Kastella

2008-09-28
16:41:41

Om Helgen !
Tänkte dra lite om helgen !

Fre:
Skolan var som vanligt och när jag hade slutat stack jag hem och funderade på vad man skulle göra resten av kvällen. Jag, Elle och Frida stack till Molle där vi satt och snackade lite innan vi begav oss ner till city för att fika. dock inte frida för hon stack hem.

Fiket var stängt så vi gick en sväng och helt plötsligt så var vi 5 meter från ett cepe bråk som bröt ut. En kille slogs ner och en annan var några centimeter från att spräcka skallen på honom som låg ner med sin fot . Helt sjuk :O . Hur fan orkar man med sånt? . Inte för att vi vet vad som hade hänt innan och så men som det såg ut så hade denna killen inte ens varit inblandad i vad som hade hänt tidigare... Det kan ju bara halndla om att vara på fel ställe vid fel tidpunkt man är inte säker någonstans nu ! Killen med sönderslaget huvud lämnade blodpölen under sig och promenerade bort med en annan, och såklart så kommer polisen när det är försent och allt är över.... Vi stack sen så har ingen aning om vad som hände efter det men hämskt var de iaf. HATAR BRÅK/ SLAGSMÅL! Mogna för i helvete ! . Har varit med om tillräckligt många nu känner jag . fyfan !

Kvällen fortsatte med McDonals och träffade jimmie och simon en stund också. Trevligt.

Lör:
Gick upp vid 07.30 för att åka till Ullared.  Det var Jag,Mamma och Syrran som åkte. Väl där så gick vi i affärerna och köpte lite stuff. Efter att vi hade gått i några timmar  så var det ingen kö in till Gekås så vi gick in där i kanske 30 min max. vi var inte ute efter att gå där inne och trängas denna gången men när kön var borta blev man allt lite lockad iaf. Jag köpte på ullared:
2 par skor
1 Väska
Och inne på gekås:
Lite godis
2 tröjjor

Kom hem vid 4 tiden eller något och då stack jag och molle till a6 för att leta kläder inför kvällen. Det gick inte så bra, inget shoppat för min del.

Jag åkte he och började sakta göra mig iordning och när Elvira kom hem från sitt dop åkte jag till henne och gjorde mig iordning. Sedan stack vi till Molle för att förfesta lite. Taggade Party och sedan stack vi til SBN en sväng. Inte alls så som jag hade tänkt mig. Lite folk men annars dög det väl . För er som inte vet va det är så är det stockolm by night. typ ett gymnasie disco eller något liknande. Efter det så stack vi ut och där träffade vi friberg samt lite annat folk. Vi åkte omkring lite och sedan blev det dax att dra sig hem till Malin för att sova.
Kvällen blev inte som vi hade tänkt oss men men hur ofta blir dom de lixom? ;)

Lite bilder:

Elle innan Molle :)            Innan SBN ;)                     Slappt :P

Andreas & Molle               Friiberg                Sleeping time


2008-09-25
23:00:20

Shuuhuuu
Hallu hallu.
Nyss hemkommen från macken , intressant eller? ;)

Idag har det varit en lång skoldag från 08.20-16.00 massa tråk lektioner.
Sedan blev det chill resten av dagen. Och ikväll har jag kollat på Idol och
Vem kan slå Filip&Fredrik :)  

Helg imon ÄNTLIGEN ! . Vet dock inte vad vi ska göra än eller vilka jag ska vara med. Men det löser sig nog ska ni se :)

hoppas ni har haft en bra dag iaf XD
Lite bilder från Min, Mammas och Syrrans Pizza bakning här om dan kommer här :)

2008-09-24
07:06:56

Patrik 1,5
Bion igår dåråå.



Den var skitbra verkligen. Precis innan jag skulle sticka dit så sa en vän till mig att många säger att den är dålig så jag visste inte riktigt va jag skulle tro om den. Men den var över mina förväntningar. Handlar om ett bögpar som ska adoptera en unge på 1,5 år men ,:tecknet har hamnat på fel ställe så istället får dom en kille 15 med kriminell bakgrund......

Se den ! . Jag brukar inte gilla svenska filmer men den här var lätt värd att se :)

2008-09-23
18:43:20

Tagga Bio
Ska snart åkta på bio. Det blir filmen Patrik 1,5 som ska spelas på den vita duken. Det blir Jag, Sandra, Lollo, Ebba, Becka och Jojje . Som ska gå ( typ alla tjejer i klassen utan 3) kommer bli skojj =) . Bion börjar 21.10, ingen aning om när det slutan men men .

Ni får ha de så bra så återkommer jag med hur den var :)

2008-09-23
09:04:06

Ett litet in lägg !
Hejsan hejsan . Sitter och latar mig framför vakna med the voice. Gick inte på förstalektionen idag efter som var bollspel och jag inte kan vara med på de iaf.

Igår var det skola , det var ju ett tag sen jag var där men de har varit skönt att få slippa lite. Efter skolan kom Emil, josses pojkvän och hämtade mig och sedan stack vi 2 upp till A6 för att leta lite födelsedagskläder till honom :) . Vi tog oss lite mat på Dragon med mumsigt.

När jag kom hem ifrån A6 med det bara slappt. Nu kan jag äntligen andas med min näsa. Vet ni vilken befrielse det är ? - WOW !  haha .

Näää nu ska jag gå up och frächa till mig lite :) . ha en bra dag !

Fick denna låten av Jojje babe igår. Den är as go så jag delar med mig :)  (A)

Höjj volymen ! :)

2008-09-21
01:59:41

Trött

Ikväll skulle jag egentligen leka med Elvira men så blev inte fallet sen tillslut så jag och mamsen stack och köpte kräftor och hrde 3 filmer.

Den första filmen var Fool´s Gold. Jag tyckte den var helt ok.
Inte favortitfilmen direkt. Handlar om ett gift par som skiljer sig och de har letat efter bortglömda skatter i åtta års tid men inte hittat något. När en ny ledtråd uppenbarar sig återupplivas parets äventyrslust och kanske även deras känsla för romantik.   Typ sådär föklaras den i korta drag.


He´s the girl gillade jag därimot as mycket.
Typiskt sånna filmer jag gillar =)
Handlar om  Woody och Nell som har bott grannar hela livet och de  är olika som dag och natt. Woody är stjärnan i skolans fotbollslag, Nell sitter mest med näsan djupt i skolböckerna.  På en utflykt till stadens museum möter de en urgammal gud, som spelar dem ett spratt - och byter plats på deras själar. Nu är Nell fångad i Woodys kropp och Woody i Nells, och det skapar problem. Woody kan plötsligt inte spela fotboll längre och Nell kan inte ens genomföra det enklaste provet. För att klara sig finns bara en utväg att hjälpa varandra...
Denna filmen tycker jag verkligen ni ska se :)


Denna filmen kan jag inte göra ett åtlåtande om än för jag har inte kollat klart på den. Mina ögon orkade inte hålla si uppe längre och inte mammas heller så vi bestämmde oss för att forsätta imon så jag skriver hur den var då :)



Sitter nu och läser min kusins resedagbok. Hon åkte till USA i måndags där hon ska jobba som barnflicka hoss en famlij under 1 års tid. Tycker det är skit spännande att läsa om hur det är och idag hade hon skrivit ett as långt inlägg om hur familjen var och så. Anna, min kusin är bara 19 ( fyller 20) jag hade aldrig vågat åka iväg så långt utan någon annan . HELT SJÄLV till usa . Usch nej. men det är ju en upplevelse och ännu bättre är ju att de verkar vara jvligt rika också. Bor i ett as stort hus och hon har precis fått reda på att hon bor granne med sångaren i metellica :P Hon har också en egen toyota som hon ska köra omkring med och ahh joo . det låter ju som himmlariket XD . Jag hade gärna bytt med henne just nu. Skulle vara as skönt att få komma iväg ett tag. Jag vill åka upptäcka mer av världen , besöka mer länder osv. Det känns som när man har hittat ett land och en stad som man gillar så fastnar man där och nöjjer sig med det. Eftersom att min famlij har hus i Spanien så blir det ju att vi åker dit nu. Men det hade varit kul att besöka andra länder som typ Grekland, Tailand och massa annat.

ajja nu orkar jag inte skriva mer vi hör imorgon.

2008-09-20
02:08:14

Helg!
Fredag idag dåråå. Var inte i skolan idag heller dock. Var uppe på A6 en sväng för jag har lovat min mamma att hon skulle få köpa en mössa till mig som jag ska ha i vinter. Jag gillar inte mössor men nu har jag lovat min Mamma så nu blir det så. Haha.

Nu sitter jag hos Frida och klockan är 02.06 :) .
Molle är också här och Elvria åkte hem vid 23.00.
Vi har kollat film och chillat med lite sinstar :)

Ska sova här inatt och Malin med :P . myss myss myss

Imon vet jag inte vad som händer eftersom att dessa två ska på party med sin klass så får jag och Elvira vara ensamma imon.

Ha de bra sov gott ;)

2008-09-17
22:12:58

Tråta i stora lass ?!?!

Tjosan Tjosan . Nu har jag precis kollat på Idol och Vem kan slå Filip & Fredrik. Jag älskar dom 2 grabbarna asså. Dom är så jävla sköna det finns ju inte XD .

Mer idag då?
jo jag åkte ju till skolan för att ha min enda lektion för dagen vilket var psykologi. Det gick väl hyfsat bra förutom att jag är allmänt utmattad av förkylningen som verkligen inte vill försvinna.

När jag kom hem så stack jag och mamam och käkade på korvmojjen och sedan åkte jag hem och sov några timmar.
Vid 5tiden ungefär så drog jag med tillsammans med Frida ner till monca där Ida och Malin också var.
Dom hade bakat en tårta till mig XD .hahah mycket fin var den OCH god , de ni :).

Efter att vi hade smakat på den så satt vi och tjötade lite tills bussen gick 19.05. Och sen dess har jag bara suttit framför datorn / tv:n.


Imorgon blir det en lång dag i skolan från 08.00 - 16.00 :( . vi får la se hur det går. Ha de bra :)
 

2008-09-17
08:08:20

Morrn Morrn
Hej på er. Sitter och lyssnar på robin, pojken som jag gjorde en länk till här neranför. Aww va jag gillar honom :) . Trött är jag också. Jag har precis duschat och nu står nudlarna och kokar där uppe. Kanske inte är den bästa frukosten men gott äre :) . Har 2 lektioner idag . Psykologi och Matte.

Jag skriver igen när jag kommer hem puspuss

2008-09-16
21:01:37

Ingen skola för mig idag!
Hepp det blev en slappar dag idag för att få mig på benen igen . Mådde skit när jag vaknade så jag sket i skolan. Lika bra att stanna hemma och vila upp sig än att gå där och smitta ner alla andra och så .

Nu har halsonten gått över till grym hosta. Har as ont i lungorna och skit nu istället men det brukar väl bli så när det börjar gå över eller har jag helt fel? :) .
Det blev chill idag då och jag har varit ute och tagit lite kort på min vovvsing med min nya kamera :) . det kommer ju ta ett bra tag innan jag fattar alla finesser men det får ta den tiden det tar :)

Imorgon blir det försök på skolan igen då. Har dock bara 2 lektioner så det ska jag nog klara av.

Kollar på idol nu och jag blir kör i typ masssaaa !
Den här killen bland annat !  <3


Ha de bra :)

2008-09-15
22:54:38

Sjuk !
Kul att jag blev sjuk på min födelsedag och nu har det bara blivit värre. Jag orkar inte ! . Jag kan inte vara hemma nu det funkar verkligen inte med skolan för tillfället. Idag stack jag hem efter 2 lektioner för jag orkade verkligen inte. stack och åt med Becka och Jojje och sedan stack jag hem och sov.

Nu är frågan hur jag ska göra imån , Om jag ska gå till skolan eller inte. Jag kan iaf inte vara med på första och sista lektionen för så har jag idrott och det kommer  verkligen inte att funka.

Men ajja ska inte plåga er mer nu haha . ha de bra :)

2008-09-14
21:55:32

MIN FÖDELSEDAG ! :)
Min födelsedag idag dårååå.
Famlijen väckte mig vid halv 10 och jag kände då att jag hade as ont i halsen !  jag fick  Massa fina paket som tex. kläder och systemkamera m.m . ville verklien ha de så blev as glad:)

Sedan somnade jag om en stund till och vid 15.00 så kom släkten och firade mig :) .

Sedan på kvällen blev de fika med tjejerna . moni hängde tyvärr inte med det hade varit kul ! :( :)

Det har varit en bra och chill dag :) kanon ! (Y) . Tack för allt ^^

2008-09-14
21:47:33

Gårdagen :)
Igår så började dagen med att jag åkte hem till min mormor och bakade kakor till min fördelsedag. Mysigt va det. Jag var väl där i typ 5 timmar eller nåt :)
Efter att vi var helt klara så cyklade jag hem igen och gjorde mig iordning för att dra mig till becka.



När vi kom dit var tjejerna redan där. Det var: Becka,Frida,Ellen,Linnea,Mathilda,Molle,Emma,Sanna.
Det blév singstar och guitarhero hela kvällen typ.



Vid 23.55 så gick vi ut till bussen och 00.00 så var det min födelsedag så de tjejer som var kvar på bussen sjöng för mig (A). Jag Molle och Sanna stack ner till Dykarklubben där lite folk festaade. Jag stanade inte sålänge eftersom jag skulle upp tidigt idag så mamma kom och hämtade mig vid halv 3 nångång.

2008-09-13
01:35:38

Misslyckad kväll!
Idag har jag varit i Ulricehamn på avskedsfest av min kusin som ska åka och jobba i USA i 1 år . Det var mycket trevligt och jag fick paket också . Lägger kanske ut bild imon.

Jag kom hem ungefär 21.45 och 22.30 var jag hos Malin. Sedan blev inget som vi tänkt oss.
Nu kom jag precis hem och självklart så ringer Simon och Johan mig NU och ber mig komma på fest. Men jag kännde att det inte var något ide nu eftersom sista bussen hem går om 1 timma och detr tar 30 min ner dit så ne . de får bli en annan gång om dm kanske ringa en aning tidigare.

2008-09-11
22:03:50

En slapp dag !
Idag blev det ingen skola för min del. Hade as ont i magen och var helt utmattad i hela kroppen. Så det blev sovmorgon och sedan städade jag lite här hemma. Efter att mamma hade komit hem så stack vi till stan och A6 för att leta mer paket och nu har jag äntligen hittat lite saker jag vill ha . Men helt plötsligt gick det från inget till FÖR mycket ! Jag kommer aldrig att få allt det och jag kommer inte ah råd med allt sjäklv heller så vi år se vad som händer.

Ikväll har jag kollat på Idol , Top Model och nu är det Filip & Fredrik :) .
Snart blir det sängen för min del .

Måste också skriva grattis till Jimmie som klarade Teoriprovet ida . Bra jobbat pojk :) 

Imorgon ska jag till hudsak och sedan blir det skola från 11.45 - 15.15

Pusspuss 

2008-09-11
00:05:14

Tar igen den dåliga uppdateringen!
Jag har inte tänk på att skriva nu på ett tag så jag tar igen de jaghar glömt nu istället då.

Tis:
Vi kom till skolan en aning försent till bollsporten så vi gick in medans gruppen satt duktigt och lyssnade på läraren. När vi sprecia hade kommit innanför dörren vände han sig om och sa:
- Ni ska inte vara här ni ska in på andra sidan.
Så vi gick smidigt ut och gick till andra sidan. Då tog vi ju förgivet att vi skulle vara där så vi gick in ställde ifrån oss väskorna och satte oss bland gruppen då staffan ( ledaren) vände sig om och sa:
- Tjejer ni ska vara i den andra gruppen!
- Nej han skickade ju in oss här :O, sa vi snabbt i gensvar.
- Okej men ni är mycket välkommna.
Och så började vi. As jobbigt va de me massa fys och skit. !

Efter boll spel flöt dagen på som vanligt och istället för idrott sista lektionen så hade vi fotografering det gick verkligen inte bra !

Efter skolan stack jag inte till A6 som planerat utan jag stack och fikade med Malin istället. Vi köpte oss varsin bagette + en kaka  ( tjockisaar )  :P  .

På kvällen var jag med mamma och jobbade till 21.00 sedan blev de Tvresten av kvällen !

Ons:
Drog till skolan och allt var som vanligt. på Lunchen drog Jag, Lollo & Valle till pizzerian och käkade. Efter skolan så stack jag hem och chillade. Sedan vid 18.07 så stack jag till A6 för att leta födelsedagspresent till mig. Jag tycker det är ganska tråkigt att gå och shoppa själv men man får kanske mer gjort då? . Jag köpte 1block,1penna,3 sudd, 1 linne. Jag la också undan en stickad kort kofta som jag ska önska mig av farmor och farfar i födelsedagspresent.

Mamma kom och hämtade mig vid 8 då A6 stänger och sedan har jag bara kollat på tv.

Bara för att jag nu har tagit skolkort igen så scannade jag in några klassfoton som jag tänkte bjuda med mig av:


1:an

9:an

9:ans Suckfoto

8:an

7:an

6:an

5:an

4:an

3:an

1:an / 2:an

Förskolan nångång :)


Sådär nu har ni sett nästan alla mina skolfoton XD . haha Det är sjukt va man vissa förendrar sig :)

Nu är det dax för mig att sova pusspuss.

2008-09-09
07:10:14

Wakie Wakie
Vakna eller? . Jag ska snart dra mig till skolan för att ah bollsprot för första gången . Vi får la se hur de går jag är ganska negativt inställd faktiskt . Idag ska vi ha skolfoto också. Typ vid 14.00 nån gång. Visst orkar amn inte bry sig längre? . Vi satt ochs nacade om de igår jag och tjejerna i klassen och det är sjukt hur man kunde stå framför speglar i timmar och fixa håret ochs minket innan fotot nu orkar man inte mer. Jag ska ha vanliga skolkläder och se ut ahh som jag brukar så att säga :) . 

Efter skolan ska jag försöka och få med mamma upp till A6 för att hitta något som jag kan önska mig . På sönda gäller de :) . Det suraste året ! haha men men skit sammaman får leva livet. 

Nej nu får jag nog skynda mig lite vi hörs efter skolan . puspuss på er !  

2008-09-08
22:23:19

Skola , Jag tror inte jag orkar mer !
Usch! Bra sätt att börja en mening så alla fattar att det inte kommer vara mycket positivt i detta inlägget. Skola idag igen då ja. Det är sjukt va sliten man är på morgonen när man knappt har sovit något på hela helgen, Visst jag får skylla mig själv men jag orkar inte med skolan. Jag är ledig 1 dag då man orkar göra nåt så tro fan att man vill göra något kul då och utnyttja tiden så mycket som möjligt.

men jag gick upp iaf och satck till skolan. Vi hade dans för första gångenidag och det gick bra. Men fan va varmt de va i den lilla salen usch usch.  Resten av dagen var som vanligt och sen jag slutade har jag bara chillat hemma med mamsen :)

2008-09-07
21:18:49

lördag / söndag !
Lördagen började slappt och jag satt mest hemma och chillade. Vid 18.00 stack jag och mamsen till Mormor och åt kräftor. MUMS ! .


För mig blev det bara ett kort besök för när jag var färdig där så stack jag till Malin för att planera kvällen.  Efter många om och men så bestämmde vi oss för vad vi skulle åka och sedan drog vi ut för att partajja :) Vi var lite överallt och träffade folk och sedan hamnade vi på Ljungarum. Där bestämmde jag mig för att ringa lilla lollo och som tur va så var hon påväg hem så vi gick och hämtade henne och sedan kom killarna och hämtade oss för att gå in till Reffle. Där blev de chill med gitarren och massa sång . Mys :) . Jag och Molle skulle med bussen 02.11 men nej som vanligt är det något som håller kvar oss och vi missar sista bussen. Så vi går tillbaka in och fortsätter vara sociala. Det blev massa trevligt snack med Stefan och Teggle innan vi stack hem på morgonen.

Gustaf                               Jimmie                        Conne & Lina

Fritz                                    Jag & Fritz

Skit najs kväll trevlig att träffa gammla vänner som man inte har sett på länge typ.

Sov sedan hos molle  i nån timma innan jag drog hem och idag har jag bara chillat !
Imon är det skola igen då . Nu börjar det jobbiga schemat för mig :(

Vi hörs imon puss puss
)

2008-09-06
02:52:49

Familjen, Chill, stan , Hem, Sova !
Kvällen började med att pappa lagade god mat och vi satt och käkade samt kötade lite. Sedan blev det Buzz :) . Jag och min mor är typ sämst ! fast jag tycker det spelet är as kul iaf, skit samma om man förllorar typ XD . Pappa blev mästaren och efter det komm Josse.



sedan vid 22.56 tog jag bussen till Molle tillsammans med min syster som skulle ut på krogen. Där var också Frida och de låg typ och sov och var as sega. Men det där orkade inte jag med så inget sovade när jag kom inte ! . Frida åkte med bussen efter ett tag och jag samt Molle stack ner till stan. Där träffade vi lite folk och så. Vid 01.30 så lämnade jag Malin till hennes vän och sedan tog jag taxin hem med syrran och hennes pojk.

Chill blev de ikväll då  ! Imon får vi se vad sov händer har fått lite erbjudanden av folk .. men vi får se . ha de bra så länge :)  

2008-09-05
17:11:33

Fredag !
Nu var det helg igen ! . Så skönt eller vad säger ni?
    Skola som vanligt idag då hände inte något speciellt.
         Eller jo på bussen dit var busschaffören helt jävla cepe ! 
       Mina 2 vänner ( Valle,Lollo) satt längst fram i bussen så 
      jag ställde mig bervid dom och då sa han till mig att jag
      inte fick stå så nära dörren och jag stog typ 1 meter ifrån
    den. Men jag var snäll och flyttade på mig några steg åt
     vänster och sedan efter typ 3 hållplatser så kommer de
   på en annan och ställer sig så att han står typ lutande
på dörren men Nej då säger han fan iget. Vid varje
        hållplats skulle han vara trevlig mot nån han var verkligen
helt wired ! :O .



Ikväll ska det nog bli god mat och Buzz med familjen :) .
Sedan blir det nog att ajg är med vännerna en stund också
om det händer nåt kul :) Mer vet jag inte !

Jag och mamma har köpt oss en scanner/kopiator/skrivare så jag har börjat scanna in lite bilder XD. haha det kan vara lite kul att lägga ut gammla bilder som man tagit med vanlig kamera. Jag tänkte bjuda på de få som jag har lagt in !


På denna bilder har vi först Ia,Flora,Jejja& Frida i brittebo 2003.
Och på den andra bilden är det Frida,Jag&Jejja vet inte när den togs men inte förra året iaf XD


Och här har vi skolavslutningen i 6:an haha Och sedan är det monica och Jag och Millan :)  Fan va man saknar tiderna asså ! det är hämskt hur fort tiden går :(
Ska nog scanna in lite fler snart de kommer nog också in :)



Nu ska dra mig en väng pusspuss

2008-09-04
15:07:00

Plugg
Tjoho!
Sitter i skolan och har engelska. Min lilla "söta" lärare Lena har genomgång men jag orkar inte lyssna just nu är för trött så jag sitter och surfar lite istället. Slutar 16.00 idag och började 08.20 såååå jobbigt !

Idag på bussen hit så mådde jag skit jag var as nära på att svimma :O . allt blev svart och jag tänkte "nu är det kört" . Men som tur va så fick jag en plats så jag svimmade aldrig...

Igår: 
Igår efter skolan så var jag, mamma och josse  och fikade på waynes sedan så skulle de på bio, mamma mia som jag redan har sett så jag stack till Elle istället. Där spelade vi wii och snackade lite. Sedan kom frida och de följde mig hem lagom till att idol började . Så nu var de igång igen :)

Senare vet jag inte vad som händer får la se . men jag skriver när jag kommer hem igen :)

2008-09-02
17:00:26

Dagen och JUST NU !
Dagen:
Skola dårrååå . Ganska soft började ju sent och sedan hade vi inte sista lektionen. Efter skolan skulle jag städa men så brukar de ju låta :S . ajja får ta och göra de senare eller imon. Ska till A6 senare med mamsen och leta lite paket :)  Fyller år om 2 veckor :) <3.
Vi hörs sen när ja kommer hem .

JUST NU !
As go låt  som jag har lyssnat på ett ganska bra tag nu !


2008-09-02
09:28:35

Morron Morron

Sitterhär med en handduk på huvudet och ska snart gå och föna mitt hår. Min buss gåår 47 till skolan . Idag har vi 3 lektioner Matte, Branch&produkt kunskap? och Idrott. Förhoppningsvis har vi flyttat våran idrott så att vi slutar tidigare och slipper våran jobbiga hål. Annars slutar jag 4 och då ska jag hem och städa + att jag ska tänka lite på vad jag ska göra med mitt rum . Men vi hörs senare då puspsus


2008-09-01
08:56:54

CEPE SKOLA !!!
Sitter hemma hos Sandra nu . Åkte hemifrån klockan 07.17 och kom till skolan 52 för att ha dans. Men nej!!!!! självklart så har vi inte dden lektionen. Så jag och Sandra dampade sönder och sedan drog vi hem till henne och nyss kom lollo och valle också. Så nu sitter vi här. . .

Börjar 09.50 och slutar 14.45 och sedan ska jag hem och slappa hela dagen eftersom jag inte är så kryyyy..

Ne nu ska jag vara social :) ha de bra

jag bjuder åp en bild med :)

Valbona,Matilda,Johanna,Sandra,Karoline,Rebecka,Rebecka,Lovisa :)