Kastella

2008-06-29
23:30:59

Sliten

Godkväll på er . Sitter här och lamar mig nu , ska snart gå och sova ska ju upp kl 7 imon  =/ . dags för arbete igen. Har varit så himmla skönt med helg nu det behövdes verkligen ... Efter dansen imon så ska jag och min mor upp till a6 och kolla lite kläder och sånt . jag får väl se om jag hittar något =) ...


Denna helgen blev lugn och det var ganska skönt. behövde nog det efter som jag har varit sjuk och så + att jag inte hade några pengar att göra något speciellt kul för :) Det får bli nästa helg..

Godnatt  <3


2008-06-28
20:59:07

Molle is the shit !
Hej hej hej hej ... sitter nu hos malin ! . här är också Elvira och Frida :) . yeey . vi vet inte vad som händer idagvi skulle gåttpå fest men det blir nog inte så eller nåt vi får la se hir det blir =) . Nu ska jag vara social puspusss

2008-06-28
01:26:49

Sleep-over Hos Frida :)
Sitter hos frida med Malin och Elvira.. Vi har precis ätit . Vi grillade nån karre eller va de heter :) , det blev helt okej , men lite svart här och där xD  Vi har också gjort en avslappnings övning på Elle och Frida som vi lärde oss idag, de tyckte att det var as skönt :)  Nu ska Frida skjutsa Elle hem på min  moppe vi får la se om hon kommer tillbaka levande :) .

Inatt ska vi alltså sova hos fritti . Det blir Möjs.  



Hoppas ni får en bra natt :D .

Vi säger också GRATTIS TILL MARIA som fyller år idag ! grattis på dig :) <3










2008-06-27
07:32:05

Min Kropp Känns Som En Tegelsten! :O
Gomorron på er ...

Idag kan jag knappt röra min kropp, har hur ont som helst. Mest på röven, axlarna och magen . Sen har jag blåmärken över hela kroppen också det vid axlen och på knäskålen gör ondast. Vi jobbade med golvtecknik det var därför alla blåmärken och sådant kom till. . Jaja de här ska ju inte ni behöva lyssna på kanske xD men så kan de gå när man dansar :P På lunchen stack jah och Malin till Mackmakeriet och köpte oss varsin macka . mums :)

Efter dansen igår så åkte jag och molle hem till mig och där väntade vi på att frida skulle bli klar och när hon var det så stack vi till bussen och tog med oss min hund för att lära honom åka buss. Min syrra testade för typ 1 år sen eller nåt men då blev han helt cepe och skule skälla och sånt men nu satt han as fint där och bara kollade. Antar att han har blivit lite mogen nu XD . Vi åkte iaf till Ica där vi köpte jordgubbar och vit choklad som vi gjorde när vi kom hem till mig. AS GOTT :)


Idag har det gått en hel vecka på Dansen , helt sjukt va fort det har gått! Idag ska vi ha yoga har ingen aning om hur det kommer att gå med tegelstenen själv men vi får la se .


Efter jag har dasat så ska jag hem och sova och sedan till frida där jag och malin ska spendera våran natt :) har ingen aning om vad vi ska göra en men vi kommer på nåt :)

Hoppas ni får en bra dag :)

2008-06-25
23:54:25

Trött och Förbannad !
Har precis kollat på the Waitress . Den var helt okej men jag gillade inte slutet.



Idag slutade vi tidigare på dansen och det var tur det för jag höll på att spricka av hat till en viss människa. Hur kan någon vara så trög och störd. Jag som trodde han typ var normal men nej nej ... Asså detta är ingen speciell pojk eller så utan det är bara en som dansar med oss. Känner absolut inte för att komma imorgon vill bara skita i allt nu men det kan man ju nte göra bara för det här :S . Får la se hur det blir i värsta fall får jag la bara snacka med någon av våra ledare ....

Nu är jag trött, jaghar sagt åt mig hela veckan att jag ska gå och lägga mig tidigt för att jag går upp så tidigt på morgonen och är helt förstörd när jag kommer hem . Men nej nej det bli alltid runt 01.00 iaf :O . Idag blir det lite tidigare men 00.00 är ganska sent också, duktigt karro ! =)  :O. 

Nej nu ska jag sova . hoppas ni har haft en bättre dag än va jag har haft ! :) 

2008-06-24
22:00:07

Tisdag !
Började med dans idag igen, Ganska tufft att gå upp klockan 07.00 och försöka vara pigg och konsentrerad klockan 09.00 mendet funkar. Idag var det mycket improvisation och det var mycket läskigt man skulle blunda och sånt medans folk tog på en m.m. lite läskigt sådär haha. Imorgon blir det föreläsning och förvandlingar och så får väl se hur det blir. :)

Efter våran dans mötte vi frida och sedan kom Elvira en liten stund efter. Jag har hittat ett par skor jag vill ha på Jive också för 800 eller nåt får la sen när jag får mina pengar om jag orkar lägga ut det på skor.
Vi var på a6 en stnd också men det blev inte långvarigt haha . Sedan har jag övningkört lite. Jag börjar komma in i de nu hihi^^

Ne nu ska jag vara social med malin i telefon =) . Pusspuss

2008-06-23
21:41:08

Första dagen på jobbet !
TJOOHOO ...
Nu kom jag precis hem från Bio. Jag och Malin stannade förbi utanför Filmstaden för at se om det fanns platser kvar till Sex And The City och det gjorde det så vi tog plats fö 2:a raden. Filmen var Skit bra vilket jag har hört av de flesta som har sett den innan. Om du gillar serien så MÅSTE du kolla filmen :) .



Min dag började somsagt med jobbet "dans". Kom till Pb och gick in i salen där vi skulle vara. Först trodde jag och Malin bara att det var vi som vi kände men nej förra veckan fick jag reda på att Ia också var där och när vi kom in i salen så såg jag oxå Elin, Josse och Noor. Trevlans :) . Det gick väl ganska bra idag. Lite jobbigt med en ny stil. Vi ska nu dansa modern och lite jazz domma 4 veckorna och jag har ju bara dansat street innan men jag får jobba på de ;) . Kommer bli kanon det är verkligen skit trevliga "arbetskamrater" HAHA .

Nu ska jag kolla film och åka och köpa något som jag kan äta imon :) ha de bra pusspuss

2008-06-23
07:05:13

Morgon pigg? :O
Tjoho idag är jag vaken väldigt tigdigt och har precis duschat. Skulle så gärna bara vilja hoppa ner i sängen igen och sova ut några timmar till. Inatt åskade och blixrade riktigt rigält här :O somnade strax innan 2 för jag kollade på ett pogram så det blev ca 4.5 timmars sömn. Ne nu ska jag fixa det sista innan jag ska till JOBBET. hoppas det blir bra .. första dagen idag:) Wish me good luck ^^

2008-06-22
23:44:43

Filmkväll
En slappar dag blev det idag. Har kollat en massa filmer tex:

Rockstar: Skit bra film älskar den !
Betyg: 10/10




Sufs Up : Denna filmen är också bra. Älskar Kycklingen ^^
Betyg: 9/10



Jumper: Bra film det med . har hört olika saker om denna men Me like !

Betyg: 9/10

2008-06-22
00:50:41

Country Festival !
Idag vaknade jag vid halv 1 tiden eller nåt , kommer inte ihåg. Satt mig vid datan en stund som vanligt och sedan åt jag lite. Lite senare kom min pappa ner till mig och sa att vi skulle åka till Älgafall som ligger mitt ute i skogen XD . Det var tydligen någon festival där dock så var det country som inte är min musiksmak precis men jag hngde på iaf. Så Jag, Pappa, Mamma, Hille och P-son åkte dit och väl där möttes vi av en massa raggare och cowbys vilket inte är min stil  Haha. Mycket fina bilar var det iaf. Så vi gick in på områden och satte oss och drack lite och lyssnade på musik. Träffade också en hel del sosiala och trevliga folk. vid 21.00 så tröttnade jag och mamma så vi gick till bilen vilket var ganska smart . annars hade vi typ blivit uppätna av alla knott där :O . Hatar dom ! . Idag var det iaf fint väder mycket sol men det blåser lite för mycket forfarande ! Jag vill ha sommar nuuuu !





Jag och mamma åkte en bit bort och tog kort på kossor XD . dom är ju sååå söta ÄLSKA :) . 
När vi var färdiga med dom så stack vi och hämtade gubbarna och åkte hemmåt. Påvägen stannade vi på max för att jag skulle på lite i magen också :) .






Nu sitter och och lyssnar på musik ... just nu spelas Fast Car i mina öron ! . bästa låten just nu . men ska nog ta det lite lugnt med den nu . jag vill ju inte tjata ut den ! :)

2008-06-21
23:23:07

Bilder + lite kort om Midsommar!

Dagen började med att mina föräldrar lämnade huset och Jag tog med mig min syster för att åka och handla mat till oss. Vi bestämmde oss för att inte äta "midsommarmat" eftersom att det är jobbigt + att ingen av oss tycker att det är speciellt gott så vi köpte deg för att göra pizza :) . När vi kom hem började vi direkt med att laga mat . det blev as gott :) .  När vi hade käka upp så stack Josse och hämtade Elle och jennie . Josse gjorde iordning en orgasm (drinken) till oss och vi satt och snackade lite. Sedan kom också Malin. Vi åt lite varma mackor och jordgubbar i vitchoklad  MUMS. Efter det så gjorde vi oss iordning :) och drack lite drinkar.



Senare på kvällen så stack vi 3 till ola där folket var. Det var mycket trevligt. Vi tog en jävla massa kort XD.



Vid 23.00 eller något så bestämmde sig några för att åka på fest men vi var inte så sugna på de så vi stack ner ett gäng till vättern. Där satt vi med lite folk vid en brasa och snackade lite. Men det blev kallt så vi var inte där så länge :P


Det blev en bussresa hem på typ 2 timmar .. skulle tagit 25 min i valiga fall. Men vi lyckades missa lite bussar och så . Trevlig busschafför va det iaf :) .


Hade en helt okej kväll med alla ! TACK <3

Här är våra fina gruppfoton hos ola :)

Första bilden :)
 Övre: Lo,Molle, Jag  Nedre: Sandra,Ia 
Andra bilden :)
Övre: Lo,Molle, Ola, Jag Nedre: Ia, Elle
Tredje bilden :)
Övre: Lo,Molle,Jag Nedre: Sandra Ia

2008-06-20
19:59:36

Uppdaterar
Nu ska vi bara fixa det sista på våra snygga kroppar och sedan sticker vi till bussen för att åka till Ola där det är fest. sedan ska vi somsagt till vä'ttern :P . kommer nog bli skitnajs .. där ska vi träffa massa folk :) .

Ha en bra kväll :)

2008-06-20
13:14:18

Den "stora" dagen
Hopp nu är det fredag och midsommar. Jag har precis kommit hem från Maxi , jag har handlat lite stuff till ikväll och mat till mig och syrran som hon står och fixar med just nu.
Vi bestämmde oss för att inte käka midsommar mat idag utan att göra egen pizza XD.

Planer för dagen/kvällen:
* Molle & Elle kommer hit vis 3-4 tiden.
* Vi käkar och förferrar lite :P
* Sticker till Ola, där massa folk är ( inte säkert än)
* Åker ner till stranden och träffar alla :P
Så det blir nog inget dansande och sådant denna gången ;)

Ha en bra Dag ! :)




Midsommar kan betyda den tidpunkt som infaller mitt på sommaren, men används vanligen för att beteckna firandet kring sommarsolståndet. Ursprunget till midsommar är förkristet, men kyrkan har valt att fira Johannes döparens födelse vid samma tidpunkt. Idag firas midsommar med dans kring midsommarstången och med sill och färskpotatis på matbordet

Nu vet ni ;)



2008-06-20
01:33:28

Midsommar
Nu är det midsommar =) .

Igår/idag va ska man säga ? a iaf jag har sovit en hel del idag. Sedan var jag och mamma uppe på A6 och shoppade lite till ^^ . Nu ikväll så var jag och Molle hos Ola en stund ^^ . trevligt var det. 

Idag / midsommar så ska jag först äta mat med min syster och sedan kommer Molle och Elle hit. Så vi ska ha det lite trevligt och så. Sedan på kvällen kanske vi drar till Ola en stund och sedan ner till vättern eller så drar vi direkt ner :P . kommer nog bli kanon =) .

återkommer med ett litet inlägg imon också,...

Ha en bra dag/kväll/natt och hoppas det inte regnar för mycket på er :)


Är lite ute i fel årstid med detta klippen men tycker att hon är så jävla bra ! OCH söt :) ni måste ju bara hålla med =) min idol <3

2008-06-18
20:57:22

Fotboll Hos Elvria!
Hej hej . Har precis kommit hem från A6. Har shoppat lite yeeey det var ett tag sen sist nu faktiskt :P. Idag har jag jobbat i 3 timmar och sedan bara tatt de lugnt. as skönt. 
Detta är då mina kläder jag köpte idag allt från BikBok <3 :



Ska snart cykla till elle i full fart för att kolla på Fotboll . Sverige-Ryssland ! Nu måste dom fan vinna här ! :P
Vi ska också planera lite om midsommar det går lixom inte så bra för oss Xd. 

Men ne nu måste jag rusa innan elvira blir orolig för mig XD . Puss och kram på er.
 

2008-06-17
19:01:21

shoohoo

Har precis vaknat, sovit i ungefär4 timmar kanske?. As skönt men just nu mår jag verkligen piss. Igår var jag med Malin och Elvria. På dagen stack jag och Malin till dreamHack för att hälsa på men vi ångrade oss när vi kom dit så vi stog bara utanför en stund. På kvällen så stack vi till Huskvarna. Vi skulle till emanuell där Danne höll hus. Vi hade planerat att vi skulle vara där i 2timmar eller något men när vi väl kom in till honokm så hade vi virrat runt i typ halva huskvarna i typ 1 timma. Så vi var bara där en liten stund med det var trevligt. Vi tog sista bussen hem och när vi kom till Malin där vi 3 skulle sova så stack vi till shell en stund också , vi blev nog fast där i 30min eller något med wille och toni. 

Idag kände jag att det hade varit smidigare att sova hemma =/ . sov kanske 3 timmar max inatt också eftersom jag skulle upp vid 07.00 och jobba. Det var hårt idag speciellt för att jag inte mår bra heller. sen jag vaknade har jag haft as ont i huvvet så jag vet inte om det får bli en hemmakväll idag för jag har ju planerat att bli frisk till tors och just nu ser det inte ljust ut :S .

Ska ta mig något varmt att dricka  nu pusshej. :)


2008-06-16
12:46:43

Godmorron
Hejsan hejsan. Är seg idag ....

vaknade vid 11.00 och var ute med min lilla hund. sedan har jag druckit 2 koppar med varm oboy för min lilla hals.
Jag funderar på att vara lite snäll och städa lite i huset idag men jag evt inte om jag orkar. Idag var det meningen att jag och Malin skulle till DH men hon dissar de för hon ska ha klassfest så det blir inget besök där iår =/ . lite tragiskt men men...


Får väl se vad som händer idag. Ska nog leka med elvira ikväll tror ja. Nu ska jag bara ta de lugnt och aksnke sätta på en film eller något :) . pusspåer

2008-06-16
00:05:57

Host host host
Nu har min halsont gått över till hosta och det är riktigt jävla jobbigt och jag det gör as ooontt ! Min röst försvinner också imellan åt :O . Jag vill bara bli av med skiten nu !  En hel helg blev förstörd !

Vid halv 4 stack jag och malin ochs a hejdå till moni som åkte till Serbien ! kommer sakna dig ! <3
 
Ikväll har jag varit med elvria och malin . Vi stack till vip och köpte lite godis och sedan så stack vi hem till Elle och kollade på film. Det blev What happens in vegas och she´s the man. Har redan sett den men man kan alltid kolla två ggr ;) .


Nu ska jag snart sova och hoppas på att allt känns bättre imorgon. Jag tror jag har feber också för jag fryser som fan ena stunden och sen svettas jaga set :S . wired jaja . Godnatt <3

2008-06-15
14:46:40

Hundutställning i Gränna !
Mamma väckte mig vid 09.00 och vi började röra på oss. Vid 10.15 så var Jag, Mamma, Pappa och Sigge i Gränna för att kolla när lilla Bonzo skulle ställas ut. Det är min frisörs lilla curly retriever. Vi fick dock vänta i ca 1 tim innan det var deras tur . Han är så himmla söt :) .

Vi satt och kollade på massa hundar och jag blev så sugen på att ställa ut sigge igen . Ska nog göra det snart men han har tappat ganska mycket nu eftersom det var typ 1 år sen sist.

Vi var väl där i 1,5 timme eller nåt . Tyvärr vann inte lilla busen men det kommer han var super duktig ! .



1. lilla Bonzo !
2. Sötnosen schteeker
3. Mitt lilla monster.
4. Husse och vossing
5.Sigge <3
6. Buddys ;)
7. Here we go !

Efter detta så stack vi och köpte polkagrisar och sedan drog vi oss hemåt.


Idag ska vjag nog hålla till i Elvrias hus ! kommer bli kanon ! :)


Igår Stack vi ner till stan en sväng och möttes av massa polisbilar och 2 ambulanser... Vi hade ingen aning om vad som hade hänt men dom stängde av en stor del av parken. Idag stog det att en man hade blivit knivskadad... Läs här !

2008-06-14
20:20:43

Får visst nåt att göra idag iaf.
Trodde att det skulle bli en slappar kväll idag igen pga halsen men det värkar ändra sig. Ska ta bussen 20.26 till Malin. Så jag Malin och Elvira ska hitta på nåt .. vet ej om det blir att vi sticker ut eller om vi bara sitter inne. Får väl se :P .

Ser iaf ut som skit idag . orkar verkligen ingenting =/ . Ska bli skönt att komma ut en sväng det kan jag behöva :)


Ha en bra kväll nu puss på er!

2008-06-14
14:29:36

Dålig uppdatering =/

Sorry att jag inte har varit så aktiv men jag har inte orkat skriva + att jag inte har varit hemma så mycket.

Här kommer det ni har missat :


TORSDAG:

Skolavslutningen. Så gött alltså ! . Men vi hade dock lamaste avslutningen. Efter att vi hade slutat så stack jag hem en stund och sedan stack Jag, Millan, Molle, Jejja och Maria och fikade. Det är lixom en tradition :)

Sedan stack jag och molle till stan och lite så . Klockan 20.00 ungefär så hade Jag, Malin, Rebecka, Ellen och Linnea anländit till Vätersnäs för att förfesta. När vi kom var det lite folk där och sedan kom typ hela Malins klass . Det var trevlig. Efter nån timme så drog sig alla till vättern men vi 5 som jag nämnde innan orkade integå så vi tog bussen lite efter. Vi mötte då även elvria :) ... Väl nere på Vättern började festandet. vi gick runt lite och sedan hamnade vi med alla gammla klasskamrater och så. Riktigt kul . Det blev vattenpipa och massa snack och skratt.


Vid 00 tiden hade alla dratt sig och kvar på stranden var Jag, Malin, Samuel, JohnRobin , Isak och Anton. Vi satt där i nån timme men sedan började det bli VÄLDIGT kallt så vi började gå mot juneporten.  De hade planerat att GÅ till bankeryp som ligger ungefär 1 mil ifrån jkpg och det är bara uppför ! . men vid june fick dom skjuts, så vi sa hejdå och började gå hem mot molle. Vi fick sällskap av  patrik som skulle gå till norrahammar LYCKAT ! :P .

Vi var hemma hos molle vid 4 tiden och vi somnade verkligen direkt ! :P .






Skit kul kväll tack alla !!!  <3




Fredag:
Vaknade upp hos malin :) och hennes pappa och mamma hade börjat förbereda festen som sklulle hållas för Lina som tog studenten GRATTIS PÅ DIG :) . jag drog vid 10 tiden kanske. Väl hemma så satt jag och softade lite medans min hals blev sämre och sämre jag har blivit sjuuuk :( . Jag kollade ut genom fönstret och såg hur regnet ÖSTE ner. Stackas studenter springa ut i det vädret. men vad förväntar man sig på fredagen den 13:e ? .  Jag bestämmde mig iaf för att stanna hemma eftersom jag mådde skit. Så jag somnade i några timmar. Resten av kvällen blev chill vi grillade lite med familjen och så.


Nu är det iaf Sommarloov! . så jävla gött ! nu sak jag bra njuta ! :)
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Halsen är lite bättre . Det är ju Dreamhack så kanske ska upp dit men vet inte vilken dag än :) .  


Jag återkommer sneare :)

2008-06-12
00:43:39

Typ Godnatt
Kom nyss hem , ska snart sova...

Har haft skit roligt ikväll allt tack vare tjejerna & killarna!
berättar mer imorgon, är inte s¨pigg just nu.. måste tagga skolavslutning klockan 08.30 :S . usch ! . Godnatt ! <3

2008-06-11
18:17:26

Tjoho
Sitter nu här och tömmer min kamera på massa kort från förra helgen. Kan ju medela att inget kort ser så värst normalt ut. Nu ska jag snart bege mig till födelsedagsbarnet Sandra för att fira henne. Vi beräknas vara rund 15 stycken kommer nig blir skit bra :) .

Imorgon är skolavslutningen så jävla sköönt ! Har provat en massa klänningar på stan både idag och igår men har inte hittat en enda. Ville ha en vit sidenklänning men nix . Så nu har jag testat en klänning som min syster köpte till sin student så det får nog bli den. Om ni är snälla kanske det kommer in en bild :)

Ha en bra kväll allihopa ! <3

2008-06-11
09:58:38

Carolina Gynning is the shit !


Igår började ju i huvudet på gynning igen ! . Jag har LÄÄNGTAT !
Ni vet ju redan att jag älskar Carolina Gynning :) . Hon är fan en förebild fast jag
hade nog velat ha några fler hjärnceller men det är ju det som gör henne så jävla
bra haha.






Nu ska jag bege mig till skolan . Jag har 2 lektioner idag slutar ungefär 14.15
Sedan skajag ner till stan med mamma för att kolla kläder.
Ikväll blir det fest hemma hos Sandra för att hon fyller år !!!!
GRATTIS BABY !!!!! Kommer bli kanon ! surt att det är så pissigt väder bara !

Och här har vi henne ! <3


2008-06-10
11:37:13

Godmorgon på er.

Godmorgon på er. Jag ska snart dra till skolan . Har hört att många inte har mer skola nu tills skolavslutningen men naturligtvis gäller inte det oss. Gick ut med min vovve innan och fick några droppar i huvvet men de kanske är lika bra att det kommer lite regn nu, bara det inte regnar på skolavslutningen. Nu skiner iaf solen ..

Idag har jag 2 lektioner och på eng kollar vi på grease som man har sett ngra 1000 ggr. På svenskan ska jag ha muntlig redovisning men vet inte vad jag ska snacka om än. 

Idag mår min solbränna mycket bättre kan jag ju tala om XD 

Måste till stan idag och kolla efter något att ha på mig på skolavslutning. Men jag orkar inte gå in för det så mycket ..

Idag åkte lilli Frida till Spanien och kommer vara borta i 2 veckor. Det sura är att hon kommer bo ca 1 km ifrån mitt hus där =/ hade varit lite roligare om jag kunde vara där men men... Kommer sakna dig baby ^^



nej men nu ska jag väl ta och bege mig ni får ha en bra dag ! :)



2008-06-09
18:18:12

Tjoohoo
Hej hej  nu hade jag tänkt att dela med mig lite av min dag innan jag går och sover 1 timma.

Jag vaknade 07.30 och gjorde mig iordning för att jag skulle klippa mig 09.00. Vid kavrt i 9 ,precis innan jag ska springa ut till bussen ringer min frisör och frågar vart jag är . Då har jag ju självklart tänkt fel ! jag hade klipptid HALV ! . Så jag kutar till bussen och missar nästan den också.

När jag väl va där gick det bra haha .

Sedan stack jag hem för att hämta badkläder och lite sånt för en dag på stranden med klassen.
Det blev FÖR mycket sol för lilla mig så nu har jag bränt mig as mycket på låren och axlarna. Inte bra och speciellt inte braefter som jag hade shorts på mig :O . värsta bonna brännan , paniiiik!!!!

Jag var på stranden från 12-17 och nu hade jag tänkt att sova en stund !

 Borg,Adam,Tobbe och Lewi
 Fidi ;)
 Becka schtekaarn <3
 Sadra baby <3
 Fidi puttade i valle med din kjol ! :P
 Yey
Valle , så underart söt på denna !
 Bara för att valle har int leende. Mitt lilla hår oxå !
 Fin solbränna !!! NEEEEJ !!!!! så hämskt !

Pusspusss

2008-06-08
16:36:00

Gårdagen
Hopp förferre hos Malin då ochs edan drog vi tjejer ner till Vättern . Där träffade vi Kimson, patrik och Alex. Vi gick en sväng och sedan fick vi för oss att bada men jag dissade de sen för jag fick förhinder XD . Men Ida och Malin hoppade i ;) .  Sedan kom också Myntti förbi . Efter några timmar på vättern drog vi oss in mot stan och sedan stack vi hem . Jag och malin sov hos henne och resten hos Ida :)

Tack För En Mysig Kväll  =)

Lite bilder med då:






Här har vi lite av gänget :) <3

2008-06-07
21:44:47

yey
Hopp sitter hos malin Monica hälsar XD pusspuss .

Vi har skojjsigt hihi -. Snart drar vi oss neråt stan eller vättern vi får se vart vi tar vägen. Hej hej linuuussss :):):):):)


Hejsvej <3

2008-06-07
16:18:43

röjja på stranden
Sitter och kollar igenom lite bilder som Elvria har skickat till mig :) .( lägger nog ut nån imorgon)  Jag sov hos henne inatt med vi hade såå mysigt :) . bara att jag blev väckt 04.00 av att pojkarna kom hem men men vad gör man .  vid 09.00 steg vi upp ur sängen och Phille,Koffe ch ylva skulle åa till lisseberg :P . Jag vill oxååååå ! .

Sedan åkte jag hem . Mamma och jag stack och kollade på husvagnar/husbilar .

Nu ska jag till frida där Molle och Moni är vet nte var vi ska göra men ikvälls ka vi nertill stranden och röjja :P 

Ha så skojj :) 

2008-06-06
18:33:56

Igår ! / Idag
Jag har inte haft tillgång till dator så mycket nu . har inte varit hemma ! men nu kommer det ni har missat.

Igår var det torsdag och jag hade lektion i 20 min. Sedan stack jag ner med halv klassen + lite annat folk till vättern . Mysigt , det blev sol och volleyboll . Vi låg där i några timmar sedan åkte Jag, Molle och Elle och år på bellas pizzeria.



När jag kom hem somnade jag en stund och sedan gjorde jag lite ärender med min mamma . På kvällen blev det till at åka till elvria. Och vi satt och tjötade med grabbarna som var där hmm typ Koffe, Phille, Jakob,Anders och Rados . Vid 00.00 någon gång så stack dom till centrum så jag och elle satte på en film och myste lite.. Jag sov hos elvria vi fick besök en stund XD



När vi vaknade idag var det full rulle på de andra i huset. Vi käkade lite och hoppade lite studsmatta. Sedan stack jag upp till a6 med min mamam för att leta efter skor men jag hittade inga  =/ . Efter det så så kom elvira och hämtade mig och vi stack upp till Axamo :) . Det blev sol och bad (  eftersom philip puttade i mig :@ ) men det var ganska varmt i vattnet. När vi kom hem satt vi och snackade lite och nu kom jag precis hem för att byta om och duscha .



Ikävll ska vi först till Frida och sedan ska vi ner mot stan . Det blir nog bra (Y)



Hoppas ni får en bra dag ;)

2008-06-04
23:47:11

Ons
Det var bal idag somsagt. och vi gick fit för att kolla på Lina. Men innan det så åt Jag , Frida och Molle och  efter det så tog vi bussen en hållplats XD . Det är kanon med sommarkortet ;) haha.

Jag fick 23 bilder på Lina och Daniel men jag tänker inte lägga ut alla. Eftersom att jag harganska tråkigt nu som kommer iaf hälften upp ;)



Sådär ja. Även om ni redan vet detta så  Ni var as fina !!!! :)



Nu har jag gått och letat efter min mentalträningbok som jag skulle lämnat in imon . men den är borta :S .
Min lärare e cepe han tror själv att jag ska komma klockan 08.00 till skolan SJÄLV och gå in till våran lektion lämna min bok och sitta i världens tråkigaste skola SJÄLV i 2,5 timmar . Nej skulle inte tro så !

 Sitter och snackar med johanna junghem och hon ville att jag skulle besrätta att hon och lollo har baddat i vättern och blivit sexuellt antasstade på doonken . så nu vet ni det också :P .

Nu ska jag sova godnatt <3

2008-06-04
11:10:39

I skolan
Sitter i skolan nu . har haft en lektion hitills och nu sitter jag på min andra. Eftersom att halva klassen gör prov så får vi andra "softa" som bosse säger :) . så gött^^

Idag slutar jag 14.15 och då ska jag hem en sväng och sedan blir det Ed:s bal som gäller , Lina Svensson ska ju gå :) Vet inte om det är någon mer men man hittar alltid nån som man känner igen. Efter det så kanske det blir dans men jag är inte säker ? :S . 

Imon ska vi till vättern typ massa i klassen det blir steek och volleyboll såklart :)

Hörs senare :) pusspåer ^^ 


 

2008-06-03
22:59:21

Stekar dag !
Skola idag igen. Lite inställda lektioner så Jag, Valle och Lollo stack och åt på Max XD  Slutade vid halv 3 och jag begav mig hem för att hämta bikina och sedan åkte jag ner till vättern där Sandra, Lollo, Valle och Jojje var. Vi solade och spelade volleyboll :) . as najs^^

Efter att vi hade varit där i kanske 2 timmar så drog jagoch Sandra och käkade pommes. Kul att jag typ har gjort åt 120 kronor på mat idag . Jag börjar bli fattiiig ! :(

Ikväll har jag kollat på Gossip girl & Desperate housewives =) . as bra pogramm ÄLSKA !

Nu ska jag snart sova ^^ godnatt

2008-06-02
22:32:47

Bra investering :)

Köpte sommarkortet idag :). Kostar 615 kr. Och man kan åka fritt till den 17 aug. Skit bra föör mig som åker buss dygnet runt :) ^^

2008-06-02
22:13:37

Vättern :)
Jag och molle stack ner till vättern och schteekte :) . gämte oss låg oxå Ida och Mickis ^^. Vi träffade oxå titus & co. + att vi fick besök av 2 änder :) . kan de bli bättre :) haha

På vägen hem stannade vi på june för att köpa ett busskort till mig och en korv till osss :D

Som vanligt låg kameran på plats i väskan så det blev en massaaaa kort . Tänker inte pålåga er med alla men lite iaf :)


2008-06-02
15:59:29

Mot vättern !
Ska iväg med Malin Svensson till Vättern nu och sooola :D . ha de bra :)

2008-06-01
23:04:08

Singing in the rain!
Så idag var jag alltså på Musikal i Göteborg. Vi åkte hemifrån vid 11.00 och begav oss till u-hamn där mina kusiner bor :) Sedan åkte vi mot GBG. När vi kom fram stannade vi och åt på ett cafe och vi åt bakad potatis med räkröra :)

 Mamma & syrran på fiket
 Bakad potatis :D
 Mormor & Mamma
 Yeey
 Hopp :)
 Hell yeah ;)

Vid 15.00 började musikalen och vi gick in. Den var verkligen skit bra ! . Har aldrig gillat de där med teater och musikaler men den här var riktigt bra och jag tror jag har börjat tycka om sånt nu :) . den var slut vid 18.00 och vi begav oss till ett ställe utanför gbg för att fika lite . mysigt värre :)  Sedan blev det att sova hela vägen hem XD .

Vi var ganska tidiga :)
 Lite mer folk
 Moster och Kusin :)
 Nästa vecka blir det lisseberg :)


Nu har jag precis kollat på Matte söker Husse eller va den heter . Den är ganska bra ^^

Snart ska jag sova . skola imon igen då =/ . Det gick visst inte att lägga in bilder nu ! =( . så jag lägger in dom imon :) .  
Godnatt <3

2008-06-01
09:30:55

Mot Gbg !
Igår:
Vi var hemma hos malin först och stenad snack vi ner till stan med allt folk . Mycket musik och sånt det var mysigt . Jag var väl hemma vid halv 3 tror ja.


Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite och sedan bär det av till Göteborg :) . Jag ska kolla på Singing in the rain musikalen och sen shoppa förhoppningsvis :)

Ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem :)