Kastella

2009-03-31
23:07:01

Helt död !

Hallu , ska snart krypa ner i min säng men innan de tänkte jag säga att träningen gick bra men att både jag ocg Lollo blev HELT DÖDA ! . Det jobbigaste är att man blir inte anfådd och så men det är så jävla varmt :O !

Imon blir de gymmet och relax med Lollo och Becka ! <3

puss på er !


2009-03-31
17:12:17

Tagga pass !

Nu ska jag börja packa min bag eftersom jag glömde en jävla massa igår när jag tränade. Idag blir det Aerobic 18.30-19.00.


Höres senare : )


2009-03-30
22:46:52

Dålig uppdatering :(
Känner att jag inte har haft ork att skriva på ett tag nu men det har inte hänt så mycket. I lör träffade jag Molle och sedan gick vi till Andy en stund.

I söndas/igår gjorde jag inte så mycket. Övningkörde en stund och hämtade samtidigt Frida så hon fick  sitta och vara orolig i baksätet :P . Vi stack sedan hem till henne för att bestämma vilken resa vi skulle ta, Vilket nästan är klart nu.

Idag var det skola för fösta gången på 2 veckor. Surt ! . Dock gjorde vi inte speciellt mycket utan vi höll bara på med vårat arbete.

Nu kom jag precis hem för jag och Lollo har varit och tränat för första gången på Atlantis spa. Vi körde ett arobic dance pass med nån Martin. Det var skit skojj, Skit svårt, Skit jobbigt. precis som de ska vara. Men imon blir det ett lite lättare pass.

Efter träningen så stack vi till Georges där vi snackade med Didar och Fidi och sedan gick vi och åt på 12:an. jag tror att alla såg att vi va as biffiga nu för de som  va där inne flörtade som fan och han som jobbade kom fram med extra cola och klubbor as najs :) .

Nu ska jag sätta mig framför tv:n :)  Puss på er !

2009-03-28
16:46:03

Ni missar väl inte ....
.. MATCHEN ! .   Bäst för er att ni har på 5:an just nu och kollar på den 6:e semifinal matchen mellan Hv- Frölunda :) . !

Nu ska jag åka och hämta kina mat innan 2:a perioden börjar ! :)

2009-03-28
15:46:54

Fredagen !


Sista dagen på praktiken. Sjukt tråkigt nu när man precis har kommit in i det och börjat vänja sig vid allt och lärt känna alla. Men antagligen ska jag vara där i 3:an igen då jag praoar 2 dagar varje vecka.

Jag och Sandra, en som jobbar där gick runt och letade efter ett läppglans till mig en bra stund. Måste bara säga att fyfan va mycket skummt folk det finns :O . Kom in en tjej som ville ha hjälp av mig men jag visste inte riktigt va de va så jag bad Sandra om hjälp men nej då fick hon dampet och svor och var allmät cepe i huvvet mot Sandra, Synd om henne !  Hon måste varit påtänd eller nåt :S Jag var inte direkt as peppad på att hälpa henne sen men vad gör man inte som säljare . . .

 När jag gick fick jag ta med mig vad jag ville för 200 kr så det blev en foundation och ett läppgalns :) . Kramade dom 1 sista gång och sedan var det dax att gå ut . Jag blev happy när jag öppnade mitt häfte och såg att Bitte, min handledare hade satt MVG i alla momenten :) Yeeey !

Goaste chefen asså. ! :)



Efter praktien stack jag hem och chillade samt planerade kvällen och sedan vid 20.30 eller något så stack Jag, Frida , Elle och Malin till Andreas som kom hit till Jönköping. Så där spenderade vi våran tid till klockan 02.22 . Det blev chill, satt mest och snackade.



2009-03-28
02:58:43

Sleeping time !

Kom precis hem ! jävligt trött så orkar inte skriva om dagen/ kvälen/ natten nu. Tar helt enkelt att uppdaterar när jag vaknar !

pöss på er !


2009-03-26
23:00:58

Träning på G !


Idag köpte jag och min köra vän Lollo gymkort på Atlantis spa ! Kommer bli kanon.

Vi ska göra båda gym och pass samt att vi lär sitta i relaxen en hel del :) .

Till sommarn kommer vi vara sjukt biffigt ;)

2009-03-26
21:41:59

Sjukt Nära !
Har precis kollat på matchen mellan Frölunda -  Hv !
Det blev 1-4 WWEEIIIII !  Om , eller ne NÄR vi vinner på lör så har vi tagit oss vidare till final ! :D 


Idag var det en skit bra dag på praon . Tog typ i kassan hela dagen , skit skojj. Imon är ingen av dom 2 som va där idag där så jag fick två stoooora kramar av mina favoriter och lovade att ajg skulle hälsa på snat :) .

Imon är det sista dagen lite surt :/



Helg Imon med ! Det är däri mot skit gott och jag känner verlkigen för att släppa loss i helgen ! . Ser ut att leda till en 18-årsfest :) Kanooonis !

2009-03-25
22:09:57

Jobb och ED



Försov mig idag så jag vaknade av att mamma väckte mig och jag fick typ panik.. Som tur va så hade hon tid att skjutsa mig så jag kom inte speciellt sent iaf. Idag har jag varit på skönhet hela dagen. Dm är skit goa där. Jag och Eva stod och snackade resor och sedan forsatte vi vårat letande på min perfekta foundation haha . Vi har hållt på sen i måndags och Jag har tetsat alla på armen och tatt med mif 1 innan så det här är min andra proovburk som jag har me dmig hem. XD . Jag är för ljus så inget passar mig ! 
 



På lunchen så gick jag och Valle till ED- skolan för att äta. Där mötte vi frida som satt där medans vi åt . Vi tänkte äta där på fre igen men jag vet ej om vi vågar det för att ......

.... Frida föklarar vart vi ska hämta maten och vi går och ser ett rum där 2 läraree går och hämtar mat så dit går ju vi och tar mat och sallad och grejjer medans dom kollar underligt på oss. Vi tycker mesta tt det är konstigt att alla elever ska få plats och hämta maten i det här lilla rummet men vi fortsätter. när vi kommer ut igen så har vi ju nartuligtvis tatt maten på fel ställe :O . nämligen i personalens "matsal"  så lagon skämmigt :O . åt gjorde vi iaf medans Frida blev sur över att lärarnar sallad är mycket bättre XD haha !

Tillbaka på jobbet så började jag städa och hjälpa kunder. Fick också scanna in lite varor :)



och måste ju tillägga att HV71 vann matchen idag med 6 mål mot 1. Matchen började dåligt med de blev bättre ch bättre och VANN :D here we come !

2009-03-24
22:20:55

I´m so fucking good at bowling !
Efter jobbet blev det en snabb max lunch och sedan stack Jag, Josse ( syrran ) , Emil ( syrrans pojk ) Och Henke ( Emils bror) upp till Racketcentrum för att spela bedminton men tyvärr var banorna upptagna så vi tog bowling istället. Det var skit trevligt. Och vem vinner om inte KAROLINE ARONSSON :) . Det var en hård kamp mellan mig och Henke men jag tog hem det ^^



Jag har börjat bli grymm, haha

Mer bowling åt folket !


Nu ska jag sova byeebyeee

2009-03-24
22:15:30

BAD HAIR AND MAKE UP DAY =(

Dagen började absolut INTE bra !
Jag var sjukt näsra på att bara skita i allt och gå och lägga mig igen . Inget stämmde :O . Hela jag såg ut som en svullen sten typ. . . Men jag tog mig samman och stack till praktiken och skämmde ut mig :( .



Väl på "jobbet" så gick jag över till Mode/ kläder igen för det fanns inget att göra på skönet. Larmade och softade en stund. Sedan kom Johan på besök när jag höll på att hänga upp skyltar som hade blåst ner :P   Det tog typ 2 min för mig att försöka få ihop stegjävlen sen och Johan var ju inte mycket bättre XD TACK ! haha . Sedan bad jag evelina om hjälp och det var ju inte så komplicerat som jag trodde. Som sagt inget gick som jag ville :/ :P . Tanks fore the visit johan ! 

Dagen fortsatte och jag stog och snackade en lång stund med viktoria. Hon e skit schysst. Vi snackade om hennes grabb oscar bara för att jag vet vem det är . Ah eller vi tror att det är rätt person iaf  :)

slutade vid 17.00 då jag var lagom tröttt !


2009-03-23
23:17:45

Bytte sida !
Praktik idag igen dåvaa. Denna veckan byter jag sida så jag är på kosmetika/ skönhet -avdelningen. Fanns inte alls lika mycket att göra så det blev mest att lunka runt .. Eva hjälpte mig att försöka hitta en bra foundation till mig med så jag tog hem prov på en så jag ska testa den imon :) Köpte även ett par byxor innan jag gick hem !

Ett par vanliga svarta



Efter jobbet blev det hem och kvällen har bestått av tv.
Programmen var:
19.00-20.00     2 1/2 män
20.00-21.00     Mannen som talar med hundar
21.00-22.00     Spårlöst
22.00-23.00     Ballar av stål !



Underbart ! Är as trött så ska snart sova puss på er !

2009-03-22
23:38:28

Counting all the assholes in the room! Well I´m definitely not alone!!!!!

Ibland får man spelet på folk ! Det är grymt hur en textrad kan ha sååå rätt ....


2009-03-22
23:17:27

Helgen !
Nu är helgen slut så tänkte sammanfatta lite ^^

Fre: Började med praktik till klockan 17.0Vid 20.00 anlände Jag och Lollo till Sandra. Det blev chill, lite dricka och massa prat tillsammans med dom och med Bea, Ebba, Becka och Jojje. Vid 23.00 eller något så stack Jag och Lollo ner till stan och när Lollo stack med hennes pojk så gick jag och mötte Molle. Sedan stack vi till killarna en stund. Men där va de inte speciellt kul så vi drog! . Den tidiga delen av kvällen var iaf go :)




Lör: Blev väldigt chill. Satt hemma hela dan eller nej, jag var på stan med mamma en stund. På kvällen blev det en lång fika med Elle och Frida, mycket mysigt !  Sedan så stack vi hem till Fritti och kollade på American pie :)

Idag: Idag har jag inte gjort ett skit förutom att jag övningkörde i typ nån timma :) . Det gick ganska bra.

NU : Nu sitter jag och kollar på I hennes skor . Kollade precis ut och det SNÖAR :O . Igår var det typ bästa vädret. Det var lixom verkligen vår ! och idag snöar det . Det är ju inte som att humöret går upp precis  ! Nu vill jag ha vår och sommar . Inget mer blask nu. Jag vill kunna gå utan jacka och i tunna skor !

Imon blir det praktik igen. Denna veckan ska jag va på avdelningen med kosmetika :)  kul !

Men kul att 3:an slutade att fungera nu mitt i filmen :O Orkar inte !

Godnatt på er !

2009-03-21
17:51:54

DET ÄR VÅR ! :)
Vaknade med solen i ansiktet och när jag kom upp blev jag skitglad när alla dörrarna var öppna och solen lös upp i hela huset :) . Äntligen är våren här. På med tunnare kläder , uppknäppt jacka, gå på stan !
åhhh skönt de va !

Jag och mammsen och min hund me här kommer lite bilder:

SOL ! <3

Min hund kan hoppa högt OCH se cepe ut !

Som sagt ! :P

hoppeli hopp

Daddy cool <3

My mum <3


Vad nere hos mina kusiner nyss. De var och hämtade sin hund igår :) . Han va skit söt. En schnauzer som heter Grimm. :) . in kamera dog tyvärr direkt när jag kom dit så han aldrig ta kort . Får göra det imon istället om jag orkar gå ner :)

Ikväll bler det nog chill. Lite fika med tjejerna och sådär :).  Det är ju match idag okckså, måste kolla om det sänds ikväll !

2009-03-21
02:34:13

PIZZERIA = Magsjuka !

Ni som kommer från jönsköping ät inte på Pizzeria Alcamo. dock kom jag på nu att dom har stängt igen pizzerian för en stor undersökning,. Det är nämligen 250 pers i Jönköping som har ring och anmält pizzerian för att ha blivit magsjuka när de ätit där. De tror att det är caliciviruset som orsakar vinterkräksjuka. Inte bra !

Jag känner 2 av de 250 drabbade som har anmält. Absolut inte mysigt :O

2009-03-21
02:30:57

Fredag!
Nyss hemkommen från stan. kvällen börjades hos Sandra med Lollo, Bea och Ebba . Även Becka och Jojje en stund. Det blev lite chill dricka och massa prat.

Sedan stack jag och Molle till killarna på Pb :P . Inte så mycket folk så stack efter ett tag. Sedan tog vi bussen hem.

Bilder kommer imon !

2009-03-19
21:29:40

Goo Hv !



Hv vann första matchen mot Frölunda !
3-1 Blev det till slut. Dock tyckte jag att dom slickade isen lite för mycket idag !

Nästa match är på Lördag i götet!


2009-03-19
08:37:09

Give me some money !
Godmorgon.
Här sitter jag i mina sovkläder och väntar på att jag ska orka ta mig upp och sminka mig. 3:dje dagen på Åhlens idag. Igår hade jag massa att göra. Började med strykning sedan blev fick jag och en annan som praktiserar där , Jenny klä på ett par sklytdockor.  Efter det så gick vi och plockade lite.

På lunchen blev det McDonlands med Valle och Emil . Fettooon ! ^^

Efter lunch så började jah och Jenny att plocka upp smycken och sen när hon stack så fortsatte jag med det. Blev klar exakt klockan 17.00 nät jag slutar.



Idag känner jag mig seeeg och vi kommer att ha massa att göra :/

Byebye

2009-03-18
20:07:33

Om Mig!

DU:
Heter: Karoline Aronsson
Ålder: 17 år och 6 månader
Bor: I jönköping
Skola: Sanda
Linje: Handel&Administrations- programmet
Familj: Mamma, Pappa, Syster, Hund.
Vänner:  Jag är ju inte ensam ..

Din kropp:

Hur lång är du: 174,5cm
Hur mycket väger du: Ingen aning :S
Vilken sko storlek har du: 38-40
Är du nöjd med din kropp: Nej
Skulle du kunna plastikoperera dig: Jag tror de. Om det var ofarligt .
Vilken ögonfärg har du: blå/grön/Grå
Vilken är din riktiga hårfärg: Blond
Vilken hårfärg har du nu: Min riktiga med ljusare blonda slingor.
Har du lång överkropp: Nej.
Underkropp: Ja.
Har du långa armar: Sådär
Har du långa naglar: Inte längre :(

Dina känslor:
Vad tänker du på just nu: På folk ...
Saknar du någon just nu: Ja
Gillar du någon: Nej
Är du kär: Nej
Är någon kär i dig: Nope
Älskar du någon: Nope
Hatar du någon: Njee stör mig bara
Hur är du om du är hungrig: Jobbig
Hur är du om du är trött: Seeg, Osocial
Om du sovit i tre timmar: Är jag trött
Vad är menigen med livet: Ingen aning ...
Vad vill du just nu: Bort ifrån jkpg. Träffa gammla och nya vänner ..

Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: Ingen aning. Karro duger.
Du skulle egentligen velat bo: I västergötlands län
Din högsta önskan är: Att få en pojkvän, få ett liv !
Du skulle vilja ha: En massa.. Ett jobb osv.























2009-03-17
22:04:29

Dag 2 !
Dag 2 har passerat och det gick mycket bra. Idag har jag typ larmat hela dagen vilket är skönt för då har man något att göra hela tiden. Fötterna blir värre och värre tror jag ska ta mig ett fotbad XD .

Dax att sova snart med. Gud man har ju inget liv när man jobbar :O .

2009-03-16
23:43:13

HV71 får möta Frölunda i semifinal!!!!


Idag avgjordes den 7 kvartsfinalen mot Timrå !

Hv vann idag med 4-2
Målen gjordes av:  Mattias Tedenby
                                  Martin Thörnberg 
                                  Kris Beech
                                  Andreas Falk


Nu blir det semi mot Frölunda ! Vi tar dom !

2009-03-16
23:26:09

Första dagen !
Jobbat idag då från 10.00-17.00
Började kanon. Fick bekanta mig lite med affären och så och sedan satte jag igång med larmning och plocka ut kläder och sånt. Världerns goaste chef är där. Han är så jävla rolig ! xD

Efter lunch som spenderades med Valle och Koshar på McDonalds så blev allt mycket segare. Allt var redan utplockat och det fanns inget mer att göra så resten av tiden var det bara att sortera liteoch grejja.

Så halva dagen var kanon och andra halvan lite sådär. Mina ben och fötter är typ bortdommade nu :(  as trött så det är dax att sova ! :)

2009-03-16
08:16:37

God Morgon !
Hallå på er !

Idag är det dax för första dagen på min praktik. Som ni kanske redan vet så är det på Åhléns jag kommer vara de närmaste veckorna 10.00-17.00  !

Är lite nervös faktiskt :/ men det släpper nog när man väl kommer dit. Känns som att jag har fått lite lite information..


Dax att föna håret. Ha en bra dag ! =)

2009-03-15
21:18:35

Helgen i korthet !

Tja tja tja . Denna helgen har jag alltså typ levt hos Frida. Det var najs.

Fredagen har jag ju redan berättat om . .

På lördagen blev det chill till på kvällen någon gång då Jag, Frida, Moni och Malin stack ner till stan och hyrde film. Sedan gick vi och snackade lite med lina och träffade även massa annat folk som skulle på fest osv. .

Sedan stack vi hem till frida och kollade på filmen som var GAME PLAN . Den var braaa (Y)
Efter filmen tänkte vi göra smoothie men nej då gick strömmen i hela huset och vi blev livrädda. Tänk typ dom 4  mest otekniska tjejrna ska försöka reda ut något sånt typ 02.00 på natten . Det funkar inte så bra .. Men efter ett tag så fixade det sig. 



Idag var jag hos Frida till klockan 2 eller något och sedan har jag övningkört. Det gick kanon bra :)  
Har också kollat Wipeout och Singing Beee  ! :P

Nu ska jag tagga inför morgondagens Apu . Är skit nervös !

Bye bye !

2009-03-14
14:00:19

Sleepover At Fridas Place !
Hallå på er.
Fredagen spenderades hos Frida. Det blev chill hela kvällen. Åkte en sväng med Simon Möller också i hans nya lilla bil ^^ Sedan sov Jag, Malin och Elvira här :)
 
Nu ska vi äta frukost snart det blir rostade bröd med ägg, hallon smoothiee och hmm , inget mer :)

Idag kanske jag ska övningköra och sedan blir det tillbaka till tjejerna en stund till . Ska nog sova här 1 natt till :)


Hörs senare !

2009-03-13
18:23:56

Helg !
Skolan var helt okej gjorde inte alls mycket. Spelade pingis och basket i slutet. Kommer vara surt att inte träffa klassisarna på 2 veckor nu förutom nästa helg <3 Nu är det helg :) Dock är mitt humör väldigt, väldigt lågt just nu ! . Känner bara för att sätta mig i soffan och glo på tv helt ensam om jag ska vara ärlig. Men det är inget ni ska tänka på ! ...

Hoppas iaf att ni får en bra helg.!.!.!.!.

Jag ska försöka dra med mig mitt tråkiga ja och åka till Frida. Ska försöka att vända på humöret lite också för deras skull....

Vi hörs ! kram på er !


2009-03-13
09:45:09

HV 71<3
Igår spelade Hv sin 5 kvarts final mot Timrå.  Det stog  1-3 i matcher till Timrå innan denna spelades.

Det blev 3-1  <3 !
Målen sattes av Ullström 
                             Tedenby
                             Voutilainen

Nu står det 2-3 i matcher till Timrå. Nästa match spelas imon ! Detta tar vi !



Nu ska jag käkaaaaa !

2009-03-12
22:14:44

Näst sista dagen !

Nu är det bara 1 dag kvar tills de 2 veckorna med praon börjar. Jag ska va på Åhléns på stan från klockan 10-17 varje dag ! :) . Kommer bli skönt att slippa skolan iaf ! . Sen är det bara 1 vecka och sen är det påsklov ! <3

I helgen ska jag bo hos min vän Frida Bäck  så kommer spendera 48 timmar med henne ^^ ! Kommer bli najs !!!! :)


2009-03-11
19:11:43

ZzzZzz
Onsdag idag dårå.
Började med en föreläsning på morgonen med Veronica Wagner.



Isabella Minna Veronica Wagner, född 7 juli 1987 är en svensk gymnast. Wagner tävlar i artistisk gymnastik, en av gymnastikens fyra olympiska discipliner. I Aten 2004 tävlade Veronica Wagner som första svenska kvinnliga gymnast i ett OS på 20 år. Hon genomförde tävlingen trots en fotskada och slog dessutom personligt rekord i mångkamp.


Där va lite om henne. Hon och hennes tränare pratare om hennes resa inom gymnastiken och sådär. Det var ganska intressant.



Efter den så blev det psykologi provet som gick åt helvete. Lappen gjorde sin nytta kan jag ju lova er ! . Men men hoppas som fan på ett G iaf :) .

Slutar 12.30 och åkte hem och sedan somnade jag i 3 timmar :S . Den är illa ! Nu ska jag åka och köpa bröd XD haha

Hörs senare !

2009-03-10
09:56:19

Sjukt Jobbigt !
Vaknade vid 08.00, duschade och gjorde mig iordning och sedan tog jag bussen 08.47.

Påvägen till skolan så skickade jag sms och ringde till mina vänner i klassen men nej INGEN svarar.. Så jag börjar få panik och tänka att ingen ska gå på denna ekonomidag som vi haar idag...

När jag är vid ekhagens centrum ( 4 busshållplatser innan skolan ) Så ringer Sandra mig och säger att vi börjar 10.30 inte 09.30. SÅ JÄVLA JOBBIGT ! :O

Som tur va så fick jag åka till henne och nu sitter jag här :P Stackarn var tvungen att gå upp för att jag klantar mig. . . Mitt huvud funkar inte alltid som det ska kan jag lova er !  puss på dig sandra <3 ^^




Slutar 14.45 idag men kanske händer att jag går lite tidigare om det är jobbigt att lyssna. Det är bla. Skatteverket, SEB, Företagarna osv som kommer och föreläser....

Efter det så kanske jag ska ner till stan. Det är ju så jag börjar min praktik på Åhléns på Måndag och jag måste gå dit och fråga när jag ska börja och lite så :) längtar  skit mycket till att få komma bort från skolan ett tag =)



Ha en bra dag ! :) vi hörs sen !

2009-03-09
23:35:46

Intervjuer i mängder... Skratt och Tårara !
Yessbox...
Skoldagen var soft hade först dans och sen ekonomi. Sedan stack jag och Becka till A6 för att intervjua H&M,Åhléns och Kicks till vårat lilla projektarbete... Vårat kommer bli lätt bäst XD .

Efter några timmar på A6 så stack jag och mötte Moni, Ida och Malin och filmade dom till deras Bf:uppgift.

Sedan stack jag och Moni hem till henne och käkade, käkade och käkade lite till samtidigt som det blev masssaaa prat.  Var sjukt längesen vi va nu ! Kollade sedan på Spårlöst och JA vi grät ett antal tårar XD . Haha det pogramet är ju verkligen hemskt på riktigt. Men det är ett väldigt bra pogram ! .




Nu sitter jag här och ska snart sova, fast jag behöver egentligen plugga på mitt psykologiprov tills på ons :/ . Imon är det ekonomidag för oss i skolan. Kommer bli sjukt jobbigt !

Hoppas ni har haft en bra dag pöss på er !











2009-03-08
22:49:51

Helgen !
Här kommer några bilder från i fredags då det var fest hos Totte!




Lör:
Efter att jag hade vaknat och gjort mig iordning så stack Jag, Mamma och Pappa till Trev ( Vän till familjen ) De har precis varit och hämtat sin nya hund. En fransk bulldog. Så sjukt fulsöt så det är inte klokt. Jag älskar honom ! :)  Haha ser så jävla kul ut när dom går typ 4 steg och sedan rullar runt för att balansen inte är på topp. Här har ni lite bilder på Frasse och oss andra :

Jag och busen

Så sjukt söt !


Busade med pappas mustasch

High five !

Jag och lillen
 
Jamie :)

Deras nya katt chef :)

På kvällen så kollade jag på nästan hela melodifestivalen som förövrigt inte blev alls som jag tänkte mig.. Efter det så stack jag och Frida till Georges där vi fikade med Becka, Emma och Gabbi. Träffade även några från min klass. När de andra tjejerna hade åkt så stack vi ner till Johan där Isak och Jeppe var också...

Där blev det chill, dricka, massa snack, giutar hero osv. . . När sista bussen hade gått så började vi bli slöa och självklart så satte Johan på en skräckfilm vilket både jag och frida hatar. Kommer inte ihåg vilken de va, När filmen gick på så blev vi slöa allihopa och i väntan på att första bussen skulle gå så kollade vi lite halft på den.

Kom hem vid 06.20 eller nåt och då blev det sängen dirket.
En mycket mycket trevlig kväll ! <3



Söndag:
Väckarklockan ringde 11.00 och jag var as trött efter som det inte blev så mycket sömn inatt. Dax att gå upp och fräscha till sig och sedan stack vi för att fira min Farmor.  Efter några timmar där så skulle vi vidare till Ulricehamn där vi skulle fria min kusin som fyller 18 år ! :) Grattis på honom !

När jag kom hem var jag riktigt trött så tv:n väntade.
det blev:
19.00 - singing bee
20.00 - wipe out  = SJUKT KUL!  om ni missade de så kolla nästa gång fyfan va man garvade !
21.20 - Americas best dance crew <3

Känner mig lagon tjock och lagon trött nu så ska dra mig till sängen ! Puss och Kram !

2009-03-07
12:39:30

Fredag !
Skolan var chill 2 lektioner varan 1 va svenska  där vi hade prov på 13 författare och fakta om skräckromantiken. Jag började igår kvällen innan så förstod att det inte skulle bli så lyckat. Men men lapp så klarar man allt eller vad säger ni ? :P .

På sista lektionen var det match mot Gränna. Tjejerna i volleyboll och Killarna i innebandy. Jag och Sandra var inte med utan vi satt mest och kollade på boysen när dom spelade. Dock hade vi behövts inne hos tjejerna ^^.

Sedan stack vi 2 ner till stan jag köpte en klänning på Gina ( den hela världen har ) och Sand´ra lämnade tillbaka en likadan :) . Det blev man på mack makeriet och sedan lite jakt hahahaha ! XD .

Väl hemma blevdet stressigt för att vi skulle på fest i huskvarna. Men det fixade sig.. ´Det var väl ungefär 15 pers kanske . Helt okej var det . Bättre än att sitta hemma .

Hemma vid 1 kanske? då blev det lite dator och sedan sängen :)

Ska försöka få tag i lite bilder :)

2009-03-07
01:25:58

Party !
Hallu eller .
Kom precis hem från en fest i huskvarna. Det var helt okej, med trevligt folk.  Hittade även våran kära dansvän där, sånt är alltid kul :)

Nu ska ja typ sova!

2009-03-05
22:18:50

Bländas av mig själv :O !

Hopp nu var det då såhär att klockan 08.00 var jag hos min frisör och skulle klippa +  Singa mitt hår . Tog ca 2 timmar som vanligt och resultatet:

*Alldeles för blont jag typ skiner upp som jag vet inte vad. ( men de kanske går ner lite efter ett litet tag, brukar de iaf)

* Luggen blev helt konstig :S

Men men annars var det la bra . Längden och de e perfekt och uppklippningen också. Det andra får jag väl leva med ett tag. =/



I skolan gjorde vi inget vettigt. Först rättskunskap dit jag kommer efter typ halva lektionen, Sen stack vi till stan och käkade och kollade lite under våran håltimma eftersom layouten var inställd, Sedan natur som vi knappt hade och sist eng . Vi har fortfarande inte fått någon engelskalärare :S . läskigt ! :O




Imon är det helg =) vet dock inte vad jag ska göra mer än att va med tjejerna om de inte får något annat för sig. Ska till stan en sväng imon me och köpa en softisch klänning :)   Ska ni göra i helgen ? :)
 


Byeee byeeee :)

2009-03-05
07:30:57

God Morgon !
Hallå hallå.

Har precis lagt på lite make up och ska snart dra mig till bussen. En lång skoldag väntar =/ . Slutar klockan 4 och då ska jah hem och sova.

Igår kväll var jag sjuktt rött och låg i min säng och halvsov redan klockan 23.00.  23.30 ringer min mobil och jag får sitta / ligga och göra min vän sällskap medans han väntar på tåget och sitter på det ända till min mibil dör. Då jag lyckas somna ganska snabbt. Så det blev inte så tidigt som jag hade hoppats på men vad gör man inte för vännerna XD

Måste skynda mig nu puss&kram !

2009-03-04
22:12:01

Natti natti
Dax att sova snart . Men jag är as hungrig så ska väl ta mig något att äta först :) .

Kan ju meddela att träningen börjar falla på sin plats nu iaf i 1 månad men återkommer om det imon ! ^^

Imon ska jag också förnya mig lite ^^ hur får ni se då XD 

Godnatt !

2009-03-04
14:37:36

Studiedag ! :)
Ingen skola idag = vakna vid 10.00

Har städat och lite så fram till nu. Jag är sååååå duktig. Nu ska jag och min vän Malin ner till stan en sväng. Får väl se om man hittar nåt skojj :) .

Have fun :)

2009-03-03
22:32:58

Tv !


Ni missade väl inte säsongstarten på Desperate housewives klockan 21.00?!?  En bra serie tycker ja dock en massa massa massa drama hela tiden.


Den rätte för Rosing var ju också idag klocan 20.00 följer de med. Men det är bara för att se hur hon är som person. Tycker fortfarande att hon är en väldigt stel och konstig person men det kanske ändras...
Träning :
Sitter nu och funderar på hur jag ska göra med min träning på sence. Min syster ska sluta träna där nu så nu får jag antagligen börja träna själv vilket inte känns allt för lockande. Och friskis där mina vänner har tränat ett bra tag nu känns inte heller så lockande pga allt folk :S  Men men vi får la se. . . Tror jag ska börja ut och springa när våren kommer också .
Nu i 3:an så har vi ju gjort nya val i skolan med. Nu har jag idrott 4 gånger i veckan och i 3:an kommer jag bara ha det 1 gång om jag får mitt förstahandsval som är Webbdesign. kan ju hända att det är fullt där och då får jag troligtvis yoga vilket jag inte tycker är as kul.. Men idrotten kommer ju gå ner och jag är inte speciellt nöjd med mig själv än så måste fortsätta träna på nåt sätt. !

2009-03-03
22:16:03

1 lektion..
Idag hade jag bara en lektion i skolan, Matte. Vilket behövdes eftersom jag är livrädd att jag kommer få ig i B kursen som jag håller på med nu =/ .

Efter den lektionen kom mamma och hämtade mig och det blev lite soft hemma och sedan stack vi 2 upp till A6 för att byta storlek på mina nya Baggy jeans ( som jag förövrigt inte har hunnit ta kort på. De kommer ). Hittade lite annat smått och gott typ spännen och sådannt. :P . 




Imon har min skola Studiedag ! . Såå gott. Vet dock inte vad jag ska göra. Jag och Valle skulle egentligen till Ba trafikskola för att skriva in oss och lite sådär men nu blir det inte så . Men jag ska till A6 en sväng iaf. Har bestämmt mig för att jag inte ska sova länge imon utan jag ska göra en massa :) Förhoppningsvis kanske man kan hinna träffa några vänner också =)   

Hör av er  om ni har tråk ^^ !

2009-03-02
21:55:34

Tråk..
Sitter framför datan och tråkar som vanligt. mår fortfarande inte bra men var duktig och gick till skolan iaf :) . Dock tog det emot lite i slutet då var det ganska jobbigt. Så när jag kom hem sov jag ett bra tag !

Började med vårat lilla projektarbete idag. De hade gjort gruppen och jag kom med Becka och Loae. Tror detta akn bli ganska bra :) Vi ska undersöka vissa företag och desras sortiment osv. allt ska resultera i ett muntligt föredrag på 10 minuter.

På onsdag har vi studiedag. Så gott! och om 2 veckor ( v. 12-13) så går vi ut på Prao ! :) längtar !

Nu ska jag dra mig till tv:n en stund...
Någon som vet någon bra film ? ^^

2009-03-01
22:37:59

Still Sick !
Mår inte ett dugg bättre idag. . .

Usch det är så sjukt tråkigt att va sjuk , eller nej men att ha ont i halsen. Det är den jobbigaste "sjukdomen" man kan ha enligt mig. Man kan inte andas, inte äta osv..

Dagen har bestått av Vasaloppet,  (Jag som ville att Jens eriksson skulle vinna :( . men men han slutade la som 10 eller något) sedan har jag inte gjort ett skit. Suttit framför datan i mina nattkläder heeeeela dan och tv:n med då. Ni missade väl inte :

America's Best Dance Crew
     &

Herren på teppan

 

Hade inte tänk att gå till skolan imon men sen kom jag på att vi ska starta ett projekt arbete och vi ska gå igenom  det och så imon, så det känns som att jag verkligen borde försöka gå ändå.. Vi får väl se!


Hoppas ni har haft en bättre helg än mig iaf ! kram på er :)