Kastella

2011-07-29
17:03:15

I´m ready!

Långklänning på och vinet på kylning. Nu är jag redo för kvällen som består av myskrök som gästerna så fint kallar det XD

Hoppas ni får en fin kväll! :)


2011-07-29
15:05:07

Hihi

En ögonläkare fyllde 40 år och fick en tårta med 40 ögon på.
Han tittade på tårtan & sedan började han skratta.
Alla frågade varför...
Ögonläkaren svarade:
-Jag kom att tänka på Hans, han blir snart 60 och är gynekolog


2011-07-29
13:32:16

Ikväll får det inte regna!
Nu är jag hemma igen och sitter just nu och väntar på att det ska sluta regna. Idag är det meningen att vi ska ha lite grillkväll här men det ser ju inte ljust ut just nu kan jag ju säga!

Idag har jag spelat lite wii och varit och handlat med Jimmie och nu är det dax att börja städa lite här hemma. .

Igår åkte jag hem från vaberg. På dagen var vi på Ullared men jag hittade inte så mycket dock :/ Kanske va tur eftersom jag inte har massa pengar som rullar in på kontot! Jag var iaf hemma vid 20.00 och då kom Jimmie hit och vi mös i soffan och spelade lite innan vi gick och la oss :)

Ne dax att fortsätta. Hörs senare!

2011-07-27
19:31:08

Stekväder på kusten :D
Tjoho!
Idag har det varit toppenväder och vi har luggit och solat i några timmar. Nu ska jag snart börja göra mig iordning för kvällen. Vet dock inte om jag ska hänga med de stora barnen ut eftersom att allla dom är över 20 och lilla jag inte har fyllt än men innan det så ska vi ut på klipporna och mysa så får vbi se vart kvällen tar mig :P

Imorgon blir det stek och vädret tillåter och sedan Ullared innan hemfärd.

<3
Hörs!

2011-07-26
20:32:34

Varberg!

Tänkte skriva ett litet inlägg härifrån Varberg och Gätterön. Dagen har gått hur fort som helst. I förmiddags så var vi nere och Fiskade krabbor. Jag och Emil fick 30 st, så duktiga vi är. Men lite läbbiga är dom haha!



Sedan har vi inte gjort mycket mer. Jag och syster var i stan en sväng. Nu ikväll ska jag och mamma ta det lugnt. Nu kollar vi allsång på skansen och sedan får vi se vad vi hittar på.

Igår spelade vi Cluedo. Som jag och mina vänner har letat efter det och så hittade min syster det på ullared. Men jag sööööööög! Ja fy. Det kommer ta ett bra tag innan jag blir grym på det...

Imorgon tror jag att det blir Ullared om Jonna vill. Sedan kanske utgång med de stora om dom låter mig hänga med. Sånt man märker...

På Fredag är jag hemma igen om inte redan på torsdagkväll.

Bye!


2011-07-25
12:15:06

I´m going back!
Nu har jag bestämt mig. Jag åker till varberg i några dagar. Tillbaka till västkusten. Inte för vädrets skull dock haha fy vad det har regnat där. Men jag känner lika väl som att sitta här hemma själv när alla andra jobbar och tråkar så kan jag åka och umgås med min älskade mamma och mina underbara hundar i husvagnen.
Så så blir det. Jag uppdaterar väl där några gånger om jag orkar :)

Bye!

2011-07-25
12:13:11

En tyst minut.
Hejsan hejsan!

Hade precis en tyst minut för de drabbade i Norge. Det var Jimmies mamma som sa att det var klockan 12 så då tänkte jag att jag kunde ha en tyst minut här hemma med. Tydligen så var det både Norge och Sevrige som hade nu klockan 12.00

Hoppas till fullo att det inte händer något mer förfärligt nu. Värken här, i Norge eller i något annat land.
Om det ändå var så....

<3

2011-07-24
13:21:48

Världens underbaraste artrist just nu!
Jag måste bara få skriva om Chris Medina även om alla redan vet vem han är nu. Men jag har precis kunnat börja prata om honom och lyssna på hans låtar utan att börja störtlipa.

Han är en 26 årig kille som var med i American Idol. Han har gjort låten What are words som är världens finaste låt och som han har skrivit till sin fästmö.  Dom hade varit tillsammans i 8 år och förlovade i 2. De hade planerat att gifta sig men den 2 oktober 2009 så var hon med i en bilkrock och fick en hjärnskada som gjorde att hon hamnade i koma. Doktorerna sa till Chris att de ville stänga av maskinerna men han vägrade. Han visste att hon skulle vakna upp och det gjorde hon. Dock svårt handikappad. Han säger att han aldrig kommer ge upp henne och de är fortfarande förlovade. Detta är en av de finaste verkliga historierna jag hade hört och hans röst bryter direkt in i ens själ. Jag tänker bjuda på hans första möte med juryn och hans underbara låt. 
Jag vet att ni alla kommer gilla det :)

 

Den här låten kommer betyda hur mycket som helst för mig hela livet <3
Ta vara på den ni älskar <3


2011-07-24
12:56:24

Jag då?
Ringde min far som är med resten av familjen i varberg och frågade vad dom gjorde och nu är dom på Ullared. Jag har velat åka dit jättelänge nu men ne jag har ingen att åka dit med..
Men då åker dom dit, blöööö!



Jag vet inte ens riktigt varför jag vill dit för jag har inte råd att shoppa en massa. Men jag är i stort behov av att göra massssssaaaaa nu när jag har semester. Snart ska jag börja söka jobb och grejjer och vem vet när man kan åka då lixom. Jaja det löser lka sig. Jag börjar bli rastlös nu så jag ska nog fixa mig och åka någonstans. Frågan är vart :S

Bye :D

2011-07-24
10:20:27

Blööö
Jag kan inte ändra min bloggdesign. Jag har ps på min staionära dator men den har kraschat så det är därför bloggen är ful och tråkig. Får helt enkelt försöka få tag i Ps till denna min lilla minidata istället.
Jag blir så aaaaarg !

2011-07-24
10:18:56

R.I.P Amy Winehouse

Amy hittades död i hennes lägenhet i London igår vid 4 tiden. Dödsfallet är en så länge oförklarligt men många tror att det handlar om drogor. Jag gillar Amy. Jag älskar sångare med en annorlunda nisch och med en speciellt röst och det har hon verkligen. Det är synd att hon behövde dö så ung. Bara 27 år men musik lever vidare..



Well Sometimes I Go Out, By Myself, And I Look Across The Water.

And I Think Of All The Things, Of What You're Doing, And in my head I Paint A Picture.

Since I've Come Home, Well My Body's Been A Mess, And I Miss Your ginger Hair, And The Way You Like To Dress.

Oh Wont You Come On Over, Stop Making A Fool Out Of Me
<3

2011-07-24
09:59:38

Trodde det var sommar?
Satt och tänkte innan. Nu har det regnat och varit tråkigt väder jättelänge. Ska det inte vara sommar nu? Värme och sol så att man kan bada och ligga på stranden. Sitta och grilla med alla sina vänner på kvällarna och lyssna på go sommarmusik. Men icke.. Verkar som attt någon vill att man ska sitta inne och deppa hela året :S
Svensk sommar är oftast botten alltså....

Sandra har åkt till jobbet och jag ligger i sommar och kollar ¨LA INK¨ 
Idag blir det lugnt kanske ska åka och shoppa lite hihi! 
VI hörs senare! 

Dagens önskan: Att jag inte blir sjuk fast lilla gullsandra har hostat heeeeeela  natten :P

2011-07-24
09:56:21

Lördagskväll

Gårdagskvällen började med en skojjsig bowlingrunda som världens grymmaste Karoline vann :D


Sedan åkte vi hem till mig och lagade fläskytterfile med potatis i ugnen och sås, mummaaaa :)

Vi avslutade kvällen med monopool innan Frida åkte hem och Sandra och jag gick och la oss. Jag gillar inte att sova själv när jag inte måste. Eller känner för det så hon va snäll och sov här.

En najsig kväll helt enkelt :D

 


2011-07-23
19:28:15

Lördag
Dagen blev ganska what a fuck som jag trodde. Men nu är det kväll och då tar vi nya tag. Jag Sandra och Frida ska åka och köra en bowlingrunda och sedan så blir det grillning eller något.

Jag och Sandra badade i Vättern innan :D:D:D:D
Äntligen!  Men det var väl inte speciellt skönt haha. 


Oj lite fel håll men ni överlever nog :)
Ha en bra kväll! 

2011-07-23
14:17:07

Massa härtan

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Till alla er drabbade i Norge. Det är ofattbart!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


2011-07-23
14:07:50

HALMSTAD
Tänkte slänga in lite av bilderna jag fått från halmstad.
Vi kom dit vid 14.00 i ons efter ett besök i Falkenberg. Då la vi oss på stranden och chillade innan vi checkade after beachen. Älska folk<3



Sedan blev det förfest vid våran egen lilla camping vid Kurres haha. Folk tyckte inte att vi var speciellt normala men allt eftersom glömde man bort alla andra och vi körde vårat eget race och hadee svinkul!



Några timmar senare lyssnade vi lite på eldkvarn och nationalteatern innan vi stack ner till Mårtensson där kvällen spänderades med massa dans, skönt folk och underbart humör :D




Vid 03 tiden så kom vi till ett par killar från huskvarna som nu bodde på first camp och där efterfestade vi tills vi gick hem vid 05.00 dagen efter.




På torsdagen spänderade vi hela dagen i bilen men 0 % syre haha. Jag sov max 1,5 timme och sedan körde jag hem till
Jönköping igen. Jag var väl inte piggast i världen när jag kom hem till Jimmie sent på kvällen men det var värt de haha.

Tack Rebecka Åberg och Sandra Larsson för världens goaste spontanresa XD <3

2011-07-23
13:45:31

Dålig dag!
Godmorgon.

Igår så hade jag en mysig kväll med mina 2 älskade vänner Sandra och Frida. Sedan hade jag och Sandra våran hederliga partybiltur haha. Jimpan sov här inatt som tur va. Då kunde jag sova lugnt :)

Idag har jag en dålig dag. Jag vet inte alls vad som hände men mitt humör var inte på topp iaf. Och nu har Jimpan åkt så nu sitter jag i min ensamhet och funderar haha. tragiskt...

Planer för dagen har jag inga. Sandra och jag kanske ska åka ner till mitt båthus och chilla lite. får la se om vi vill plåpga oss i vattnet haha. Ikväll ska ena halvan av tjejerna ut så jag kanske hänger med om inget annat kommer upp.

Ne nu ska jag fan ta tag i mitt liv. Klockan är 2 och jag är lam, inte okej!

Hejsvej!

2011-07-22
18:26:07

IDIOTER!

Bombning i Olso. Läste det på facebook men fattade inte riktigt då innan Sandra ringde och var orolig för sin vän som skulle åka hem idag. När vi precis lagt på så slog det mig att min kusin bor mitt i staden där bombningen har inträffat så ringde min mormor och bad henne ringa min moster. Som tur va är min kusin i kalmar denna veckan så hon var inte där vilket var en stor lättnad, men dom var skärrade som bara den och det förstår jag.

Usch det finns så mycket idioter nu. Det är sjukt. Man är verkligen inte säker någonstans...


2011-07-22
17:25:51

Maaat

Nu när jag är ensam hemma så får jag helt enkelt försöka sköta mig själv. Så jag intalade mig själv att inte köpa utemat idag. Det fick istället bli hamburgare hemma och det smakade mycket gott kan jag lova!


Idag vet ingen vad som händer så vi får la se hur kvällen slutar. Men nu ska jag duscha och fixa till mig lite innan jag ringer runt till alla små flickor.

Bye!


2011-07-22
17:20:23

I am number four
Jag vill se denna filmen hur mycket som helst. Sötingen Alex Pettyfer som är huvudperson var med på Ellen idag men fy vad blyg han är. Han sa inte alls mycket och tyckte allting var pinsamt typ :P

Men filmen ska ses iaf!

2011-07-22
09:55:20

Varför bara jag?
Inatt vaknade jag av en stor jävla smäll och sedan massa muller. Jag var typ skiträdd och det är jag bara ibland. Jag väckte till och med Jimmie men självklart så lät det inget när han vaknade. Men såfort han somnade så började det igen. Typiskt...
Tydligen var det bara jag som hörde detta. Surt för mig typ..

Idag ska det vara regn heeela dagen och heeela kvällen så jag vet inte vad som händer. Antar att filmerna får komma fram.

2011-07-22
08:36:37

Hemma från Halmstad!
Nu är jag hemma från underbara Halmstad där jag, Becka och Snadra har tillbringat 2 dagar. Jag berättar mer om resan när jag får alla bilder men kan säga så mycket som att vi hade svinkul!

Igår när jag kom hem så tog jag en snabbdusch och sedan åkte jag till Jimmie. Han hade gjort en jättefin tavla till sitt rum <3. Efter en liten stund så la vi oss i sängen och mycket mer kommer jag inte ihåg och den sömnen behövdes verkligen efter max 2 timmars sömn den morgonen.

Idag åker familjen på semester till Vaberg. Jag stannar hemma i helgen men kanske kommer ner på måndag beroende på vädret.

Nu är jag svinhungrig. Åt inte så värst mycket igår så dax för frukost.
Hörs senare!

2011-07-20
07:35:11

Roadtrip!
Idag bär det av mot Halmstad med mina fina vänner RRebecka och Sandra. Vi ska vara där över dagen & natten. Det kommer bli stek på stranden och massa party tills vi somnar i bilen :P
Vi får se hur vi klarar oss helt enkelt haha!

Nu ska jag packa det lilla som behövs så hörs vi sen!
Bye!

2011-07-19
17:49:35

Konstigt väder :S
Hur konstigt väder som helst idag. Medans min vän låg och stekte i 27 grader i förmiddags så ösregnade det här. Sedan har det växlat väder typ 1000 gånger. Nu är det dock hett!

Ska packa inför imorgon nu och sedan ska jag bege mig till min systers lägenhet där kvällen ska spenderas. Sätter väl på en film eller nåt antar jag.

Hörs imon!

2011-07-19
13:09:54

Love

Denna fina ramen köpte jag på Hem & Hobby igår för 35 kronor eller något liknande. Mycket billigt iaf. Och så satte jag i mina och Jimmies bilder från spanien i den. Jag blev jättenöjd och det blev jättefint. Problemet nu är vart jag ska ha den.



2011-07-19
09:29:34

Morning!
Godmorgon.
Solen skiner, woohooo!
Idag känner jag för att göras något. Jag vet inte riktigt vad bara.. :P
Nu när mamma kommer hem så ska jag iaf pyssla med en ram som jag köpte på hem & hobby igår. Kanske orkar trixa lite med bloggdesignen också om min stationära dator inte krachar.

Imorgon är det onsdag och då sticker jag, Sandra och Becka till Halmstad på utgång. Vi tar bilen dit och sover i den. Det blir nog najs :)

Vi hörs senare folket!
Pussss!

2011-07-18
18:44:50

Maalin svenssssooooon
Sitter hos Molle med Sandra och snackar skit. Ikväll ska jag vara hos Elle. vet inte riktigt vilka som kommer men det blir nog bra :D
Malin jävel åker till London på torsdag. Det är inte okej!

Innan idag så var jag och mamma i Hjo på hem och Hobby och sedan åt vi rökt fisk och potatissallad vid hamnen :)

bye!

2011-07-18
07:59:46

Helgen som varit!
Då var det ny vecka igen. Ännu en dag på semestern!
Usch det spöregnar verkligen ute och verken jag eller hundar vill gå ut egentligen men plikten kallar väl för de små :)

I fredags så satt vi hemma hos mig ett gäng och spelade lite galenpanna och super mario. Det var najs!

På lördagen så åkte Jag, Jimmie, Challe, Frida och Richard till Skarasommarland. Jag var sjukt seg på morgonen låg typ i 1,5 timme och pratade med jimmie lite halft men jag öppnade inte ögonen haha. Jag piggnade iaf till och det var jätteroligt i skara och vädret var kanon. Vi var där från 11-19 så när vi kom hem till Jimmie så tog vi oss en pizza och sedan somnade vi hihi.

Igår var det söndag och då var vi hemma hos Jimmies kusiner och firade Erica som har fyllt 18. Massa trevligt såklart. Jag och Jimmie var bartender och gjorde mojitos, Mumma :D
På kvällen spelade jag roller coaster och sen somnade jag ganska tidigt.

Nu ska jag ge vovvarna mat och gå ut. Bye!

2011-07-15
10:06:24

Myspys!

Godmorgon folket!

Passar hundarna som vanligt. Har börjat vänja mig vid att gå upp tidigt nu så det är inte riktigt lika jobbigt faktiskt.

Igår hade vi myskväll hos Adam. Det var jag, Malin, Sandra och han själv. Vi såg på två filmer


Cyrus 

&
Shred 2 


Den förstnämnda var faktiskt jätterolig men den andra var inget bra!
Sedan spelade vi monopool. Det gick bra för mig, kom tvåa.
När jag kom hem somnade jag som en stock!

Idag är det fredag men känns som tisdag. Vad jag ska hitta på idag är helt oklart.Får väl planera lite inför morgondagen då vi antagligen ska till Skara.

Vi hörs senare :D


2011-07-14
15:56:18

Världens finaste hundar!

Idag fotade min systers kompis våra hundar.
Tänkte bjuda på några bilder jag fått :)


2011-07-14
15:51:48

I´m walking in the sunshine..... NOT!
Tjabba, tjena , halllåå!

Nu är jag hemma efter en minsann blöt promenad i dummemosse. De smarta åkte ifrån dummemosse när det började regna men nej nej. Det var då Jag, Sandra, Malin och Adam kom dit. Så under 1 timma i regn så frös jag lagom mycket i bilen hem. Var hur skönt som helst att ta på sig mjukisbyxorna och pläden och inta position i soffan :)

Nu väntar jag på maaat. Och sedan myskväll hemma hos adam!

2011-07-14
15:48:50

Mumma!
Igår efter jobbet så åt jag massa goda kräftor med Mamma, Mormor och Jimmie. Mums va gott det var, som vanligt :) 2 liter gick det åt ^^


2011-07-14
12:40:49

En spanien b.o.m.b! :D

Tjoho. Tänkte berätta lite om våran underbara resa och slänga in lite bilder och sådär.

Vi var ju i spanien i 11 dagar så man hann ju med en del. Dock när jag satt och tänkte så fanns de inte så mycket att berätta om haha. Dagarna bestod mest av sol och bad och kvällarna av utekvällar på taket och goda måltider.

Från kvällarna på taket



Kvällen på klipporna en bit ifrån våran lägenhet:


En kväll i Staden


Lite random bilder


Saltsjöarna:


Aquapoolis:



Våran Lilla Söta Bil :D




Ett stort tack till min pojkvän som gjorde resan så fantastik,
Jag älskar dig<3

 


2011-07-12
23:21:23

Trevlig dag!

Dagen började med en vandring i stadsparken med Solle, Mamma och Josse. Sedan åkte jag och mamsen till Rödån och köpe kräftor till imorgon :D

Resten av kvällen har spenderats med Sandra och Frida. Vi var vid västersjön och bara chillade, i taberg och åkte båt i risbosjön. Det var jättemysigt :D
Innan vi åkte hem var vi även hos Simon som har flyttat och checkade in hans place. Det var najs :D

Nu ska jag spela lite och sedan sova. Imorgon blir det lite jobb :D

Bye!


2011-07-11
22:35:41

Det får bli såhär..
Jag gör ett spanien inlägg på onsdag när jag har fått alla bilder från jimmie. Blir lite roligare då :)

Första dagen hemma har varit väldigt lugn. Har inte rört mig många knop. Bara hjälpt pappa med bilen lite och sådär. Jag, Mamma och Pappa kollade precis klart på Dumma Mig. Andra gången för mig, men den är sööööt :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Mår inte 100 alltså. Huvudet sprängs och halsen mår inte bra. Hoppas det inte blir värre bara. Vi får väl se om jag kan sova utan min underbaraste inatt. Kommer nog bli ensamt iaf :/

Puss!

2011-07-11
14:21:41

I´m home!
Har haft 11 helt underbara dagar med älsklingen i Spanien. Nu har vi kommit hem och det kändes faktiskt skönt det med.

Skriver mer ikväll om resan och lägger in lite bilder. Nu tänkte jag ta en powernap med mina hundar :)

Puss och Kram!