Kastella

2008-11-30
23:25:38

läggdax snart nu dåva !
Hej hej hej . . .

Det blev julmarknad idag. Jag och Malin stack ner till stan vid 14.00 får att se är Jejja dansade :)  Det var bra (Y) . Sedan stack jag hem en sväng eftersom vi hade främmat. (mamma har fyllt år). När jag kom in var alla redan där så det var bara för mig att börja trycka ner massa tårta och kakor :) .



vid 17.00 så skjutsade min syrra ner mig till stan igen där Molle och Jejja väntade och sedan gick vi 3 omkring lite till . Det var mysigt. Gillar julstämmning men helst så ska det inte vara såhär tidigt ! .

om 3 Min så börjar en film på Canal+ comedy. Det hette En man kommer hem en komedi. Så det ska jag ligga och kolla på en sväng.





Har fått hem våra bilder på min lilla vovvsing också men jag kommer nog lägga ut fler vid ett senare tillfälle här är 1 utanbilderna :)







Nu ska jag dra mig ha de bra ! pusspuss

2008-11-30
13:03:08

lördagen !

Vaknade vid 2 eller något haha men det får man när man kommer hem så sent som vi gjorde. Sedan satte städningen igång i hela huset. Vid 6 åt jag ochsedan stack jag och Malin upp till DH . Men nej in fick vi inte komma så vi bad jejja , robin, simon och kim att komma ut. Sedan stck vi 6 och käkade pizza på ösrängen.



Sedan åkte Jag och Malin vidare ner mot stan. Lollo ringde och bad oss komma till Citte så det gjorde vi. Jag, Lollo och Molle satt i Rojjs rum och kollade på tv, chilldrack och åt godis medans citte och erik gjorde annat haha . Trevligt var det.

Sedan skulle tjejerna åka till sina pojkvänner så då stack jag och molle hemmåt. Men eftersom min buss inte gick på 1 tim typ så stack vi ner och tog en mcflurry på McDonalds och sedan sprang till bussen igen :)

Väl hemma så var ajg as trött och klockan var typ bara halv 2 eller något så jag la mig i sängen. Dock fick jag inte sova förens siste sms:et gick iväg klockan 03.34 !!! då var jag död, mina ögon hölls verkligen inte uppe längre . Haha

Nej nu ska jag inte skriva mer . Jag och Malin kanske ska dra ner till stan och kolla när jejja m fler dansar senare :) . Blir nog kanon ^^

Pusspuss på er


2008-11-29
16:29:13

Haha !


Hahaa bästa ! CALIFORNIA BLUEEEEEEEEE

2008-11-29
03:04:38

God mat / Idol / Öxnehaga
Efter träningen blev det en god middag med familjen. Fläskfile, ris och mögelostsås ! as gott :) .

Sedan började idol . Tyckte att Alice skulle åkt ut idag men det blev Johan. (Såg ni hans jävla fans eller ? hon var ju helt sjuk ! . Det var ju precis som om hon var och kollade på typ  Marilyn Manson. Helt sick !  ) Han skulle ändå inte vunnit så det skulle inte spelat nån roll om han åkte ut denna eller nästa gång lixom.



Efter idol så stack Jag , Elvira och Malin ner till stan och sedan upp till DreamHack och hälsade på Jejja m fl,..
Efter en stund kom Danne och hämtade oss och vi for ner till stan igen där vi ploockade upp lilla Kenny och sedan åkte vi upp till Öxnehaga till han far. Danne stack ner till stan för att hämta det andra lasset och vi andra 4 stack in. Det var skittrevligt med massa dansbandsmusik och en as go famlij. Sedan blev klockan 2 och Josse kom och hämtade oss. Tyvärr var Danne och dom för sega och kom när vi stack :( .

Här har vi Keny och hand Fars svärmor dansa bugg. As gulligt var det  så jag var tvungen att ta kort på det med molles kort, dvs. Molles kort det här .



Vi får göra om det någon annan gång när vi kan vara lite längre ! .

Nu ska jag sova ! puspuss

2008-11-28
19:35:50

Första träningen !


Har precis kommit hem från min och syrrans första dag på gymmet. Låter ju dummt eftersom jag tränade ganska ofta där innan men nu är det verkligen seriöst. Såhär mycket har jag aldrig kämpat ! Man märker verkligen skillnaden på att träna med vännerna och gå rnt och slappa lite och det här .

Ser dock inte så ljust ut. Vi ska nog inte fortsätta på sence utan förflytta oss. Inte pga att det är dåligt där eller något för jag gillar sence men det är lite annat skit.  Men 10 gånger blir det iaf ! .

Skönt att ha de gjort nu kommer snart biffen karro XD

2008-11-27
23:31:51

Märklig konverastion med dom drygaste ;)!
Haha sitter och skriver med Simon och Johan ! dom är tamejfan inte normala nånstans ! Men de e därför jag gillar er killar !

Idag skrämmer dom mig dock :O







Detta är offrerna ! ;) . Hahaha !

ska väl gå tillbaka till skrivadet på msn ! . Simme har lite killproblem för tillfället  ;)

Puss på er !

2008-11-27
23:08:21

1 lektion :S
Idag var jag hos min huddoktor så jag var inte på de 2 första lektionerna. När jag sedan åkte till skolanför att gå på layouten så säger smart huvvena att den är inställd NÄR JAG E FRAMME ! . Inget kul att åka hem igen när man bara har 2 timmars hål så vi stack till A6 och käkade på McDonalds !

Stack sedan tillbaka till skolan för att göra ett Naturkunskapsprov som jag fick VG på förövrigt :) hihi.

Sedan blev det hem och slappa en stund och va även hos malin ochs nackade en väng ;)

2008-11-26
20:39:36

Grattis mamsen !

Idag är det mammas födelsedag  ! Grattis på min älskade haha.
När jag kom hem efter skolan så firade vi henne lite och trårta och så bara famlijen, på söndag blir det släkten som kommer.


Du är världens bästa mamma jag är så jävla glad att du är MIN ! Du är den bästa, jag älskar dig !



Jag och syrran skulle ju börjat träningen idag men vi kör första gången på Fre istället så vi hinner att köpa lite nya träningskläder osv. Istället så har jag suttit framför datan och segat mig och ah inte så mycket mer.



Jag , mamma och syrran kom nyss hem från a6 vi har suttit i bilden och lyssnat, diggat, '"skrikit" på Excellence haha. Var det inte sjut längsen eller XD . kommer ihåg i typ 5-6 nångång när vi bildade våran egen excellence grupp och sjöng alla deras låtar och sånt haha , minnen xD .



Nu ska vi bygga ihop våran byrå som vi köpte på IKEA och sen ska jag och josse plugga Natur YEEY .

Fick även reda på mitt FE prov jag fick 64% G med andra ord. Skit glad över de för det var skitsvårt !
 Känner att jag ahr halkat efter ite i skolan nu efter som jag gick ut 9:an med typ 3VG resten G , 1:an med 6MVG 5VG 2G ( VILKET ÄR EN SJUK FÖRBÄTTRING SOM JAG ALDRIG TRODDE SKULLE HÄNDA) och nu får jag väl ungefär G på alla mina prov :P . Men 2:an är ju såvare också + att jag är mycket mer skoltrött nu och orkar inte gå in för det som förra året. Stålt iaf ^^


Idag lättade mitt hjärta eller vafan säger man haha !  angånde de inlägget "orkar inte" så nu är det inget att oroa sig för även om det inte är som förut ! :) .

Ska dra mig snart ska josse göra fruktsallad :) mums !


2008-11-25
23:23:03

Massa prov och skit !
Hallå hallå har prcis kollat på 2 ½ men .

Har haft massa prov denna veckan igår hade jag företagsekomoni prov som inte kändes speciellt bra och sedan hade jag muntlig redovisning på Presonlig försäljning. Idag hade jag nationella prov i engelska A, känndes också skit. Inget ord passade in där jag ville ha dom :/ .  Och på Tros har jag naturkunskapsprov ! :O



Efter nationella idag så stack jag hem och slappade lite och sedan blev det lite städning på mitt rum. det behövdes massa damm och sånt usch usch.

Sedan var jag och Frida precis ute och gick från 21.10-22-30 Duktigt? . Vi gick vid bårarp och snackade en massa !



Imon är den min älskade mammas födelsedag. Hon fyller 44 år . Så då ska vi fira henne lite och så. Jag och syrran börjar vårat första träningspass imon med. Nu blir det inte McDonalds varje dag och massa godis och såt utan vi ska försöka att vara hyfsat nyttiga också, tro det eller ej XD .

Nej nu ska jag sova puss på der ! :)

2008-11-24
21:05:37

ORKAR INTE !
Hur fan kan något så litet få mig att känna mig så dumm och orolig. Det är helt sjukt ! . Lixom känner inte ens dig men ändå får jag panik när du inte svarar och skit !  åhhhhhhhh ! . Jag vill kunna sova inatt hade varit mycket lättare om jag fick prata med dig bara i 2 seck !  Fattar inte , orkar inte, vill inte ! . Allt blir bara fel för min del . ALLT !

Ajja ditt val , eller nej jag tänker inte sluta . Jag tänker tjata tills du svarar för att .... ja bara för att ! 
 
Nej presonen läser inte detta men var ändå tvungen att skriva!

2008-11-23
22:00:09

Bara för att ....

*  Jag har ett stort jävla prov i företagsekonomi imorgon som jag verkligen inte fattar ett skit på.

*  Jag har en redovisning imon som kommer gå skit.

*  Jag är trött och sliten eftersom vi inte sov allt för många timmar inatt

*  Jag inte orkar plugga mer nu , känns meningslöst när inget stannar inne i min hjärna iaf ! :O

*  Jag inte vill att helgen ska vara över.

*  Jag har panik för en viss sak som jag inte går ut med haha .

*  Jag inte har något liv just nu xD

Okej ni fattar ! , puss


2008-11-23
21:16:50

En annorlunda, kanon kväll !
Ja öhm vad ska man säga . Någon gång får man vara så busiga som jag och Malin var igår. Eller hur? haha



Pontus en kille från Nässjö skrev till mig på msn att han var här hos sin vän och att jag och malin skulle komma förbi. Jag har aldrig träffat honom men vi ar snackat ett bra tag. efter många om och men så åkte vi dit , till vätersnäs. Pirriga oc nervösa som vi ar på bussen då alla tankar flög in och ut genom huvudet. Tänk så e dom helt sjuka i huvvet?, dom kanske är 40 bast osv . Men nej nu var vi påväg så vafan xD

När vi kom dit så släppte allt. Det var pontus som kom ner för trappan haha :) . Vi kom in i Stefans (komas) lägenhet och hälsade på grabbzen. Sedan blev de korttrick och massa filmklipp på Criss Angel. Värsta diskutionen om han är så cool som han är hade vi . jag ochPontus tror på de men koma, mole och nicklas var la inte så övertygade. Det är bara för att dom är efterblina haha .  Sedam blev några alkohol spel också roliga va dom. . Det var skit kul skrattade typ hela tiden och dom var verkligen skit goa allihopa. Snygga hockey 88:or kan de bli bättre ;) ? haha .

Efter att vi kommit på att sista bussen hade gått så erbjöd sig killarna att vi kunde sova där och så blev det. Jag fick såklart den skönsate sängen :)  haha .

På morgonen var det upp och hoppa jag försökte väcka pojkarna som skulle spela match om några timmar men det var inte så lätt kan jag lova er . Killarna stackoch käkade pizza och jag och malin stack hem .  

Kanon kväll måste jag säga. sånt här händer inte speciellt ofta haha men kul va de.  En riktig höjdar helg !  Idag har jag bara tatt det lugnt ^^

Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss
Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

2008-11-22
19:22:00

Om gårdagen !

Malin sickade till mig efter skolan och bad mig komma till henne och käka mat och bara för att hon var för lat för att laga så tog vi med oss mat hem från Ciki mama ! .

Sedan ringde vi upp alla tjejer ( Jag, Malin, Frida, Elle, Molle ) och bokade en bana på Bowling arena , Jag har velat bowla ett bra tag nu, så var glad att det blev av. Vi bowlade från 22-23 och kan väl säga att det inte gick sådär jättebra för mig ! kom sist tror ja XD . Men det spelar mig ingen roll  för jag hade jävligt roligt iaf , som alltid med dessa tjejer ! .





Efter bowlingen så stack vi till bussen och den var 27 minuter :O . Men Jag, Malin, Frida och Moni bestämmde oss för att stå kvar och vänta på bussen ! . Moni "lärde" mig våran snygga dans  haha jag DÖÖR ! :P .

Efter en stund så åker en bil förbi och moni tror att det är hennes vän så jag skriker på dom för att få dom att vända. Fråga mig inte hur dom hörde men vände gjorde dom . När de kom fram till busshållplatsen märker monica att det inte var han som hon trodde :P . Men han frågar om vi ska ha skjuts ner till stan. När vi kollar in i bilen ser vi att Danne sitter där :) Det var SJUKT längsen vi träffade honom. Tur att de va han ! . Vi hoppar in i bilen och åker in mot stan. De ville att vi skulle hänga med och glida lite så det fick bli som så . ^^

Vi dunkade musik, snackade , dog av värme haha men trevligt var de. Stannade vid Gänget en stund också mycket kul att se dom igen saknar dom SOMFAN !

Efter att vi hade åkt runt ett bra tag ungfär samma runda 37 gånger så släppte dom av oss för att åka och träffa några andra så vi gick in mot stan. Moni och Frida fick för sig att GÅ hem. Jag lovar de kändes som att det var typ -10 grader eller nåt.  Men jag och malin stck till Mc en stund och sedan gick vi en runda i stan innan jimmie kom och hämtade oss vid 3 nångång :P .

En jävligt trevlig kväll måste jag säga ! tack <3



Ikväll vet jag inte vad som händer. Min mamma e ensam hemma stackarn :( . Men jag tror ändå att ajg ska dra till molle eller något liknande. Blev precis bjuden på fest men får la se vad som händer ^^ jag återkommer :)

Pusspusss

2008-11-22
02:57:04

Bowling med grilsen :) <3

ciki mama med malin

Bowla med tjejerna

Bil med grabbzen

Iskall väntan

Skön säng väntar !

Lite snabbt om min kväll/natt . Mer info och bilder kommer imon ^^


2008-11-21
16:58:47

Beep test och rörlighet !?!
Idag i skolan så skulle vi ha Beep test på idrotten. Jag var dock inte med pga att jag har ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu till alla skit prov och sånt. Men vi fick hjälpa till iaf. Fattar inte hur dom orkar. I vran grupp sprang den längsta till nivå 13 och han såg inte ens speciellt trött ut :S . jag ahde ju typ hoppat av på 5 som mest ! .



Nu ska jag snart dra och käka typ pizza med malin för att hon inte rokar laga mat . Sedan får vi se vad som händer

Hör kanske senare pusss

2008-11-20
20:44:59

Hallå Eller!
Tjosan tjosan här sitter Karro i sin ensamhet och pluggar som ett djur ! Har 3 uppsatser tills imon och är på den 2:a just nu. Alla är i svenska och alla är skit jobbiga.

Idag hade vi 3 lektioner innan de andra i klassen skulle göra Naturprovet vilket jag, valle och  lollo hade bestämmt oss för att inte göra så vi stack ner till McDonalds och käkade istället. Sedan orkade vi inte åka tillbaka för att ha engelska så vi sket i den. Vi har nationella del 2 på tis i eng. Skriv och hör tror jag det är, får hoppas att det går bra. 3 prov nästa vecka . Det kommer bli jobbigt!

Vi var också inne i djuraffären idag jag och mamma där vi träffade en skön snubbe som också hade en boxer. Hans tik hade haft tumörer 7 gånger stackarn men klarade alla 7 och är nu 10 år. Så hemskt. Boxrarna är de mest sjukligaste hundarna och den vanligaste sjukdommen är då tumörer/cancer. Det är vädligt vanligt. Sigge ( min hunds ) bror avled i de för bara ett tag sen. Hoppas bara att min lilla plutt håller sig frisk för han är den bästa och goaste hunden jag har träffat och jag skulle bli helt förkrossad om jag fick reda på om han var sjuk ! .<3 

Dom som jobbar där är så sjukt goa och det känns som man har kännt dom i 100 år när man kommer in. De bad oss att vara med på en fotografering på lör med sigge då, så vi skrev upp oss på 14.40 eller något och då ska vi ta med sigge och tomteluvan och ta lite fina kort ^^ . Lägger upp bilder på det senare såklart.

Nej nu måste jag fortsätta , kännde bara att jag var tvungen att ta en paus. Frida stackarn vill gå ut och gå med men jag får se om jag hinner det .

Pusspuss på er :)

2008-11-19
21:45:11

Öppet hus med tjejerna !

Idag hade vi 2 lektioner  skolan. Jag hade verkligen bestämmt mig för att inte stå på Öppet hus idag men efter att Valle och Lollo tillsammans med lewi och Ulla hade tjatat ett tag så gav jag mig. Krävde dock att jag inte skulle få göra provet imon och så fick det bli :) .

Så från klockan 6-8 så har Jag, Lollo och Valle stått vid entren och varit allmänt trevliga ^^ . Massa skratt blev det också ska jag lova er tex:

S- Vad söta ni är tjejer !
S2- Ah, det var väl första gången :O

Hahah min idrottslärare är förjävla go asså !

Och det gick väl sådär att ta kort med XD .





Men men det var helt och att stå där faktsikt även om man försökte ducka för alla videokameror och systemkameror osv som sprang omkring :) . Najs najs. Vi får även var sin bio biljett och en fin ROSA t-shirt ^^


Nu ska jag gå och kolla lite tv . Ikväll blir det läggdax tidigt :)

pusspusss <3


2008-11-17
21:38:37

Fräscha till mig?
Nu har jag och min syster bestämmt oss för att börja gymma ! . Nästa vecka sätter vi igång !

Ska nu också börja ta hand om mina naglar hahaha !  Jag har alltid velat ha fina halvlånga naglar men jag har typhaft vitaminbrist så det har inte gått. Men nu har naglarna börjat bygga på sig och min syster gjorde nyss fransk manikyr på mig :)  <3


Nu ska jag kolla på Härmed förklarar jag er Chuck och Larry
 och sedan börjar Evan den allsmäktige :) Godnatt !

2008-11-17
18:14:57

Mörkt och tråkigt !

Fy vad deprimerad man blir när man kollar ut genom fönstret och det är helt kolsvart klockan 5.  :S . Sjukt .

Jag har ju missat att berätta resterade delen av helgen. I lör kom Frida, Malin och Elle till mig. Vi spelade rockband och hade det allmänt trevligt. Sedan stack vi till Huskvarna och drack min och malins välkända choklad :)  Efter det så fick vi skjuts hem av Jimmie och Lück.







I söndags vaknade jag väldigt sent och sedan tog jag det lugnt ett bra tag. På kvällen åt jag och Mamma kräftor och kollade på Into the Blue  Med de två snygga skådespelarna Jessica Alba och Paul Walker <3. i like to teaste him ! :)
riktigt bra film e de :)

 


 Me like <3 ;)



Idag efter skolan stack jag och mamma till Tranås för att pappa hade tagit med sig mammas mobil när han jobbade ( dom har likadana) Så vi fick åka dit och byta ^^ . Så nu har jag sett tranås också XD

Ska checka Tv nu ! puss

2008-11-15
19:09:28

Lördag!
Sitter och väntar på att tjejerna ska komma till lilla mig. Har ingen aning om vad vi ska göra idag men vi kommer nog på nåt. Bestämmde oss iaf för att träffas här först.

Idag var jag på stan och åt med syrran och mamma och sedan stack jag upp till a6 för att köpa en fil, Hittade lite kläder också som jag inte har råd att köpa för tillfället eftersom min mamma fyller år den 26 och sedan måste jag spara till julafton, så jag får vänta lite med dom.

Igår så va jag med frida och kollade på idol. Surt att Lars åkte ut förra veckan han var min favorit! .<3. Det börjar bli väldigt svår att veta vem som ska åka ut nu , snart är det final som gäller ! .

För att jag älskar lars ! <3

2008-11-13
00:02:15

Grattis Frida

Idag fyller min käraste vän Frida Bäck 17 år.

Frida Bäck:
Frida och Jag har kännt varandra i 10 år nu och det har varit 10 underbara år dessutom. Hon är en glad och rolig prick och inte den smartaste blondinen jag känner direkt :) Visst har väl även frida sånna dagar då något konstigt och katig ord flyger ut ur munnen på henne men det är då mamma ( jag ) finns där och styr upp det hela hahaha ! . Ne nu skojjade jag lite, men Ibland känns det som att jag är hennes mamma :) Älskar iaf henne som fan rent ut sagt och vill aldrig mista henne som vän , ALDRIG ! . Det är vänner för livet som gäller Frida bara så du vet de. Mig blir du inte av med :) . Älskar dig <3









Bara För Att <3


 





Snart är hon en stor flicka ^^ . Det blev en fika med Malin och Frida för att överlämna mina och Molles fina paket :) . Frida glömde dom här så jag kanske kan smygfota dom och lägga ut dom här sen om ni har tur :) . Mycket fina saker var det iaf.



Fick förövrigt VG på mitt matteprov ida !!!!! HELT SJUKT! har aldrig fått det på att matteprov i HELA mitt liv. Den satt fint där ska jag säga. As nöjd ! . Bara att ligga i, nu ger jag Matte B 1 chans till ^^



Ska sova nu Godnatt ! :)

2008-11-11
07:10:45

Racket here i come !

Ska snart till racketcentrum med bollsporten och spela lite bedminton och tennis :) . Alltid roligare än att köra massa jobbiga saker i skolan :P . Sedan blir det till skolan och göra PROV i matte B :( . Har sagt att om jag får ig på detta provet så väljer jag nog bort matte B  för det är ju bara surt om amn har käpat hela året och får ig :O .

Igår så var skoldagen väldigt kort, vi hade 3 lektioner och sedan stack vi upp till A6 för att inervjua ett företag. Jag och Koshar tog VeroModa . Hon var skit trevlig så idag ska vi jobba med redovisningen.

Efter skolan ska jag inte göra något speciellt. Sova lite :P



Nu ska jag dra mig ha de bra :)


 


2008-11-09
23:56:15

Lör/Sön!
Lör:
Jag och Malin stack såmsagt till Elvira där vi kollade på film. Det blev Over her dead body som var helt okej och Jumper som jag har sett innan med snyggingen Hayden Christensen i spetsen ;) grrr!  han hade man inte sakt nej till:)

SÖN;
FARSDAG ! grattis pappa , eller vad säger man ? :S
min syster väckte mig idag och vi gav pappa våra fina presenter. 4 böcker och ett par handskar :) . Sedan kollade jag på Idol och efter det så åkte vi till Farmor och Farfar där släkten var samlad för är äta mat.
När jag kom hem slappade jag lite och sedan pluggade. Jag och mamma köpte kräftor och kollade på Hemma bäst som var på 4:an klockan 21.00 :). Bra film^^

Imon är det skola igen tagga ! Usch usch

2008-11-08
18:07:15

Helg !
Igår blev det inte att jag stannade hemma och spelade med falijen utan jag stack ner till stan och gick en sväng med tjejerna istället. Efter det så stack jag och elvria till Ninna på torpa (jennies syster) där vi satt resten av kvällen /natten. Det var trevligt och chill.

Idag ställde jag klockan på 09.00 eftersom jag och Elvria skulle på Pb-dagen ( öppethus ) där Jejja och Ia skulle dansa. Dom var skit duktiga :) . Sedan stack vi + Molle upp till A6 en sväng :) .

Nu har jag precis kollat på THE HILLS nya säsongen började ju idag klokan 17.00 . Bästa serien ! <3



Snart kommer malin hit och då ska vi till Elvria. Vi får se vad vi ska göra :)

Ha en bra kväll <3

2008-11-07
18:12:50

Fredag ! :)
Skönt med helg igen :).
Hade innebandy idag i skolan. Jag hatar de ! . Men man får ju offra sig lite ibland ^^ såklart kom jag med 2 tjejer och 1 , förlorade såklart XD . Men men,

Efterskolan så kom Josse och hämtade mig och vi stack till stan för att köpa fardagpresent, så nu är det gjort. Sedan stack jag och mamma och handlade och åkte till Mediamarkt och köpte ROCKBAND. Haha hon har tjatat om det länge nu lilla mamma så vi lät henne köpa de XD . Så ikväll ska jag antingen spela lite med the familj eller ut med vännerna.



regnar nu :( USCH !

Ha en bra kväll ajg återkommer nog snart igen ^^ Nu ska jag äta cesarsallad och gotta mig :)

2008-11-06
15:41:25

valle ;)
k- Nu jävlar !!! nu ska .. ner !
Valle- Fyfan , säg till om du behöver nåt
HAHAHAHA

2008-11-05
23:34:22

<3


Do you remember when we first met? I sure do
It was some time in early September
Though you were lazy about it, you made me wait around
I was so crazy about you, I didn't mind

So I was late for class, I locked my bike to yours
It wasn't hard to find, you'd painted flowers on
Guess that I was afraid that if you rolled away
You might not roll back my direction real soon

Well, I was crazy about you then and now
The craziest thing of all, over ten years have gone by
And you're still mine, we're locked in time
Let's rewind

Do you remember when we first moved in together?
The piano took up the living room
You played me boogie-woogie I played you love songs
You'd say we're playing house now you still say we are

We built our getaway up in a tree we found
We felt so far away though we were still in town
Now I remember watching that old tree burn down
I took a picture that I don't like to look at

Well all these times they come and go
And alone don't seem so long
Over ten years have gone by
We can't rewind, we're locked in time
But you're still mine
Do you remember?"

2008-11-05
21:11:23

Yey!
Har precis ätit Kräftor :) . IGEN ! ^^

Skolan idag gick bra hade ju bara 2 lektioner så det är inte så plågsamt. När vi kom till skolan fick vi reda på att vi hade den första lektionen vilket vi inte trodde. Så nu får vi la skit för de me nr vi träffar honom. . .
Sista Mattelektionen innan provet me , usch. Om jag får IG på detta provet så funderar jag stark på att hoppa av matte B för just nu fattar jag inte ett skit ! . efterskolan sov jag i nåfgra timmar. Jag har varit as trött dom senaste dagarna. Jag skyller på vädret. Men så har jag en sån jävla huvudverk med också och har haft de i ca 3 dagar nu. Mamma tror forfarande det är mina ögon det är fel på så nu får jag väl helt enkelt ge upp och beställa tid hos optikern :( .

Jag och Lollo hade ett samtal om våran klasskamrat som är illa skadad efter en mcolycka också. Jag blev infomerad om det senaste. Det är läskigt hur galet allt kan bli och hur illa man kan skadas. Man blir så dyster när man snackar om det . Som tur är så behöver han inte ta bort ett ben, som dom trodde först. Hoppas bara att han kommer bli helt återställd även om det kommer ta ett bra tag innan det kommer hända. Det kan ta 1 helt år till innan han får lämna sjukan . Kämpa  <3 Vi tänker på dig allihop !



Nu ska jag ta och kolla på någon film på 6:an eller nåt :P .Måste börja tänka på helgen också ^^ 
 pusshaj på er :)

2008-11-05
08:51:49

Väntan på bussen !
ska snart dra mig till skolan .. Har 2 lektioner och sedan blir det hemfärd igen . Igår kom jag bara på sista lektionen ganska onödigt eftersom vi hade gymmet och för att vi absolut inte gör någonting då. Så jag åkte buss i 2 timmar för att ha idrott i 1,  kanooon!

Hörs när jag kommer hem . kanske ska upp till a6 och köpa mig ett diadem men jag har mysbyxor idag så jag tror jag sticker hem först xD .


Pöss på er :)

2008-11-03
19:23:55

Skola, Mobilproblem, Motionera !
Hallu eller . Nu ska jag snart ta min hund och möta frida ochs edans ka vi gå en liten sväng. Jag har ont i huvudet och är as trött men jag är lite snäll idag jag akn behöva lite motion.

Skolan gick bra idag. på dansen var vi bara 5 pers ganska skönt ;) .

Telia har haft störningar idag och jag och Valle fick sån damp på jag ringde till telia för att se vad de va för fel och det var något om att de hade störningar i hela sverige och att de skulle försöka fixa de.. och det löste ju sig också :)

Har varit på A6 och köpt idrottsshorts och lepsyl  bara så ni vet haha.

Nej nu måste jag dra mig och ta på mig en massa kläder det är ju SKITKALLT ute ! :@

2008-11-03
07:20:33

Back in School !
Nu är helgen över . Höjdpunkten var i Fre. Resten av helgen harjag bara suttit hemma och slappat.

Nu ska jag snart till bussen. Skola idag igen, Usch !. Går till 3 eller nåt tror jag. Ska bli kul att träffa alla tösar och pojkar igen såklart :) . Efter skolan ska jag upp till A6 för att inskaffa mig ett par idrotts-shorts och sedan ska ja hem och ta de lugnt :)

Nu vet ni hurmin dag ser ut :) . ha de gött !

2008-11-01
23:42:59

Lördag !
Efter det såkallade kalaset där jag förövrigt hade det mycket trevligt . Kändes som att jag verkligen behövde komma iväg dit och träffa folket  Humor på topp :) . Vart va ja .. jo efter så stack vi hem och tog det lugnt och sedan kom min farbror till oss och satt och tjötade i några timmar . Kollade på stjärnor på is och sing a long. sedan spelade jag och mamma GiutarHero :) .

Nu ska jag sova är trött,vaknade för tidigt idag.


2008-11-01
12:41:46

Halloween !
Igår var det ju Halloween och det blev först förfest med killarna nere i dykarklubben . Sedan drog vi vidare på fest hos Vikki. det var typ fullt med folk man kunde knapps röra sig. Vi stannade där i några timmar innan den var dax att dra igen. Sedan ringde Molle Jimmie och kollade vart dom var så vi träffade dom en stund ochs edan skjutsade han hem mig. . .

väl hemma så spelade jag monopool med min famlij trevligt .

Min kväll var väl sådär måste jag säga. . . . men men bättre än att sitta hemma.

Nu ska jag snabbt till några av våran famlijens vänner och fira trev lite. Sedan vet jag inte vad jag ska göra . Blir nog att sitta hemma ikväll . . .

lägger ut bilder senare hinner inte nu .