Kastella

2009-12-31
01:18:55

Jag har haft sjukt mycket att göra !
Nej inlägget från jul har inte kommit än haha ! Sorry men jag har verkligen inte hunnit.

Julen var iaf kanon och jag fick massa som jag ville ha !

Imorgon 07.30 så drar jag med Fridas familj till hovfjället och firar nyår och lite sådär ! kommer bli najs. Stannar där till sön. Antagligen så kommer jag ta med min data och kanske skriva npgon gång om vi inte har nåt att göra ;)


Ni får ha det så bra ! Puss

2009-12-11
12:47:11

Bye Bye !
Sitter och packar som en galning nu men tänkte skriva lite snabbt här .

Idag far jag till Spanien! .  Om exakt 1 timma tror jag ! :)  Just nu sitter jag och packar ... började nyss, vilket gör det lite stressigt :P . Har varit med Frida på A6 lite snabbt och köpt foundation och sedan tog vi oss en macka på malmborgs :) .

Dax att packa vidare . Vi hörs nog när jag är där nere! .Ha de gott ! PUSSS <3

2009-12-10
11:42:59

One day left!

Då var det sista dagen i svergie på 1 vecka haha . Eller nej, halva dagen imon med  !

Skola 13-14, Jobb 15-18 & Packning är vad som står på schemat idag :)

Wohoooo !


2009-12-08
08:55:00

Så jävla go ! xD

2009-12-08
08:53:29

Börjar räkna ner !
3 Dagar kvar , endast 3 !

Känns inte som att jag ska ååka men de kommer bli naaaajs !

Har ändå lite att göra innan jag åker men har typ ingen tid :

Tis: Skola , jobb till 6

Ons: Skola till 12 , Stan med mamma , Dans, Fika med Elle .

Tors: Skola , Dans , kanske träffa en vän .
Nu måste jag skynda mig lite !

2009-12-06
22:46:18

Det ni missat !
Torsdag:
Hände inte så mycket .- Var på A6 med Lollo och Frida och sedan skolan 1 lektion . På kvällen blev det dans med barnen !  Min chef ringde och frågade om jag kunde jobba på fredagen klockan 13.00

Fredag:
Gick i skolan . skulle egentligen slutat 12.30 och sedan stuckit direkt ner och jobbat men som tur va så var våran idrott inställd :) . Jobbade sedan till 18.00 tiden gick skit fort jobbade på övervåningen . Finns mycket mer att göra där :)

på kvällen blev det utång på centrum . Lite mycket folk annars va de kul !


Lördag:
Jobbade från 09.50 - 16.30
Tina hade satt mig själv på mode :S . Jag som inte kan räkna kassan och sådant än .... Det slutade illa haha katastrof typ . Sista timmen var jag själv och då kommer det såklart en jävla massa folk så jag hann inte städa eller nåt, så hela provrummen var fulla med kläder och på disken låg det massa returer. Pinsamt . Jag får ta och be om ursäkt på praktiken! 

På kvällen stack Jag, Frida , Moni och mamma upp till MC-klubbens julfest. Det var väl helt okej . Tycker det är ganska kul att bara sitta och kolla på allt folk XD . Träffade en gammal klasskamrat också som heter Richard . Han kom fram och snackade med oss helt oväntat men KUL ! :)


Söndag: 
Idag har jag inte gjort ett skit. bara suttit hemma i mina mjukiskläder :P . lagade en misslyckat flygande jakob innan också haha . Nu ska jag snart sova och tagga praktik imon ! PUSS 

2009-12-02
23:05:22

KALLT , brrrr !
Idag var det inget kul att gå upp asså. Kände kylan i kroppen så fort jag gick upp ur sängen . Hade 3 lektioner i skolan och sedan hål. Då tog jag med mig bästaste Fritti till sibylla :) . Sedan blev det projekt ochs en hem ! . 

 Hatar att skrapa bilrutona ! . Man ser ju inte ett jävla skit :O . Idag satte pappa på vinterdäcken på min bil :)

Tycker att det lika väl kan komma lite snö och amssa sol nu eftersom att det är så kallt. Vi kan behöva lite vitt som lyser upp våra dagar , iaf jag !

Nu ska jag sooovaaa eller något liknande och glömma kylan för några timmar !

Natti Natti !

2009-12-01
21:54:31

Helt slut !
Vaknade nyss efter ca 40 minuters sömn . Jag har varit super trött hela dagen.. Kan vara de 4 dagarna på Åhléns som ger utslag nu haha..

Idag var det Jag, Jenny och Eva- Lena som jobbade ! . Sjukt kallt var det på våran avdelning , usch ! . Tiden går iaf snabbt när man jobbar med de två :)

Fick även min egna namnskylt och mitt egna kassakort idag så nu känner jag mig äntligen som 1 i gänget haha !

( Dagens fundering : Ska an gå ut på Fre? Känner mig inte taggad eftersom att det var så sjukt tråkigt förre utgången men som frida sa, man kan ju inte stanna på botten vi måste helt enkelt ut och ha skitskojj !!! hihi)

Ne nu ska jag plocka ihop min tvätt och å och lägga mig .

JAG ÅKER OM 1 VECKA OCH 3 DAGAR !!!!!


Natti natti !