Kastella

2010-07-28
23:40:24

Camping i Torp

Jag hängde med Mamma och Pappa och campade nu i 2 dagar. Vi började på en camping resort utanför Torp men det var fullt på campingen så vi fick ligga på en grusplan en bra bit utanför med en bajamaja och en sopetunna :S och det fick vi betala 225 spänn för. Helt sjukt var det. Dock så var utsikten jättefin. På kvällen kom Andreas ( pappas jobbakompis ) Så han sa att vi kunde bo utanför dom nästa natt. Så vi åkte så att vi var hos dom vid halv 11 igår och då gjorde vi oss iordning och sedan gick vi ner till bryggan för att ta en heldag med han båt ! Det var UNDERBART ! ! ! ! känna vinden slå i ansiktet och känna sig heeelt fri. Jag satt och log hela resan.

Vi tog i land vid en liten vik där det fanns en strand och lite så, perfekt var det. så där grillade vi lite korv och solade lite innan vi satte fart hemmåt. På kvällen åt vi gott med grillat och sådär mummsssss. Efter det så satt vi och tjötade och drack lite drinkar innan vi var halft döda av trötthet och gick och la oss i våran lilla husvagn!

Idag åkte vi till Smögen efter frukosten och där gick vi omkring och kollade på båtar och i affärer. Jag fick med mig ett par skor tillbaka från Blend. Vi åt också en jättegod baugett med västkustsallad i.

När vi hade gått där i värmen i ett par timmar så åkte vi hem packade ihop lite snabbt, sa hejdå och åkte hem.

Och nu sitter jag här i min soffa med datan igen haha.. Tragiskt ! :P
Har haft det super trevligt iaf ! Älskar min Familj <3


Slänger in bilder imorgon !


2010-07-28
23:31:33

Lysekil
Hejsan ! Nu är jag tillbaka från allt campande var nämligen iväg 3 dagar till med mamma och pappa i Torp.

Lysekil va skitkul! Vi kom dit på fredags kvällen och checkade in på siviks camping. Satte upp tältet och sedan gick vi ner till killgänget och drack i några timmar. Sedan gick vi och la oss. Jag frös ihjäl när jag gick och la mig och vaknade i en bastu !!!!

På lördagen mådde jag SKIT hela dagen så det blev ingen dricka för mig. Det var riktigt kanon väder ! Kvällen spenderades i stan där snowstorm spelade men jag och lollo glömde legg så vi + Elle gick runt i staden istället haha. Sedan fick vi skjuts hem till campingen av Nicklas och mattias från Grästorp och jag och Lollo satt uppe en bra stund med dom.

Vi packade ihop tidigt på söndagen och åkte hem ! Jobbig resa med ösregn hela vägen !


2010-07-23
11:16:33

Lysekil here we come !
I eftermiddag så å¨ker jag, Elle och Frida till Lysekil eftersom verken Halmstad eller Falkenberg vill ha oss småttingar på deras campingar.

Så of we go vid 16.00 tiden och sen är vi väl framme vid 19.00
Det kommer bli en kanon helg så vi hörs när jag kommer tillbaka !

2010-07-21
11:01:01

Hundvakt !
Sitter här i soffan med lollo.
Idag är jag hundvakt åt lilla Frasse, en fransk bulldog. Det blir nog spännande...
Sedan vet jag inte riktigt vad som händer.. Det märker vi !



2010-07-19
01:11:54

Spontant Biobesök
Halloj !

Idag har det varit en riktigt lugnt dag. Jag och Lollo bestämmde oss för att gå på bio 20 min innan den började. Det blev Shrek 3 i 3D. Den var skit bra så se den !!!!!

Sedan har vi bara åkt runt och runt och runt i min lilla bil och sjungit och snackat !

2010-07-18
14:32:11

Borde ta vara på dagen ...
Ligger fortfarande i soffan i mina sovkläder och segar mig. Det är ju sånna här dagar man ska göra jobbiga saker på til tvätta bilen, städa osv..

Men jag väntar väl en stund till :)

2010-07-18
14:30:33

Utgång med E & L

Igår grillade vi lite och sedan så stack jag och lollo till Elle och förfestade innan vi begav oss till centrum. Till en början så var det helt dött där men det blev skojj så småning om. Sedan körde jimmie och jag hem Elle och Jesper och sedan åkte vi runt i nån timma innan jag stack hem och somade som en stock !



En super trevlig kväll ! <3


2010-07-17
15:21:04

Fredag!
Igår så var jag med Elvria och Lovisa. Först städade jag min bil och sedan så åkte vi runt och dunkade i nån timma med bilen. På kvällen stack vi till Piren men vi va bara där i typ 20 min för mina vänner var inte taggade på att göra nåt så vi åkte hem.


Sedan låg jag i min soffa och tråkade en stund innan Jimmie kom och satte på en film :) "Date night" Den var bra och värd att se för er som inte gjort det. Somnade gott sen när han hade dragit !


2010-07-17
10:50:17

Oj, är det där solen ? :P
Vaknade av ett riktigt buller. och der har hållit på ända sen dess. Massa åska och en heeel del regn också! Surt för jag ahde behövt att tvätta bilen men men.

Nu ser man ätligen solen tränga fram bland bladen. Det kanske finns hopp till en fin dag iaf :)

2010-07-17
10:48:23

För att göra mig själv lite gladare ..
Igår beställde jag lite kläder från Nelly, tyckte att jag va värs det hihi :)


2010-07-16
12:53:08

Ett av mina största äventyr !
Igår var vi och åkte Trollska båtturen i bunn.
Vi hoppade på 12.30 i fint stek väder och båtturen skulle ta 2 -2 ½ timme.
Bara för att jag satt längst bak så fick jag vara flaggvakt så jag fick ta ner och upp flaggan vid alla broar. VI hade det jätte mysigt och trevligt :)
När vi hade kommit halva åkturen så kom molnen som vi hade fruktat och en skur kom så det var bara upp med paraplyerna och vänta, men den gick över väldigt snabbt. Efter ytterligare kanske 10 minuter börjar vi se blixtrar och sånt på våran vänstersida inte alls långt bort och vi försöker åka ifrån det men lyckas inte så helt plötligt är vi precis under ovädert och det blev upp med paraplyerna och dom fick man fan hålla hårt i för att dom inte skulle åka bort. Våran kapten tog upp micken och sa att vi var inte kunde åkte på sjön mer just nu för att ta säkerheten först så han försöka styra in till deras marin stuga. Man såg inte mer än 2 meter ifrån båten och jag skakade som ett asplöv både av kallhet och att jag var livrädd !!!  Allt man kände var hårda regndroppar och värk i handen får att jag dorg i parplyet så hårt. Det känndes som att det tog en timma och komma dit men väl inne så var jag sååå lättad. Där inne var det iaf varmt men det hjälpte inte mycket nät man inte hade en torr fläck på hela sig.

Där inne fick vi stanna i lite över 1 timma innan det blev lugnt att åka igen. Jag hade inte ätit på hela dagen så jag ville bara hem vid denna tidpunkten.

Väl inne vid hamnen 1.5 timme senare än planerat, så sa vi hejdå till Jocke ( hette han så ? :P ) och sedan så gick vi till bilen och jag proppade i min massa äggmackor ! .


Bilder :


Jag och mamsen :)


Hela gänget !

Broarna blev lägre och lägre..

I marinstugan

När vi äntligen fick åka hem igen efter 1.5 timmar i den stugan

En super trevlig, läskig, rolig, tråkig resa :) Helt klart ett äventyr i sig. Det  känndes som att jag var med i en film haha !



2010-07-13
10:25:10

Båt i Bunn!
Nu ska jag snart dra mig. Jag, Mamma, Josse, Mormor och hennes syster ska till bunn och åka båt. Ungefär som Paddan ska de vara fast denna är mindre. Vi får la se hur det blir :)

Have a nice day !

2010-07-12
23:22:16

ÄNTLIGEN!
Idag fick jag min kamera :) Men jag fattar ungefär ingenting av den så imorgon ska jag sitta och läsa igenom hela boken så jag lär mig lite :)

Idag har pingu fixat mitt ljud och så åkte vi till totalljud så att Krille fick ställa in det. Så nu är det kanon ! Sedan gled jag och elle till rocksjön och kollade när jimmie och hans gäng spelade volleyboll.

Nu kom jag precis hem från västersjön. Jag, Elle, Wille, Toni och sigge va och tog oss ett dopp. Det var skit varmt :)

Hörs imorgon !

2010-07-11
18:00:40

Hot time

Jävlar va varmt det är idag. 37 grader i skuggan va det för en timma sedan när jag kollade.

Vaknade ganska sent idag och låg oh drog min en bra stund innan jag gick upp och åt lite frukost. Sedan åkte Jag med Jimmie och min hund till Västersjön och badade. Det blev bara lite bad för det var äcklig bottnen där och på strandne ville inte sigge vara när alla hundar sprang omkring. Så när han blev för jobbig så stack vi hem igen.

Sedan jag kom hem så har jag bara legat i soffan och fått tillbaka min normala temperatur i kroppen.

Ikväll så ska jag till Elvria och grilla med hennes familj. Det kommer bli awesome!


Elvria för 3 år sedan :) <3
Hörs later !


2010-07-11
16:39:29

Dejt på vätterstranden !
I Fre så skulle jag och elle ut men jag fick ögoninflammation så vi bestämmde oss för att åka ner till vättern och sitta och snacka istället. Vi fällde ut en filt och tände våra värmeljus. haha folk borde trott att vi typ va på dejt XD Jag kände mig som ett fån där nere när jag satt med solglasögonen i mörkret haha men vad gör man. Sedan  kom ett par killar och snackade med oss som var från Us och Danmark och när dem hade gått så kom våra systar och gjorde oss sällskap.

Efter nån timma så åkte vi till msx och sedan akuten men det var för lång väntetid så vi stack igen.

En riktigt trevlig kväll och mysig.



Våra sexiga systar :)

När vi gick så släppte vi ut  ljusen i vattner såååå fint :)

2010-07-11
16:28:09

Heldag i båthuset
Igår åkte jag och mamma till hälsan på morgonen där jag fick ögon dropp till min hemska ögoninflammation sedan åkte vi + Pappa till vårat båthus och solade. Sedan kom Josse och Hille och då sattes grillen igång. Det var såå sjukt varmt men gick inte att bada för det var bara 13 grader i vättern :S . Fett jobbigt!

Efter grillandet så åkte jag och hämtade Mats och vi satt och pratade lite och sådär allihopa. En trelvig dag ! :)

På kvällen kollade jag och mamma på film ( jag somnade efter halva ) Och så t4räffade jag jimpan en sväng !


2010-07-11
15:57:00

Lilla Frasse boy !
För någon dag sen så hade vi besök av Frasse en hund som våra vänner har. Min syster ska vara hundvakt i några dagar. Ännu en sörful hund haha !


2010-07-09
20:31:58

Ibland har man rowligt i solen !



2010-07-09
18:06:41

HAHA! killar är som tjejer innerst inne!
Min pappa ska ut på piren ikväll med sitt jobb. Så ringer han ett samtal till en till gubbe som oxå ska dit:
- Eyy duu vad ska man ha på sig? Ska du ha på dig shorts eller?

Jag trodde jag skulle döö :)
Precis som vi gör när vi ska ut ^^

2010-07-09
15:30:39

Handikapp
Halloj på er !

Idag har jag varit på arbetsförmedligen och haft möte med min arbetsförmedlare ellervad det heter. Det gick väl bra men tyckte inte att jag fick reda på så mycket dock :S .

Efter det så har jag bara legat här på soffan och kollat på Taking the stage som jag förövrigt ÄLSKAR !

Jag kan inte gå eller springa eller hoppa för efter träningen så har mina lår varit helt låsta. sån fucking träningsvärk i hela låren så benen viker sig om jag går för mycket och trappar och toalettstolar är för jävla plågsamma :P . men men jag får ta smällen , hoppas bara att det går över snart.

Dom har fortfarande inte ring om min kameraaa jag börjar få paniiiik :(



Hörs senare ! 

2010-07-07
14:56:39

Sticker till gymmet !
Emil ska lura med mig till gymmet nu. Har inte tränat på fööör länge så vi får la se hur det går. Honom slår jag ju iaf ;)

2010-07-06
23:21:39

Utmanad !

Frågestund!

Om mig:
Hur lång är du?
ca. 1,78
Vilken ögonfärg har du? Grön, blå, grå :P
Vilken är din favoritplats? Hmm jag vet inte riktigt . tror inte jag har hittat den än..
Vilken plats föredrar du minst? Äckliga ställen !
Sover du med eller utan kläder på dig? Siden kalsonger och t-shirt.
Vill du ha barn? Absolut
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos :) .
Var tror du att du befinner dig om tio år? JAg har ingen aning :S. Vågar inte ens chansa !
Hur många landskap har du bott i? Småland.
Vad skrämde dig som barn? Myror ! Hatade dom !
Är du social? Ja det tycker jag verkligen. Älskar att träffa nya människor. Klart man blir blyg ibland !
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Lite små ändringar här och där :)  men kommer väl inte så långt men 1 miljon?.
Kan du spela poker? JA poker är sjukt skojj. Förra året satt jag och spelade med pappas pengar heeeela tiden :)
Tycker du om att mysa?
 Absolut !
Har du någon gång testat narkotika? Absolut INTE !
Vad har du för ringsignal? Nokias orginal haha
Vem är den roligaste människan du känner? Hmm ska fundera på den .

Hänt eller ska hända:
Vilken var den senaste film du sett? Sex and the city 2
Vem ringde du senast? Malin
Var är dagens planer? snart en ny dag. ska bara kolla klart på SYTYCD och sen sova !
När vaknade du idag? 04.30 dax för jobb
Vem fick dig att skratta senast? När Emil berättade om sin dag :P

Onödigt:
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad det handlar om. Men jag messar mest.
Har du någon gång hittat en katt? Jaaa ! Men den sprang iväg.
Har du stationär eller bärbar dator? Både och.
Hur många kuddar har du i sängen? Kanske 4 eller nåt.
Har du någon gång spytt på fyllan? Nej aldrig.
Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Sitter och äter polkagris nuuuu!
När var du i kyrkan senast? på Liams dop i maj kanske! :)
Kan du några andra språk än svenska? Engelska. lite  tyska, och några ord på spanska..
Har du någonsin åkt ambulans?
Nej.
Föredrar du havet eller en pool?
Havet tror ja :)
Vad spenderar du helst pengar på?
Något kul .
Flirtar du mycket? Nej jag är verkligen ingen flirtig person. Har ingen aning om hur man gör... Men man försöker väl ibland ;P haha
Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej.
Vilken är din favoritglass? isglass på sommaren och magnum på vintern!
Tycker du om Kinamat?
Japp.
Tycker du om kaffe?
Ibland. Inte på morgonen !

2010-07-05
17:12:49

Festlig helg !
Fredag:
I fredags så åkte jag ner med Frida, Lollo, Elle och Jimpan till piren. Det var trevligt. Satt mest och snackade och tog det lugnt med elles pojkvän och hand vänner. Sedan åkte vi till en parkering och stod där i typ 9 timmar (överdriver bara lite!!) Så jag somnade i bilen ! :P

Lördag:
Jimmie kom och hämtade upp och tjejer och vi stack upp till Mc-klubben. Sista bandet började spela och vi gick runt och minglade och dansade. Jag hade skit trevligt. På slutet var det väl sådär men shit happens :)

Kanon helg så att säga :) Nu blir det nog lugnt ett tag, eller blir det? njaaa....


2010-07-03
21:21:31

Mc-klubb

Party pågång!

Sitter med Lollo, Frida och mamma och svettar ihjäl ! Fyfan va varmt det är ! Har precis börjar festa och snart drar vi upp till pappas mc-klubbs sommarfest !

Återkommer inatt eller imon
WOOOOOHOOO


2010-07-03
15:07:45

Nu är den beställd...

Hallojj !

Har precis kommit hem från stan. Jag och mammi har lunchat på Sir simons och gått och kollat lite i affärerna!

Vi har också varit och snackat med Erik(En gammal jobbarkompis) på Scandinavien Photo så nu äår min NIKON D5000 beställd :D WOOOOHOOO!

Nu kommer jag bli nästan 6000 kr fattigare :(  Men det är värt de ^^


Nu är det bara vänta på att han ska ringa så att jag kan hämta den :D


2010-07-02
12:59:00

Ut i solen !
Har jobbat hela morgonen och typ svettats ihjäl ! Så nu ska jag ut och fortsätta med det i solen :)

Puss

2010-07-02
12:58:20

Proom !
















2010-07-02
00:15:39

Film !

Kom precis hem från att ha kört hem en lagom slirig Emil efter en utekväll på piren!

Innan det så kollade jag, Mamma, Frida och Lollo på Bröllopsfotografen. Den va riktigt bra faktiskt. Gillar inte svenska filmer men både denna och smala sussi tycker jag är helt okej :)

Igår var vi 3 på bio och såg Sex and the city 2 också skit bra ! Men det är ju en självklarhet :D


Innan idag så var jag hos Emilia, fotografen som tog kort på mig och Simon på balen. Jag valde ut mina bilder och fick med dom hem. Tänkte visa några imon:)

Ska upp och jobba om nån timme så Godnatt på er !



2010-07-01
17:21:18

Kul på camping !
Jag och Elle hade roligt i hjo haha. riktigt dålig kvalite vilket kanske är bra haha


2010-07-01
14:33:18

Midsommar outfit !


Klänning - Once 499:-
Skor - sjöq(k)visten runt 1000 :-
Systerarmband - Spanien
 


2010-07-01
14:29:50

Midsommar i Hjo !
Midsommarhelgen tors- sön firades i hjo med familj och vänner ! :)

Jag och Frida åkte ner på tors och satte upp vårat tält och sådär. Sedan tog vi de lugnt och seplade spel och ungicks med min syster, hennes pojkvän, Jeppe , Mamma & Pappa.

På misommarafton så vaknade vi ur ett superhett tält utan luft och gick och käkade jordgubbar och frukost i mammas och pappas tält hela gänget :) Sedan blev de sol och vid 14.00 åkte vi och hämtade Elvria i Habo och när vi kom tillbaka så blev det midsommarmat, nubbe och sång . På kvällen så blev der röjj och bugg på campingen till ett liveband. Det var riktigt trevligt :D

Resten av helgen tog vi det bara lugnt och steeeekte :D haha

En underbar helg med dom bästa ! <3

Bilder :