Kastella

2014-02-27
19:33:00

Jävla skitkväll
Igår hade jag en sjukt jobbig kväll.
Ni behöver ju inte läsa om ni tycker att det är opassande.
Men igår efter vi hade ätit kvällsmat så fick jag sån jävla förstoppning. Ja som jag har fått nu några gånger då jag bara vill dö typ. Jag satt på toan i nästan 2 timmar och höll på att svimma 4 ggr. Jag tänkte till och med ringa till Abulansen en gång men sedan avstod jag. Det va hemskt. Försökte med laxering 2 ggr men misslyckades så till slut gav jag upp.
 
Efter 2 timmar sittandes och med en stum kropp som jag inte kände av så ringlade jag mig som ett asplöv till soffan där jag låg och skakades till sömns.
Jimmie kom ner och väckte mig vid 00 tiden och då gick jag upp.
 
Usch fyfan. Jag önskar ingen god person den smärtan. Det är det mest hemska jag har varit med om när jag får sånt.
Som tur är så får jag ej det så ofta. Nu blir det till att åka och handla och köpa massa BRA frukost. Idag åt jag 8 torra flingflan, blää
 
Så idag har jag varit öm och haft lite ont i magen men det blev bättre framåt lunch. Det gjorde ju dagen ännu bättre att Josse kom in med en tårta för 20 pers som jag fick mumsa i mig på jobbet, nej inte hela såklart jag måste ju ha något imorgon också ^^
 
PUSS
  

2014-02-26
11:30:33

One Day off!
Ledig idag men gick ändå upp klockan 7. Har dock inte fått så mycket gjort. Har mest suttit med mitt nya bokföringsprogram till Marykay. Fattar dock inte varför det krånglar hela tiden, typiskt!

Nu ska jag iväg till Bankeryd för att hämta nycklar till studion. Efter det blir det ögonbrynsvax och middag hos mormor. Sedan ska jag till Mamma och kolla lite kläder vi har beställt och till slut upp till verkstaden och pilla lite på min mc. Har att göra helt enkelt. Men det är ju kul!

2014-02-23
21:13:50

Kryssing!
 
Kryssningen har varit super bra!
 
Vi åkte i fredags eftermiddag och den kvällen och natten så åt vi god mat på den största Buffé serveringen jag har sett. Efter det så drack vi massa drinkar och sjöng som bara den i en Pub på båten som hade trubadur. Super trevligt. Spelade lite blackjack och bara mös. Vet faktiskt inte när vi kom i säng faktiskt :)
 
På morgonen kom vi till Tallin och vi va lite bakis båda två så vi åt en fet hamburgare till frukost vid 13.00 haha sedan gick vi och kollade i staden. Mycket gamla, slitna byggnader men det var skönt att få dig en promenad.
I vissa hålor såg det ut som att kriget precis har slutat.
 
Lördagen bestod av sömn, god mat, musik, drinkar, musikquiz m.m
Gick och la oss hyffsat tidigt.
 
Har haft det skitbra helt enkelt. va skönt att få komma iväg och att få göra det med den man älskar, ja då klagar inte ja inte! <3
 
 
 
 
Lite random pics från resan!
PUSS
 

2014-02-21
08:09:02

Här kommer vi Tallin!
God morgon!
Ingen sovmorgon här för idag åker jag och babe på kryssning. Förhoppningsvis kommer allt gå bra. Jag är skitnervös som vanligt för att biljetten ska krångla och för at man inte ska hitta men de kommer säkert gå bra!
 
Vi ska åka härifrån vid 11.30 och sedan går båten 17.45
Hoppas på en trevlig resa :D
 
Synd bara att det kommer vara regn och slask även där. PUSSS
Jag och Jimmie i PARIS

2014-02-20
09:40:41

BJÖRG
Igår va säljaren från Björg i butiken ocj det bar som vanligt många konstiga och coola grejjer i väskorna. Jag fann dessa och köpte dem direkt. De är långa örhängen i rose med en ögon glob längst ner :) as fräna!
Välkommen till samlingen :) 




2014-02-18
19:28:37

Helg i Linköping!
I fredags var det ju Alla <3 dag. Och jag spenderade min kväll med pojkvännen. Jag hade fått super fina blommor och han hade fått lite smått och gott från mig.
Vi åt planka från en Italienare & en Greek och drack lite vin samt kollade på film. En lugn och skön fredag!
 
På lördagen så åkte vi mot Linköping till Emma och Niklas och där åt vi mat, spelade massssssa spel och drack vin :D Super trevligt!!!!
Vi låg där över natten och sedan åkte vi hem ganska tidigt på söndagen. Massa skönt att bara få komma iväg! :)
 
 

2014-02-12
08:20:26

Dilemma
För att inte glömma att byta Linser varje månad så har jag bestämt att jag alltid ska byta den 15. Men i söndags kände jag att det började skava massa men jag har hållit ut ända tills nu. Någonstans förra månaden måste de ha blivit fel och jag bytte tidigare. Men det är bara 2 dagar kvar, jag klarar mig nog. Ögonen får ta lite stryk.
 
Så om ni undrar varför mina ögon är lite röda och trötta. så är det därför ^^

2014-02-12
08:17:45

Grill lördag
I lördags drog vi hit lite vänner. Först grillade vi några stycken (kul att Malin var med :D ) och sedan kom lite fler till Melodifestivalen. Det var super trevligt. Drinkar flödade och humöret var på topp.
 
Vid 23 tiden så åkte de flesta ner till Murphys och hade det trevligt med dans och tjöt.
Jag kom hem vid 03.20 och jag tänker alltid:
Vad fan har jag gjort mellan 02.00 då krogen stänger och 03.20 när jag bor kanske 15 min från krogen. Dock så stannade vi och tjötade på vägen hem och stoppade lite bråk och sådär. Men tillslut var jag hemma och somnade som en stock!
 
 
Om ni vill höra folkets fina sång så har ni de på min facebook ^^
 
En bra kväll!
 
På söndagen var det dags för dop. Och jag kände mig helt okej faktiskt. Både jag och Jimmie var trötta men annars så var det lugnt. Dopet var bra och Casper var sååå duktigt och söt såklart!
Åkte hem och la oss i soffan sen, det va skönt!
 
 
PUSS

2014-02-12
08:11:06

Sov i blött, vakna sött?
Igår somnade jag på blöt kudde. Men det var skönt att få ur sig lite känslor. Och att få sitta och bara tänka en massa. Jag ger mig inte riktigt tid att tänka på Zigge bara för att jag tycker att det är obehagligt och det ogillar jag.
 
Men idag känns det bättre, dags att hoppa in i duschen. Låta Marykay göra under på mina svullna ögon och sedan gå till jobbet. Ha en bra ons!
 
PUSS

2014-02-11
22:34:17

...
Saknar dig bästis <3 
Skulle bara vilja få krama dig i några minuter just nu! 
Hoppas att du har det bra!!!!

2014-02-07
12:30:45

Ledig fredag
Efter att ha jobbat i två veckor utan någon ledig dag (förutom sön när vi har stäng) fick jag äntligen ledigt idag. Så sedan jag vaknade har jag städat, dammsugit och moppat på nedervåningen. Har även myst massa med katten emellan.
 
Planer för dagen?
 
Städa färdigt och träffa familjen. Sedan får vi se vad som händer. ska ju jobba imorgon så det blir lugnt ikväll.
 
Imorgon ska vi grilla lite med några vänner och på kvällen blir det Mello. Man kan ju hoppas på att det blir lite bättre imon.
 
 
Hoppas ni får en bra helg i regnet!

2014-02-04
21:49:05

En seg Karro
Idag när jag var påväg till jobbet så kände jag redan från början att det skulle bli en tråkig och lång dag. Och när man kommer med en sådan inställnings så blir det inte mycket annat. Men dagen gick och så småning om var det dags att åka hem. Sedan dess har jag kollat lite på en film och myst med Jason. Han springer upp och ner här som en crazy cat när han hör massa otäckt.
 
Nu kollar jag en resa för livet. och sedan blir det Paradise och till slut blir det sängen. Skönt!

2014-02-02
19:35:03

Mello lördag
Igår vat mormor här och vi bytte gardiner, kolladr mello och åt gott. Sedan körde jag hem henne och när jag kom hem stötte jag på vår nya granne. Vad jag ej visste då var att det är en vän till mig :) 

Kul och oväntat. Tuvärr så skrämmer de nog kissen lite nu med borrande och hammrande.

Han vänjer sig nog snart! :)
Puss

2014-02-01
23:31:54

Blö
Mår illa, går och lägger mig!

2014-02-01
22:36:21

Kissemiss nr 3 är här!
Som ni kanske vet så har vi varit katt vakt åt 2 av våra vänners katter det senaste halv året och idag kom den 3:e hit, Jason. Super söt misse som bor på Rosenlund med våra vänner Micke och Millan. Men nu är han min i en vecka. Det går bra!
Han ligger bakom soffan och myser. Snart kommer han nog fram men man får ge dom lite tid.
 
Ska bli så mysigt att ha honom här..
 
och när man pratar om trollen här kom han hihi yeeeeeey!
 
 
Ikväll har jag och mormor kollat melodifestivalen och ätit gott.
Men nu har hon åkt hem.

2014-02-01
22:33:31

Kissemiss nr 3 är här!
Som ni kanske vet så har vi varit katt vakt åt 2 av våra vänners katter det senaste halv året och idag kom den 3:e hit, Jason. Super söt misse som bor på Rosenlund med våra vänner Micke och Millan. Men nu är han min i en vecka. Det går bra!
Han ligger bakom soffan och myser. Snart kommer han nog fram men man får ge dom lite tid.
 
Ska bli så mysigt att ha honom här..
 
och när man pratar om trollen här kom han hihi yeeeeeey!
 
 
Ikväll har jag och mormor kollat melodifestivalen och ätit gott.
Men nu har hon åkt hem.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag. Nu ser jag fram emot en ledig dag imon!

2014-02-01
22:29:56

After Work
Helgen är här, känns underbart!
Igår var det fredags och efter jobbet mötte vi upp fam. johansson med respektive och Lena för en after work på La Locanda. Super god mat med gott sällskap.
Efter massa mat och gott att dricka så gick vi vidare till Bishop för ännu mer dricka och tjöt. Mycket trevlig. Tack till er <3