Kastella

2009-02-01
02:04:05

Fika och Film. . .
Hej nu ska jag snart gå och lägga mig. . .
Kvällen har sett ut ungefär som gårdagen. Först fika fast idag blev det på Claras med Elvira & Frida och sedan film hemma hos Elle.

Tänkte skriva det jag missade om gårdagen också . Vi var ju och fikade och efter det skulle vi hem till molle för att kolla på 2 filmer som vi hade hyrt.

Dagens händelse:
På bussen var det en stockholmare ungefär i 30 års åldern som var jävligt pissenödig. Så han gick fram till busschaffören och bad honom att stanna lite längre vid nästa busshållplats. Haha  han var fan störtsskön asså. När vi stannade vid nästa så ställde han sig precis utanför bussen och lättade på trycket i mängder medans han vinkade att bussen skulle vänta haha. När han kom in igen så drog han hela hitorien för oss 3 om hur han hade suttit på en buss från stockholm och hit och varit pissenödig hela vägen... Stackarn hahaha ... Sedan fick busschauffören en applåd och vi åkte vidare.... Haha go kille asså !

Sedan stack vi till Vipför att hyra 2 filmer det blev

How She Moves:
En grym dansfilm ( som alla andra dansfilmer ) Med as coola danser i. Det var typ step eller något . Helt klart värd att se!




Another Gay Movie :
Har bara 3 ord att säga ÄT INGET INNAN! om ni nu skulle få för er att kolla på denna filmen så akta er för det går inte att undgå klökningar typ ;S helt störd film om bögar typ. Man sitter verkligen helt chockad med helöppen mun och knappt vågar tittai hela filmen.. Men joo se den ! Det gick ju inte att undgå att garva heller hahahahah !  


Idag åker Malin svensson till teneriffa också :(. Jag vill ocksååååå ! Ha så kul gummsan <3!
Dax att sova godnatt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: