosa bandet vilket är fint :)
 
Ett exempel på priserna är tex denna lilla halsduk för 2527:- Helt sjukt!!!


Hörde från en källa att Lindex inte visste vad det va för märke när de tog in det ^^

Här är min fina tröjja som jag hade på mig igår :)

2012-09-28
09:32:56

Godmorgon!
vaknade när Jimmie stack till tandläkaren idag så satte på datan och surfade in på Tradera. La 2 bud på 2 grejjer och fick hem båda.

det ena är en Bh för djup uringning i ryggen och det andra är en famous whisky choklad som jag ska ge till pappa i fars dag present :P

Nu blir det att sätta fart. Det kan inte se ut såhär hemma. Fyyy på miig!!!!

2012-09-27
23:36:28

ÄNTLIGEN

Tredje gången gillt. Idag fixade jag teorin. Bara att vänta tills våren och ta tag i körkortet. Kändes inte så bra när jag satt där och väntade på sista sidan ca 5 minuter innan jag vågade trycka på "avsluta provet" men när den göra lilla texten kom fram istället för det röda så dog jag nästan av lycka. Speciellt när jag hade bestämt mig för att detta var sista försöket hur det än skulle gå.

När jag sedan tryckte på "vill du nse dina felaktika svar" och bilderna började rulla så blev jag nästan arg på mig själv. Dessa frågor har plågat mig tillräckligt. Jag skiter fullstädigt i vad jag hade fel på nu när jag klarade det!!!

 

Ikväll har jag myst med min mamma. Och vad står på menyn när vi myser? Självklart KRÄFTOR!!!!!! En tripp till Carlén alltså. Min mamma och jag skrattar alltid halft ihjäl oss minst en gång per dag om vi träffas. Det är nog bara för att hon är så jävla knäpp helt enkelt :)

Jag köpte även med mig varmrökt lax till mig och Jimmie tills imon. Lyxmiddg för det var fan inte billigt. Får väl fira något hel enkelt. Typ att vi en dag senare har 2-årsdag. Helt sjukt :P


2012-09-27
10:10:09

Gorilla school
Godmorgon!
Sitter och kollar på gorilla school ett av mina favvoprogram. De är bara sååå underbara de små liven. Älskar att de är så kärleksfulla och ska hålla hand och kramas heeeeela tiden :P
 
 
 
Stax ska jag orka laga mat. Idag blir det fläskfile med chmpinjoner. Hoppas att det bli gott helt enkelt.
 
Hoppas ni får en bra dag!

2012-09-26
22:34:07

Då kör vi igen
Jag gör det en gång till imon. Fixar jag det inte då så går jag hem, lipar en stund och sedan ger jag nog fan i det här.

Låt mig fixa det!!!!!!!!

2012-09-25
21:05:16

Film time
Igår kväll kollade jag och Jimmie på Dark Shadows den var bra och väldigt skum, nehe? Johnny depp är ju med i den och han har väl aldrig gjort en normal roll :P
 
 
 Idag sitter jag, Jimmie och Markus och kollar bilar 2 3D. Också massa bra :)
Missar dock hollywodfruar:/

2012-09-24
22:34:33

Älskade hundar

Varit ute med busarna vid stadsparken idag. Love it!!'m


2012-09-24
14:16:21

Flowers makes me happy
 
Blommor är fina grejjer. Jag fick ju massa när jag fyllde år för sådär 1,5 vecka sedan och kolla vad fint de håller sig?
      
 
Nu när de var så fina så tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att föreviga dem och plockade därför av alla rosbladen :)
De ska få ligga lite överallt tex i min skål och min ljusgrej.
Och självklart så ska jag ha de när mina underbara kunder på marykay gör beställningar.
 
 
Mamma ringde nu:
- är du deprimerad?
- jaaaaaa!!!
- Sluta med det nu. Det går bättre nästa gång. Tänkte om du och din syster vill hänga med till stadsparken hon är också deprimerad...
 
Haha vi får gå på terapi hos Mamma. Kan inte va lätt för henne att ha två deprimerade barn på samma gång :P
HIHO LET´S GO!

2012-09-24
11:17:32

Tankarna just nu.
Åt helvete med allt!

2012-09-23
20:25:51

Stress
Min hud säger mig att jag är stressad. Försöker ta det lugnt och inte täka på det men det är ju lättare sagt än gjort. Vill bara bli av med körkortet och funderingar om jobb. . .
 
I helgen har vi firat challe. Det va skojj och det blev sent. Karro va jättetrött både när jag kom hem och  hela dagen idag.
 
Imon är jag ledig, typ!
 
Bye

2012-09-22
18:52:33

Fest!
Igår var det fest för torbjörn och idag blir det för Challe. Hoppas på en kul kväll helt enkelt!
Tagg tagg tagg

2012-09-21
10:23:36

It´s Friday!!
Det är helg och jag är vaken tidigt :)
Idag har jag massa att göra. Ska ner på stan och luncha med Emma sedan ska jag till dressman och se om de har tänkt att ge mig några tider. Sedan hem och plocka tvätt innan vi åker till Fam. Johansson för att fira Torbjörn som fyller år idag =)
 
Imorgon ska jag jobba heldag och på kvällen ska vi nog fira challe :)
 
 Ha en bra helg!

2012-09-19
20:48:00

Nybyggarna
Sitter och kollar på nybyggarna och jag tycker att det är ett sjukt bra program. Det är bra att veta hur det ser ut på våra gator. Man kan inte tänka sig att det ser ut sådär. Detta programmet är sjukt intressant!!!!!!
 
"Jag har blivit våldagen. Men nu har jag tagit kontroll över min kropp. Okej du får våldta mig med det kostar!"
Det är sjuuukt!!!!
 

2012-09-19
20:42:26

Fotodag
Idag var jag och min vän Malin ute och tog kort. Eftersom att vädret var grått och trist så valde vi att följa den blå himmlen länge bort. Ett råd!!!! Det ser närmre ut än vad det är!!!!!!!! vi hamnade nästan ute vid Flaskebo^^
 
Vi hittade till slut  en fin åker med sol och höbalar och ställde då upp stativet och började blixtra. Det var kul, kallt, varmt och ännu mer kul :D
 

2012-09-19
11:01:19

Sovit nåt?
Solle sov ju här inatt, eller ja vi sov halva natten iaf kanske. Började där uppe man han fick ingen ro och tyckte att det va varmt så då gick vi till slut ner och la oss på soffan. Hade 2 fönster öppna vilket gjorde tt han tyckte det va jätteskönt och jag frös haha. Fick några timmars sömn iaf.

Idag har jag och solle gått en ganska lång morgonpromenad och sedan spelade jag rollercoaster men det dampade nu så nu kan jag inte spela mer :( Jimmie får fixa!

Dax att städa istället :)

2012-09-18
20:56:33

Nattgäst
Har söta bästa solle på nattbesök idag. Tyvärr så döör han av värme i våran lägenhet haha, stackren :P
 
Väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Sen blir det lite kramkalas och kvällsmat.
Puss <3

2012-09-18
10:30:32

LÅT MIG SOVA
Åhhh har inte fått sova alls idag på morgonen när byggarna gick till jobbet. Vet inte vad de håller på med men låter som att de tömmer glas med lastbil i flera timmar. Tror det är något på taket. Förstår självklart att de måste göra sitt jobb men blööö. Hatar när vi jobbade på vägen och folk kom ut och klagade på att det var för tidigt och att de var tvugna att sova och sånt. och? alltid någon som ska sova....
 
Man får helt enkelt gå upp med ett leende på läpparna och göra något bra, jag skrubbade med svinto i jimmies fina kolsvarta kastrull och sådär haha :P
 
Dax för smink, Byeee!!

2012-09-18
10:26:45

Mörk kväll i Jönköping
God kväll på er!
 
Vad mörkt det är ikväll. Man känner verkligen att hösten är påväg även om det är fint och varmt på dagarna.
Jag tränade faktiskt i morse tro det eller ej haha. I 50 minuter höll jag på och hoppade runt här i lägenheten. Sedan åkte jag till jobbet och hade en skön dag som gick väldigt fort där. Fick gå hem tidigare än jag trodde men ska tillbaka några timmar imon igen.
 
 
 
 

2012-09-17
08:52:42

Måndags regn
Godmorgon!
 
Måndag igen. Jag var skittrött när jag vaknade men nu har jag börjat piggna till. När jag gick upp för 20 min sen så frös jag jättemycket. kanske ska jag sätta på elementerna idag?  Surt dock om det blir så fina dagar som det har varit emellanåt.
 
Gick upp för att jag tänkte träna en timma med wii nu innan dusch  och sedan jobb. Vi får  se om mensvärken klarar att studsa runt på golvet..
 
Ha en bra dag i regnet!!
 

2012-09-16
14:51:00

Hurra Hurra Hurra
Då var man 21 år gammal och tiden rusar förbi. Nu får man vänta ett helt år innan man blir såhär underbart uppvaktad igen :P
 
I fredags var alltså min dag och på dagen så stressade jag typ runt i hela jänköing. Jag och Mamma var och handlade massa till Lördagen.. Sedan var jag på smycket och hämtade mina Orrefors grejjer och jag älskar dom!!!!!
Vid 17 så gjorde jag mina naglar hos Marra. Skulle bara göra något diskret men kom ut med de här glammiga fina naglarna haha :)

 
 
På kvällen var vi samlade hela familjen och åt gott och sedan hade vi spelkväll och drack lite. Älskar att spändera tid med familjen. Det är inte ofta vi är alla tillsammans.
 
 
 
Lördagen kom och det var upp tidigt för att städa hela lägenheten. Sedan gjorde jag och josse iordning matbitarna till släktkalaset och hemmgjord tårta.
 
Klockan 15 så kom alla gäster och vi var 15 st i vardagsrummet :)
Åt gott och pratade massa. Fick jätte mycket fin och en jäkla massa fina blommor. Sa att det kändes som jag fyllde 50 hihi. Nästan alla hade såklart köpt rosa rosor som är min favorit blomma :D
 






 
På kvällen kom vännerna hit och festen satte igång. Var här först och sedan på olearys. Jättebra dag och kväll <3








 
Pakeeeet:











2012-09-13
23:07:36

Imorgon händer det
Imorgon fyller jag år :)
Hoppas på en bra dag. Ska äntligen få göra mina naglar och träffa världens bästa familj :D

Städa massa också men det kan vi ju skippa att prata om haha.

Fick en jättafin blomma på jobbet idag. Ska lägga ut bilder på den för er. Hur cool som helst. Så söta så :D
Glöm inte att säga grattis till mig imon :D:D:D:D:D:D:D

Jag är arg för att jag inte har fått mina costa boda grejjer :(

2012-09-11
21:04:18

Jobb jobb, tråkig jobbdag
Idag har jag jobbat hela dagen.
Det har gått bra ganka fort med varit förjävla tråkigt. Inte en människa på stan och det blev ju inte bättre när ösregnet kom... Vi va så trötta framåt eftermiddagen att jag fick ge mig ut i regnet och bjuda mina kollegor på massa godis för att vi skulle orka de sista timmarna. Det hjälpte!
 
Fick iaf ta med Jimmies armband och min klocka som jag ska få på fredag, självklart betala de också vilket va minre kul haha. Imon hoppas jag att jag får mina fina saker från orrefors.
 
Efter jobbet kom Fidde och Jimmie och hämtade mig. Vi stack till ikea med det sög för vi började genast småtajffsa och då va stämmn ingen redan förstörd. Sånt förföljer mig hela kvällen, synd! Vi köpte iaf lite hyllor att sätta upp här hemma.
Snart dax att sova igen.
 
Typ såhär känner jag just nu

2012-09-10
20:35:08

Vänner?

Vad är en vän?
Nu lämnar jag de gamla och håller hårt i mina närmsta <3


2012-09-10
20:20:10

Hetta
Maten blev inte å dum trots allt. Det va ju tur :)

Nu ikväll har jag varit på Mary kay medans jag och Jimmie tvättade. Jimmie plockar med all hans sprit som han har köpt haha. Det är endel som ska in någonstans...

Dax för jobb imon, skönt!
Fyfan va varmt det har varit idag?!?! 26 grader när jag va och handlade. Härligt och skrämmande

2012-09-10
15:29:00

Försöker mig på nåt nytt!
Och så var det det här med att laga mat igen. Fan vem vill leva på köttbullar och mackaroner hela livet?
Jag försöker iaf. Idag försöker jag med fläskfilé( som jag skärde bort hälften av köttet på för allt fätt) i hemmagjord kantarellsås och med hasselbackspotatis eller vad det heter. Jag är inte bra på att laga mat men jag tycket det är kul med lite variation. Hur länge kan man säga att man övar? Jag kommer nog göra det hela livet.

Det är då det hade underlättat om man bodde själv så att inte sambon behöver straffas för att jag inte kan laga XD

Äsch det blir som det bli. Man har ju något att skratta åt om inte annat :D

2012-09-09
20:13:00

Kräftskivan
Igår var det kräftskiva. Massa trevligt med alla underbara vänner. Vi var 14 pers och hade en toppen kväll med mycket kräftor och snappsar. Lite för mycket av det sistnämda så för mig slutade kvällen lite dumt men alla hade kul och det är huvudsaken :D
 










Idag är en sådan dag man helst hoppar över. Var och städade tidigt i morse med Sandra och Jimmie, TACK!
Vi tog nogra lugnande pauser på bryggen emellan :D
 
Nu ligger jag i soffan med godis och cola samt so you think you can dance på tv. Jimmie ligger där uppe och kollar på nåt annat.
 
Imon är jag ledig, det är skönt!!!!
om 5 dagar fyller jag ååååååår :D

2012-09-08
14:45:07

Kraftskiva på G
Ikväll blir det kräftskiva i båthuset. Hoppas på en super trevlig kväll. Just nu lagar jag kyckling/pasta sallad. Vi blir ca 15 personer ikväll och det är awesome!!!!!
19.30 kör vi igång.
 
Idag har jag även varit på Hundens dag med vovvarna men det var inget att ha. Sigge lyckades nästan slita av mitt finger också vilket ledde till att jag nästan svimmade och fick ligga i gräset en stund. Så kan det gå med olydiga och uttråkade hundar. Nu är det dock bra med fingret förutom när jag diskade :/
 
Ha en bra kväll allihopa!
 
 

2012-09-07
23:55:54

Soffan väntar

Pojken är borta inatt så jag intar soffan för natten med svampbob på tv.
Natti!


2012-09-07
09:51:27

Vill ni veta något kul som inte alls är kul?
På 2 dagar har 3 av mina närmsta fått parkeringsböter med exakt samma summa haha. Dåligt!!!!
 

2012-09-07
09:48:24

Vuxen kvinna?
Det har redan gått över en månad sedan jag och Jimmie flyttade. Det är ju helt sjukt! :O
Tiden går alldeles för snabbt. Jag trivs iaf jättebra med lägenheten och med min sambo. Självkart har vi haft det lite kämpigt också men det ska det väl vara när man helt plötsligt ska leva med varandra varje dag. Hade varit skrämmade om allting bara var helt perfekt hela tiden. . .
 
Mycket kvar på lägenheten dock, mycket tavlor och sådär som ska upp. Men det kommer när det kommer. Vårat hem är inget mästervärk men det viktigaste är att vi trivs och det gör inte vi i en helt vit lägenhet utan färger som alla andra gör. Våran lägenhet är inte heller speciellt modern men det skiter vi fullständigt i :) . Nu sitter jag och skriver för Jimmie också, det är ju inte så bra. Ta bort alla vi och läs jag istället haha!
 
Saknar självklart mamma som bara den men vi försöker ses så ofta vi orkar och kan. Vovvarna saknar jag också massvis! <3<3<3
 
Bilder kommer men jag har inte orkat än. Kanske kör en film istället vem vet. Men nästa vecka då ska ni få en rundtur i min lägenhet!
 
 
 

2012-09-06
22:01:16

Pengarna flyger med jag är lycklig

Idag har jag beställt en serie från Orrefors. Den är hur fin som helst. Består av en vas, en skål och 2 st ljuslyktor. Det var helt impulsivt och det var inte alls något jag skulle gjort annars. Men chefen skulle beställa lite grejjer och då fick vi billigare om vi ville beställa idag med. Tänkte att jag fyller ju faktiskt år om en vecka och jag måste få unna mig lite! Om inte annat så får jag väl önska mig dem i födelsedagspaket. Jag älskar dem iaf och ångrar inte alls att jag köpte dem även om jag aldrig skulle gjort det annars.
 
Serien heter Valentino och ser ut såhär:



Och för er som vill veta priserna:
899:-
2000:-
249:-
 
(som sagt jag gav inte detta priset)
 
 
Men nu är jag glad och längtar som bara den till nästa vecka då jag får dessa och min fina klocka från Rebecca :D
 
 
Låt tiden gå fort synd bara att vi har hittat en mc till mig idag med, hur ska detta gå? :D

2012-09-05
22:01:29

Mary Kay seminarie 2012
I helgen var jag alltså i Göteborg för att fira alla duktiga konsulter och det underbara företaget.
I år firar Mary kay 50 år i världen och 20 år i Norden så man kunde inte valt ett bättre år att börja :)
 
Vi åkte ifrån Jkpg 07.00 på fredagen och väl i Göteborg så checkade vi in på Hotellet och sedan gick vi till scandinavium där firandet hölls.
Började med en riktigt maffig öppning och man fattade först då hur stort det här är. Vi var alltså 3.200 Konsulter på plats alla har nåt olika långt på kärriärstegen. och detta är bara Sverige, Norge och Finnland. 
 
Efter några bra föreläsningar gick vi till hotellet och drack skumpa med mina fina tjejer och gjorde oss klara inför kvällen. På med långklänning och byta smink sen var vi redo!!!
 
Alla var så grymt fina och det var så kul att så många på göteborgs gator och uteserveringar stannade och frågade varför vi va så fina och vad vi skulle göra och vi kunde svara:
- åh tack, Vi jobbar med det här! Detta är vårat jobb, att vara snygga haha
 
På kvällen firade vi alltså alla duktiga konsulter och 2 i våran unit fick gå upp och hämta ringar på scenen.
Smycken för 7,2 miljoner delades ut den kvällen. Fyfan va jag vill bli så bra som de är. Jag tycker ju att detta är såååååå kul!!
 
Awards night som det heter höll på till 00.30 men ett helt underbara uppträdanden och fina ögonblick och då blev det sängen.
 
09.00 började föreläsningarna dagen efter. Lagom sliten gick vi upp tidigt till frukosten och sedan i med de svullna fötterna i de trånga klackarna och of we go.
Lördagen höll på till 16.30 sedan fick vi åka hem och sitta och bolla ideer och peppa varandra i bilen.
 
En helt otrolig helg. Världens bästa jobb just nu skulle jag kunna säga till och med. Jag har så roligt när jag jobbar med mary kay och vill att ni ALLA ska börja använda de produkter som jag vet funkar och som jag vet är bra för dig!!!
 
Nu är jag igång igen. All i think is pink haha.
Ska bli bättre på det här och kommer ha massa bra erbjudanden. Allt för att du ska testa alla bra produkter.
Jag uppmanar alla att gå in på marykay.se och trycka på online katalogen. Där finns alla bra produkter och är du sugen på att testa något så SÄG TILL!!!
 
 
Bilder får jag på måndag!
 
 
 
PUSS 

2012-09-02
18:44:11

Seminariet
Har kommit hem från en helt underbar helg i Göteborg och självklart ska ni få höra massa om det. Skriver ett mega långt inlägg ikväll för de som är intressenarde. Det här va så otroligt maffigt. Man förstår alltså inte hur stort företaget är.
Ni ska få höra allt viktigt :D

All I think is PINK :D