Kastella

2012-02-29
16:07:38

Soool!

Hade sleepover med Malin inatt. Sov i hennes nya lägenhet. Massa mys! Dock så var vi tröttare än vad vi trodde igårkväll så det blev 2 glas vin lite chips och sen natti natti.

Idag tod jag mig en rask promenad hem från henne. Ryggen var ju inte direkt torr när jag kom hem haha!
Sedan har jag suttit och fixat med mina produkter lite :)

Dax för dusch sen maat!


2012-02-27
09:25:23

Buuu!
Godmorgon!
Solen skiner men mamma kom in och sa att det är iskallt ute. Känns ju sådär mysigt.
Idag ska jag jobba vilket jag känner sådär för just nu då jag har pulserande smärta under bröstet. Inte alls roligt :( Hoppas att det går över när jag kommer ner till jobbet annars vet jag inte om jag pallar stå där.

Blöö. Ha en bra dag!

2012-02-26
18:56:34

Man mår som man förtjänar!
Och idag betyder det att jag får bra ganska bra men vara lite trött. Sitter fortfarande i min jumpsuit som jag tog på mig i morse.
Igår firade vi fina Becka Åberg på berget. Sedan drog vi oss ner till Sliver och Harrys och där spänderade vi resten av kvällen. Hade jättetrevligt faktiskt :) Synd bara att mitt nya halsband gick sönder första gången jag använde det. Får se om chefen kan hjälpa mig med det imorgon...

Imorgon väntas jobb hela dagen och sedan möte med mary kay.

Hoppas ni mår bra!!!

2012-02-24
17:55:39

Och vad ska jag ha allt detta?
Var som ett barn på julafton när jag fick hem mina marykay produkter. Det blev lixom på riktigt nu och det känns jättekul. Nästa tors sk jag på min första kurs och efter 3 så är jag redo att ta mig an er där ute. Kommer förhoppningsvis gå bra och jag är skittaggad!!

Satt precis och provade lite produkter inför afterworken jag ska på strax. Blir kanon!

Bye!

2012-02-22
12:59:13

A Big Smile
Hej och hå!

Idag har jag sprungit runt på stan lite. Först med Malin en stund på hennes lunch och sedan själv. Jag besökte först smycket för att beställa mitt första REBECCA smycke. Jag är såååååå glad. Har kollat på dom sedan jag började men har aldrig haft råd eftersom att smycket ligger på 1.599 :- men nu fick jag världens chans och självklart så var jag tvungen att ta den :)


Hur snyggt är det inte? Det här är den lilla modellen och jag beställde den stora men man ser ju lite iaf :)


Sedan gick jag till Bokrean på Bokia och köpte mig en matlagningsbok som heter Pusslet. Tror allt att jag kan hitta något att laga till middag idag :)



Dax att plocka på rummet och sedan handla.

Puss!

2012-02-22
09:19:04

Fettisdagen


Igår fick man äta massa onynnigt tex massa semlor :D
På jobbet fick jag nog världens största semla. Jag skojjar inte när jag säger att den typ vägde 2 kg. Men i skulle den haha. Sedan väntade en på mig här hemma men den tog jag idag till frukost istället :)

Funderar på om jag ska göra lite egna semlor idag kanske. Vi får se!

Ska snart ner till jobbet och kolla ut ett smycke jag ska beställa.
Bara så ni vet så har vi 60% på massa i butiken!

Bye!

2012-02-21
09:05:04

Noll koll!
Vaknade konstigt och gick upp och gjorde mig iordning. Sedan frågade jag pappa om vi skulle åka och han kollade konstigt på mig.
- Du börjar väl om över en timma?
Hopp, Något gick ju snett idag. Hoppas inte att det blir en sån där dag då allt är fucked up!

Ha en bra dag och ät mycket semlor för guds skull. Jag hoppas att chefen bjuder på en på jobbet!

2012-02-20
21:48:37

Trött!
God kväll allihopa!

Här sitter jag festfixad och redo att dra ut men väljer nog hellre sängen.
Har jobbat på smycket från 10-18 idag och sedan var jag mary Kay och sminkade mig och lärde känna tjejerna lite. Vi hade super trevligt och det var kul att prova alla produker. Skrev även in mig i deras datasytem och gjorde min första order. Så nu är det dax. Nästa vecka börjar jag med mina utbildningar och när jag har gjort det så är det bara att köra :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imon blir det jobb igen!

2012-02-19
22:16:20

BB?
Satte precis på BB för att se vilka som ska börja leva livet i tv-rutan. Är inte speciellt intresserad i början av programet och brukar inte vara det heller. Alla är mest jobbiga och går runt och skriker då. Så har ingen favorit och vet inte om jag kommer kolla vidare heller faktiskt. :)

Ska snart dra mig till min sköna säng. Hoppas att jag får en god sömn för imorgon blir det en lång dag..

Natti natti 


2012-02-19
20:59:36

Så underskattat, so underbart!
Jag ska säga en sak som jag tycker är underskattat. PICKNICK!!!
Det måste ju vara det mest romantiska man kan göra. En fin sommardag, ta med en liten korg med filt, lite glas och något gott att dricka samt tugga på och bara sitta och njuta av varandra och livet. Japp det tycker jag verkligen. Hoppas att jag kommer ihåg detta när sommaren kommer glidande.

Och du också älsklingen ;) <3


2012-02-19
20:32:49

Vart tog bilderna vägen?
Min bloigg har tappat bort bilderna. Eller så är det jag som har gjort det. I vilket fall måste det bli ändring på det nu. Fram med kameran Karro och fota ditt liv. Det ska väl inte vara så svårt!

 

2012-02-19
16:19:37

Snark
Kom precis hem från pojkvännen så ligger inbäddad i filten i soffan med två snarkande hundar på varsin sida. yeey!

Igår kollade vi melodifestivalen hemma hos Jimmie och sedan åkte vi till Challe och kollade film och sådär. Var väl hemma hos jimmie vid 01 eller något skulle jag tro.
Idag har vi inte gjort så mycket. Spelat lite kort med Mikki och Fidde och sedan lite dataspel.

Men nu är jag ju hemma igen och ska vräka i mig lite glass då jag är så himla sötsugen. Har inte bestämt mig för om jag ska åka och köpa maränger till. Helena gjorde mig så sugen på¨det innan haha.
Vi får se.

Imorgon blir det Jobb och sedan direkt till Studion för att möta upp med mary kay tjejerna. Japp Det är klart nu, Jag ska börja :)
Och jag ser så fram emot det. Nu hoppas jag bara att mina nära och kära kan hjälpa mig på traven.

Pusshej!

2012-02-18
10:00:12

Lovely Friday

igår hade jag en super mysig dag och super rolig kväll.
klockan 13.00 var jag på Lunch med Linnea. Det var supertrevligt. Vi satt på Picknick i 2 timmar haha :)
När jag kom hem tog jag det bara lungt och sedan tränade jag och Emil i vårat gym :)

På kvällen kom Josse, Emil och Frida hit och vi hade spelkväll. So fucking nice!
Ni är bäst <3

Sov som en gris inatt :)


2012-02-17
11:02:24

Helg!

Igår så åkte vi till jimmies kusiner direkt efter jobbet. Det var trevligt!
Sedan åkte vi hem till mig och mamma gjorde varma mackor med svampstuvning, MUMMMAAAA!!!!

Idag är det Fredag och det är helg. Skulle åkt och tvättat bilen med pappa men kom på att jag har bestämt lunch tid med Linnea vis 13.00
Så bilen får vänta ännu en dag :P

Mer för kvällen har jag inte planerat. kanske blir spelkväll med familjen, vi får se!


2012-02-16
08:53:39

Vakna med the voice
Godmorgon!
Hade en sån där jobbig morgon när man ställer klockan och sedan somnar om. När man vaknar igen så tror man att klockan är jätte mycket fast du har gott om tid på dig.
Nu har jag lugnat ner mig och krypit ner i soffan. Om 40 min ska jag till jobbet. Jag jobbar till 18 även idag och sedan ska jag och Jimmie tills hans kusiner som är här. Hoppas att jag inte är allt för trött efter jobbet eller som i måndags när jag inte kunde gå när jag gick ut från butiken..

Sånt man märker. Nu ska jag ta en mumsbit och mysa med min sigge bigge :)

Ha en bra dag!

2012-02-15
21:07:13

Frusen!
Japp då var linsena påväg och tröjjan bytt. Så jag hann med allt som jag skulle idag. Frida hängde med mig snäll som hon är!
Sedan åkte vi hem och åt lite mat här och bara chillade. Jag började frysa något så grymt när vi kom hem. Hoppas verkligen inte att det är förkylning som är påväg.

Har precis fått en liten spa fotbehandling av mamma med bananmask och filmning samt insmörjning. Det satt väldigt fint!

Nu ska jag sticka lite och kolla på tv. Stickeriet tar längre tid än vad jag trodde. Men till hösten ska jag väl bli klar hahaha!

Puss på er!

2012-02-15
11:47:05

Linsdax
Japp idag kommer jag troligtvis beställa mina första linser. Har tid på specsavers vid 14.30 och innan det ska jag åka och byta en tröjja som jimpan fick av mig igår.

Inatt sov jag hur dåligt som helst och när jag gick upp mitt i natten så satt mamma vid balkongen och skrämde livet ur mig. Tv:n hade visst satts på på högsta volym mitt i natten och hon fick springa upp och stänga av, Läskigt!!!!!!

Nepp nu lite mc bok sedan fixa sig och sticka!!! :)



Ha en bra dag!

2012-02-15
10:50:30

Valentines Day

Alla samlades här hemma på kvällen och min sötnos gav mig jättefina blommor, choklad och geléhjärtan samt ett dundergulligt kort <3 :) Tyvärr hade rosen inte lång tid kvar och leva då den var död när jag skulle ta kort på allt idag på morgonen. Men blomman är fin ändå hihi :)


Vi hade lite spelkväll här hemma och sedan drog vi vidare till AnnaGretasa där vi åt så vi knappt kunde stå. Men gott och mysigt var det och det tyckte vi allihop!

Sedan åkte vi hem och jag och Älsklingen gick ner och gjorde något jag älskar nästan allra mest. Möööös, Innan han somnade strax därpå!

Jag älskar dig Jimmie <3

 


2012-02-14
15:53:17

Hej!
Tjosan hejsan. Har precis kommit hem och satt mig här vid datan. Jag och mamma har varit iväg och gjort lite ärenden. Vi fick med oss en alla hjärtans dag present till mig, en till mormor och jag köpte även en liten grejj till Jimmie också även om vi inte skulle det :) Tycker man om nåt så man måste man ju passa på? :) Ikväll kommer Josse och Emil hit och sedan ska vi spela lite spel och kort innan vi åker och äter monster middag. Skriver senare! Ha en underbar alla hjärtans dag med familjen, vännerna eller pojkvännen/flickvännen!

2012-02-13
20:58:41

Good work!
Det var skönt att få jobba av sig idag. Äntligen!! 8 timmar jobbade jag av idag med Carro och Marlene. Efter det har jag bara suttit här i soffan med mina ömmande fötter :( Imorgon är det alla hjärtans dag och det ska jag självklart fira med min underbara prins och min fin fina familj! <3'

2012-02-13
08:24:33

Gäsp!

Godmorgon!

Tog det hur lugnt som helst igår och la mig jättetidigt. Har säkert sovit 9 timmat inatt och ändå så ät jag skittrött nu :o.
Detta är inte okej!

Ska strax göra mig klar för jobb. Hoppas verkligen att jag piggnar till när jag åker ner.

Ha en bra dag!


2012-02-12
21:48:56

Lite av allt!

Har haft en skitbra helg igen! :)

I fredags så var jag , Frida och Sandra ute och gick runt dumme mosse. Lagom sega efter det så åkte vi hem och jag tog mig en tupplur. Sedan samlades vi hemma hos Frida på kvällen och spelade Monopool och kollade på tv. Sent på kvällen så åkte jag och Sandra förbi killarna som festade loss. Kom hem vid halv 3 på natten.

I lördags så blev det förfest hos Sandra med Frida, Mikki och Jimmie. Vi drack massa drinkar och kollade på melodifestivalen. Sedan åkte Jag, Jimmie och Mikki ner till Ztyle och kollade på lite band som spelade :) Träffade massa vänner som jag inte har sett på länge. En mycket trevlig kväll!

Idag har jag varity hos Jimmie hela dagen. Har spelat kort kollat tv sovit och ätit ungefär :P
Så som en söndag ska vara helt enkelt :P

Imorgon ska jag jobba på Smycket igen för fösta gången på över en månad. Vi får se hur det går och hur mycket jag kommer ihåg. Blir lite som att starta om på nytt. Men ska bli skönt att få jobba igen. Jag blir galen av att gå hemma hela dagarna!

Bye!


2012-02-12
21:48:33

Lite av allt!

Har haft en skitbra helg igen! :)

I fredags så var jag , Frida och Sandra ute och gick runt dumme mosse. Lagom sega efter det så åkte vi hem och jag tog mig en tupplur. Sedan samlades vi hemma hos Frida på kvällen och spelade Monopool och kollade på tv. Sent på kvällen så åkte jag och Sandra förbi killarna som festade loss. Kom hem vid halv 3 på natten.

I lördags så blev det förfest hos Sandra med Frida, Mikki och Jimmie. Vi drack massa drinkar och kollade på melodifestivalen. Sedan åkte Jag, Jimmie och Mikki ner till Ztyle och kollade på lite band som spelade :) Träffade massa vänner som jag inte har sett på länge. En mycket trevlig kväll!

Idag har jag varity hos Jimmie hela dagen. Har spelat kort kollat tv sovit och ätit ungefär :P
Så som en söndag ska vara helt enkelt :P

Imorgon ska jag jobba på Smycket igen för fösta gången på över en månad. Vi får se hur det går och hur mycket jag kommer ihåg. Blir lite som att starta om på nytt. Men ska bli skönt att få jobba igen. Jag blir galen av att gå hemma hela dagarna!

Bye!


2012-02-09
11:53:08

Träning är bra och kul...ibland!
Igår så var jag en duktigt flicka och tvättade med mamma och sedan städade jag toan uppe här hemma.
Det var en jävla massa skit som skulle slängas.

När min pojk hade slutat så åkte jag till honom och tränade.
Han har varit duktig och satt upp tv och grejjer där de har sina träningsredskap så vi kollade på sons of anarchy medans vi motionerade :)
Sedan var vi ju givetvis tvugna att lägga på oss det vi hade gått ner med en stor bit kladdkaka och grädde. MUMMA :D

 Sov brevid min underbara!

2012-02-08
12:06:24

Sol!
Tjosan! Idag är det ingen fin sol som str¨lar in i fönsterna, nope! Synd för jag skulle kunna tänka mig att gå en långis med hundarna. Nu är det dock tvätt som gäller. Bara några maskiner kvar sedan ska det städas här hemma lite. Resten av dagen vet jag inte vad som händer. Sånt man får se!

2012-02-08
01:05:17

Mumma!

Innan idag åt jag och mina päron något riktigt gott som jag har längtat efter...

Glass med färska jordgubbar, färsk ananas toppat med sirap. Helt underbart gott vill jag lova...
Rinner i mungiporna bara jag tänker på det hihi :)

Nu har jag träffat malin och sandra. Klockan är natt och dax för mig att sova. Imorgon bitti ska det tvättas och städas!

Puss!


2012-02-07
15:35:57

Blö, Yippi, ZzzzZZ
Blöö tredje dagen med sprängande huvudvärk. När ska detta sluta? Jag antar att det är en form av förkylning men det är inget jag orkar med just nu!!!

Var på Synundersökning innan och jag klarade det, YIPPIIII!
Så nu ska jag dit och prova linser nästa vecka också. Färglinser here i come!

Jag blir skittrött av att ha ont i huvudet så ska lägga mig i soffan och vila lite innan jag städar rummet.
Ikväll kanske man även ska unna sig lite egentid i ett varmt bad med skön musik och massa ljus? :D

2012-02-06
21:32:18

Check!
Då har man varit på möte och nu kommer min hjärna säkert sprängas av alla tankar.

2012-02-06
11:41:22

Möte och grejjer
Idag är det måndag och klockan är strax 12. Alla 3 hundarna har precis lugnat ner sig, japp frejja är här med :P
Funderar på att dra till a6 och se om det kan finnas någon foundation till lilla mig. Det är inte lätt när man är vit som ett a4 papper :(

Klockan 17.00 ska på på möte. Vi får se hur det blir, spännande är det iaf.

hoppas ni får en bra dag!

2012-02-06
11:24:16

Och då har man haft en sån där perfekt helg igen :)
I fredags så var jag och Malin på en inflyttningsfest på Österrängen. Jag hade ingen aning om vem killen va men vi hade skitkul där med alla grabbar från Eksjö. Senare bestämde vi oss för att dra oss in mot stan så det fick bli taxi ner till Olles. Dock hann vi bara kasta in jackan hälsa på lite folk och tappa bort som vi kom med innan vi gick ut igen. Åkte då hem med jimmie och sov där!



Lördagen kom och jag vaknade 05.45 och kunde därefter inte somna om. När vi hade ätit frulle, temperaturen hade gått upp och vi var klara stack jag, jimmie, Mikki och Fidde till Isaberg och åkte skidor/snowboard. Allt gick skitbra och det var perfekt väder!!
Det måste vi göra om snart :)


på kvällen så var jag och Jimmie hundvakt hemma hos mig. Vi åt underbara pizzor från tortelini med vitt vin och kollade Melodifestivalen(LOOREEN ÄGER!) och Puss In Boots.





Igår så var det jag som stod för maten så jag och Jimmie gjorde Taccogratäng för första gången. Det blev faktiskt gott tro det eller ej :P
När mörkret kom så gick vi ut och åkte pulka med mina hundar. Dom tyckte dock att det var bättre att springa brevid haha!
Det blev mys i soffan hela kvällen sen!

vvvVisste ni att jag har världens finaste pojkvän? vvv

2012-02-03
16:20:51

Dagens
Dagens frukost:
min (mammas) älskade skinkomelett som jag har ätit hela veckan typ haha



Dagens dryck:
Vad annars? En halv fryst julmust såklart. Finns inget bättre!

2012-02-03
14:49:23

Mer snöö
Kom massa mer snö idag. Först blev jag jätteglad men sedan när vi skulle gå ut med vovvarna så frös jag ju ihjäl. Kände mig som en packad åsna med alla kläder haha!

Idag känner jag för att åka pulka barnslig som jag är men det är Fredag och då har man inte tid för sånt där.
Ska vara med Malin ikväll. troligvis ska vi på en inflyttningsfest men jag har ingen aning om vem killen är. Blir säkert roligt, vi kan ju hoppas på det. Dock blir det städat för min del imorgon ska vi nämligen åka skidor :D

Nu ska jag.. ehm ingen aning. Fy vad surt det är att vara arbetslös. Nu ska jag in på platsbanken!

2012-02-03
13:46:44

En trevlig kväll i Mary kay studion


Igår kväll så var Jag, Frida, Josse och Sandra på en Marykay kväll. Det var jättetrevligt och vi var där ett bra tag faktiskt :)
Fick prova massa produkter och sedan spändera lite pengar. Alla kom därifrån men en liten påse :)

Jag fick med mig en faoundation borste och ett läpp set med scrub och lip balm



Jag har varit på sådana besök ett antal gånger innan och det är nästan alltid lika trevligt :) Beror ju så klart på vem som håller i det. Får se om jag hoppar på Mary kay banan nu. Ska på möte på måndag, spännande!!!

2012-02-02
15:50:55

Min fina vän.


Idag har jag varit med min fina vän Frida Bäck. Vi åkte till a6 och Ikea ganska tidigt. Nu har jag äntligen fått mitt spotify!!!!
Sedan så har vi tränat hemma hos mig med just dance. Svettet rann om oss mot slutet, duktiga vi är!!!

Strax ska jag äta och sedan duscha och göra mig klar till kvällen då jag ska gå på Mary Kay kväll i stan med mina flickor. Kommer bli mysigt!!!!


2012-02-01
22:46:39

Natti natti
Nu står sängen på schemat. Blev pangtrött bara sådär :S

Jag och mamma har kollat på Bad Teacher precis och den var helt okej måste jag säga!!

Imorgon blir det en fullspäckad dag :)

2012-02-01
20:17:00

Promenad i kylan
Blev sugen på att gå ut och gå innan så bad min pojkvän att föla med mig och hunden på en långpromenad runt munksjön. Lite kallt om ansiktet men skönt!!!

Nu har jag precis gjort mig lax med smögensås och pasta, mumma!!!!
Dax att kolla film med mamsen :)

BYE!

2012-02-01
15:33:07

Problem!
Håller på att göra om bloggen lite sakta och försiktig. Är så sjukt trött på en tråkig vit sida men detta kommer ta ett tag och det vet de flesta som läser mig blogg :P

Ser det konstigt ut så får ni uppdatera sidan en gång.

Vi får se hur det blir helt enkelt. Ha tålamod!!!