Kastella

2013-11-30
08:01:24

sjukling!
Har varit sjuk sedan i tisdags, det suger!
Men igår kände jag att det gick åt rätt håll, så skönt!
Bara på kvällen som jag blev väldigt hostig och sådär.
 
Jobb idag med. Jobb jobb jobb! japp, det är så mina veckor ser ut nu. Men jag ska inte klaga! :)
 

2013-11-24
09:42:15

Pepparkaks bak!
Idag är det sista söndagen i november.
Nästa söndag är alltså första advent!
Så idag ska tjejerna i mammas släkt samlas och baka pepparkakor och mysa. Vi gör detta varje år med lite olika medlemar ^^
Julmusik och god mat. Ska bli kul!
 
 
Igår köpte jag en ny jacka! ;D
Min gamla har jag haft ii minst 4 år och dragkjedan är sönder så det var dags att byta nu. Tycker inte om att vinterjackor, eller jackor över huvud taget ska vara så dyra. Men om de håller i 5 år så är det ju fett värt haha.
 
Helgen har varit super lugn! i Fredags var Malin här och kollade Idol och igår va jag med pojkvännen hela kvällen.
 
 
Hoppas ni får en bra söndag!
 
 
 
 

2013-11-21
22:53:21

Ken Ring
Folk får säga vad de vill om Ken Ring men jag har fått upp ögonen för honom. Jag tycker verkligen inte att allt han gör är bra men har alltid varit svag för texter och har alltid haft väldigt lätt att lära mig låtar just för att jag lyssnar så mycket på texten och är det något som rappartister behöver för att göra en bra låt är det en bra text.
 
Att alla hans texter är på personliga gör att de blir speciella. Fast jag inte alls har något gemensamt med denna mannen känns det när man lyssnar som om man har levt ett annat liv, hans liv.
 
Detta är enligt mig hans bästa, finaste låt så vill dela med mig av den. När hans dag var på så mycket bättre rann mina tårar nästan konstant av både glädje och sorg.
 
 
 
 
Och den här som också är såå bra. Och jag ÄSLKAR ungen!
 

2013-11-21
22:22:01

Here you have BURE

Denna underbara lila varelse som nu efter en vecka har förvandlats till ett litet monster som biter på allt och alla. Visst att han ska blir en bjässe men han biter mig alltså över låret?! haha
Lillen förstår inte att hans små knivar till tänder gör ganska ont, eller as ont faktiskt.
 
Han har varit hos mig två dagar innan jobbet. Det har gått bra, mycket bra!
Och Solle är så underbart snäll och go mot honom också. Kärlek till den hunden som också har haft det jobbigt nu och sen kommer en liten skit och jobbar skiten ur honom. Hejja solle! <3
 
Igår var Bure 9 veckor och han vägde 10 kg när han kom hem. Det är en BoerBoel som är en Syd afrikansk mastiff. Kommer väga ca 70-90kg och vara lite högre än Solle. Spännande!

2013-11-18
09:34:55

Kanonis!
En bra födelsedags fest hos Frida i lördags. Satt fört hos henne och käkade god mat och tjötade massor. Sedan drog vi oss till Sliver och skakade lite rumpa och viftade händer. LSutade med en kebabtallrik på evergreen precis som det ska vara!
 
 
Igår var jag sjukt trött hela dagen men inte alls bakis, skönt!
Var hos mamma vid 09.30 och tog hand om busen. Han är så duktig!!!
Det går nästan lite för bra haha.
Vi var vid Zigges grav och plockade lite och sedan blev det lyx middag så vi hämtade Jimmie och åkte till en italienare och en greek för att hämta planka. Awesome!
 
Kvällen spänderade jag hos Josse och Emil fixade lite med mammas presenter, åt våfflor och började kolla på The ring. Sedan fick jag hämta pappa på stationen.
 
En lång dag som gick väldigt fort. ^^
 
En stor PUSS till min älskling som har fixat och donat här hemma medans jag har varit borta. <3
 
 
Jag lovar att lägga ut bild på Bure men har inte riktigt haft tid!

2013-11-16
08:12:39

Är överlycklig
 
 
Igår fick jag ju träffa lilla Bure och man blir ju helt förtrollad av de små varelserna. Solle var superduktig också :)
Kan lägga upp bilder imon för jag har kameran i väskan så att jag ej ska glömma att ta med den till jobbet,
 
Han är super go och väger massa haha träffade en granne när jag skulle ut och kissa honom. Hade alltså honom i famnen och hon kom fram. Efter någon minut kände jag hur flåsig jag blev haha men det är ju inte så konstigt han väger ju 10 kg plus att han är ganska klumpig att hålla i.
 
Bästa sovstället var på pappas mjuka mage igår haha
 

2013-11-15
08:38:24

JUNT NU:
Mamma och Pappa är påväg ner till Eslöv för att hämta hem Bure. Jag är så jävla spänt och längtar så tills ikväll när jag får klämma och känna på den lilla tjockisen ^^
Ska jobba idag sen blir det raka vägen hem till dom!
 
 

2013-11-13
08:43:09

Äntligen
Äntligen går det lite bra för Hv. Kollade hos pappa igår och ett tag tyckte jag att det var riktigt dålig och tråkig hockey så jag slumrade till. Men när det kom igång igen så var jag klarvaken haha.
"vi" tog det på straffar. Alltid lika spännande!
 
Hejja hejja

2013-11-12
13:08:53

7/11
Dagen då Zigge begravdes uppe på Axamos djurkyrkogård. Vi åkte dit efter mitt jobb jag, mamma, mormor, frejja och solle. Det var fint med mycket ljus i hela skogen men mycket mer såg man inte. När vi sedan såg zigges pinne så kom det en lättnad och glädje till en början men som sedan förvandlades till sorg. Vi gjorde det fint med en lykta och 2 andra ljus samt en dekoration jag köpte.
 
Känns fortfarande inte som att det är sant men det är det. Och nu känns det ändå bra att kunna åka dit och tänka eller inte tänka..
 
 
Ska åka någon dag när det är lite ljusare och ta lite kort!
 
 
Love you bästis<3

2013-11-04
12:06:11

Måndag
Väcktes av att en bygginvest gubbe plingade på. Jag hade inte väntat mig honom förens i slutet på denna veckan eller nästa vecka men men nu var han här och det var ju bra. Så snabbt på med morgonrock och gå upp. Sedan började jag tvätta. Lite mindre kul men sånt måste göras också.
 
Idag ska jag luncha med Mamma, Momor och kanske syrran. Vi ska till Jensens tror jag. Ska bli gött!
 
Jobbar inte förens på torsdag så dessa dagar ska jag ta hand om mitt hem. Lite i taget, men på torsdag ska det vara fint här hemma efter allt halloween kladd.

2013-11-03
11:29:32

SÅ SPÄNNADE!
Mamma och pappa var i Skåne igår. De skulle hälsa på hos en uppfödare med BoerBoel hundar. Och vad hände. De gick därifrån och hade beställt men vovvsing. Om 2 veckor får dom hämta den, såååååå spännande ^^
 
 
BoerBoel är en sydafrikans mastiff en riktig jävla vovve på 60-90 kg
 
 
 

2013-11-03
11:26:51

Halloween
Då var skräck helgen över igen.
En av de bästa "högtiderna" om ni frågar mig. Man får ägna några extra tankar på de som har lämnat oss i livet och samtidigt fira och ha roligt med vänner.
 
I fredags var jag och mormor och tände ljus hos morfar i skitvädret. Har inte varit där på jättelänge så det är faktiskt skönt att komma dit när det väl blir av.
 
På kvällen blev det dags för halloween förberedelser. -dags att börja kötta. Gjorde något liknade som förra året men inte lika extremt. Blev nöjd får jag säga.
Festen var ute i skärsta typ eller nåt så vi tog bussen dit ett gäng.
Väl där hade jag så sjukt kul. Bästa festen med vännerna på sjukt länge. Musik, dans, sång, tjöt, alkohol allt var bra förutom när en kille fick med sig min jacka hem med alla mina grejjer i. Då blev jag förbannad!
Men det löste sig dagen efter.
 
Igår så var jag bakis. Eller mest sjukt jävla trött. Solle kom hit på morgonen.
Tog det lugnt hela dagen och på kvällen sminkade jag Mikki.
Sedan gick jag och Solle till sängs.
 
En bra helg! :D
 
Bilder: