Kastella

2013-12-30
21:33:27

Simbaaaaa
 
 
 
 
Simba har bott hos oss över julen. Massa mysigt han hjälpte mig att göra soffan vit, lärde mig att spotta hårbollar och vi lekte kurra gömma och datten. En härlig vecka. Ser honom fortfarande springa runt här...
Konstig känsla...
PUSSS SÖTIS
 
 
 
 
 
 

2013-12-28
18:01:16

Jodå jag lever!
Tro det eller ej men det gör jag. Dock har bloggen fått stå stilla ett tag Har ju jobbat som en dåre så har verken hunnit med blogg, vänner, familj eller pojkvän som jag har velat. Men ibland får livet ta lite stryk.
 
Jag kommer berätta om min jul, mellandagarna och nyår senare. :)
 
PUSS

2013-12-11
11:49:03

Sista lediga dag!
Min sist lediga dag idag. Sedan jobbar jag ALLA dagar fram till jul och dessutom heldagar vilket gör att jag måste fixa klart alla julklapparna idag!!!!
 
Just nu tvättar jag några maskiner innan syrran vaknar så vi kan börja shoppa. Hoppas verkligen att jag hittar till alla idag!
 
 
Är besviken över att snön redan är borta :( hoppas innerligt att det kommer massa mer snö innan jul!!!!
 
Puss och kram!

2013-12-11
11:47:05

Pulka är farligt!
I söndags åkte jag och mina vänner till Strutsabacken (en skidbacke) i Huskvarna för att avnjuta lite pulka åkning nu när snön äntligen hade kommit. Det var super kul tills Jimmie åkte sitt typ tredje åk med markus och åkte rätt i ett hål och skadade sig. Såg väldigt roligt ut men antar att det inte va lika kul för dom. Jimmie gick och satte sig lite och jag bestämde mig för att ta ett sista åk och sedan åka hem med pojken vilket var tur för jag drog till axeln nåt så....
 
Så efter kanske 4-5 åk så satt vi i bilen påväg hem haha. Lyckat!
 
Konstigt att man låter sina barn göra något så farligt eller är detta ett konstaterande att vi snart är 25 och våra kroppar inte tål så mycket som de gjorde förut?
Nej det accepterar jag inte!
Man ska ha kul även om det får kosta att man ligger i soffan hela dagen efter och har ont!^^
 
 
 

2013-12-08
16:28:10

Snöiga söndag!
Hej hopp gummi snopp!
 
Idag har det varit en jävligt lugn dag. Låg var i sägen till ca 11 och bara njöt. Såg snön yra utanför fönstret.
 
Det ända jag har gjort idag är
 
Va på djur magasinet och Rilo för att prova täcke till Bure men inte lätt att hitta något som passar en valp som växer över 1 kg i veckan. Hittade as snygga kappor med de va antingen för små eller för stora. Konstigt att Chihuahua hundarna för ha snygga täcken men inte våra stora snygga hundar!?!?!?!
Får ta och designa mina egna täcken till stora hundar kanske?
Har även varit och handlat. Det behövdes. Nu när mannen har varit borta har jag ju blivit bortskämt med matlåda från både det ena och det andra hållet så har inte behövt handla.
 
Ikväll blir det kanske pulkaåkning. Jag styr inte upp nåt jag bara hänger på ^^
dax att leta upp raggsockarna
PUSS
 
 
 

2013-12-06
09:32:37

SNÖÖÖÖÖÖ
Jaa äntligen kom den. Med storm dock men vafan skit samma den är här :D
 
Förra året blev jag som ett litet barn. Jimmie lurade ner mig med slutna ögon och ställde mig framför köksfönstret och tillslut fick jag se mitt lilla vinterland hihi.
 
Idag ska jag göra massa. Jag har städat lite och bytt sängkläder till älsklingen kommer hem senare. Julmusiken flööödar!
Vid 11 ska jag hämta Bure så ska vi ner till stan. Han ska få umgås med mina kollegor och jag ska vaxa ögonbrynen. Sedan hämta Jimmie. Efter det stan med Syster och ikväll blir det Dans i juletid i Sofiakyrkan med Mormor, Mamma och Josse. Mysigt!
 
 
Så var jag ju "tvkändis" igår. Inte så roligt tycker jag men men.
När de frågade mig sa jag först tveksamt nej men sedan tänkte jag att det är säkert inte så många jag känner som kollar nyheterna, fel hade jag!
Men var bara med typ 3 sekunder så det gick an.
 
Nä nu ska det sminkas. Kanske ska ta rött läppstift eftersom mina ögonbryn och ögonlock kommer vara sprängröda efter vaxningen. Kan ju va kul att matcha lite?
 
 
PUSSS

2013-12-03
08:21:06

Julstöket är över
Nu har jag äntligen fått upp allt som än så länge ska vara uppe av julgrejjerna. Igår kom mormor förbi med julstjärnor till mig och hjälpte mig med det sista. Åt även lite kvällsmat tillsammans innan hon for hem igen. Ser ut nästan precis som förra året men köket är lite annorlunda. Får se om jag skickar in nån bild.
 
Jobb snart igen då och är fortfarande sjuk. Idag är det exakt en vecka. Förstår inte hur mycket snor en människoa kan få ut under ett par dagar men jag fortsätter kämpa!
 
 
 
Puss och Kram!
 

2013-12-02
08:08:19

Jahop!
God morgon!
Har precis vaknat och mitt huvud sprängs snart. Idag har jag varit sjuk i en vecka och nu har det gått över till någon slags host, slem, täppt i nästan, snor skit. Jag hoppas innerligt att jag blir frisk till helgen men hinner lixom inte kurera mig så mycket när jag jobbar hela dagarna....
 
Denna veckan bor jag själv. Jimmie är på annan ort och jobbar så jag ska fixa och trixa lite. Det går ju så fort veckorna så...
 
Ha en bra vecka så höres vi!