Kastella

2008-07-31
14:43:52

Filmen igår ÄLSKA ! :)
Kollade ju på Stomp The Yard som ni vet. FYFAN va jag älskar den !!!! Alla som gillar dansfilmen kommer att döö för denna XD . Den kom ut 2007 så många av er kanske redan har sett den? .
 

Om Stomp the Yard:

Stomp the Yard handlar om den 19-årige street-dansaren Bobby från Los Angeles. För att komma vidare efter den tragiska förlusten av hans bror åker han till Georgia för att gå på Truth University. Där träffar han och går med i ett gäng med andra street-dansare. De nya vännerna vill ha med honom i en nationell danstävling så nu måste han välja mellan att fortsätta sin utbildning och försöka vinna tjejen han gillar eller skjuta allt åt sidan och försöka vinna tävlingen.

SEE SEE SEE !

Några av skådespelarna känner ni ju såklart till från innan som typ :
Meagan Good
Ne-Yo
Chris Brown




Ja nu vet ni :) .

Ska dra ner till vättern nu och steka nu kommer det ju bli sämre väder så man får ju passa på :)
Hörs senare pusspuss på er !

2008-07-30
18:00:55

Shuulululuu

Hejsan Hejasan ^^

Här sitter jag och tråkar IGEN hihi. Ne jag ska snart dra mig upp till tv:n och kolla massa pogram. Jag ska stanna hemma men mamma idag och ha det lite trevligt.:
20.00-21,00   Crowned
21,00-22,00   Pussycat Dolls 2
22,00-23,00   Project runway

Och efter det så ska jag och  mamma kolla på en film. stomp the yard heter den och det är en dans film kategori dans/drama. Får la se om den är bra. Till detta blir det glass, kräftor och nudlar :D . hahaha

Jag har förövrigt as ont i min hand pågrund av ett litet fall igår. Mitt lillfinger är helt mobbat och gör ont som fan och ringfingret bli värre och värre . Vet inte vad som hände belv väl en liten stukning eller nåt + att jag slant när jag skulle öppna en cider så jag skar mig på kapsylen. Fingret fick sig några jack så där har jag me ont ! Ajajajaj så kan de gå.


Ha en bra kväll allihop :)


2008-07-30
04:58:53

Härlig kväll natt

Idag på dagen var jag på stranden med Moni,Molle,Kikki,Stefan och Frida. Vi stekte och badade...
Nu ikväll stack vi till vättern. Vi  kom dit vid 21.30 tiden nångång... Där var inte folket på hugget så vi typ massa stack hem. Jag, Molle,Elle, Simme,Dagge,Oscar och Johan tillbringade kvällen tillsammans först vid stranden och sen inne i kanotklubben,. Den va myyyssss men DAGGE SKA FÅ IGEN för alla sträck han målade på mig med hans spritpenna :@ ! Lite senare stack Elle hem och  vi satt kvar ... Till sist bestämmde vi oss för att dra så oscar och Johaan följde osss till June och sedan gick vi hem...  Vi kom innanför dörren nu vid 04.45 typ.
Vi skulle egentligen bara badat och så men eftersom att et bara var vi så stannade ytterligare lite til :)

Tack för en bra kväll :)


2008-07-29
13:09:00

Semester i Tyskland !
Nu ska jag skriva lite om dagarna i tyskland och det kommer lite bilder också.

Mån:
Vi åkte hemifrån jönköping vid 05.00 och stack neråt landet. Robin, Tomas och Rose-Marie mötte oss på vägen ut från jönköping.  Vägen ner blev för bron från Sverige till Danmark och sedan båten från Danmark till Tyskland. på båten mådde jag skit alltså jag blev yr och sånt men men sånt händer. Jag köpte mig en parfym med =).
Väl i Tyskland så begav vi oss till Neustadt von Holstein en mysig liten stad tycker jag allt. Det var dock synd att det inte var såbra väder =/. Vi checkade in på ett hotell. Våran familj fick ett as stort rum med en stor altan och sånt. Hotellet var kanske inte det finaste men det döög helt klart :) . Resten av kvällen så gick i en sväng i staden, åt gott och satt och myste på altanen :) .



Tis:
Vi vaknade och packade ihop våra saker för en vidare bilfärd till Eckernförde. Vi stack till ett badland eller va de heter och va där i några timmar. Det var skojj men dåligt med luft. Jag och robin var typ döda när vi kom upp på taket och skulle sola.Vi var där ett bra tag innan vi checkade ut. Vädret började fixa till sig och vi letade bostad en ganska bra stund. Vi började leta på lite fina campingar och så men sedan ville ha något bättre så vi stack en bit bort och tog in på ett strand hotel som hette Hotell Seelust. Vi fick det finaste rummet denna gången också. 5 as stora fönster ut mot havet skit fint va de. ÄLSKA ! . Jag satt i fönstret typ hela tiden :) . Sedan gick vi och åt på en resturang som heter Barbarossa as god mat var det :) . Efter maten blev det biljard i stora mängder  skit skojj dock förlorade jag mest xD även om jag var bäst !  När vi kom hem så gick vi upp till hotellrummet. Månen var skit fin så vi försökte ta kort på den men de gick absolut inte bra :O så vi gick och la oss istället.
 


Ons:
Vaknade 05.00 av att solen STEKTE och nu menar jag verkligen stekte i mitt ansikte. Jag trodde jag skulle brinna upp så jag fick gå upp och öppa lite fönster och dra ihop gardinerna. Sedan vaknade jag igen vid 10.00 kanske och jag + hille gick ner och åt frukost. Idag var det kanonväder så vi bestämmde oss för att steka på stranden en stund innan vi skulle leta nytt hotell. Vi solade en stund men sedan började jag och frysa (som vanligt när det är varmt) så jag gick i i havet och tog mig ett dopp :P . det var typ 16 grader, inte så varmt men de va skönt iaf. Nån timme senare så stack vi och checkade in på ett annat hotell på andra sidan av den lilla stan det var typsmå lägenheter med kök och sånt. Lunchen blev Barbarossa igen så jag åt pizza XD. Jag och Robin stannade kvar och spelade biljard medans dom andra gick en sväng. Hon i baren lurade oss typ på pengar vi fick betala 50 kr  för att få bollarna vilket vi inte behövde dagen innan men det gjorde vi och då sa hon typ att vi kunde köra hur mycket vi ville på de men med våran dåliga tyska kanske vi fattade fel. Men vi fick iaf betala 1 euro varje gpng vi skulle spela också så vi gjorde åt 80 spänn på det.  På kvällen stack vi och åt och ick runt lite och på natten blev det kortspel i mängder :)



Tors:
Vaknade och stack ner och åt frulle. Sedan packade vi ihop och stack ner till stranden idag igen. Riktigt varmt va de och folket började strömma på standen som tur va så kom vi bland ungdommarna  och volleyboll planen så man hade nåt att kolla på ;). Idag vågade Robin sig i i vattnet och det hade gått upp mot 20 grader. Det blev stekardag hela dagen och sedan stack Robin m.familj hemmåt Sverige. Vi fortsatte att sola lite till och sedan gav vi också upp. Vi började åka mot Burg och leta efter camping/ Hotell men vart ända litet hotell/lägenhtet/caming var fullt :s det var sjukt vi var på över 7 ställen + att vi åkte förbi mins 10 som var fullbokade. Från och med när vi satte och oss i bilden från eckernförde till vi hittade våran camping så tog de typ 6 timmar. As jobbigt! men vi hittade en 5-stjärnig camping där vi precis fick plats. trötta som vi var ställde vi upp tältet och sedan stack vi till staden och åt pizza. det var gott och hungriga var vi eftersom klockan var 22.00 :P . Blev inte mycket sömn på natten heller takc vare blåsten.



Fre:
När jag vaknade så var min pappa borta och jag gick och letade efter honom. Jag fann honom i bilen på parkeringen haha han upptäckte på natten att det var hål i hand madrass så han låg på marken och gick till bilen istället :P . han var sliten kan jag säga och ont hade han överallt XD . idag gick vi på stan en sväng men det blev inte myket till shopping bara det här :
 En as skön t-shirt.. dock inget märkvärdigt 

Min as coola surfing-sparbil :)

Och ett annat randigt linne från esprit som jag inte hittar just nu :P

Sedan så höll vi hoss på campingen och så resten av dan. Vi stack till en liter bar på campingen och åt och där jobbade världens snyggaste kille ! ÄLSKA (igen) . nu är jag typ olyckligt kär =( ... På kvällen / natten blev de kortspel och sådant skojj :)



Lör:
Vaknade, Packade, lämanade campingen, åkte till puttgarden och köpte lite, Ha ni någon anning om att tåg också finns på båten? det visste inte ja men jodå när jag kollar ner så är det ett tåg där och när den kommer utkörandes så är den typ exakt lika långa som båten , kom till damnark där vi åkte till hamnen och åt as god fisk :) ... Vidare till Sverige , kom hem ca 21.00.  På kvällen stack jag till Molle där Moni och Frida va. GRATTIS FRIDA !!!! :P




Så det där var väl i sort sätt va jag gjorde i tyskland + åt en massa jävla glass dygnet runt och dom var INTE små kan jag säga er :P Som tur va fick jag campa med. Det har jag tjatat om hela resan typ ^^

Här är lite andra bilder jag tog under vistelsen XD



Nu har jag äntligen gjort klart det här inlägget så nu kan jag lägga det här bakom mig XD . nu ska jag snart kanske ner till vättern vi får la se vad dom andra säger :) ha de bra

2008-07-28
23:37:26

Bilderna från cykelkvällen :)

Började med stek på stranden med Molle, Elle och annanas :)


sedan blev de ego pics vid idaspark ( mycket fnt :O )

På kvällen stack vi ner och grillade igen. Molle och frida (nr2) var glada när vi fick igång grillen. Jag och Moni (nr3) också.
1.2.3.
Sedan kom Jagge (nr5) och det blev bad :D
4.5.6.
7.8.9.
Efter ett tag så gick det utför för mig och moni XD (ser ni det komiska i nr 12/13 XD )
10.11.12.
13.14. 
15.16.17.
18.
När vi träffade Dagge och Matteo så började vi cykla  :)
19.20.21.
22.
Väl hemma innan vi stack ut igen :)

23.



En lyckad kväll :)


2008-07-28
16:13:45

Blev inte som beräknat!
Hopp som ni vet så slutade den senaste inlägget med att vi skulle sova  hemma hos moni men så blev det ju inte.  Vi satt i sängen och sedan blev vi för pigga för att sova så vi ringde till Molle och bad dom komma tillbaka till oss och de gjorde dom :D . Så vi stack ut och va med Matteo, Dagge, Molle och Jagge (fast han stack direkt)... Vi körde ner till friadahlen (fotbollsplan) och sprang i vattenspridare så nu är inte mina skor vita längre :( . Resten av natten/morgonen var vi på torpaskolan. Vid 06.30 kom jag och moni innanför dörren igen och beslöt oss för att sova några timmar :P
 Det var ens skojj kväll/natt ^^ . Bilderna kommer senare , klumpig som jag är så glömde jag kameran hos moni...

Jag jobbar forfarande med att lägga in bilder och så från tyskland men snart kommer ett stor inlägg om resan :P .
Nu ska jag sticka iväg med moni och kikki ha de gött :)

2008-07-28
02:18:57

Sleepover

Jag, Molle och Elle stack till stranden och stekte lite. Blev också lite bad :) . Sedan stack vi hem vid 17.00 för att fräsha upp oss och sedan vid 20.00 drog vi ner igen och grillade. Då hängde också Moni, Frida och Jagge med. Det var mys men sedan fick man panik på alla mygg!!!. Efter en stund åkte det förbi ´några killar och vi fick dom att stanna och resten av kvällen har tillbringats med dom :D . Vi har åkt omkring på en jävla campingcykel runt hela jönköping Skit skojj har det iaf varit  :D . Elle och Frida ville inte vara med så det blev vi andra,, 
Dom följde oss hela vägen hem och nu sitter jag och moni uppe hos henne där vi också ska sova :)


Bilder och lite mer info kommer imon!

Godnatt!


2008-07-27
02:14:00

Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen. Ganska skönt men på ett sätt hade jaf gärna stannat kvar 1 vecka till . Jag orkar inte skriva om resan nu så jag gör det imorgon när jag har lite mer tid. Men jag har haft det kanon iaf :) .


2008-07-21
00:53:02

3 timmar kvar !

Min far väcker mig om 3 timmar så jag funderar på om jag ska packa klart de sista så jag kan sova 1 timma iaf :P .
i får ha de så bra medans jag är borta hihi .


Hejsvej ! <3 


2008-07-20
21:30:48

Packa är jobbigt !

Jag har precis brännt ut 6 skvior med musik som vi ska ha på ner vägen till Tyskland. Vi sticker imon på morgonen ungefär vid 04.00 . Det blir Jag, Mamma, Pappa, Hille, Robin, Rose-Marie och Tomas. Kommer nog bli bra.
Har lite kvar av packningen, men kläderna är iaf klara. tycker det är så jävla jobbigt att packa för jag tänker jämt att jag tar med mig för lite av allt så jag packar ju typ ner hela min gadrob :S Och så glömmer man alltid nåt .. kanske inte de viktigaste men något är det alltid...

Nu ska jag snart åka till mina älsklingar Frida och Molle som tydligen har bakat åt mig och dom får ju hyperdamp om jag inte åker till dom.  Men klart jag måste säga hej då nu innan jag åker har ju inte sett dom på 2 HELA DAGAR :O XD . katastof ;) .

Hörs la inatt eller nåt för jag lär la inte sova så mycket ^^


Längtar till spanien nu ! Frida vi åker ner nästa vecka eller va säger du ? <3


2008-07-20
14:05:23

About yesterday !
Stack till bröllopet lite innan 3. Detta var då med första bröllop eller jag gick på ett när jag var typ 3 eller nåt men de har jag ju inget minne av. Dom va så söta såå. Till och med jag kännde att en liten liten tår åkte ner på min kind (A). Jag trodde att det skulle ta as lång tid men efter mindre än en timma var det klart och vi gick ut och tog kort samt kastade ris :)

Sedan stack vi hem och hämtade paketet och efter det var det dax att åka på festen. Massa god mat och lite lekar för brudparet. Tårtan var as söt också :)  jag stannade väl från 16.30-22.00 sedan orkar jag inte mer så jag , Josse och Emil åkte hem medans mamma forsatte att ha kul där uppe. Väl hemma var jag verkligen inte på humör va as lessen m.m. men det håller jag för mig själv ! . en vid 00.00 så blev jag typ "normal" igen och jag satt och camade med Johan och Oscar hela natten ^^

Tänkte att ni skulle få njuta lite av fina bilder från igår ^^ :

            
När dom kom in !           Aniola&hennes far& Mamma   Jennan & jimpan


     
Mamma <3                   Mamma <3          Aniola & Andreas 
 
  Hela gänget                    Emil ^^                                     Me ;)


      
En lek XD                                Dad & Mum :)                   Vals 4-lajf :P

Den fina tårtan+ att den var god också =)


Lycka till i livet nu och se till att leva livet till det yttersta. Ni är som gjorda för varandra, eran humor slår allt! <3





....


2008-07-19
12:26:48

Bröllop på G
Nu har jag precis fräschat upp mig med en dusch =) . Ska snart prova klänningen som jag ska ha idag det blir en turkos klänning som jag köpte till balen i 9:an. Min mamma ska vara brudtärna (A) hon kommer vara sååååå fin =)  Vi ska vara där klockan 15.00 eller nåt så nu är det nog dax för mig att hitta mina skor . Det är Aniola och Andreas som ska gifta sig, aww dom är så gulliga tillsammans. Aniola ska min drömmklänning på sig idag också. As fin typ prinsess klänning ! JAG VILL ME :D .

Här är en bild på den :

2008-07-19
00:54:07

Sommarlov :)
Avslutningen var helt okej. . . kommer såklat sakna att vara där med alla men jag tror vi kommer snacka med varandra iaf =) .  Efter att vi hade slutat så stack vi och fikade på Claras nästan allihopa de va myyys .



Sedan blev det stan för mig och molle. Vi hade planerat att gå på Hancock idag också men det sket sig så vi får la ta det när jag kommer tillbaka eller nåt XD .  istället tillbringade vi kvällen hos Frida och en liten stund hos Elvira.

Nu ska jag sova så att jag orkar med bröllopet imon . hayyydååå :)


Gonna miss you all !!!! <3

2008-07-18
08:57:01

Om 3 timmar är det SOMMARLOV !
Nu sitter man här igen och väntar på att man ska börja jobba men skillnaden denna gången är att DET ÄR AVSLUTING !!!! hihihihi. Sååå skönt att det r sista gången man måste vakna vid 07.00 och dansa i 7 timmar..äntligen får man sova ut och ha kul på dagarna =) . vi ska bara dit från 10-12 me så de e skönt :) . kanske kommer sakna det lite eller mest träningen . Jag rör fan aldrig på mig annars så detta har varit skönt och man känner sig hälsosam på nåt sätt + att man har lagt på sig lite muskler också hihihi ^^

Idag vet jag inte vad som händer får la se men jag skala vara med frida & co. eller de tror jag iaf :) .

Nu ska jag dra mig och äta en macka :D . pusspuss på er !

2008-07-18
08:52:03

Gårdagen =)

Jag vaknade av att Hille (pappas vän) Kommer och hoppar på mig och säger att jag inte får sova så länge, även om klockan var ca. 10.00 :S . När jag väl var uppe satt jag och väntade på att Frida skulle bli klar och när hon ringde så stack vi till stan :) . Där löste vi ut en check åt henne och sedan så gick vi och kollade på lite kläder. Det blev ett köp ! En tubtopp från Gina. Jag köpte turkos och Frida köpte svart jag kan lägga ut en bild på den lite senare idag. Efter vi hade köpt våra linnen så stack vi och käkade på Zubway,  Älska !!!! =) eller vi satte oss på hamnkanalen i de fina vädret :)

När vi skulle åka hem träffade vi Ellen och Linnea på bussen. Så jävla kul va de när dom skulle hoppa av. Dom typ sa hejdå till oss och ellen hoppade av och precis när Linnea skulle kliva av så stängde han dörren haha . Hon stog där och tryckte och plingade men de va kört.Gud va vi skrattade. Så en besviken Linnea fick åka till nästa hållplats och ta sig en promenad XD

När jag kom hem blev det hopp in i duschen och sedan for jag iväg igen till den sista dandföreställningen =) . Det gick bra även denna gången. Kändes som att det gick bättre för mig 2:a gången =) . Det kanske men bara KANSKE kommer in ett litet videoklipp på de.

Vi var färdiga vid 19.50 och då skjutsade Mamma hem mig och Molle. Väl hemma igen fick jag inte pusta ut kan jag säga ! vi satt och bestämmde att vi skulle gå på bio! . Så jag hade 20 minuter på mig att fixa mig oh dusha men jag hann :)

Det blev Jag,Malin&Frida som kollade på Mamma Mia ! . den var helt okej tycker jag. Jag visste inte att de va en musikal men men ^^.

Det var la ungefär min dag :)


2008-07-17
00:27:19

Föreställning !
Idag hade vi då första föreställningen . det gick väl ganska bra tror jag nog =) . Men det blev en lång dag usch. Imon har vi ytterligare 1 föreställning och sedan är det sommarlov typ :D YEEEY

Här kommer ite bilder från idag (första bilden tagen av malin):

2008-07-15
21:19:39

Dans
Dans idag med då .. jag kanske behöver skriva det längre ni vet ju att jag gör de varje dag. Idag kom iaf Jönköpings posen och fotade oss på dansen.. får la se om man kommer med i tidningen , på många sätt hoppas jag att jag INTE gör de ! . Efter lunch hade vi ljussättning inte det roligaste precis.. Imon gäller det ! . Ska dansa från 11.00-20.00 ungefär vi har ju lite lunch och så också. VI fick våra linnen som vi ska dansa i idag också . Hmm vad tycker jag om dom? inget jag skulle valt men jag får väl leva med det. Man känner sig typ som en hösäck haha men men. Fick med mig min kamera idag så här kommer lite kort !




Så vad har jag mer gjort idag då ? hmm typ inget . Åkte förbi min Farmor och farfar en stund. Har inte sett dom på mycket länge så de va trevligt att snacka lite och så :P

Nu ska jag snart sova så jag orkar med morgondagen puss och godnatt :)

2008-07-14
23:30:25

promenad
Kom in för en stund sen... Jag och Frida bestämmde oss för att ta en promenad. Vi gick till Elvrias pappa och träffade henne en stund och sedan tillbaka, Detta tog ca. 1 tim .Vi hade en massa saker att snacka om efter som vi inte har vatt på ett tag nu. Nu ska jag snart sova. En lång dag imorgon. denna veckan känns ganska proppfull


Åhh va mycke man ser ^^


Tis: Dansa till 15.00 sedan ner tills tan för att köpa bröllopspresent
Ons: Dansa till 19.00 sedan lär jag vara dör och gå och lägga mig
Tors: Dansa till 15.00 och sedan uppvisning 19.00 död igen
Fre: Umgås med vännerna får la se va det blir
Lör: Bröllop
Sön: FRIII :)

2008-07-14
19:08:13

Tjolahopp
Tjosan idag är det måndag och det är bara 2 dagar till dansuppvisningen med jobbet. idag körde vi igenom allt , det gick väl sådär kanske . Får la hoppas att det bara blir bättre och bättre nu. Efter dansen så stack jag hem och käkade och sedan drog Jag, Mamma och Pappa iväg för att kolla motorcykel till Mamma  så jag kom precis hem.

Igår såg jag Arn som jag har sagt att jag inte skulle se . Ojdå. Men den var helt okej. Mycket bättre en vad jag trodde. Jag gillar inte Svenska filmer men det var mycket engelska i denna också så det gick ann. lär ju komma en 2:a också får det slutade mitt i.

Jag tänkte övningköra idag också men det blev ju inte så nu. Eller jag skulle kört hem från U-hamn men jag somnade medans dom var inne så dom väckte inte mig.  Igår körde jag typ i nästan 2 timmar. Började i stan och sedan blev det mariebo sen stan igen och tillslut huskvarna. Så jag var väl i ytyp hela jkpg kändes det som.

Nu ska jag gå ut med min hund och sedan ska jag väl checka Tv :) . puss på er

2008-07-13
17:55:53

Om helgen !
Har inte varit så pigg på att skriva nu + att jag inte har suttit vid datorn alls mycket.
Men helgen har väl varit både hysterisk och lugn vi tar en snabbis här.

Fre:
Vi stack då på fest hos Rados. Jag hade verkligen skit kul i början och så men sen vid 05.00 eller något så blev jag as trött så jag begav mig hemmåt vid 07.00 . Blev alltså fest från 21.00-07.00 Lyckat :D . Massa sköna människor och sånt :) Lite pics me då :



Lör:
Sov ganska länge , typ ända till 14.00 eller nåt . Sedan tog jag de lugnt en bra stund .. jag har kollat på en ny säng också . Det behövs verkligen får la se vad det blir för något. Fan vilket väder det var också :O . helt sjukt ! har inte regnat, åskat elelr blixtrat så mycket på länge ! . det var inte ens 1 seckund mellan åskan och blixen :S . skiiiit asså ., försökte ta en bild på det men det gick inte så bra för kameran fick vatten på linsen ajajaj . :P 

När regnet hade slutat för 2:a gången så gick jag upp till Frida där Elvria var också. Vi sjöng tll the voice och kollade lite på djävulen bör prada sedans tac jag hem och kollade på Morgan Pålsson med Mammsen och Pappsen :)

Sön:
Idag har jag inte gjort ett skit ska jag söga er. Jag har bara suttit framför den här skiten sen jag vaknade. :( . Frida skulle ringa mig när hon vaknade indag, antingen så sover hon fortfarande ( vilket jag inte tror) eller så sket hon i lilla mig. Nu ska jag förflytta mig härifrån och röra på mig lite .. ha de braaaa :)

2008-07-11
21:10:27

Party

Sitter hemma hos molle och väntar på Sandra och Maria. Sedan blir det för ferre och efter det ska vi nog dra oss till Andreas som har feeest  :). Hoppas ni får en trevlig kväll =)


2008-07-10
22:37:24

Igår/idag !
Igår:
Började med jobb och slit haha . Ne men det gick ganska bra på dansen. Vi satte ihop massa av danserna och så .. nu börjar det ju närma sig uppvisning och allt . Efter dansen (klockan 3) så skulle jag åkt och bytt storlek på mitt nya linne (som jag inte har tagit kort på en) men då kom mamma på att vi skulle vara i Ulricehamn vid 16-16.30  SMART !!!! Så jag fick istället skynda mig hem och göra mig iordning och duscha as fort. När vi va klara så var vi lite sena men de fick vi ta så vi satte oss i bilen för att åka i full fart. Det var nämligen så att min moster och hennes man har varit gifta i 20 år så vi skulle fira de med lite god mat och sådant. Väl framme så bjöds vi på champagne och grejjer och efter en stund så började vi med den mycket goda 3rätters middagen. Vet inte riktigt vad det bestod av men gott var det. Min moster har nämligen varit kock så hon vet va hon gör ;) . Vid 20.00 började jag bli väldigt trött och seeg så vi drog oss hemmåt och när jag kom hem 21.00 så gick jag och la mig direkt, Duktig karro :)

Lite bilder och stuff bjuder jag på från igår också då :

sigge                         Moster&Kusin                        Lilla Jag


The gang                  Sigge bus                  Jordgubbar <3

Efterätt <3



Idag:
Dans dans dans hela dagen ... satte ihop och körde igenom 1000 gånger vilket behövdes :P . men det blir nog bra tillslut. När vi slutade så stack jag och malin och tog en ice tea och en kaka på waynes. Jag har gått och blivit kär i en kille som jobbar där hahahah . han är så jävla charmig asså ojojoj :P . nu vet ni...
Efter fikabesöket så stack vi till once för att byta mitt linne som jag inte hann göra igår och sedan stack vi till cubus och shoppade lite på rean. blev en Bh för min del. Efter detta så ringde vi till fråda för att vi skulle grilla så vi stack till ica och efter många om och men så gick vi ut därifrån typ tomhänta och stack och köpte mat på chicki mama istället haha det är ungefär så bra det brukar gå för oss när vi ska laga mat tillsammans. Resten av kvällen har spänderats hemma hos Frida men mat,tv, snack och stundsmatta :D .

2008-07-10
08:18:30

Hit och dit
Igår fick jag ingen tid att sätta på min dator så jag får ta och skriva ett längre inlägg efter dansen istället :) . pusss på er

2008-07-08
18:49:30

Ny dag , nya möjligheter
Hopp tisdag idag. Jobbade som vanligt :P nu är det bara 2 veckor kvar, inte ens de . Ingen svimmade idag iaf som tur va.
 
Efter dansen så stack jag hem och sedan förljde jag med mamma ner till stan eller vi förljde väl varandra. Det blev lite shopping iaf .. ett linne på gina tricot och en tubtop från once kan lägga in bilder på de senare ikväll . :) . nu ska jag göra mig lite sallad och käka lite gott  ha de bra puspus på er :)

2008-07-07
21:04:43

DEN ÄR UPPHITTAD !!!!
MIN KAMERA ÄR FUNNEN !!! VET NI HUR SKÖNT DET ÄR ! JAG HAR LETAT RUNT I HUSET IDAG OCKSÅ SOM DOM SENASTE 3 DAGARA UTAN ATT HITTA DEN OCH TILLSLUT FICK JAG PANIK SÅ JAG RINGDE MIN MORMOR OCH FRÅGADE OM HON HADE SETT DEN OCH DET HADE HON =) . DEN LÅT I EN BAG BAKOM EN SPEGEL DÄR UPPE . SJUKT :o HAR INGEN ANING OM HUR DEN KOM DIT MEN DET ÄR SKIT SAMMA NU ÄR DEN I MINA HÄNDER DIAG :) .

Jag och mamma var på Medie Markt igår och kollade på en systemkamera till oss som vi skulle ha tillsammans  famlijen för att jag ahde tappat bort min , men nu när jag har hittat den så blir det perfekt då kan jag använda både och ! . Jag vill verkligen lära mig att fota och skjustera bilderna i ps m.m. vi får la se om jah lär mig !

Detta är min lilla älsk :)



Vi hörs senare . ha en bra kväll allihop för det ska jag :D

2008-07-07
20:56:55

Ojojoj vilken dag :O
Dax för dans igen efter en skön chillhelg. Klockan 09.00 började vi med en avslappningsklass och jag sammarbetade med josse. Övningen bestog av att man skulle stå up och ta på olika delar av kroppen och så ska man slappana av ... Jag var först ut så josse började göra olika "övningar" och efter en stund kännde jag bara hur jag försvann. ALLT försvann ljudet,synen hela kroppen .. ja, jag svimmade alltså. Det var första gången jag gjorde det och fy va läskigt. Jobbigast var när jag vanknade och märkte att jag satt ner för jag trodde forfarande att jag stog upp så allt bara snörrade runt... När jag vaknade gick det över ganska snabbt men jag var skakis och lite yr resten av dagen. Ett stort tack till JOSSE som fågade mig (A) tur de ! När vi fortsatte så blev både Ia och stina(läraren) yra och fick sätta sig ner en stund. Jag vet inte vad de va för konstigt :S . men nu lever vi iaf allihopa och mår bra. Förlåt alla om jag skrämde er <3



Efter dansen så stack jag, maria och malin till claras och fikade :) . mums jag och molle delade på en morotskaka och en kärleksmums också blev det istea på det också ^^ . 

Sedan vad jag och mamma ute och gjorde lite ärender och när jag kom hem så slumrade jag till ne stund i mammas säng. 

Tänkte skriva en sak här nu men jag tycker den saken förkänar ett eget inlägg så jag skriver ett till XD . 

  

2008-07-06
22:56:37

Godkväll
Tjosan hoppsan nu har jag kollat på 2 filmer tillsammans med min mamma och pappa på den ena. Det blev först The bucket list skit bra film tycker jag. Lipade som vanligt haha . Så jävla klen är jag men det var nog bara för att det handlade om cancer och det har drabbat folk i min släkt så det blev extra känslomässigt. Sedan kollade jag och mamma på Step up 2  har velat se den länge nu men har inte kunnat ladda ner den men nu är det färdigt :) . älskar den filmen också men 1:an är bättre kanske bara för att Channing Tatum inte var med så mycket ! som ni kanske redan vet så ÄLSKAR jag honom <3<3<3<3


The bucket list - se trailer



Step up 2 - Se trailer



På a6 blev det faktiskt ett köp som tur va . Jag köpte ett par fred perry skor men jag har ju somsagt ingen kamera nu så ni får nöja er med en bild från internet :)


2008-07-06
14:52:06

Shopping på G
Hallå där ute nu sitterjag och väntar på mamsen för vi ska dra oss till A6 ( ett köpcenter). får la se om jag får med mig någon påse hem jag hoppas på de iaf :)

2008-07-05
23:53:59

Falkenberg ! <3
Vaknade 07.00 och packade ihop lite småsaker och sedan gav vi oss iväg mot falkenberg. Jag sov typ hela vägen (som valigt) . vi var framme ca 09.30 och vi la oss dirket på stranden där det redan hade trillat ner lite folk... efter nån timma var det mycket folk och jag och pappa badade lite och så . vid 2-tiden åt vi på resturangen vid stranden det blev bakad potatis med skagenröra och vitlöksbröd :) . mums ^^ .  etfer det blev det mer sol och bad och innan vi stack hem så stack vi till Peggens glassbar (världens bästa glassbar!! ) och tog en stooor galss kan det bli bättre? ... efter att vi hade smaskat i oss den goda glassen begav vi oss hemmåt. Jag har brännt mig under rumpan och på ryggen men men de eju sånt man får ta ^^

Lite bilder vjuder jag på också men eftersom min kamera inte är funnen än :O så blev det bara mobilbilder idag ( ingen bra kvalite) men det får ni leva med. :)






Bara för att vi är BÄST <3



Outfiten idag dåg ut såhär:
kofta - bikbok
linne -  bikbok
jeans.shorts - spain
skor -  står still i huvudet just nu :S

vi var hemma vid 20.00 eller nåt och jag brännde ut Message in the bottle som vi sedan kollade på. Har inte lipat så mycket på jag vet inte hur länge .. usch det slutade verkligen inte rinna :O . men den är såååå söööt ! <3 värd att se ni kanske inte är så känsliga som jag !  :P



Falkenberg är mitt favorit sommarställe ! älskar hela staden, folket, miljön , ja allt är perfekt ! plus att killarna är riktigt fina också ;) . Jag har tillbringat många sommrar där och mina kusiner hade stuga där innan så vi var  jämt där . Jag ska absolut dit fler gånger i sommar helt klart och sova där också då . Jag ville ka dit med mina vänner men dom verkar inte taggade på de för de vill heldre till halmsstad eller nåt så ja får väl ta med mig någon annan :) . någon hittar man väl alltid.

Nu sitter jag och snackar med en gammal vän på msn som jag inte har skrivit med på hur länge som helst , de e najs så jag sitter väl framför datorn en stund till och sedan blir det sovdax för mig :)

2008-07-04
17:58:11

MIN KAMERA ÄR BORTA ='(

Jag hittar inte min kamera , har letat igenom hela huset och den är verkligen borta ... jag kommer inte ihåg när jag hade den sist heller.  kom på detta igår tror jag men då brydde jag mig inte så mycket.. men NU :O . jag vill haaa deeeen !!!!!! . buuuhuuu



2008-07-04
17:46:45

Ändrade planer!
Idag blev det en jobbigt dag på dansen som började med golvteknik som för övrigt är roligare nu när man kan de.. sedan begav vi oss till munksjö-parken och hade yoga ( det är jobbig yoga inte sån där skön avslappnad :O ) På lunchen skulle jag och molle äta på libandaili? ingen aning om hur de stavas XD . men det var stängt så vi traskade vidare och käkade på chicki mama istället :) . Sista timmarna så övade vi till föreställningen =) ..

Här har vi en bild jag tog typ första dagen .. jag har inte haft med min kamera än så det får väl bli kort nästa vecka men här har vi iaf... Sandra, charlotte, siri och noor där bak syns även josse :) 



Det blir inte att vi åker iväg idag. Istället har vi nu bestämmt att vi sticker kl 06.00 imorgon. Vart vet vi inte än det beror på vädret , men om det blir dåligt väder så sticker vi nog till stockholm över 1 natt. det blir Jag,Mamma och Pappa som åker ...

Jaja just nu sitter jag och väntar på mat så jag kan sticka och vara med folk senare..Pappa bjöd nyss hela famlijen + grannarna på en drink men det var inte så gott enligt de flesta inklusive mig ! . Men den var gulligt massa frukt och sånt gott som jag åt upp iaf :) och så var det rosévin och nån champagne ...

Här har ni den...


ikväll blirdet nog partyy :) . Får la se hur mycket jag orkar eftersom jag ska upp tidigt =(.

Jag är as arg för tillfället men det är inget jag vill skriva om här det håller jag för mig själv ... inget speciellt såå ..

Ha de bra :)

2008-07-03
22:10:42

Äntligen
Idag efter dansen så stack jag, malin, frida och elle ner till stranden och chillade lite. Solade med men jag tror dock det var utan resultat =/ .  Sedan stack vi och köpte en macka på mackmakeriet som vi sedan åt vid hamnkanlaen :) och efter det så stack vi hem till Elle och kollade på film.

Nu ska jag snart sova känner mig skit seeg ! .

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer.. tjejerna ska till stranden efter jobbet och sedan festa men nu är det så att jag aksnke ska åka till kusten och campa ÄLNTLIGEN! . har velat komma  bort härifrån ett bra tag nu så jag hoppas att det blir av men vi får la se ska snacka med pappsen om de senare =) .

Ha en bra kväll för er som inte jobbar och ska vara uppe en stund till :)

2008-07-03
07:30:28

Hälften kvar =)
Nu har jag jobbat hälften av tiden :)  så skönt. Kommer bli så najs att få sova ut på morgonen och ha tid med annat på dagarna , men det kommer nog kännas tomt att inte gå dit  S: .

Min mamma är bäst bara så ni vet :) varför?
På massa olika sätt men t.ex. för en stund sen märkte vi att vi inte hade några makaroner så hon frågade mig om jag kunde ta ris,potatis eller spagetti istället men jag är inte sugen på de ida så hon gick och frågade susann om vi kunde få låna av henne :D . Låter typ som om jag är as kräsen och så men nej nej .... =)


Efter dansandet idag så kanske det bli stranden eller nåt . vi tänkte sticka dit igår men jag behövde hjälpa till lite här hemma =/ .

Nej nu har jag inte tid att sitta är längre ha en bra daaag ^^ imorgon är det fredag :D:D:D:D.

2008-07-01
23:29:29

Natti Natti
Nu har jag precis stekt kyckling till imon. Dom lär ju bara stenhårde så länge som dom har luggit och fräst eller va de heter på plattan.. Orkar inte lägga in bild på t-shirten nu för blogg dampar så de tar åååårrr , men jag gör de imon

Idag har det bara varit chill :P . puspuss

2008-07-01
08:20:27

Godmorgon :)

Ska snart springa till bussen men jag försöker klämma in ett inlägg här innan . Igår blev det inte att jag skrev nåt , dåligt av mig ... men igr dansadejag till 3 och sedan stack jag och malin till waneys och tog en ice tea sedan forsatte vi in till stan och kollade på lite kläder jag köpte en stor t-shirt på indiska, ska visa den här senare idag.. När vi kom hem till mig så kollade vi på filmm, 27 dresses för att molle inte ahde sett den. Det varla min 3:e gång tror ja haha när vi hade kollat klart kom frida på besök och vi chillade .... japp de va la de som hände ^^ 


Idag efter dansen ska jag kanske till stan igen men jag fårse annars tar jag de imon :) . hoppas ni får en bra dag :)