Kastella

2009-06-25
08:02:17

BYEE BYEEE
Håller på att packa klart det sista nu .. Har precis duschat.

Förutom blåsan under läppen så är allt fint och jag har inte hunnit bli så närvös än ( Hoppas att jag inte hinner bli de ) Ingela och Frida kommer och hämtar mig 10.25 och sedan drar vi vidare till Skavsta därifrån flyger vi  till Alecante :)

Det kommer bli underbart . Nu ska jag fortsätta . . Ni får ha det så himmla bra här hemma ! puss på er  =)

2009-06-25
00:35:55

snart så ...
Bara några timmar kvar, 10 närmare bestämmt . . . Har packat ungefär hälften och sådär .. hunnit med nästan allt jag skulle . . Va på stan . växlade pengar , fikade med Millan och Malin . Trevligt ! . Sedan A6 letade kläder och skor fick med mig 1 tubtop. Sedan köpte jag skor..

När jag kom hem packade jag lite och sedan kom Jimmie och i slutet Elin så jaa jag har hunnit med typ det jag skulle ..


Nu ska jag sova så jag kan gå upp klockan 7 imon och fortsätta med allt :)


Puss på er !

2009-06-24
01:09:15

Hur ska man hinna allt !
Imon är sista dagen då man har tid att fixa allt inför resan detta ska göras:

Gå upp
Stan / Forex med Mamma
Kolla vad jag vill ha med mig
Börja packa
Ta en fika med Millan
Fortsätta packa. Förhoppningsvis bli klar
Bränna skivor
Träffa Jimmie
Ladda och ta bort bilder från kameran

Kommer aldrig gåå . . . eller kommer de ?

2009-06-23
12:58:23

Älskar sommarplågan !
Cidinho & Doca - Rap Das Armas  Årets sommarslåga. Helt underbar , ingen plåga för mig inte.. En sjukt bra festlåt nu på sommaren eftersom att refrängen är så sjukt lätt att kunna så blir det en sån go stämmning när alla sjunger med !

sätter sig på huvudet dock, så rapapapa  är det ända som går runt och runt i min hjärna just nu !


2 Dagar sen sticker vi ! Och nu är sommaren här i Sverige också .. Hur mycket bättre kan de bli ?

Idag blir det till att fixa lite till resan ska på stan med morsan och A6 med Frida ^^

PUSSPUSSPUSS på er alla !

2009-06-21
23:43:51

Picknick 22.00
Hallu på er . Jag och Frida gick upp vid 11.00 och hon stack ganska snabbt. Jag städade upp lite och sedan så chillade ja .

Vid 17.00 kom Sandra och hämtade mig och vi stack hem till henne. Där blev det jordgubbar och tv :) vid 22.00 så stack vi till Stadsparken och hade picknick hihi . En kväll med både Skratt och gråt :)  Du är underbar ! <3 

Nu blir de till att dunka lite musik !

2009-06-21
14:55:24

Midsommarafton !
Började med förfest hemma hos Elvria med mat, musik och massa prat. Humöret var på topp och vi ville fortsätta festandet någon annanstans. Jag och Elvira gick och plingade på hos hennes granne som hade bjudit in oss XD . pilingade ungefär 10 gånger och knackade 5 innan någon kom och öppnade och då var det fritt fram så vi gick in där allihopa :) . Riktigt härliga både killar och tjejer. Jag hade jätte trevligt... Körde buzz och dansade i massor :)

Efterfesten blev hos Jimmy vid tensticksområdet. Det var väl sådär så jag och Frida tog taxi hem ganska snabbt :) .

Väl hemma stod vi och snackade med Fido och elin en stund ochs edan gick vi in och la oss .

En mycket bra midsommarafton var det och det är jag glad över^^




Tack tjejer och killar <3

2009-06-19
15:42:12

Midsommaren är här igen
Glad midsommar på er allihopa !

Vaknade upp med 2 små vänner idag åt lite frukost och sedan stack jag hem till Frida och åt lite och sådär . Mycket gott ^^ .  Riktigt åskväder idag, usch.. Hoppas det håller upp när vi ska grilla ikväll iaf.

För er som inte vet så mullrar det när luften i blixten värms upp oerhört snabbt till ungefär 50000 grader. När en blixt är riktigt nära hörs den förresten som ett kanonskott....

( Varför är det inte som det var när man var liten. Man åkte till något speciellt ställe där massa folk samlades och reste midsommarstången och dansade alla möjliga danser runt den. . . Alla hade ega midsommarkransar på huvudet som man hade jobbat med i några timmar för att få den i rätt storlek och rätt tjocklek.. Nee nu är det inget speciellt längre . Ingen midsommarmat, inget fint väder, dans, stång, krans .. DÅLIGT enligt mig !)





Kvällen kommer beswtåav att jag + 4 tjejer till kommer att smlas hos Elle där vi ska börja med att laga lite mat och sådär . Sedan blir det lite fest, kanske spel och sådära.. Vi får la se vart kvällen tar oss :)


Sorry att jag inte har lagt ut bilderna på mina bikinisar men jag har iaf tagit kort på dom, så de kommer XD .


Nu måste jag skynda mig massor ! Ha en riktigt bra kväll !  PUSS på er !

2009-06-17
23:45:58

I´m ready !
Ons idag. Har blivit en slapp dag för mig. Låg och solade en stund tills det började regna och sedan har jag varit på stan och ätit på La dolce vita med Mamma och Syster. Mycket trevligt...


Resten av kvällen har bestått av tv program. Mitt favorit har äntligen börjat igen SO YOU THINK YOU CAN DANCE !!!! <3<3<3

Har fått mina bikinisar idag också :) . Och allt passade så jag e super nöjd och taggad och klar för stranden ;) Woohooo !  lägger in bilder imon !




Jobbigt när man får olika bud och man vet att man bara kan förja det ena :S .




2009-06-17
01:41:17

Yeehaa!
Hejhej ska snart gå och lägga mig så skriver lite snabbt här . . .

Kvällen har bestått av lek på friadalen, DHW hos Malin, Testat den nya MB choklad med jordgubbar skit god, Varit med Elin :)


Nu ska jag sovaaaa !

2009-06-16
16:59:48

Tjuuhu !

Snart har 1 vekca av sommarlovet rusat förbi och vi har ännu inte haft något direkt sommarväder.. Det suger ! 

Tidagare på dagen var jag på stan där jag mötte mina vänner Malin och Frida. Gick omkring lite och sedan blev det hem igen.. 

Ska ut och övningköra lite snart tror jag ett va över 1,5 månadsen tror jag sen jag körde sist :S . Känns som att jag vill börja ta tag i de nu :)

Senare ikväll ska jag nog vara med tjejerna om dom ringer mig:) 


puss !   

2009-06-16
00:50:35

Mys vid sjön :)
Hallå hallå. Idag har jag och mor min fixat lite ärender. Vi har hämtat mitt pass och köpt pakethållare till cyklarna i Spanien så nu är jag Redo xD

Sedan åkte jag till Elvira och var där med henne, Filip, Jesper och Patricia innan malin och frida kom.

Nu kom jag precis hem från Västersjön. Jag, Frida, Malin, Linnea, Emma och Becka har suttit där i ett par timmar och myst med myggen haha . Snackat i massor om vad som händer i sommar . Camping och resande på G ;) Woohooo !


Nu ska jag sova så att jag kan gå upp någorlunda tidigt imon . har lite ont i huvudet nu hoppas det släpper under natten också :(


puss på er !

2009-06-15
00:27:37

Helgen osv..
Här kommer lite Bilder och Text om vissa dagar som jag glömt skriva om :)



Ons:
Det blev ferre hemma hos Larrie. De var dax att fira hennes 18-årsdag. Vi var totalt 12 stycken tjejer som snackade , skrettade och hade det massa trevligt på Sandras Uteplats! Efter några timmars stojjande hemma hos henne skulle tjejerna ner till Piren . Dock är jag underåring fortfarande men jag hängde med ner till stan iaf. Ute på Piren så träffade vi lite vänner och sedan när alla skulle in på saltkråkan så var det dax för mig att åka hem. Jimmie tog samma buss som mig så jag slapp att åka själv :) .




Fre:
Familjen åkte till Hjo så jag bestämmde mig för att sova hos Frida. Det blev musik, Mat, jordgubbar med choklad och massa snacks innan vi gick och la osss ^^ . Mycket trevligt.!



Lör:
Frida och jag gick upp tidigt och drog oss till mig direkt för att vara barnakt år Jamie och keyleigh . Efter några timmar med Rockband spelande med ungarna så höll våra öron på att typ kolappsa. Som tur va kom Trev och hämtade dom då :)  På kvällen var vi hos mig och kollade film, kökade gott och lite sådär och sedan sov Frida hos mig ^^



Sön:
Idag har jag inte gjort så mycket jag och Frida var och kollade på våran väns och hennes familjs nya lägenhet. Och nu ikväll har vi vart med Malin.. Vädret SUGER !

2009-06-12
19:17:55

Sleepover hos Frida !
Tjosan på er !

Beställde bikinisarna idag. Kollade fel igår så det blev billigare iaf som tur va :)

Sedan var det dax för mig och Syrran att bege oss till bäckadal för att kolla på studenterna. Stod och väntade på Andreas och hängde lite runt hans hals och sådär. Fan va fort tiden går egentligen helt sjukt snart e de min tur:S . Stod precis vid scenen så jag såg typ alla jag ville se som tur va  :) Man blir så glad när man står där och kollar haha .
Grattis på er allihopa som har tagit studenten idag och lycka till i framtiden :)



Nu sitter jag hos frida. Här kommer jag tillbringa min kväll / natt :) Imorgon ska vi vara barnvakt åt mina små skit ungar Jamie och kayleigh i några timmar medans Trev (pappan) flyttar.

Ikväll blir de tv och mat :) Ska också äta jordgubbar doppade i vit choklad ;) <3


Puss hörs senare !

2009-06-11
23:13:33

Jag har alltid sån jälva otur....
Idag skulle jag beställa mina bikinisar?! Gick in på Ellos och hade tur så de va rea på den ena bikini överdelen och underdelen. Blev as nöjd och tänkte Yess det är är taget . Sedan gick vi upp och åtoch lite så och nu när jag och syrran skulle beställa så var rean borta :O . jag blir så jävla lack ! . Om man ska ta bort de så gör man ju fan inte de mitt i en dag. Så sjukt dåligt . Men det är typiskt mig för jag har fan aldrig tur i nånting ! Jag menar det verkligen och jag e trött på de nu !

Vet inte om jag ska skita i och köpa den nu bara för de . Känns inte lika lockande längre... Fårse imon !



Ingen speciellt rolig skolavslutningskväll heller eller den var soft. Skönt att vara med familjen ibland .. Har mig själv att skylla att jag inte gjorde något energiskt ! !

2009-06-11
23:09:06

SOMMARLOV !
Japp idag slutade skolan. Kom försent till avslutningen som dock bara höll på i max 30 min. Sjukt skönt att det är sommarlov nu men lider med dom som tar studenten i ösregnet imorgon. Själv ska jag till Bäckadal och kolla!  Sedan blev det käk med tjejerna på Jensens.

Var även med Malin och Frida en sväng innan. Hämtade Malins körkort osv ;) .

Ikväll har det blivit fåffeltårta och vaxade ben men mamma och syrranXD . Dock fegade jag ur ^^

Nu ska jag kolla tv puss på er !

2009-06-08
23:11:31

Natti Natti
Har precis kollat PR finalen. Blev dock INTE nöjd med vinnaren . Tyckte att Korto hade den snyggaste kollektionen.

men men ...

Nu ska jag sova har 2 lektioner imon och sedan blir det stan och lite sådär :) Natti natti

2009-06-08
21:26:21

Snart ... snart .... snart .....

2 dagar tills firadet av Sandras födelsedag

3 dagar till Skolavslutning

12 Dagar till Midsommar afton

17 Dagar till SPANIEN !



Sjukt jävla najs måste jag säga !  =) =) =) =)





Det kanske är menningen att de som förtjännar att leva dör, för de får de bättre där uppe?


2009-06-08
21:22:03

GRATTIS MALIN SVENSSON!
Min vän Malin Svensson tog sitt Körkort idag ! . Underbart !


Var hemma hos min Lärare och grillade med klassen när Lollo sa att vi skulle få skjuts av Simme. Vi gick till Esplanaden och efter en stund ser jag Frida i  en bil som kommer tutande. Jag vinkar lite lätt och kollar vem som sitter brevid ... OCH SER MALIN :O ! . haha . Jag blev typ chockad XD . 

Jag och vännerna har sedan åkt med henne hela dag från när hon hämtade vid typ halv 2 till klockan 19.00. Haha snacka om liv. Vi var typ i hela jönköping, Habo, Mullsjö, Bankeryd, Taberg.. Ja milda makter XD . 




Kul för dig gumman :) !  

2009-06-07
23:04:03

3 Dagar kvar !
Halloj nu är jag tillbaka från Hjo. Har har en soft helg med Mamma , Mormor , Syrran, Mormors bror och hans fru :). 

Nu är det bara 3 dagar kvar till vi slutar skolan och det är bara imon jag har lektioner :D . Sjukt naaajs !

Nu känner jag att jag har blivit någon typ av film narkoman .. Jag har mina parioder . Jag vill gå på Bio och jag vill se alla dessa filmer:

Baksmällan

I love you Man

Sunshine cleaning

THE PROPOSAL

Japp de va väl dom xD . Så om nån vill se någon av dom så kan ni ju alltid höra av er haha !




Tagga grillning med klasses hos Lewi-mannen imon ;)


2009-06-05
10:17:29

Sista dagen på veckan =)

Tjoho här sitter jag precis nyvaken och ska snart börja göra mig iordning. Fredag ida :) . Frida har precis åkt iväg till Växsjö till sina kusiner och hennes Dejt ;) . 3 lektioner i skolan idag varav 1 prov den första lektionen i svenska. Usch !

Senare idag drar jag mig till Hjo, tror jag iaf. Mormor och mamma ska dit så det blir väl att jag hänger med för det händer typ inget speciellt här i Jkpg ändå .. bara massa regn !  :(

Om jag inte hinner skriva innan så hörs vi när jag kommer hem igen :) . Ha en bra helg !


2009-06-03
23:39:36

Tråkiga kvällar...
Har kollat på Hide and Seek för 2:a gången detta halvåret. Jag gillar inte filmen, inga skräckfilmer överhuvudtaget så jag fattar inte varför jag e så dum att jag börjar kolla på den för sen kan man ju inte slita sig...

Nu har jag iaf skittråkgt. Så tråkigt att jag inte ens orkar sitta här och luffa... Hade bara velat skippa skolan och göra något kul ikväll istället men känns som att jag måste gå... Det är ju bara 8 dagar kvar tills skolavslutning och bara 22 dagar till SPANIEN ! Jag hoppas att det kommer bli kanon där nere :)

Bjuder på den är hemska bilden från 2007 tror jag. En sönderbränd ful Karro XD 
 

2009-06-03
22:42:38

3 timmars plugg på McDonalds
Hallå på er . Ons idag och Inget speciellt har hänt .

Hade 2 lektioner och sedan så slutade vi . Men eftersom att vi inte har gjort naturprovet i våran klass så var vi tvugna att komma tillbaka 14.15 och göra det.
Under våran 3 timmars långa håltimma så stack Jag, Lollo , Valle och Koshar upp till A6 där vi träffade Frida och Malin . Satt och plugggade tills vi började igen ^^


Måste skriva ett stort Grattis till Robin som klarade sitt körkort idag :) . Första försöket wooho !

Lång dag imorgon usch :/

2009-06-02
19:42:32

Betygen börjar trilla in...
Tjoohoo .
Kan ju börja med att säga att jag mår mycket bättre än igår vilket är sjukt skönt.

Skola idag då . Dock en väldigt slapp dag. Kurserna börjar gå mot sina slut och vi snackar typ bara betyg och sådär . Fick reda på 2 stycken idag .

Idrott A = VG
Bollspel A = VG


Sjukt nöjd :)

Och 1 sak till ..... JAG KLARADE MATTEN !!!!!!! Jag va så sjukt nervös innan och hade siktat in mig på att det kanske inte gick så bra som jag hade hoppats men jag fick G :) . En sån sjuk lättnad asså !


Hade ju min redovisning idag med. Den gick väl lite mindre bra XD  men nu är den gjord iaf^^

På mådag e det dax för klassisdagen . Förra året var vi på vätterstranden men detta året bestämmde vi oss för att vara hemma hos våran mentor Lewi och grilla och lite sånt där mysigt hela klassen :P . Något som förvånade mig var dock att det är tillåtet att dricka alkohol om man fixar själv haha . Vi får la se om man tar med sig nåt litet. Kommer bli najs iaf !


Efter skolan stack jag hem en stund och sedan blev det ner på Balen med Frida , Elle och hennes vän Johanna. Det var många kändis ansikten från ed idag ^^   Träffade även Hva grabbzen också . Trevlans.




Nu pluggar jag lite natur. Är sjukt trött så ska sova tidigt idag :) . . . som man brukar säga..

2009-06-01
22:55:22

Smärta i bröstet :S

Igår hade jag ont i hela kroppen. Antagligen för att jag röde mig ganska mycket i lör. Har också 2 blåmärkern och kan knappt sitta pga ryggen. illa ! . På kvällen fick jag iaf en jobbig smärta i bröstet eller va man ska säga, Innanför revbenen. Kunde inte stå längre så jag fick lägga mig ner en stund. Sjukt jobbigt. När jag vaknade idag var lite av smärtan kvar och jag kände mig illamående. Vet inte va de kan ha varit :S . Så det blev sjukanmälan till skolan och mer sön till mig. Vid 14.00 var smärtan nästan över förutom i kroppen (Haltade när jag gick :S) .

Min vän Elvira skickade sedan och ville ner på balen så jag beslutade mig för att hänga med. Vi kollade när Kalle (eller Calle) gick och sedan orkade vi inte mer för svettet rann ner för pannan . Sjukt varmt !

Vi gick vidare till piren och köpte oss en glass och när den var uppäten blev det ett besök på Saltkråkan. Trevlig personal där för övrigt :) ! Satt och drack lite vilket behövdes i hettan och sedan begav vi oss hemåt till hennes mamma.

satt och snackade lite med hennes mamma och syster osv och sedan följde elle mig hem . !

Nu sitter jag och skribver lite på ett föredrag jag har imon eller en redovisning kanske det heter. Kommer inte gå bra kan jag lova . Försöka korta ner ett abrete på 15 sidor till en text där du ska komma ihåg allt utantill ? Nej tack!


Tack för idag Elle ! Måste ses oftare även när du flyttar ifrån oss !!!!!! ! <3

God natt !


2009-06-01
19:07:01

Elvira gästbloggar!
Solen lyser och himlen är blå, vad det är skönt att leva då. Jag och Karoline var och kollade på balen innan, sen drog vi ner till Piren och åt glass samt tog varsin dricka på saltkråkan. Riktigt stek!

Karro är världen sötaste tjej, så ni vet det. Stay tuned och ta en sväng i min blogg.


Villig singel och snygg, vem vill ha mig? (Kom och ta mig..)

"Är det balen eller...?" Haha, internt.