Kastella

2008-12-31
10:30:17

Nyårsafton !
Idag är då den "stora" dagen ! . Hoppas att allting blir kanon både för mig och för er !

Nu ska jag iväg och fixa det sista och sedan kl 16.30 så börjar mig kväll hemma hos malin med 3 rättesmiddag och grejjer.


Jag hör av mig senare ! ( För er som inte vet och vill veta så blev det den silvriga klänningen "den sista" hoppas det blir bra ^^)

2008-12-30
00:12:35

Det närmar sig !
Snart är det Nyår :) . Underbart !
Än sålänge så vet jag att kvällen kommer börja hemma hos Malin där vi ska käka och ha de as skojj. Där kommer vi vara 6 tjejer tror jag. Sedan så ska vi dra vidare men vart har vi inte riktigt bestämmt oss för än :) . Så imon ska vi fixa det sista och sedan är det bara att börja Tagga !

Idag var jag på stan en sväng med Frida men köpte inget. Tror dock att jag ska köpa ett par skor på din sko och lite så imon :) .


Hoppas ni har haft en bra dag^^

2008-12-29
14:05:16

Karro i ett nötskal !?!

hmm jag första tabben för idag ... Jag plockade precis in disken och skulle hälla i sånd där diskmedels pulver. Och vi har köpt nytt sånt precis så jag viste inte vilket de va. Så jag tog en som såg nästan likadan ut som den förra och öste på.... När locket va fullt så kollade jagpå flaskan och där stog den " Mycket frätande. Förvaras i låst utrymme." och lite längre ner " Använd skyddshandskar, skyddsglasögon eller ansiktsskydd samt skyddskläder" . Jag blev livädd och började kolla på min ahänder och skit så jag inte förmultande haha.  Då hade jag ju tagit : Nitor- För avlutning, rengörning och avloppsrensning.

Jipppiiii ! . så nu har mamma något att göra när hon kommer hem för jag vågar fan inte åilla mer på de ;) .

Så kan de gå ...

Ska snart med Frida Bäck till stan och A6 eller bara 1 av dom de får vi se. hihi

Igår övningkörde jag. Det har inte gått så dåligt på länge kan jag lova er. Fast nu var det juett bra tag sen jag körde sen sist och ännu längre sen jag körde manuell. Jag höll på att köra in i bilar på sidan av gatan, körde in i en trottoar m.m. nu blir de skärpning =) .


Nu ska jag sminka mig ha de bra =)


2008-12-28
19:25:12

Behöver eran hjälp !

Tänkte börja med att säga att nu har bilderna i dom senaste inläggen kommit in så checka  ! :P

Behöver eran hjälp. Jag har ju köpt 2 nyårsklänningar men känner inte att jag orkar lägga ut pengar till båda . Och nu har jag beslutsångest. Jag gillar båda lika mycket och det är 2 helt olika stilar.

Här är den ena :



Och här e den andra :


Okej ingen av klänningarna ser så snygga ut här . Men ni fattar ju på ett ungefär XD.
Såååååå HJÄLP MIG !


2008-12-27
14:09:44

Dagarna nu efter jul !
Dagen efter julafton så blev de lugnt. Mormor kom hit och vi käkade lite mat och sådant. Sedan spekade vi Party Alias som min syrra fick i julklapp . Det är faktiskt as kul . Det var Jag, Pappa och Mats ( pappas vän) mot Josse, Mamma och mormor . Såklart vann dom bästa MITT LAG ! .




efter det så stack jag till Malin där Frida och Elvira hade samlats. Vi drog till Nina en stund och sedan trasakde vi ner mot stan där att träffa Robin XD Men nej någon robin såg vi inte men vi träffade därimot Jimmie, Danne, Kenny och Vigge . Trevligt. På vägen tillbaka till Malin kände jag inte mina tår över huvudtaget :O .



Igår så blev det lugnt igen . Jag va med Josse, Emil, Henke(emils bror) och David (emils andra bror) på stan samt media markt. Trevligt. När jag kom hem så slappade jag lite och sedan på kvällen drog jag mig till Malin . Jag, Molle och Frida hade en allmänt flummig kväll XD .



Och idag har jag varit med Syrran och Mamma på stan . Fick ingen hjälp av rean när jag köpte 2 klänningar och en tröjja. klänningarna är till nyår men jag vet inte vilken jag ska ha än så jag kanske lägger ut dom här sen så ni får hjälpa mig ! .

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men nu ska jag manikänga med mina nya klänningar  !

2008-12-27
13:56:24

Lite om Julafton !
Nu har bildeerna kommit in !


Julfaton gick väldigt fort som vanligt. På morronen så bytte vi paket med Emil (syrrans pojkvän) fick en film som jag har sakt att jag verkligen inte vill se för att den är för läskig. Men nu måste ja ju se den så.. jaja.



Sedan vid 13.00 så kom vi till mormor där släkten från mammas sida var. Vi år julmat, delade ut julklappar och körde vårat klassiska julspel. Jag vann bara 1 grejj.


Efter Kalle Anka så stack vi till Farmor och andra delen av släkten där det blev mer paket och glögg och grejjer.


När vi kom hem så blev de chill framför tv:n och vi kollade på Fred Claus!


Det där var snabbt om min julafton. Jag är nöjd över mina paket !  Kan ju nämna lite :
Jacka, Skidbyxor, Byxor, 4 öronhängen, 1 halsband, pengar, parfym, presentkort, smink osv. Mycket nöjd somsagt ! .

Lite bilder på lite av presenterna kan jag ju dela med mig av! :




         Öronhängen från smycket    

Parfym från kicks, Smink från Åhlens, Klocka från Village !




Min lilla outfit på julafton dårå ...


Hoppas ni hade en bra julafton !

2008-12-24
22:02:32

Julen är snart över!

Dagen har gott skitsnabbt ! . Ska skriva mer senare ikväll eller imon !

Tänke bara tacka för alla 19 sms:en som mina vänner har skickat och God jul till er alla ! :)


2008-12-24
10:14:43

God Jul På Er!

Nu är den häääääär !
Hoppas ni får en riktigt God Jul och massa fina julklappar :) . ät inte för mycket skitmat... eller jo gör de ! hihi


( Bara för att min hund är världens sötaste tomte <3 )
Puss på er alla !


2008-12-23
18:22:52

6 timmar kvar !
Om ca 6 timmar är det julafton ! . Är skit besviken på att det inte är nån snö och att det troligtvis inte kommer någon heller :( .  Utan snö blir det inget magisk jul som alla vill ha.

Såhär såg det ut förra veckan innan + graderna kom och tog bort allt !


Idag har det sista klapparna handlats. Dock har jag inte slagit in alla än :P .
Vet nu 2 paket som jag kommer få. Eller jag antar att jag får en klockan och sen vet jag att jag får ett skidställ till skidsemestern ! :) . Kanoooooon !

Pappa står och lagar julmaten just nu som ska käkas ikväll och sedan sa vi också klä granen innan de ! :) . Nu känns det som att julen är här :) .

Jag och Malin har precis varit nere på stan och köpt vårat drinking lodu som är som fia med knuff fast med shots XD . Inslaget och fint är det ! Man måste ju få köpa lite julklappar till sigsjälv med ! :)



Hoppas ni har haft en bra dag !

2008-12-22
23:19:30

Jeff Dunham !


Bäst för er där hemma att i sitter och kollar på Jeff Dunham på kanal 5 just nu !

Han är ju bara nr 1 asså ! älska <3

2008-12-22
13:55:28

Hearbreak Hotel


Ni missade väl inte denna filmen igår? . Haha den e så grymt skön på nåt sätt. Haha jag , malin och elle satt och kollade på den. men kan ju inte undgå att tänka på sin framtid. Undra om man kommer bli sån XD  . Om ni inte har sett denna filmen så tycker jag att i ska se den ! 

 

2008-12-22
13:15:30

Månad - julen närmar sig!
Usch vad fort det tiden går . Nu är det bara 2 dagar kvar sen är julafton här igen. Helt sjukt.

Har ingen aning om vad jag ska få i julklapp. Tycker faktiskt att det är roligare och mer spännande om man inte vet. Jag har iaf önskat mig bla. En klocka, byxor, smink , smyckesträd,presentkort och lite till . denna julen var nog den första då jag inte hade en aning om vad jag ville ha i julklapp. Så jag har abra önskat mig en massa småsaker.


Idag komer den rediga julstämmningen till mittt hus. Det ska städas, Julmusiken ska på och massa annat gossigt :) .

Ska iväg och hjälpa min vän på hennes jobb i några timar sedan ikväll blir det en massa städning.


Hoppas ni får en bra dag  :)

2008-12-21
18:11:00

Filmkväll Hos Elvira!
Ska snart dra mig . Det blir filmkväll hos elvria idag. Jag vills e julfilmer ! masssaaa julfilmer ! :) . så ska försöka få med mig dom att hyra :) .

Innan det blir det Gossip Girl. Bara för att Chase Crawford är jävligt snygg ! fyfaaan ! ;) <3






okej ska dra nu ! ha en bra kväll !

2008-12-21
14:14:15

The Rocker !


Igår kollade jag , mamma och pappa på film . Det blev The Rocker . Den va faktisgt skojj ! . Helt klart värd att se om man inte har något bättre för sig. Tänke göra det lite lätt för er och lägga ut trailen här på bloggen ! .


2008-12-20
13:19:19

Fira in Jullovet !
Igår stack vi på fest vid 23.00 tiden. Vi blev väl totalt ca 15 pers. Jag hade det trevligt iaf. Vi hade våra trevliga små samtal inne i bastun Jag,Jejja,Elvria,B,Johan,Ola,Adam osv . . . haha men varmt som fan va de ! och Ola sprang och hällde i nån citronsak i bastusaken hela tiden så de stank ! .  

Åkte hem med sista bussen 02.22 och har inte kunnat sova så mycket inatt faktiskt men ändå så är jag pigg nu. Så jag och Mamsen ska ner till stan snart och jag ska visa vad jag önsaker mig och köpa dom sista julklapparna förhoppningsvis :)

Ikväll tror jag att ja ska ta de lugnt ! . men jag får la se vad dom andra säger ! . Ha en bra lördaf på er :)

(Bilder från kvällen kommer nog så småningom)

I see you in the daylight baby, i se you in the night. You make me crazy come to me, i just want to be with you !

2008-12-19
17:22:19

Samlevnadsdag / Julavslutning

Ska börja om att dra lite kort om vad vi gjorde i tors.



De delade upp alla 2:or i Grupper sin egna klass + en annan. Sedan var det 10 stationer på 20 minuter. massa olika folk var där tex:

En Advokat: Pratade om vad skillnaden är om du är gift eller inte om någon dör osv.

En tjej från STD-mottagningen: Pratade mycket om de vanliga könssjukdommarna osv.  Väldigt intressant även om man blir riktigt rädd samtidigt ! Över 46.000 har Klamydia i svergie. I våran stad jönköping är det ca 700 ! . Det är ca 8 370 som har HIV i Sverige .. Sjukt ! Det är ju det sista man vill ha, En könssjukdom .

En homosexuell ( bög ): Pratade om sitt liv och om homosexualletet, transvestiter, Transsexualism, dragkings/dragqueens och massa mer . Också väldigt intressant. 

En präst: En skitrolig snubbe ! . Helt extrem som lärde oss att "flörta" har inte garvat så på länge XD . Fan va sjuk han va ! haha . Het underbar !

Film: Kollade på en film "värsta sexet" (låter värre än var den va ) XD . Filmen var dock as kass. och sedan diskuterade vi olika saker som tex. Vad är första gången?, One night stand, Homosexuallitet osv.

Mentometerknappar: Var nog det roligaste på dagen. Alla fick 1 knapp och fick skriva 2 frågor var och sex&samlevnad, Sedan ställde han frågorna och vi svarade ja eller nej. sedan jämförde vi tjejernas och killarnas svar, Skit skojj va de . Endel skrämmande svar också XD .

Det var lite mer men inget att dikuterna. Det var en ganska givande dag iaf måste jag säga ! . Mycket skönare än en vanlig skoldag. Vi slutade ungefär vid 14.30 kanske .


 Julavslutningen 

 


Började 08.30 med klasskamp . Alla klassermot alla. Det var tävlingar som chicken race ( springa med ägg på sked), American dreams ( kasta boll ), RockNRoll  ( rockring ) och en massa frågor. Även om våran klass var väldigt duktiga från min sida som vann vi inte :/ . Sedan blev det avslutning på parketten och till sist lunch .

Skönt med lov nu !  Ska inte göra något speciellt nu innan jul och nyår bara ta de lugnt och njuta.  Sedan den 4 januari så ska jag åka på skidsemester till Branäs med min familj :D .  Vi fick välja mellan att åka till spanien i 2 veckor eller åka till Branäs i 1 vecka eller 4 dagar. Och vi valde Branäs. Tycker att det är roligare att åka till snön och njuta av vintern nu när man kan . I spanien är det ändå inte så varmt nu och då kan jag lika väl vänta tills i sommar. Så skidorna ska på och jag kasnke till och med ska testa sowboard för första gången ? ! :P

kommer blir skit skojj har inte vatt på skidsemester på länge ! :D . LÄNGTAR!


Efter skolan stack jag och malin till stan en sväng ! känns som en evighet sen vi träffades sist XD !  Vi letade efter lite julklappar till hennes släkt och sedan blev det inte mycket mer med det eftersom mina fötter värkte som f*n :) . Har nu hittat en ÄCKTA  gris som jag ska köpa til nån haha ! , Jag och Molle ska även byta julklapp vi ska dela på ett drinking luna :) , yeeeey !

Nej nu har jag skrivt FÖR mycket ! orkar inte mer nu ska jag kolla vad som händer under kvällen. Ha de så bra allesammans !

2008-12-18
07:14:00

Samlevadsdag!
Ska snart ivög till bussen men tänkte skriva ett kort inlägg före. Idag ska vi ha samlevnadsdag i skolan. Har ingen aning om vad vi ska göra men från klockan 08.10-15.00 så ska vi syssla med detta. Vi får la se hur de blir !

Efter skolan ska jag hem till min mormor och baka lite :)


Hörs ikväll pusspåer!

2008-12-17
00:15:54

Prov , Bowling, Stan !
Skola idag igen . Bara 3 dagar kvar nu . Känns riktigt bra (Y) .
Hade prov i Personlig Försäljning idag . Det gick väl ganska bra tror jag iaf.
Sedan sista lektionen hade vi bowling :D . Och vem vann? , Vem satte 3 strike på raken? JO KAROLINE ARONSSON ! yeeey . Från en förlust när jag spelade förra gången till en vinst.





Efter bowlingen så stack jag och Valle ner till stan för att checka läget. Blev inget köpt för min del idag jag ska köpa det sista på Tors. Haha jag och Valle skämmde ut oss som fan inne på Partnes. Vi skulle in för att se hur dyrt det var och då är man ju körd. Där kommer säljaren och börjar snacka och ska försöka hjälpa oss och vi spelar med haha . Fan va nära det va att jag brast ut i asgarv asså ! Sjukt roligt! .

Har suttit och skrivit mitt arbete nu. Om ni kommer ihåg att jag skulle skriva om Pelle som lukade svett ! . Nu är det gjort iaf och imon ska jag rdovisa det inför minoch 1 annan klass. Usch gillar inte att snacka inför folk när det är något speciellt man ska prata om. Men jag får helt enkelt ta mig i kragen och göra det imon !



Imon åker Frida Bäck till Kanariöarna ! Gonna miss u darling <3




Dax att sova nu pusspuss och Godnatt !

2008-12-14
23:54:14

Glöggdax
Sitter här framför datan med min kopp glögg. Har nog druckit lite för mycket glögg nu dom 2 senaste dagarna. Får ta att chilla ner lite på den fronten även om det är såå gött att dricka de när det är kallt ute.

Jag fick lite köpt idag på A6 men jag är långt ifrån färdig :P . Funderar på om man ska sticka till stan en sväng efter skolan imon. Ska tänka på saken.

Jag och Frida var ute och gick en sväng innan med . Fast vi stod stilla mer än vad vi gick XD bra där !


Nu ska jag snart kolla på poker om exakt 6 minuter sedan blir det sängen :) puss på er !

2008-12-14
12:49:20

A6 / Julhandla


Nu ska jag snart dra mig till A6 för att få några julklappar handlade. Ska kolla på lite som jag kan önska mig med. Jag ar aldrig haft mnågra problem med det innan men nu kommer jag inte på nåt :S . . .
Idag blir det att jag går själv för ingen annan har tid att joina mig :( .

Hörs senare :)



2008-12-14
01:42:23

Lucia =)


Lucia
firas den 13 december och markerar tillsammans med advent inledningen på julfirandet. Innan den gregorianska kalendern infördes under 1700-talet inföll lucia samtidigt som vintersolståndet på norra halvklotet. Traditionen har genomgått flera olika faser av tillägg, och det var först under det tidiga 1900-talet som den blev allmänt spridd i Sverige.

Traditionen som förekommer i Sverige har spritt sig från Västergötland och Värmland till hela Sverige och under 1900-talet också till andra områden såsom finlandssvenska områden i Finland, som Åland, och i viss mån även till Danmark, Norge, samt bland svenskättade i USA. Lucia är ett sicilianskt namn som betyder den ljusa och kommer av latinets lux, lucis, som betyder ljus.

I Italien firas Lucia genom att barnen lämnar över mat till Lucia och till den "flygande åsnan" som hjälper henne att ge presenter. Om de råkar se henne kommer hon enligt sägnen att kasta aska i deras ögon, så att de blir tillfälligt blinda.

Nu vet ni ;)

Min lucia friades med att jag vaknade klockan 15.00 efter en sleten natt . Sedan 16.00 stack jag på lucia / jul show i habo . Det höll på till ca 20.00 . Skit bra var det, skönt att få lite julstämmning också. Efter det så stack jag , mormor och mamma till maxi och köpte med oss mat till mormor , GÖTT ! . Och nu från klockan 22.00 - 00.45 så har jag och mamma spelat RockBand ;)


2008-12-14
01:28:57

Lussebio! OCH vandring i kalla jönköping !
Glömde skriva att jag spelade curling igår också med skolan. Det ser ju så jävla lätt ut med det är både svårt och konditionskrävande. Så för min del gick det väl sådär. Jag och Valle la såklart största bällen ! Och jag har fortfarande ont i knäskålen . aj aj aj ...



Nu till Lussebion. Kom dit vid 23.00 och fick då popcorn och en cola. Vi träffade på lite folk man kännde och sedan gick vi in till salongen . Jag och Molle hade bra platser undefär i mitten av salongen. klockan 23.45 Vi fick veta att första Filmen vi skulle se var en Skräckfilm som heter Eden lake ! och jag blev skit nervös eftersom jag hatar skräck. Men jag klarade mig och den var dålig jag satt bara och var förbannad på folket i filmen , lite ruskig var den ju.


Bild och Trailer :





Sedan blev det paus och efter den klockan 02.00 fick vi snacks och en burn energidryck. Andra filmen var Zack and Miri Making a porno, en komedi . Den var helt Okej. Den hade en del ställen där man la till några garv  =D . Värd att se ! hihi


Bild och Trailer :






Klockan 04.00 eller något startade den sista filmen som var Yess man. En komedi den också . Det var nog den bästa enligt mig. Till den filmen fick vi 1 macka, zoo, en smothie.  Den filmen är helt klart också värd att se.


Bild och Trailer :




Vid 06.00 tiden var allt slut och vi gick ut. Märkte då att vi missade bussen med 3 minuter ! jag var arg för nu gick inte min buss förens 27 minuter. Träffade ia utanför så vi bestämmde oss för att gå och möta våran 3:a men när vi hade kommit en bra bit vände vi för vi kom på att vi gick inte mot bussen utan med bussen ( åt samma håll vilket gör att amn knappt känar nåt på det )! . Så när vi nästan var tillbaka där vi började så åkte bussen förbi IGEN,   5 minuter för tidigt och då började mitt tålamod ta slut. Nu stod det 47 minuter och det var svinkallt och jag hade skoskav av mina nya skor ! . Vi väntade på 1:an och åkte sedan till ciggaren och väntade där i 27 minuter . Kul ! :O  NEEEEJ ! Tur att du va där ia !  Men ia vad va de vi sa ? vi ville ju ta en promenad ellerhur? ^^

Här är då jag och ia stående och fryser som fan vid hållplatsen på cigarren ! usch usch usch !
 

2 timmar senare var jag hemma vid 08.00 skit skojj. Och då var min famlij redan uppe och jag var pigg , frusen och kunde knappt gå. Så jag satte mig i soffan med lite glögg och försökte få tillbaka min normala temp innan ajg gick och la mig.

Lite förkortat kan jag ju säga att det blev en bra kväll på sf med 3 filmer och massa gotti gott. Hemresan var väl kanske inte lika lyckad ! men jag lever ! ^^

2008-12-12
22:42:04

Fre!
Luciat var inte så bra enligt mig. Verkligen inte samspelt och mysigt som det ska vara. Så ett litet - där .




Hade nationella muntligt i eng idag. Det gick väl sådär men jag fick iaf VG på den skriftliga delen sen får vi se vad hon sätter för betyg på den muntliga.




Sitter och kollar på Idol ! . HOPPAS HOPPAS HOPPAS att kevin vinner . Resultatet kommer om ca 4 minuter är as spänd. Kanske inte hinner se det dock för min buss går 22.56 till LUSSEBION ! . Hoppas att jag kan hålla mig vaken hela natten och kolla på filmerna bara.




Jag skriver igen när jag kommer hem imorgon vis 06.00 tiden ! puss på er !

2008-12-12
07:38:48

Lucia på bäckadhal
Idag börjar jag egentligen 11.45 men jag, Lollo och Citte har bestämmt oss för att å och kolla på lucia tåget på bäckdal pga att Sofie , en vi känner blev vald till Lucia där. Så klockan 09.00 ska jag vara där och se när hon sjunger.

I våran skola så blev det en manlig lucia iår och det blev det ju också på ED har jag hört. Jag har absolut inget imot det, tycker bara att det är en kul grejj lixom men det kanske att det skulle passa bättre med en kvinlig? eller vad säger ni?

Jönköpings Lucia är Fanny Volmerdal detta året. Har ingen aning om vem hon är men det blir säkert fint!
Ska dock inte och kolla på de! .


Nej nu är det dax för mig att gå och göra mig iordning . Vi hörs igen när jag kommer hem från curlingen :P . önska mig lycka till på muntliga nationella i engelska som jag har idag :) puspsuss

2008-12-11
19:41:34

Coach Carter
Igår kollade vi på en film på Psykologilektionen. Coach Carter hette den. Ni som inte har sett den borde verkligen se den. Hur jävla bra som helst. verkligen gripande och väldigt spännande. Och sen gör de ju inget att min hotti Channing Tatum är med också. Se den !

Här kommer lite vad den handlar om :
Coach Carter är en amerikansk film från 2005. Filmen är baserad på en verklig händelse från 1999. Den handlar om en man som får ett jobb som tränare för basketlaget Richmond High. Basketcoachen Ken Carter stänger av hela sitt lag från allt spel för att spelarna försummar skolarbetet, med våldsamma reaktioner som följd. Det spelar ingen roll att Coach Carter har ett behjärtansvärt budskap. Men allt har en mening ! ....

Här har ni Trailen också ;) :



Och lite bilder haha

                                  



                              



Jag säger de igen ! SE DEN !

2008-12-10
22:54:24

Yey
Har inte hänt något skojj på ett tag nu så det är därför jag inte uppdaterar så ofta. Idag var jag och letade efter nyårsklänning . Har 2 sycken som jah gillar men ska runt och kolla lite till :)



2008-12-08
23:12:34

Seg dag !
Idag efter skolan så åkte jag och becka ner till stan och käkade påMcDonalds , det var riktigt gött ! . Sedan traskade jag vidare till bussen och åkte hem. Tyvärr var aå trött attjag somnade direkt när jag kom hem och vaknade inte förens klockan 19.00 eller nåt så det blev ingen träning idag . Vi kör nog på det imon iställer jag och syrran =)



Jag fick nu några bilder från i Fre när jag var med Malin,Frida och Elvria så jag lägger väl utdom 2 XD haha


Här har vi Malin , Frida och Jag ! <3


Även vi 3 här då ! <3

( bilderna från i lör har inte kommit än ! )


2008-12-07
21:24:14

Fest på Torpa!
Igår blev det fest på Torpa hos nina. Jag och Elvira kom dit vid 19.00 då inte alla hade kommit. Efter ett tag så var vi nog en 15 pers eller något och vi hade riktigt trevligt. Dansade, Sjöng och var allmänt sociala. Fanns några riktigt trevliga personer där . :)

Vid 23.00 så skulle folket ut på krogen så jag och Elvria drog oss hemmåt även om vi blev erbjudna att följa med.

Bilder från Fre och Lör kommer när Elvria orkar skicka dom !




Jag var precis ute och Övningkörde. Det gick as bra :) .  Och nu sitter jag och Kollar på Välkommen till Famlijen .

Hörs senare pusss

2008-12-06
17:52:18

Fredagen
Orkade inte skriva igår när jag kom hem så jag gör det lite snabbt nu.

Fredagen började med skola. Hade dock bara en lektion (svenska) så det var ganska soft. Sedan gick jag hem och slappade lite innan jag och Mamma stack till A6. Jag köpte mig 1 Bh. 

På kvällen så stack jag till Malin och sedan drog Jag, Malin, Frida och Elleut på äventyr. Skulle på fest men det sket sig så vi hittade på lite annt skojj . 

Haha vi mötte 2 pers uppe i Huskvarnasom typ va 25 eller något, kommer inte ihåg. as goa va dom . Den ena såg tydligen att jag gick handel för att vi ser ut på ett visst sett :S . haha ingen aning hur men tydligen som hans flickvän  xD . Och Den andra snubben tog min hand och sa " Du kommer gå långt för du ser ut som en sån och det du ser ut att vara en "bra" tjej ( han sa något annat ord kommer inte ihåg va det va men typ bra :P )  Klart man blir glad av att höra sånt haha men jag blev mest chockad det var så oväntat XD . Men kul iaf får hoppas att det bli som han tror ^^

Sedan så drog vi oss hemmåt med lite dramatiska chockerande händelser XD haha hoppas du mår bättre  gumman^^



Lör

Gick upp klockan 08.00 för att åka till Mormor och Baka pepparkakor som vi göra varje år. Mysigt faktiskt . det var Jag, Syrran, Moster, Mamma och mormor . Efter kakorna så blev det god mat och grejjer också. kanoon mysigt.







Och nu sitterjag här och latar mig som bara den . Vet inte än vad som händer ikväll men det kommer väl snart.

Puss på er !



2008-12-04
23:20:51

Lussebion bokad och klar!


Kom precis hem från Malin. vi var och hämtade ut våra Biljetter till Lussebion nästa fredag. Så det blir jag och Malin på rad 8 hihi.


Nu ska jag dra mig till South Park och Sängen ! pusspuss

2008-12-03
19:46:09

15 timmar :O

Är inte speciellt pigg just nu. Igår hade jag bad på idrotten . Det blev fritt bad så jag, Becka, Sanda och Valle flummade runt lite i vattnet.


När jag kom hem va jag sjukt trött så jag gick och la mig och vaknade inte förens 2 timmar efter och då hade jag ont "bakom ögonen" Helt sjukt. Va vaken en stund och kollade på tv men sedan gav jag upp,  orkade verkligen inte hålla ögonen öppna längre så jag gick och la mig.



Sov sedan 13 TIMMAR innan jag vakade idag igen ! :O . Verkligen inte likt mig. Jag sover 5-6 timmar varje natt och har gjort de i ca 2 år nu så detta var verkligen inte normalt. Sover bara så mycket när jag är sjuk men nu känner jag helt frisk förutom att jag e seeg och så.  Så det blev totalt 15 timmar sömn och ingen skola för mig idag .

men imon är det dax att gå dit igen .  Jag och Malin har bokat biljetter till oss + Elvira till Lussebion nästa helg :P . kommer bli kanoon ^^



Nu ska jag försöka få min syster att göra fransk manikyr på mig innan jag går och lägger mig ;) .


2008-12-02
20:15:34

Starkare tabletter? TRÖTT!
Idag är jag sjukt trött. Det kan delvis bero på vädret men också mina antibiotika tabletter. Men just nu har jag inte tid att vara såhär trött . Jag har sovit i 3 timmar nu och skulle kunna g och lägga mig för natten redan! . Inte likt mig som går och lägger mig vid 12-01 och går upp 06.00 men men ,

Ida var det handboll på första lektionen. Sedan matte och Personlig försäljning och sen blev det chill bad på rosenlund. yeey.

Hata regnet som öser ner över jönköping. Det är verkligen det suraste. Jag har hellre snö och kallt en regn och skit. Blöööö.  Nu får Vinterna komma , inget mer regn bara snö fram till jul :) .


2008-12-01
18:27:41

dax igen !
Ska snart sticka och träna med syrran ! . Blir inget pass idag utan vi kör på gymmet igen. 



idag är jag as seeg , usch för vädret säger jag ju bara, man blir ju så jävla trött när det är så mörkt och dystert ute ! .
Idag fick jag en uppgift att göra tills på ons:

Du leder en grupp med 11-13 åringar. Du har märkt att en av grabbara ofta luktar svett och de andra i gruppen vill inte sitta eller vara vid honom .

det är mitt fall och nu ska jag skriva vad jag som tränare ska göra åt de ! .

Kommer ju inte gå bra :S .